Keresés

Részletes keresés

Jaffa_hu Creative Commons License 2006.11.22 0 0 91

Emlegetett szamár... :-)

 

Én nem hiszem, hogy egyből ügyvéddel kellene odamenni. Egyszerűen egy normális beszélgetésre gondoltam, ahol leül mindkét fél egy asztalhoz, és a Reax képviselője (valaki hivatalos) elmondja, hogy ez van, így állunk, ez a baj, így fogjuk megoldani...

 

Persze nem árt ha egy ügyvéd is ott van, de a lényeg, hogy valaki hivatalos(abb) adjon tájékoztatást. Engem már nem érdekel, hogy február vagy június, csak legyen egy korrekt, tervezhető határidő.

 

(Kedves Reax képviselő, aki ezt a fórumot olvasgatod, segíts nekünk, hogy ügyfélhez méltó elbánásban részesüljünk a nem kevés pénzünkért)

Wireman Creative Commons License 2006.11.22 0 0 90

Sajna nálunk nincs ügyvéd ismerős, bár néha jól jönne...

 

Szerintem a legtöbben, akik hitelt veszünk fel, megkötöttük már a banki hitelszerződést. Használatbavételi engedély viszont csak a Reax késése miatt csak jövőre lesz, így elesünk az évi 120 ezres adókedvezménytől. Ezt hogyan hajthatnánk be a Reaxon...? Nem értek hozzá, de tartok tőle, nem sok eséllyel.

pepper007 Creative Commons License 2006.11.22 0 0 89

Aloha!

 

A Jaffa által felvetett lehetőséggel élni kellene.

Szerintem ne mi interface-jünk a REAX-al hanem egy a jogi kérdésekben jártas ürge/ürgené/szingliürge. Az se baj ha gyakorlattal rendelkezik ilyen téren.

 

Érdemese lenne első körben ismerősök között szétnézni és ott keresni valakit illetve valaki ajánlását és ha van azt dobjuk be a közösbe.

/Először csak utána kellene nézni, hogy mi esélyünk van egyáltalán.../

Nekem pl már lejárt az a periódus ami a REAXhoz kötött. Elvileg odamehetnék ma és visszakérhetném az ediig befizetett pénzemet and say good bye...

Wireman Creative Commons License 2006.11.20 0 0 88

Hahó,

nálunk nem igazán történt semmi, igaz, nem is voltunk kinn az építkezésen.  Nálatok?

 

 

Amikor még be tudtam lépni dégyézé honlapjára, olvastam, hogy  Jaffa javasolta, mi, leendő lakók üljünk össze a Viza ház építtetőjével, tekintve, hogy igen csekély a tájékoztatás, információáramlás felénk.  Itt esetleg választ kapnánk egy-két kérdésünkre. Szerintem jó ötlet. Mi a véleményetek?

dégyézé Creative Commons License 2006.11.08 0 0 87
Én se tudtam belépni, lehet, hogy rossz szolgáltatót választottam. Ezt írta nekem:
A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár perc múlva.
Előzmény: Brittany (86)
Brittany Creative Commons License 2006.11.08 0 0 86
Szia dégyézé!

Próbálkoztam, hogy belépjek az általad kreált Viza honlapra, de nem sikerült.
Nem tudod, hogy mi lehet az oka? Átmeneti üzemzavar??

Üdv, Brittany
Előzmény: dégyézé (85)
dégyézé Creative Commons License 2006.11.04 0 0 85
Rosszhelyre rakták a páraelszívó kivezetőnyílását, kénytelen vagyok átrakatni a fehér körnek megfelelően, mert így nem lehet szépen eltakarni. Másnál ez hogy sikeredett, csak én vagyok peches :( ?

Nézzétek meg!
Előzmény: sélli (84)
sélli Creative Commons License 2006.11.02 0 0 84

Sziasztok!

 

Hát, sztem parketta ügylieg mindenkinél uez lehet a helyzet... uhogy jobban járnátok (ha sürgős persze csak akkor) ha bekommandóznátok privátban. De ha ráértek akkor várjátok meg. Monnyuk nem volt egy nagy kaland, tényleg egy óránál többet nem vett igénybe.

