Érdekes felismerésre jutottam a minap. Valamelyik kerékcsapágyam morog, de csak 80 és 100 között, ezért felelmeltük a gépet és felemelve forgattam 90-re, hogy meghallgassuk, hogy melyik hátsó csapágyam szól. A lényeg az, hogy felemelve is mérte a sebességet és a megtett kilométert, pedig eddig arról volt szó, hogy ezeket a bal első ABS jeladóról veszi a kompi.
LimLomandhappilywalksin the woods.But soonreacha fork.The more youareabletoexplorethe woods, they decidetoLim'sright,goleftandLom.
Lom, asexcitedto coveruptherightpart of theforest,suddenlyIfindaletter.Do you feel thatthis is theletter Ihavea verygood ideaandsomething,so Istartedthinking tohimself,what to do.Finally decidesto buryhimselfbehind a tree.
Limlostso muchduringhis own way,to finallycompletedespairmostsitsat the foot ofa treeandbegins toweep.Luckilyitwasa hugeactofa goodfairy,and immediatelyaddressingto helphim, "Why are you crying, dearLim?What happened?"
Our herotearsdensestrugglingto tellhis story:
"Wellitwas thatwe went toLomwith my friendin the woodsand thatthe more youexplore, we decidedaforkthatI leave.But Igot lost, and I findbacktothe fuckingfork!Andthe worst partis thatI do not knowwhattoLomnowmy dearfriend of mine?
"Oh, welldo not worry!"-Saysthiswarm-heartedgood fairy- "mate,theLom, suredigsit!"
erről eszembejutott egy régi (szerencsére megtalálta mleírva, úgyhogy nem kell bepötyögni :-) ):
Lim es Lom vidáman sétál az erdőben. Nemsokára azonban egy elágazáshoz érnek. Hogy minél többet fölfedezhessenek az erdőből, elhatározzák, hogy Lim jobbra, Lom pedig balra megy.
Lom, ahogy izgatottan fedezi föl az erdő jobboldali részét, hirtelen rátalál egy I betűre. Úgy érzi, hogy ez az I betű még nagyon jól jöhet majd valamire, úgyhogy elkezd tanakodni magában, hogy mit tegyen. Végül úgy dönt, hogy elássa magának egy fa mögé.
Lim közben annyira eltéved a maga útján, hogy végül teljes elkeseredettségében leül egy fa tövébe és zokogni kezd. Óriási szerencséjére éppen arra jár a jótündér, és rögtön megszólítja, hogy segítsen neki: "Miért sírsz, kedves Lim? Mi történt?"
Hősünk sűrű könnyekkel küszködve mondja el a magáét :
"Hát az úgy volt, hogy mentünk Lom barátommal az erdőben és hogy minél többet felfedezhessünk, elhatároztuk egy elágazásnál, hogy szétválunk. Én viszont eltévedtem, és nem találok vissza ahhoz a kurva elágazáshoz! És a legrosszabb az egészben az, hogy nem tudom, mi lehet most az én drága Lom barátommal!"
"Oh, hát ne aggódj!" - feleli erre a melegszívű jótündér - "Társad, a Lom, biztos ít ás!"