Keresés

Részletes keresés

gma Creative Commons License 2006.12.19 0 0 117
Kezdd. Te egy sikerember vagy, messziről szaglik. A stílusod is lebilincselő. Mondom én, hogy van hová fejlődnöm.
Előzmény: kplaszlo (116)
kplaszlo Creative Commons License 2006.12.19 0 0 116

Etalon?

Ne légy ilyen szigorú, gma! Én csupán egyike vagyok azoknak, akik nem egyszerűen nem kajálják meg a MLM szövegeket, hanem azzal is pontosan tisztában vannak, hogy ezt miért nem teszik. És aki tisztában van vele, miért nem csinálná az MLM-et, az általában meg is tudja fogalmazni a lényeget, ugye?

Persze balek mindig lesz. Az MLM-ek ez a lényege. Én ha elég mocsok tudnék lenni, akkor például Mongóliában építenék MLM piramist valamilyen ott jól fekvő FMCG termékcsaládra. Tuti nyerő buli lenne. Odáig biztosan nem jutottatok még el ...

Akár Mongóliánál sokkal közelebb is kezdhetném: pl. Albánia?

Előzmény: gma (115)
gma Creative Commons License 2006.12.19 0 0 115
Én nem vagyok az, nem is mondtam ilyet soha. De nyilván te vagy itt a helyi etalon, úgyhogy majd tanulok tőled. A szakmai előéletemről is találsz elég infót ha feladod a komfortzónát :)
Előzmény: kplaszlo (112)
gma Creative Commons License 2006.12.19 0 0 114
Ehhh szép csapat. És nagyon humoros is :)
Előzmény: Törölt nick (110)
gma Creative Commons License 2006.12.19 0 0 113
6 év: olvass figyelmesebben és meg fogod kapni a választ.
Előzmény: kplaszlo (109)
kplaszlo Creative Commons License 2006.12.19 0 0 112

gma!

Van egy jó, hírem!

Osbourne nick-jére, a hozzászólásaira határozottan diszkréten rákeresve az imént picit megkukkantottalak téged is amolyan járulékos haszonként. Csak úgy sré vizaví.

Örülsz? Ezzel egy óhajod teljesült. Mondhatni, a korábban kifejtett óhajod nem maradt puszta sóhaj.

Hát, amit láttam, annak alapján nem vagy egy szellemi óriás, ami azt illeti.

Mi az eredeti szakmád?

kplaszlo Creative Commons License 2006.12.19 0 0 111

KÖSZ!

:)

Előzmény: Törölt nick (110)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.19 0 0 110
Tudod, kplaszlo-nak én vagyok a felső vonala es most már csak mint passziv jovedelmet "elvezem" hogy nem nekem kell "rudgosni" téged.... ;-))
Előzmény: gma (108)
kplaszlo Creative Commons License 2006.12.19 0 0 109

gma> fogalmad sincs, mit mondok

Muhaha....   :-)))))))

Hiszen én is "vetítek", amikor az a feladat (mondjuk munkaköri kötelesség). Pontosan tudom hogy kell csinálni. Asszed, hogy a parasztvakítás olyan nagy tudomány? Meglehetősen primitív szakma, ami azt illeti. Nem  lehetsz ennyire elszállva magadtól. Vagy ha igen, akkor nagyon buta vagy (bocs).

Be tudsz másokat hülyíteni? Szuper! És azt vajon észreveszed-e, amikor éppen téged etetnek meg valamivel?

Továbbá: Valóban "ezeréve" lennél itt?

Nézzük csak meg:

NaNe válasz | megnéz  2000.11.14 00:33:17 (4)

Oppá! 6 év szünet!

Zottjoghurt válasz | megnéz  2006.12.08 21:18:57 (5)

ZJ itt azt írja, hogy "frissít".

Hol voltatok hat évig? A bányában?

A legjobb embereidet, akik ezek  szerint hat évvel ezelőttig egy kivétellel állítólag erről a fórumról jöttek inkább hagyjuk.

Nagyon gyenge a sztorid.

Előzmény: gma (108)
gma Creative Commons License 2006.12.19 0 0 108
""Vetítesz", pl. amikor új tagokat toborzó rendezvényen előadsz. Ha ezt tagadod, akkor a foglalkozásodat tagadod."
Miért? Mit mondok? A helyes válasz: fogalmad sincs, mit mondok. Egyre ha eljössz, meglátod. De így sajnos sosem fogod megtudni.