Ugye mondanom sem kell, hogy holnap nem fog az asztalos konyhaszekrényt szerelni... mert hogy nem szárad a fal. Jaaaaaaaaa, és hogy miért nem szárad? Hámmer nincs kifestve....!!! Imádom az építőipart :))

 

Bútorügyben: egyedül a konyhaszekrényt csináltattam (Ikeában keresgéltem, de túl macerás lett volna) a többi bútort Kikában, Retzben és Ikeában vettem. Viszont ha valaki csináltatni akar -bármilyen beépített szekrényt, konyhát, fürdőt, akármit) akkor szívesen megadom az asztalosom elérhetőségét, mert nagyon jó a srác! Mind minőségben, mind teljesítésben, és ugye nem utolsó sorban árban is!!!

Előzmény: Wireman (81)
marhaba Creative Commons License 2006.11.02 0 0 83
Meroleges, fuggoleges, vizszintes csak matematikai absztrakciok, az epitoiparban nem leteznek. Elso lakasom felujitasakor en is szembesultem ezzel a problemaval. Profi burkolonak ezt a helyzetet el kellett volna kerulni, ugy hogy peldaul a tuloldalrol kezdi a burkolast, vagy a halosan rakott lapokat (a voroses arnyalatuakat) a tuloldalon egy kis offszettel teszi le.

Megoldasi javaslat (szubjektiv, naiv modszer -- nem vagyok profi burkolo). Nezd meg az utolag beepitendo ajto kuszobjet, hogy mekkora feluletet fog eltakarni. En ez alatt flexszel levagatnam a diagonalisan rakott lapokat, pontosan a kuszob kozepvonalanal. A halosan rakott oldalrol pedig kiborkoltatnam ugy, hogy a ket felulet osszeerjen. A kepeid alapjan csak ez a valasztas van, mert a diagonalis burkolas tullog, a halos meg rovid. A kuszob apol es eltakar, az elterest nem fogod erzekelni! Ha nem lesz kuszob, akkor a ket feluletet teljesen ossze kell ereszteni, es itt megintcsak alkalmazhatsz (kell is) valami aluminium vagy muanyag profil, ami az illesztest eltakarja. Szerencsed, hogy nem ket haloban rakott felulet erintkezik, mert akkor eleg ronda lenne.
Előzmény: dégyézé (82)
dégyézé Creative Commons License 2006.11.01 0 0 82
Burkoltak nálam úgy két hete. Felrakták a csempét, lerakták a járólapot, ekkor szembesültem azzal, hogy az előszoba és a konyha fala nem merőleges egymásra :( .
Nézzétek meg a képeket
Előzmény: sélli (80)
Wireman Creative Commons License 2006.10.31 0 0 81

Sziasztok,

szerintem az nem árt, ha összefogunk, és a kötbérrel, határidőkkel kapcsolatos kérdéseket felvetjük. Az is felháborító, hogy innen-onnan kell összeszedjük az infókat, hivatalosan semmiről sem tájékoztatnak.

 

sélli,

nagyon begyorsultak nálatok a dolgok! A parkettával minden lakásban ez a helyzet? Miért csak most rendelik a reaxosok a parkettát?

Te csináltattad a bútorokat?

sélli Creative Commons License 2006.10.30 0 0 80

HEllo kedves társaim a kínokban! :)

Jelentem: fehér csempe felszedve... a narancs meg MAJD érkezik (több mint 10 millával tartoznak a Cakomnak... uhogy majd ha a tartozás legalább felét kifizették akkor szállítanak csempéket)

A múlt hetem azzal telt, hogy visszamondtam a parketta rendelést a Reaxban, ugyanis kb még 1 hónap, míg leadják a rendelést, onnantól kezdve majd majd majd jan szállítanak és teszik le. Uhogy elmentem egy Szekeres által ajánlott boltba, kiválasztottam, hogy mit akarok, jövő szerda/csütre meghozzák a gyárból és Szekeresék lerakják 1 héten belül.

