MNB akció . A magyar jegybank kommunikációs támadást intézett a forint gyengítése érdekében. Politikai szempontok érvényesülnek szakmai szempontok helyett? A gyengülő fidesz beveti Járait? Mi lehet a célja? A forint gyengítése? Pénzügyi bizonytalanság keltése?
lehet hogy az autópálya építés ügyében nem kellett volna egy ordasat sikasztanotok, és akkor most nem lenne semmiféle balhé meg nem duplázódott volna meg az idei meg a jövőévi hiány? szal hogyis van ez?
Dehogynem. Itt kiabálsz egyfolytában. Le kéne higgadnod, és előadni, miért gondolod, hogy gyengíteni akarnák a forintot. Mert eddig még ez nem sikerült.
Így van. Viszont nem mindegy, hogy a jegybankelnök hogyan NYILATKOZIK. Szerintem sincs semmi baj. Neki a forint stabilitásán kell dolgozni. Szerintem erre alkalmatlan az a jegybankelnök, aki a kijelentéseivel próbálja gyengíteni a forintot.
javaslom a kinai elvtarsak modszeret kovetne. forintot bekotni +-0.5%os savba a Part es a Kormany altal megfeleleonek tartott arfolyamon. akkor a gonosz jegybank majd nem tudja panikoltatni a forintot.
Nofene, nem célszerű sokat bojongani a neten, mert az ember csak összezavarodik. Most pl. a nemzethalál kapcsán ezt találtam találni:
"Országkockázati besorolásban egy helyet előreléptünk 2005. október 02. 12.52
Magyarország változatlanul jó országkockázati besorolást kapott a londoni Euromoney értékelésén. A mértékadó gazdasági folyóirat 185 országot vizsgált, Magyarország a 38. helyre került, eggyel javítva félévvel ezelőtti helyezését.
A közép-európai uniós tagállamok közt Szlovénia és Csehország után a harmadik helyet foglalja el Magyarország- írja a MR.
amúgymeg a forintot a piac árazza be. jó reggelt kívánok. ettől konvertibilis a nemzeti valutád. Járai dolga annyi, hogy kivédjen egy forint elleni spekulációt, fenntartsa az árfolyam stabilitást. ez nem úgy megy, hogy rákiabálsz a forintodra és akkor utána ilyedtében annyit kezd érni, amennyit kiabáltál. tetszettetek volna nem kivágni az ablakon 4400 milliárdot, most nem lennétek szarban.
Nem azzal van a baj. Azzal, ahogy az MNB és a fidesz kommunikálja. Pákikot kelt. Arra játszik, hogy bebuktassa a forintot. Varga Mihály pengőt mutogat... Járai pedig folyamatosan károg...
Egyértelműen belpolitikiai motiváció van az egész mögött. Bűzlik a fidesztől a jegybank.
A 250 Ft-os €-val semmi, ezért nem értem miért akarják gyengíteni a forintot egyesek a kijelentéseikkel. Főleg olyanok, akiknek az árfolyamstabilitás megőrzése a feladatuk!
Na látod! Te magad bizonyítod, hogy az egész MNB akció csak a kormány elleni akció. Ki van ez találva rendesen. A neten pedig jönnek a károgó fideszvarjak.
nem nyert. a sógorok is bepróbálkoztak az autópályás ppp-vel, de az eurostat akkor is a tökére lépett a delikvensnek. haider bele is bukott, le is mondott. te még büszke is vagy arra, hogy a magyarokat "seftescigány"-nak nézik. a kormányod rá is szolgál az előítélet elmélyítésére. csak megjegyzem a 2007- i budget nincs még kész. ha jópofiból jól meghúzzák a magyarországot érintő számokat akkor majd nézel, mint a moziban, ugye? A szép újy Solymunk hiába rikácsolt "középhatalomról". vedd tudomásul: magyarország jelentéktelen.