"A visszaolvasás nem lustaság kérdése. Ha van rá ingerem, visszaolvasok. A profilodban megadott honlapodat megnéztem, ennyi elég volt."
Mégis melyik része volt kifogásolható? Ezel a szöveggel (megjelölés nélkül) bárkit és bármit le lehet húzni.

"Nagyon csúnyán nyitottál az elején"
Ezer éve itt vagyok (az MLM-es topikokon), te nyitottál be, nem?

"én meg azt vallom, hogy a stílus maga az ember"
Igazad van. És ezt mindenki meg is fogja tapasztalni, amikor olvassa a hozzászólásainkat. Ha hiszed, ha nem, a legjobb embereim (mondjuk egy kivétellel) pont erről a fórumról jöttek. Nyilván azért, mert szemét a stílusom :)
Előzmény: kplaszlo (107)
kplaszlo Creative Commons License 2006.12.19 0 0 107

Dehogynem! "Vetítesz", pl. amikor új tagokat toborzó rendezvényen előadsz. Ha ezt tagadod, akkor a foglalkozásodat tagadod. Nem csak az MLM-ben folyik ezerrel a "vetítés", az összes marketing ágazatra ez jellemző. Én is dolgoztam már olyan munkakörben, ahol időnként prezentációkat kellett elővezetni a "nagyérdeműnek" (ügyfeleknek) vagy kollégáknak.

A visszaolvasás nem lustaság kérdése. Ha van rá ingerem, visszaolvasok. A profilodban megadott honlapodat megnéztem, ennyi elég volt. Ezért nem nagyon lesz ingerem arra, hogy veled kapcsolatban visszaolvassak a topikokban.

rci-vel normálisan elvitatkozgattunk, veled meg nem ment a vita. Van ilyen. Nagyon csúnyán nyitottál az elején, én meg azt vallom, hogy a stílus maga az ember, ahogy a mondás is mondja.

Előzmény: gma (106)
gma Creative Commons License 2006.12.19 0 0 106
Én nem. Ezek szerint lusta voltál visszaolvasni, hogy lehalább "képbe kerülj" :) kivel állsz szemben.
Előzmény: kplaszlo (105)
kplaszlo Creative Commons License 2006.12.18 0 0 105

Metro Goldwyn Mayer, a három nagy májer. A klasszikus nagy "vetítők".

Te is nagyokat szoktál "vetíteni", nem?

:-)

Előzmény: gma (104)
gma Creative Commons License 2006.12.18 0 0 104
Az nem én vagyok, hanem a tükör a falon :)
Előzmény: kplaszlo (103)
kplaszlo Creative Commons License 2006.12.18 0 0 103

Már megint ideges vagy, mgm!

Nyugi! Kapj be valami nyugtatót!

Előzmény: gma (94)
kplaszlo Creative Commons License 2006.12.18 0 0 102

Dehogynem!

Az MLM lényege az, hogy fogyaszd magad is azt a szart - bocs: terméket -  amit forgalmazol. Ergó, akik legfölül vannak, azok az alul lévő termékfogyasztó balekokból nagyon jól megélnek.

Az MLM a legfölül lévők bulija. Nekik nagyon jó buli. A piramis pedig mindig fölülről lefelé épül. Szó nincs arról, hogy az amerikai álom mintájára alulról fölfelé lehetne egy ilyen piramisban mozogni. Ez az átbaszás leglényege az MLM-ben.

Bocs a négybetűs szavakért.