Eccerűen muszáj meghajtani a belső munkálatokat, mert az összes bútorom megérkezett....!!!! Hová tegyem amíg nincs kész a burkolat, ugye?

Most pénteken megy az asztalosom is a konyhaszekrényt szerelni... a csempéim félig készen vannak, viszont azt nem értem, hogy a festés hogy lesz meg addig...???!!!

 

Függönyöst szerintem vagy a Kikában - ha lesz textil vásár - érdemes venni, vagy Újpesten tudok egy jó kis Gardenia boltot. Még én is terepfelmérek :))

Előzmény: Wireman (77)
Brittany Creative Commons License 2006.10.29 0 0 79
Szia dégyézé!

Én is jó ötletnek tartom a honlapot, de a topik címeidet egy kicsit merésznek tartom, Építési problémák, Határidők, Kötbér. Talán egy "reax"-os is rábukkan majd, s még jobban lassul majd az építkezés...

Sélli,
Ne törődj bele azért se a fehér csempébe, a narancs szerintem is jobb. A fehér koszolódik a legjobban. S nem ezt kérted, talán majd takarítónőt is adnak hozzá Neked?

Én az építkezésen Karácsonyt hallottam, mint költözési időpontot, de szerintem lesz ebből még február is. Egy fiatalember azt mondta az építkezésen, hogy a közműveket még úgy se kötik be egy jó darabig, fűtés nélkül meg senki sem akar majd beköltözni. Továbbá az ott dolgozókat zavarná a munkában az ott lábankodó beköltözők, ezért mint mondta, idézem - "szépen meg kell várniuk míg teljesen készen leszünk" (ezek mi vagyunk), úgy hogy egyelőre nincs költözés.
Előzmény: dégyézé (78)
dégyézé Creative Commons License 2006.10.29 0 0 78
Szia Wireman!
Én nem kaptam meg azt az e-mail-t, el tudod küldeni nekem erre a címre: drgyz@freemail.hu
Előzmény: Wireman (77)
Wireman Creative Commons License 2006.10.27 0 0 77

Szia dégyézé!

 

Jó ötlet ez a honlap, de még jobb lenne, ha megjelenne a többi lakó is, mert így négyen elbeszélgethetünk itt is. Bár a Reaxos -csempeegyeztetős hölgy úgy küldte szét a régi tájékoztató emileket, hogy mindenkinek látszik az emilcíme... ...

 

sélli,

ezek után Neked kell a fehér csempét is kifizetni? Met az nagy szemtelenség lenne! Úgy látszik, egyeztetés meg "vevői kommunikáció" terén nagyon gyenge a csempés brigád!

Voltam kinn én is, annyi történt, hogy betettek egy kádat. Beszéltem Szekeressel, annyit mondott, hogy nem kapkodnak a belső munkáinkkal, mert a kazánra úgyis várni kell (?). Ha jól értettem, mert elég humorizálva válaszolgatott. Az átadásról azt mondta, csak az ügyvédje jelenlétében nyilatkozik (??). Kérdeztem, hogy akkor vajon a februári beköltözés se jön össze, erre azt mondta, hogy az biztosan meglesz.

 

Egyébként nem tudsz jó függönyboltot ajánlani?

sélli Creative Commons License 2006.10.24 0 0 76

És amikor azt hittem, hogy nem lehet tovább fokozni a balf***ságot, DE IGEN, LEHET...

Ma kint voltam ismét, mondok megtekintem, hogy mit sikerült az elmúlt egy hétben művelni. Ajtónyitás előtt konstatálom, hogy  JUJ de jó!!!, fúrnak/faragnak a lakásban, VÉGRE történik valami.

