Üdv! A vezláncon nem lehet fesziteni mivel automata az olajnyomásal van feszitve a lánc.A leo alapjáraton mindig kicsit csattog.Sajnos a kivitel átka.Az olajnak Sárgának kell lennie lehet kicsit szürkés fekete árnyalata ,de nem lehet fekete.A szaga meg hát h mondjam milyen.Nem tudom leirni.De mikor veszünk egy motort olajat mindig cserélni szoktak.Biztos az amit te cserélsz ki.Olajszüröt ne feled kicserélni ha olajat cserélsz.Én 8 litert szoktam bele tudni tankolni. Üdv
Mostmár mind1, most rendeltem meg, csak gondoltam megkérdezem tőled is hogy neked van-e egybe mind a 3 cucc, mert akkor inkáb tőled vettem volna meg, de mondtad hogy nincs v.pumpa felújítód .
A karbit beállítást úgy ahogy leírtam megtudnánk oldani??
Üdv Vasárnap vettem eg aprilia Leonardo 125-öst, megvagyok vele elégedve, nyomatéka van rendesen. Csak anyni hogy az olajnak milyen állagúnak kel lennie?Meg milyen színűnek? Meg alapjáraton valami csattogós hangot ad ki, ismerős mondta hogy a vezérműláncon fesziteni kel.Igaz ez? És még valami , hogy hány literes a tankja?
Üdv! Ha nagyon kell be tudok szerezni azt a fránya vizpumpát,másik beszálitottol csak nekem sem éri meg 1 db vizpumpát beszerezni.Raktározni meg nem igen szoktam mert nem éri meg készletezni nekem.De melehet oldani ha nagyon szeretnéd. Üdv
Szere én tőled akartam rendelni de így hogy nincs vízpumpa felújítód így a posta miatt nem éri meg, ne haragudj. Tegnap írtam hogy postán ha elküldeném a karbimat szvatóval, beállítanád és megnéznéd a szívatót? És ha kész a karbi feladnád postára utánvétellel amibe beleszámolnád a munkadíjat, vagy utalom is ha úgy jó.
Fehér Indexbúrát én 2 hónapja 990/db ért vettem a viktormotoron úgyhogy vagy elírták az árat vagy már nagyon nemt tudják hogy mennyit ér egy olyan szar.
Üdv! Na az jelenleg nincsen.Nem tudom mikor fogok kapni mert kicsit akadozik az ellátás.Sajnos fötengelycsapágy is össze vissza jön.Aki elviszi annak és nem tudom mikor fogok megint kapni.olajszűrő az van meg csapágy is. Üdv
Szere: A főtengely cspágyat mennyiért szoktad venni? Mert tegnap amit belinkeltam, tegnap 10 ezer volt, ma meg amikor meg akarom rendelni 20 ezer. Vagy ha tudsz szerezni akkor megveszem tőled.
Üdv! Amit én tudok zárgarniturát az nem RMS gyártmányű hanem olasz.8ért nem olyan rossz ha minden megvan hozzá.A pleko elvileg ugyan az a két leonál. Üdv
Szia Szere. Amit szerezni tudsz újat, az gyári Aprilia vagy RMS gyártmányú? Ha nem tudok szerezni bontottat két kulccsal, akkor érdekel a dolog ha nem RMS.
Az igaz hogy a gyújtás és a tank-zár ugyanaz a 250-esnél mint a 125-150-esnél? Azt tudom hogy a 250-es ülés-zára eltérő a 150-esétől.
Van különbség a 150-es és a 250-hez való plexi között (a felszerelést, csavarhelyeket tekintve)? Vagy csereszavatosak?
Üdv! Én igy vagyok egy papirozható vázal mert senki nem tud szerezni.Igaz tegnap kaptam egyet 110-ért egy rendszámos vizgás vázra de azt vissza utasitottam.Ennek az a oka h ha 30-40-ért veszek egy külfüldi vázat.Azt kb70-80ban én le tudom teljesen papirozni és akor is 110-ben állok meg.Azt a vázat meg még nevemre kell iratni uj forgalmi eredetiség vizsga -és máris 160 nál vagyok.Mondam a srácnak adok érte ma 60-70-et ugy és akkor nevemre irva meg minden jövök ki ugyan annyira mind a külföldi papiros vázal.Néha nem értem az embereket miért akarják az embereket lehuzni.Ja és az egészben az volt a moka h ő meg megkapta volna az én vázam.160-ért meg már teljes motor veszek rendszámal igaz lelakot mind a dög de akkor is teljes motor nem csak egy váz.Na mind1 ezt nem taglalom tovább mert a végén mindenki bele bonyolodik. Üdv