Előzmény: rci (97)
gma Creative Commons License 2006.12.18 0 0 101
Ez igaz.
Előzmény: Törölt nick (98)
rci Creative Commons License 2006.12.18 0 0 100
A statisztika is sántít.Ebbe a statisztikákába beleszámolják azokat is,akik azon kívül hogy belépnek az égvilágon semmi érdemlegeset nem csinálnak.Nem végeznek szponzori tevékenységet,nem fogyasztanak terméket,tudásuk a nullával egyenlő ,a hozzáállásuk ennél is borzasztóbb.Őket a statisztika vesztesként tartja számon holott nem azok.A teljesítményük,a hozzáállásuk értékelhetetlen.
Reális képet csak akkor kaphatnánk ha azokat értékelnénk akik éveken keresztül normálisan végzik a dolgukat.Egy vállalkozás felépítéséhez évek kellenek ,aki hetek hónapok alatt akar stabil passziv jövedelemre szert tenni,nem vesztes hanem tájékozatlan.
Előzmény: Törölt nick (99)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.18 0 0 99
Az lehet en is tudom minden  heten lotto toto nyerteseket mutatni akik jol elnek belőle. De 99,99 % nem. Ez a statisztika megint reális.
Előzmény: rci (96)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.18 0 0 98
 ... és mennyi multilever szakember is ...
Előzmény: gma (94)
rci Creative Commons License 2006.12.18 0 0 97
Balekokkal nem lehet pénzt keresni MLM-ben.Egy huncut fillért se .
Előzmény: kplaszlo (93)
rci Creative Commons License 2006.12.18 0 0 96
Nem az MLM termeli a rokkantnyugdíjasokat,ők a hagyományos munkaerőpiacról jönnek ide.Dolgoznak évtizedeket keményen,aztán annyi a rokkantnyugdíjuk hogy egy havi fűtésdíjra kb elég.Belerokkanak .Ismerek olyanokat akik nálunk ennek a többszörösét keresik néhány hónap alatt.Ők valószínűleg mosolyognának az MLM átverés mesén.
Előzmény: kplaszlo (90)
Zottjoghurt Creative Commons License 2006.12.18 0 0 95

MLM ékválasztékkal meg sem lehet közelíteni a normál kisker árukínálat színességét. 

Ezt hivják "alibi terméknek" a piramisjátékban (pardon mlm-ben), de szegény mlm-isták sehogysem értik ezt a kifejezést.

A kereskedelem nem csak fmcg termékeket tud teriteni (jól is néznénk ki).

Pl. rengeteg sóder-milliomost ismerek. A Ferraris küllőgyárosokról már nem is szólok.

Előzmény: kplaszlo (38)
gma Creative Commons License 2006.12.18 0 0 94
Most épp a beszélgetési stílusra gondolok... Sok ilyen provokátor volt már erre, mind eltűnt a süllyesztőben.
Előzmény: kplaszlo (93)
kplaszlo Creative Commons License 2006.12.18 0 0 93

Valamilyen szellemi termékre gondolsz? Pl. hihetetlenül hatékony értékesítési szisztémára, amit szerzői jogilag le lehet védetni? Vagy csupán a beszervezett szerencsétlen balekok halmazát kapcsolati tőkeként nevesítő elképesztően primitív

átbaszásra?

Előzmény: gma (92)
gma Creative Commons License 2006.12.18 0 0 92
Az MLM nem nyugdíjasokat, hanem jogdíjasokat termel :D
Előzmény: kplaszlo (90)
gma Creative Commons License 2006.12.18 0 0 91
"Nem olyanokról, akik nem nagyon fizetnek TB-t (se nem adóznak)."
Ez hogy jön ide? Nem értem. Mire célzol?
Előzmény: kplaszlo (88)
kplaszlo Creative Commons License 2006.12.18 0 0 90

Elég széles tartományban mozog az USA nyugdíjasok nyugdíja.

Én egyértelműen a jólszituált nyugdíjasokról beszéltem. Az MLM lehet hogy rokkanatnyugdíjasokat termel?

Előzmény: rci (89)
rci Creative Commons License 2006.12.18 0 0 89
Na ja,azt megnézném hogy akkor is olyan adakozókedvűek lennének e az ami nyugdíjasok ha  annyi lenne a nyugdíjuk mint a magyar nyugdíjasoknak.
Előzmény: kplaszlo (86)
kplaszlo Creative Commons License 2006.12.18 0 0 88

Jólszituált idős nyugdíjasokról szól a hozzászólásom. Nem olyanokról, akik nem nagyon fizetnek TB-t (se nem adóznak).

Ha ügyes vagy, és tőkepénzesként élheted meg a nyugdíjas kort, az más tészta. Akkor azonban nem nyugdíjas leszel, hanem "szelvényvagdaló", aki az osztalékból él.. Ez meg majdnem ugyanaz, mint ami az MLM ben a tápláléklánc - a hierarchia - tetején folyik.

A helyedben nem erőlködnék. Csináld az MLM-et, ez senkit nem zavar (a GDP-nek még a tizedezrelékét sem teszi ki a tevékenységetek). Boldogulj ahogy tudsz, de ne várd el azt bárkitől, hogy bedőljön az agymosó szövegeiteknek.

Előzmény: gma (87)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!