Ja, történt is: elkezdtek csempézni - hurrá - de hogy csempéznek?  Hogy??? Sehogy!Mer mégiccsak sikerült letenni AZT a FEHÉR csempét a fürdőszobába, amire múlthéten 3 ember jelenlétében mondtam, hogy EZ NEM NARANCSSÁRGA=NEM rakjuk le, mert NEM ezt kértem, hanem kicseréljük.... Remek, mondom még nem kötött meg a csemperagasztó, azzal a mozdulattal már lehet is felszedni iziben.

És közben néznek rám, hogy most mi a baj... jaé2@@@3#$%^&**E$$%^@&wwosie taioutéasjtaséthg!#$%%%%^ald!!!!!!! Az a baj!

 

sélli@mostmartellegidegesvagyok.hu

dégyézé Creative Commons License 2006.10.22 0 0 75
Sziasztok!

Csináltam egy portált a Vizaház leendő lakói részére, ezek egyike vagyok én is. Költözzetek át erre az oldalra és vegyétek birtokba virtuálisan, miután a valóssal egyideig ezt még nem tehetjük meg :( .
Vizaház
Lassan, de biztosan
Wireman Creative Commons License 2006.10.19 0 0 74

 

marhaba

Üdv a szomszédok között!

Sajna a kérdésedre nem tudok válaszolni, nálunk ez fel sem merült.

 

 

Én két percre lakok Reaxéktól :), de valahogy nem visz rá a lélek, hogy bejárjak. De pedig most már be kell menjek, leglább hogy a kötbérre rákérdezzek.

 

dr. is, tetszik ez a fatornyos falucska, meg a benne lakó munkások :) De én láttam fekete munkást is (így, külön :) ), ő akkor meg mikor tér vissza? :))))

 

Nálunk elég nagy a fejetlenség csempézés terén. Csak egy mozzanat: úgy két hónapja leadtuk a rajzot, hogy hogyan kérjük feltenni a konyhacsempét. Elmentünk bő egy hete személyesen, meg is beszéltük a csempésekkel. Erre hívnak hétfő reggel, hogy akkor rakják-e a hűtő mögé a csempét. Mondom, ne, de ott a rajz, nézzék meg. Hát, azt elvesztették. Mondom, akkor várjanak, a férjem egy órán belül ott lesz a tervvel. Jó, várnak. Erre kimegy a férjem, és már fel volt rakva, a hűtő mögé is... Vakargatták a fejüket a papírt látva.  De ez csak egy példa volt.

 

Az albérlettel mi is szívunk. Tavaly augusztusban kezdtünk albérletet keresni, júniusig (épp akkor akt. határidő). Senki nem akart bennünket, mert ugye minimum egy évre adják ki. Találtunk azért. Most két hete szóltunk, hogy max januárban kiköltözünk. A főbérlő erre válaszol, hogy akkor februártól kere új albérlőt. Erre megint itt az új infó...

marhaba Creative Commons License 2006.10.18 0 0 73
Sziasztok!

Most tervezünk beugrani a II.ütembe, van itt valaki aki ugyancsak a II.ütemre startol(-na,-t volna) rá vagy mindenki az I-ben érintett?

Más. Nálatok is "megnőttek" a lakások alapterületei az Internet-en található alaprajzokhoz képest? A 3.lh. D1 lakás például a képen 66.37m2, az árlistában 71m2, az értékesitésről szerzett alaprajzon pedig 65.8m2 (erkély nélkül). Ez ugye azt jelenti, hogy esetemben a kiirt 359E Ft/m2 ár 382E Ft/m2 fölé ugrik - azaz első körben durván 1.7M-val akarnak megvágni. Ehhez jöhet még a szerződésben rögzitett +/- 3% eltérés, ami ezzel az árral számitva legfeljebb kb.840E Ft. Tehát legjobb esetben 860E Ft-tal, legrosszabb esetben 2.54M Ft-tal húznak le.

