...igen a mediaplayer csakis bekapcsolt,ráadott gyújtással müxik:)))
...az SMS felolvasáshoz nem kell különösebb progi csakis egy olyan blue & me-vel kompatibilis telcsi....,de elég ,,viccesen" olvassa fel angolul a magyar ékezetes szöveget...:))))))))))))))))))) Előzmény: -dcimre- (705)
...igen a mediaplayer csakis bekapcsolt,ráadott gyújtással müxik:)))
...az SMS felolvasáshoz nem kell különösebb progi csakis egy olyan blue & me-vel kompatibilis telcsi....,de elég ,,viccesen" olvassa fel angolul a magyar ékezetes szöveget...:)))))))))))))))))))
Hááát ha már így meg kérdezted sajnos eddig én azt hittem hogy ez gyárilag ilyen de hogy jobban megnéztem nem nem ilyennek kellene lennie!!!! Na de mindegy!!
Már kérdeztem , de megkérdezem mégegyszer , hátha valaki tud segiteni : Volt-e valakinek problémája a cd-rádió egységgel, ? Mert nekem kiáll a középkonzol síkjából kb. 3-d mm. Szervizben azt mondták , hogy tipushiba. Ha valaki találkozott már ezzel a problémával és meg tudták oldani azt megkérem mondja el a megoldást.
ŐŐ egy kicsit gyanús nekem az hogy csak 500km tudsz elmenni egy tank benyóval! Nekem 300km van félnél akkor 600km egy tank! Azt figyeltem meg hogy egy rovátka 100-120km jelent a benyó óránál! Na de ezt csak észleltem! Nekem nem ért még el odáig mert fél alá megy akkor tankolok! 1650km-nél járok! :) :) :)
...ja és majdnem elfelejtettem:igaz az,hogy ilyen hőségben nagyobb hangja van és egy nagy titok,ami nem is titok:
-mindig állítsátok be a klíma hőfokját 4-5 fokkal kevesebbre,mint,ami kint van és meglátjátok,hogy másképp müxik majd és hallkabb lesz és nem fújja egyből a hideget és kellemes hűs lesz bent
..én így használom már egy hete,amióta ezt hallottam és higgyétek el,hogy jót tesz...még az egészségre is..:))))))))))))))))
...sztem nyugodjatok meg,mert,ha kicseréltetitek a klíma komprsszort lehet,hogy még ilyen sem lesz,mint amilyen volt...ezt tapasztalatból mondom...:((((((((
Na most jól rám ijesztettél:( Kíváncsi leszek mit tudnak csinálni. Volt 1 Bravam aminek ugyan ez a baja volt csak a melegben volt nagyon hangos. Elvittem klimáshoz azt monták hogy valami csapágyat kell cserélni, igaz ez utólag beépített Diavia klíma volt. Nem cseréltettem ki mert eladtam a kocsit. Nekem most viszont reggel a viszonylagos hűvösben is van hangja. Egy bizonyos fordulaton lehet a kormányon is érezni hogy berezonál. Persze könnyen meg lehet oldani - kicsit hangosabban kell a zenét hallgatni:) Nem tudom mikor lesz a csere mert engdélyt kell kérni a Fiattól a cserére. Lehet hogy őszig elhúzzák akkor lehet ez is csendes lesz.
Nem akarok vészmadár lenni...nekem a Grande Puntón cserélték a klímakompresszort szintén ezzel a tünettel...aztán ugyanolyan volt. Aztán feszítőgörgőt cseréltek, aztán azt mondták több autón van ilyen gond - többek között egy ott dolgozóén. Azon kísérleteznek, ha megvan a hiba, hívnak és gari...azóta eltelt a Grandéval még egy nyár, aztán már nincs is mega Grande, most a Linea van, de ugyanaz...kizárólag kánikulában hangos egyébként (35-40 fok melegben azért nem csoda hogy dolgozik...), így a Lineával már nem idegesítettem magam rajta.
Kb. mennyien vagyunk mi Lineások?Mi is kell szervezzünk egy talit!Megmondom őszintén,hogy a GPuntosokkal voltam talin már és remekül éreztem magam hiszen családtagok vagyunk mindnyájan:))))
Lineások-Lineások viszont jobban hozzátudnak szólni a dolgokhoz,hiszen egyforma autóik vannak!!
Már megtörtént:) Úgy vagyok vele hogy inkább most kelljen cserélni mint gari után és ez legyen a legnagyobb hibája. Ezek szerint ez tipus hiba. Kár hogy nem tudták még kizárni eddig.
Nem a hűtéssel van gond bár szerintem az is mintha kevésbé lenne hatásos de ezt lehet hogy csak ez én képzelem el. Ami gond az hogy hangosan megy a kompresszor erősen zúgó hangot ad és annyira berezonál hogy a kormányon is lehet érezni. Szerintem úgy szar ahogy van. Talán a kuplungnál nem stimmelhet valami mert amikor bekapcsolom akkor is hülye hangot ad. A Stilónál semmi hangja nem volt a klímának nem is hallottam hogy megy ill. kapcsol. Mind1 bent voltam a Fiat-Keletpestnél elismerték hogy nem jó és megkérték az csere engedélyt a Fiattól. Ha ez megvan utána alkatrész rendelés és ha ez is megvan akkor csere. Remélem az már jó lesz:)
Sziasztok!/t-yet/ Gondoltam megint írok pár sort.Túl vagyok az Olasz nyaraláson.Autópálya tartós 170-180km/h fogyasztás erős 10l.Szerintem ahhoz képest hogy nagyon komfortos semmi erőlködés folyamatos klíma használat csomag,gyerek stb... nem olyan sok. Szuper volt.Most 10500km van a gépben.Városban sem eszik 8,5-9l-nél többet.Igaz én is azért tolom neki imádom ahogy ugrik.Persze meg is nézik mindenhol.Most meg a nagy melegben 5-perc alatt lehűtöm 23fok-ra és már mehetek is.Melegben /35fok/ez az autó is lomhább.Ami a bajom még mindig hogy minden sarkon tankolni kell nem is tudom pontosan hány literes a tankom de 500km-nél óvatosan sem megyek többet. Ha találkozót szerveztek szóljatok,de ha gondoljátok és megérné mindenkinek itt nálam is találkozhatunk,a zalaegerszegi ParkCenter parkolójában van egy kis kávéház előtte meg nagy parkoló!Ihatnánk egyjó kávét meg király lenne egy helyen sok linea.
,,Szerintetek 800 km használat után természetes hogy klima kompresszort kell cserélni vagy csak nincs szerencsém? :(( "
....hát a Grande Puntosok panaszkodtak,hogy nekik már volt erre példájuk,amit garanciálisan kicseréltek,nekünk még eddig nem panaszkodott senki,biztos,hogy tönkrement neked vagy esetleg elállitottad???