csak a San Marino-ra reagáltam szerintem ők tudják, hogy esélyük nincs, tök mindegy hol lépnek pályára, DE HAJTANAK hogy mikor? amíg ez az ország létezik, soha
magára valamit adó magát magyarnak gondoló ember ezekre tud gondolni: - 2 VB döntőnk volt (sorry mindkettőt buktuk) - megvertük marhára otthon az angolokat 6:3-ra (itthon még jobban, de ez felejtős, az még inkább, hogy 50 éve volt usque) - megvertük a brazilokat. többször is (ez szintén régen volt, akkor Várhidi Péternek még nem volt bajusza, vagy ha volt, szakmunkás volt). - volt olyan, hogy Salvador-t 10-1-re lemostuk (szintén Végh Zolival a kapuban 1-1-re is megaláztuk őket) - futballnemzet vagyunk (se futball, se nemzet) most nem jut eszembe több, sok volt a sör
Rengeteg kérdés motoszkál bennem egy ilyen meccs után... Először is az, hogy miért nem válogatott a füves Bodnár, a Tímár, Halmosi (lehet, hogy van, aki sérült közülük), Huszti Szabiról ugye direkt nem beszélek. A szélső védő(i)nk helyett lazán lehetett volna alkalmazni akár egy Fehér Csabát is, az legalább néha előre is játszik... Másik kérdés, hogy miért kell a 85. percig várni Dzsudzsival, Buzsáky miért nem játszott, illetve hogy mi a makkomért Szélesit küldi be az a fogalmatlan bajszos ember... A kopasz lúzer helyett bőven jó volna Dárdai (tudom, most sérült), Gera pedig nem meglepő, hogy szürke volt, hiszen a skóciai csodaemberünk, illetve Tőzsér Dani baszott mentesíteni a védőfeladatok alól. Ez persze a gólhelyzetén mit sem változtat. Ugyancsak izgi kérdés, hogy miért olyan a meggypiros mezű honfitársaink reakcióideje, mintha mindenkinek kötelező jelleggel be kellett volna venni fél levél Xanaxot a meccs előtt. Iszonyú. A taktikus Várhidi meg elmehet a francba, 0,5 csatárral fejeztük be ezt a szájbakúrt meccset, és 2-0-nál védőt hoz be középpályás hellyett... No comment. Majd 3 év múlva beárik a csapat, ugye? A most 22 éves Tőzsér 3 év múlva tudni fogja, hogy hol kell állnia? A most 25 éves Bodor 3 év múlva megtanulja, hogy ha ő balhátvéd, akkor ne az ötösön belül rejszoljon? Ugyan már... Szánalmas az egész, Várhidistül, mindenestül, esetleg némi plusz pénzre szert tehetne az MLSZ azzal, hogy ha egy gazdagabb ország keményen kikapott valakitől, akkor utána lekössenek egy meccset velünk, önbizalom növelés gyanánt...
Amúgy szvsz érdemes mindenkinek átgondolni, h anno mit is mondhatot Várhidi Koman ügyben. Az a sanda gyanúm, h tényleg elhangzott az ominózus "Inter primavera jobb mint a Samp felnőtt" mondat.
talan mongolianak mert oda illil a rohadek! Bar nem tudom hogy jogosan panaszkodok ra mert o talan logikusan olaszoknak akarta adni az EB-t nem a faxszopo ukranoknak meg a lengyeleknek
Nem értem mi ez a sírás-rívás! Ha nyerünk szerdán 4 góllal, a görögök kikapnak Moldovától három góllal, és Málta is veri a bosnyákokat két góllal, majd itthon sima meccsen verjük a bosnyákat és a törökök is belefutnak a késbe Máltán, hogy aztán egy norvég-görög iksz és egy kétgólós magyar siker Isztambulban... Na akkor rögtön más lesz a leányzó fekvése! És akkor a sok Kisteleki-Várhidi fikázó elzarándokolhat a Mea Culpa topicba!!!
fenét nem!a szurkolók ugyanúgy szidták (tényleg nem kellett volna, de ez csak később derült ki). az abaj, hogy mi mindig mindent szidunk.most a várhidi is szar, megérdemli, de később jön még egy hülye, még szarabb lesz, és akkor azt szidjuk és VP-t sírjuk vissza.
Matthaus az az edzo akit nem a szurkolok zavartak el hanem az mlsz.De hát ö dolgozott is a csapatért.Ne mondja azt senki, hogy nem volt jobb ettol egy kicsit a válogatott. Haggyák dolgozni és nem zavarják el talan most lenne egy normális,nem világvero de egy normális válogatottunk. És máltátol biztos nem kapttunk volna egy golt sem