Ezt ti hogy orvosoltátok?
sélli Creative Commons License 2006.10.18 0 0 71

Lesz abból még tavasz :))) dr.is szerint OPTIMÁLIS esetben lesz február...., de a legoptimálisabb eset 2006. FEBRUÁR lett volna :))

 

Az értékesítés akkor válaszolt nekem is, amikor bedobtam: ' A következő levél az ügyvédemtől jön' című remekművet... ajánlom figyelmetekbe :))

 

Hát, sztem mindenki olyan ideges már, hogy JUJ... ismerősöm, aki szintén költözne még szeptemberben bejelentette a lakástulajdonosának, hogy felmondja az albérletet, mert TUTI készen lesz a ház okt vége/nov elejére. És hát ugye hogy ugye ház sehol, albérlet felmondva -a tulaj egyébként egy tuskó- nemsokára az utcán lesz. Most kénytelen új albérletet keresni, - de azt is meddig bérli majd? Azt tudnám, hogy pl a dupla költözési díjat ki fizeti meg ebben az esetben???

 

Wire, ha mész vigyél már egy-két péklapátot és akit érsz csapj agyon :)))

 

 

Előzmény: Wireman (70)
Wireman Creative Commons License 2006.10.18 0 0 70

dr. is, nagy vagy, hogy ezeket megtudtad! Köszi! :)

 

Bár a februári dátum nem dob föl, de  a tavasznál mégis jobb....

 

Nekem a "fontosabb" emberkék, példul az értékesítés, (bár esetünkben Szekeres fontosabb) nem válszolnak az emiljeimre...

 

 

A sétányra most ugyanazt írtad, amit az önkormnál is mondtak, hogy a közforgalom számára nem nyitják meg. De én speciel személy szerint azt szeretném, ha egyáltalán nem nyitnák meg. Az L alak Párkánnyal párhuzamos része vasrudakkal van lezárva, ott egyáltalán nem jár még parkoló autó sem. Azon a száron, ami kivezet a rakpartra, ott sem láttam még autót menni, legfeljebb kinn a szélén parkolni (elég gyakran járunk arra).. Jó volna, ha így is maradna.

 

sélli,

jövő hét elején megyek ki, persze, beszámolok.

 

Az lehet, hogy túlvállalták magukat. A szintén általuk épített Platán ház előtt van egy tábla, ott 2005 IV. negyedév szerepel átadásként, a honlapon már 2007 II. negyedév. A valós készültsége meg elmarad még a Viza-háztól is....

 

Egyébként kiváncsi lenék, a többi lakó meynnire ideges...

sélli Creative Commons License 2006.10.18 0 0 67

Na EZ már igen! :) EZ egy időütemezés!!! Legalább látom, hogy ki-merre-mikor, hányóra :) Egyébként néha az az érzésem, hogy Szekeres munkaköri leírásában szerepel egy ilyen panel: pánikkeltés :))

 

Hát akkor február... micsináljunk, ugye? De ha már a Jesszuskát elkerüljük, akkor TALÁN a Húsvéti nyuszi már OTT talál minket :))

Előzmény: Törölt nick (65)
sélli Creative Commons License 2006.10.18 0 0 64

Na, kezdeti harctéri idegességem így egy iccaka alatt azért némilegy enyhült :)

 

Már megint az a bajom, hogy nem tájékoztatnak, hanem úton-útfélen egyegy elszólásból tudom meg, hogy nem tudnak az idén végezni. Illetve a lakások készen lesznek (ha lesz csempe... és nem kezdenek sztrájkolni a többi beszállítók :)) csak kazán hiányában se fűtés, se melegvíz... és ami még gáz lehet ugye, hogy amint bejönnek a hidegek nem tudnak kazánt építeni... sőt, ha addig nem végeznek a vízvezetékekkel, akkor azt sem tudják megcsinálni, mert h ugye szétfagynak a csövek...

 

Ehh, nem tom, több mint morcos vagyok! :((

Persze Szekeresnek sem könnyű (kinek az?) de azért azt nem ártana tudomásul venni, hogy ők szolgáltatók/eladók. Mert ha nem tévedek nem ingyen kapjátok ti sem a lakást, hanem fizettek érte, kőkeményen! A pénzemért meg hadd kapjak már meg mindent időben, és ÚGY ahogy szeretném.

