Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
„Fasznak kell ilyen kurva drága új gép, meg hiperrealisztikus grafika” – a szoftverfeljesztés húzza a vasat, az én régi szoftvereim is jók lennének, penti II-estől már mindent meg tudtam oldani.
Gépelni tökéletes. Meg a Prehistorik 2 és a Dune 2 simán megy rajta. Fasznak kell ilyen kurva drága új gép, meg hiperrealisztikus grafika. Az akkori HDD-k meg elbírtak néhány hibás szektort, volt bennük még elég anyag meg tartalék, esetleg 20 év után nem árt pár körben felülírni az egész lemezterületet.
Ha egy szektort hibásnak jelöl, azután már nem próbál meg abba a szektorba menteni, csak a hibátlan szektorokat tartja számon a statisztikájában is. Az újraindításnál, ha onnan még vmi úton módon menet közben a tartalékszektorba ki tudta menteni ami veszélyben volt, nem jelez hibát. Ellenőrizd mással. Telepítsd fel a hdsentinelt és tedd be az indítópultba, hogy folyamatosan képben legyen, akkor kaphatsz valós diagnózist.
Nekem is jól jönne, mert a helyesírás ellenőrzőjébe cirka 7000 szót vittem be, ez egyben az elválasztási szótár is, nagyon szép volt a szövegkép. Az indivel ezen a téren nem vagyok feleslegesen elszállva.
Haverom HP nx8220 gépén nem indul az XP. Lemezolvasási hiba. Pedig Hiren indul vele, és olvassa is a C:-t a könyvtárakkal.
Hiába teszek be XP lemezt nem jön be a J helyreállítási konzol lehetőség. Egyből XP-t szeretne telepíteni. Kipróbáltam több módszert is Még mindig Lemezolvasási hiba, Ctrl+ Alt +Del üzenettel (nem) indul a gép. Csak már angolul. Lehet, hogy újra kell telepíteni az egész XP-t? Akkor le lehet valahogy menteni a telepített programokat, és beállításaikat? HirenBootUSB látja a C: meghajtót a tartalmával... Hogyan tudnám elmenteni, ami már rá van telepítve? Ha úgy telepítem újra az XP-t, hogy ne NTFS formázzon, hanem maradjon ép a jelenlegi fájlrendszer, akkor műkődhet a régi programokkal? Vagy nem éri meg, jobb a programokat is újratelepíteni, mindennel együtt?
Meg lehet menteni valahogy a sok feltelepített programot?
Kérdesem, hogy a Virtual CloneDrive-val létrehozott meghajtó használatára hogyan bírhatom rá a windowst?
Létrehoztam 1 virtuális CD/DVD meghajtót. A file-kezelő látja is. Amikor kijelölök egy .iso-t a HDD-n, és megnyomom az "Írás" gombot, akkor azonban kinyitja a fizikai CD-meghajtót, és nem kérdezi, hova szeretném kiírni. Márpedig én a virtuálisra szeretnék belőle telepítőlemezt csinálni.
"saját routert amibe a szomszédtól jövő kábel a WAN-ba van dugva" - akkor ez azt jelenti hogy az általa "adott" net és a gépem közé? Felteszem akkor azt saját konfiggal, jelszóval... :S Akkor ezt meg fogom próbálni. Max még egy okkal több, amikor a neteléréssel lehet görcsölni :)
Erre mondtam azt hogy igen ha nagyon akar beletud nézni. Ettől csak a szomszédod szándéka és a tudása választhat el.
A szolgáltatót a törvények szabályozzák, ellenörzik, és nem is érdekli a te dolgaid; ellenben a szomszédodat eszerint semmi se korlátozza.
Egyszerű javaslatom: használj saját routert amibe a szomszédtól jövő kábel a WAN-ba van dugva, de ez se teljes biztonság és téged is zavarhat sok dologban.