Adatok alapján az új philips extreme hosszabb élettartamú, erősségre ugyanaz, mint a régi. Philipsből kiindulva a régivel sincs gond élettartamban.
Viszont régi nem festett, új viszont igen :) A régi van nekem, amit látsz a képen, nagyon fehér az is :)
Osramnál minden jobb élettartamra szerintem. Ge/tungsram páros nem akar kiégni nálam, osram ignisben is kiégett, amin meg is lepődtem másfél év után (sacc 20.000km mellett, de ennek nem egészében van lámpa kapcsolva)
Azt nagyon sajnálom, hogy a nightguide-ot megszüntették, talán a legjobb izzójuk volt.
Részben igazad van meg nem is xd
Ha megnézed nekem nem csak előre visz, hanem jut bőven a kocsi mellé is, segítve az oldalra térítést. Ez éjszaka sokat segíthet :) nem előre koncentrált a fénye. 2. Gen már nem ilyen.
Őőőőőő izé, nekem sztem soha nem kéne már h4 izzót vennem, még ha tizen évig is használnám ezt a kocsit meg még következőt is :D
Még van bontatlan sportlightom is, egy gyak nem használt ge120 (tőled xd), 90% ge, gold, nbu, és tudja fene még mik csak a jobbak közül, aztán ott van +60 megalight, +50 Würth, Obisárga, Narva Azzuro...... :D
Nem is merem leírni, már amik fejből mennek :D
No meg ezután gondolkodom nappali menetfényben? Á, le is mondok róla :D
Ez nem fog kormosodni, nálam kb. egy év után kiégett. :D Egy hét eltéréssel mind a kettő. Szerintem a második garnitúra is hamarabb ki fog égni, mint az NBU. De nem baj, van 2 pár tartalékba. :D
Ezt kaptam anno tőled és nekem nem tetszik a fényereje, egyszerűen gyenge. Szép fehéren világít ez tény :) Ennél is összejött a festés fényt vesz el :)
A színe tényleg fehér, de nekem az erő többet jelent :)
Philips extreme 100 + kadmium sárga 10w helyzetjelző ilyen párost ad:
Este a házat szépen beteríti a fényével (sima w5w is látszódott rajta, a hcbi viszont nem) :D Persze nem mint a tompított. Index alatta meg borostyánszínű természetesen, szépen elkülönül és az még erősebb :) A philips nekem nagyon fehér és közel sem annyira, mint az nbu volt, szebb ez a fény és picit homogénebb.
Imádom a batár lámpáit, nem spóroltak ki anyagot belőle, ráadásul ez egy szutyok Depo lámpa, gond nincs is vele.
Lehet egyik este bedobom a 100/80 GE-t kupakkal, az szép fény lesz :D
Igen,Osram az enyém is.A sima mondjuk Tungsram 5W helyzetjelző izzótól jóval erősebb ez.Az olyan sárgásan világít,ez szép fehéren és sötétben ha csak ez van bekapcsolva simán látok az udvarba pl. kapunyitáskor,meg odapillantva az autóra is jól láthatóan szépen bevilágítja a lámpát.Szóval azon nagyon meglepődtem,hogy Nálad gyengébb.Évente cserélni szoktam egyébként eddig a hagyományosakat,mert fekete lesz.Erre kíváncsi leszek hogy bírja.Szóval nem 15 évessel vetettem össze.
Az osram féle kék búrájú helyzetjelző nagyon harmat szerintem.
Egy sima 5w sokkal erősebb, most a sárga 10w meg ég és föld hozzá képest :)
Tényleg nagyon gyenge, nem is teszem vissza, majd kap sima 10w-t oszt kész, rendőr se szólhat érte, bár tudtommal a kadmiumsárga miatt se kéne szólniuk :)