 

Azért aggaszt ez a fizetés-képtelenség dolog.... Gondolom túlvállalták magukat (még év elején mondták, hogy túl sok építkezésük fut egyszerre) ami abszolute nem érdekel. Miért én szívjak egy olyan dologért amihez semmi közöm?

Mikor mentek ki legközelebb? Majd azért referáljatok!!!

Előzmény: Wireman (63)
Wireman Creative Commons License 2006.10.18 0 0 63

Hát, szerintem ne add el! :) Ha már ennyi energiát fektettél bele. Bár, biztos nyernél az üzleten.

 

Ez a tavaszra vonatkozó megjegyzést is Szekeres mondta? Ahhoz képest, hogy úgy két hete még november-decembert emlegetett. Ha megyek ki, én is kifaggatom. Mondjuk nem irigylem, nem ő hozza a döntéseket, meg kezeli a pénzügyeket, aztán mégis valszeg mindenki őt faggatja. Nem hogy körlevelében vagy valahogy tájékoztatnák a lakókat rendszeresen.

És milyen munka tart egy kazánon öt hónapig?

 

Ez a fizetésképtelenség is érdekes.

 

A sétányhoz még annyit, hogy nem kell teljesen megnyugodni, mert csak azt mondták az önkormnál, hogy akkor nem volt beadva kérelem, aztán azóta be is adhatta a Viza-ház, és az nincs kizárva, hogy nekik engedélyezik a megnyitást ( a ház részére való használattal).

sélli Creative Commons License 2006.10.17 0 0 62

Ma beszéltem Szekeressel... aszongya először is, hogy a csempe-pótlásom azért csak MAAAAAAAAAAAJD érkezik, mert hogy a Cakom nem szállít, mivel nem tudnak nekik fizetni...

Ja, és ha beszélek a télapóval, akkor szóljak neki, hogy a karácsonyi ajándékot ne ide kérjem... vagy ha kérem, akkor olyat kérjek ami fagyálló, mert csak jövőre lesz készen a kazán!

 

Mondtam már, hogy imádom, ha hüjének néznek??? Komolyan mondom, az első érdeklődőnek odaadom a francba a lakást, vigye. Már másfél éve várok... asszem türelmes voltam.

 

Kicsit gyanús nekem, hogy fizetésképtelenek a Cakommal... mert ha egy csempeszállítónak nem tudnak fizetni, akkor még kinek nem...? Csődeljárással indítják az évet? Mert az ultrajóóóóóó lesz:se lakás, se lóvé.

Előzmény: Wireman (61)
Wireman Creative Commons License 2006.10.17 0 0 61
Húha!!! Ezt kitől hallottad? Mindjárt megőszülök.
sélli Creative Commons License 2006.10.17 0 0 60

Mai, friss-ropogós, vérciki hír: az idén biztos, hogy nem költözünk... TALÁN jövő tavasz...

 

asszem eladom a lakást :((((

sélli Creative Commons License 2006.10.13 0 0 59

Nagyon helyes, csak semmi megnyitott sétány :)) Különben is, az egész terület az Árpád hídig 30-as táblás gyerekövezetes móka. Van ott éppen elég út, nem kell mégegy. Sztem az autóval rendelkező kollégák kibírják, hogy 5 métert gyalogoljanak. (hacsak nemvettek garázsbeállót)

Monnyuk az is elég furi, hogy az egyik ismerősöm azt hiszem az A-ban (???) vett lakást, nála már a kád is bent van. Nem igazán értem a szisztémát, hogy mi alapján haladnak...

 

Azért nagyon bízom benne, hogy a karácsonyt már ott tudjuk tölteni...!!! Nem szeretnék egy jövő év eleji hideg, vacogós, tédigérő havas januári beköltözést!!! TALÁN dec 1..., attól függ, hogy a közművekkel hogyan lesznek készen. De ezt sem igazán vágom: azt miért nem kezdték el még a nyáron??? Ha bejön egy brutálhideg (már így is talajmenti fagyozik jövő héten) akkor mit csinálnak? Majd jövő nyárra készülnek el? Nem akarooooooooom !!! :)

 

Hát ez a dekorcsempés dolog, sajna ciki, mert mivel azt tették fel, amit kértetek. Tényleg szólhatott volna mielőtt felteszi nem hiszem, hogy 5 percnél több idejébe került volna (1ébként én is csak tök véletlenül éreztem rá tegnap, h telefonálnom kellene....Ha nem megyek ki tegnap, tuti hogy egy kórház hatású, TÖK fehér fürdőszobám lenne  :)))

Előzmény: Wireman (58)
Wireman Creative Commons License 2006.10.13 0 0 58

Hát ez szép, amit a csempéddel műveltek! Még jó, hogy le nem rakták a fehéret. A burkoló emberke nem volt túl kedves velünk sem.

 

A mi fürdőnk is sárga-fehér lesz, bár akadt egy kis gond...

Kábé négyszer megkértem a művezetőt, hogy szóljon már, ha megjött a csempe, többek között a hozzád hasonló gondok elkerülése miatt. Erre hív valami más miatt, és mikor rákérdezek, kiderül, hogy már ki van csempézve majdnem minden....  Nekem a fürdőszoba dekorcsempével van gondom. Igaz, hogy az, van fenn amit választottunk, de csak prospektus alapján néztük ki magunknak (a Sacomnál dekorokból szinte semmiből nem volt minta). Most tök rondán mutat (szerintem), és ha nem teszik fel, még visszaküledhettük volna.

 

Kádat, fűtőtesteket még nem tették fel. Azt mondta Szekeres, egy héttel azelőtt szól, mikor a zuhanykabint kell vinnünk.

 

A sétánnyal kapcsolatban beszéltem valamivel korábban az önkormányzattal is, nincs náluk ilyen beadvány, azt mondták. A közúti forgalom előtt semmiképp nem engednék megnyitni, de a ház részére nincs kizárva... Hát szerintem épp elég a többi bejárat, nem kellene még a sétánynál is bezavarni, főleg hogy egy játszótér is van ott.

 

Tudom, költői a kérdés, de most éppen most hogy gondoljátok, mikor költözünk :)? Dec.1, jan 1.? Hol telik majd a Karácsony..? :)  :(

sélli Creative Commons License 2006.10.12 0 0 57

Hali!

Nálam is LASSAN de biztosan kezd a helyzet tisztázódni, bár az ideg továbbra is itt figyel a vállamon. A villanyszerelést megcsinálták, na mondok ma ki megyek, hogy megbeszéljük a csempézést. Megérkezésem után 10 perccel konstatáltam a tényt, hogy a fürdőszobám padlólapját nem sikerült a megrendelt formában leszállítani...

Értsd: naranssárga padlólap helyett fehéret hoztak... Remek! Mondom elnézést, de ez úgy néz ki, mintha narancs színű lenne??? Nem, ugye? Erre aszongya nekem a Szekeres: miért a fehér nem lesz jó?

Mondom: NEM!

Na 15 perc huzavona után felhívtam a figyelmüket, hogy talán hívjuk már fel a csempeboltot és kérdezzük meg, háthta van narancsszínű, merthogy a fehér nem lesz letéve, az tuti! Ja, télleg, hívjuk fel őket.

Na, felhívtuk, megkérdeztük, VOLT!!! Uhogy ma, vagy holnap kiszállítják (tehát jövő héten talán oda is ér...) Szal elvileg az enyémet is meg tudnák csinálni egy hét alatt.  haha :)

Nálatok betették már a fürdő/csap/kád/zuhany akármi szerelvényeket? És a fűtőtesteket?

 

Ez a sétánymegnyitás újdonság nékem. Én sem nagyon szeretném, ha megnyitnák... tulképp a CSEND miatt IS választottam ezt a helyet.

Redőnyt én sem fogok csináltatni, elég a függöny, majd sötét-sötétítő függönyt veszek :)

Előzmény: Wireman (56)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!