Keresés

Részletes keresés

Vank1 Creative Commons License 2013.10.04 0 0 9558

Kedves Bárdi.Hát akkor viszonylag szerencsés vagyok ilyen hosszú időn át fent tudtál tartani egy elfogadható állapotot.Nekem már rövid idő 4 hónapő alatt is rengeteg tünetem van-volt,befelé megyek a betegségbe...és még nem tudom mikor lesz javulás?!Talán a gyógyszerkúra majd segit valamennyit.A macskakarom az milyen tüneteken javitott vagy  múlasztott el nálad?!

Előzmény: bárdi56 (9527)
Vank1 Creative Commons License 2013.10.04 0 0 9557

Kedves Bárdi.Akkor még viszonylag szerencsés is vagy hogy ennyi időn átt fent tudtál tartani egy elfogadható szintet magadnál.Sajnos én jelenleg még befele megyek ebbe a betegségbe és nagyon sok a tünetem van-volt pár hónap alatt is.Nem tudom hol lessz megállása ennek...Talán a gyógyszerkúra amit elkezdtem segit majd valamit.Ami viszont érdekelne hogy a macskakarom szedés mennyire volt hatásos neked és milyen hosszan szedted?!Volt e tüneted ami elmúlt töle végleg?!Az infulenza szerű tünetekre jó lehet ez esetleg?!

Előzmény: bárdi56 (9527)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.04 0 0 9556

Xinitta! az Ántsz-nél fogadni mernék hogy egyetlen orvos sem adja le a betegeit, ha L úr 10000 fertőzésről beszél, akkor a tvk-ben évi szinten még a 3000 -et sem érik el?  

Előzmény: Törölt nick (9553)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.04 0 0 9555

Én javasolnám a kullancs.hu oldalon dr.Lakos András tudományát.
A beteget nem (csak) a szerostátusz alapján kell gyógyítani Lyme kórban.
Az idősek kezeletlen Lyme kórja húzódik el, egyéb esetben EGYSZERI antibiotikum kúra ( klinikai képtől függő formában és ideig) elegendő.
Más betegséget fognak magán keresni, ha Lakos doktort is meghallgatja!

 

 

 

EZ EGY KICSIT MÁR DURVA , SZAL L ÚR A SZTÁR , AMIG Ő ADDIG NINCS MIRŐL BESZÉLNI, MEZEI HÁZIORVOSOK NEM TUDNAK MIT KEZDENI EZZEL A BETEGSÉGGEL.

Törölt nick Creative Commons License 2013.10.04 0 0 9554

Én javasolnám a kullancs.hu oldalon dr.Lakos András tudományát.
A beteget nem (csak) a szerostátusz alapján kell gyógyítani Lyme kórban.
Az idősek kezeletlen Lyme kórja húzódik el, egyéb esetben EGYSZERI antibiotikum kúra ( klinikai képtől függő formában és ideig) elegendő.
Más betegséget fognak magán keresni, ha Lakos doktort is meghallgatja!

 

Erről beszélek , itthon amíg L úrrra hallgatnak és övé a szó addig nincs miről beszélni és írni. 

Bozsik doki már nem tartozik a lyme betegek gyógyítási módszeréhez , ezt a témát most szedtm le egy portálról.

Ezért van ennyi félre kezelt ember sajnos .

Törölt nick Creative Commons License 2013.10.04 0 0 9553

Egy ismeros orvos volt x eve a laszloban gyakorlaton es azt mondta, sokkal tobb aides van van, mint mondjak, de nem szabad oket felvenni a statisztikaba. Lehet, igy van a lyme-al is.

Előzmény: Törölt nick (9550)
Vank1 Creative Commons License 2013.10.04 0 0 9552

Hát lehet abban valami amit írsz.A lyme elég megfoghatatlan egy betegség.

Az esetek többségében  kimutatni is nehéz,mert minden embernél más a lefolyása ugye,és más írányba megy el a betegség sajnos:(

Ezeket az ügyvéd orvos-halál eseteket közelről láttad egyébként?

Az Igg-s dologhoz annyit tennék hozzá mindenkinél másképp van nekem friss fertőzésem volt valószinűleg tavasszal(bár kokárdám nem volt),aztán jöttek a tüneteim nyár elején,agusztusban csináltattam meg a wb-t ami csak iggben mutatta már a fertőzést.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem igaz az sem, hogy hét hónap antibiotikum menetes időszak után Igg termelődik. Lehet hogy egyeseknél igen ,de nem mindenkinél. Nálam nem így volt. Semmi nem  működik egységesen a lyme -nál, ezért van a zavarosság.

Előzmény: boxerkutya (9526)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.04 0 0 9551

http://www.eszszk.hu/korhaz-7belfer.htm

 

van a lászlónak pénze ,nemrég lett egy teljes osztály felújítva .Ezt egyik ismerős nővér mondta aki ott dolgozik.

Előzmény: milla10 (9545)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.04 0 0 9550

Van a lászlónak pénze, sőt most lett nemrégiben egy új és szép infektolgiai osztály kialakitva , de már írtam hogy az AIdseseket jobban kezelik mint a lymeos beteget, amig l úr mindenhol azt nyilatkozza hogy egy antibiosz kúra elegendő így természetesen ez van a kisdiákok fejébe is bele verve és ezt tanulják meg is .

NA léptem is mert vár a munka vár....

 

Előzmény: milla10 (9545)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.04 0 0 9549

ja a kis hamiska erre gondolt!

 

Tisztelt Dr Úr! Pál Erzsébet vagyok! 2010 környékén Erdélyben a Szent Anna tónál kirándultunk, bokros füves helyen. Kullancsot nem találtam magamon, de rá két hétre (aug 20-án) influenzás tüneteim lettek, torokfájás, fejfájás, fültő fájás, köhögés , előtte sose voltam beteg. Utána egy hónap múlva már enni sem bírtam , zsibbadt a balarcom, a bal lábszáram, és furán éreztem a bal felemet is. Nem tudtam az ágyból kelni ki, közben jártam orvoshoz kaptam antibiotikumokat felváltva de semmit sem segített. Jártam belgyógyásznál is és azt mondta hogy bakteriális fertőzés lehet , de nem tudja mi az . A belgyógyásznál azért jártam ,mert hasi panaszaim is voltak közvetlen a kirándulás után( hányinger ,nem tudtam enni és fogytam is egy hét alatt 5 kilót) Miután nem kaptam megfeleő kezelést így a tünetek maradtak. Eljutottam a Géndiagnosztikára és ott az IGM pozitiv lett, kaptam rá doxicilint és 3 hónap múlva ismét pozitiv Igm tesztem lett, Bafzelli és B garinni törzsekre. Ismét gyógyszer kúra következett, az állapotom javult, de alig fél év múlva ismét romlani kezdett. Következett a harmadik teszt , itt már az IGM ÉS IGG is pozitiv lett valamint maradt a két altörzs is . A tüneteim: fáradékonyság, balarczsibbadás , szédűlés, fura influenzás tünetek és tarkó fájdalom, valamint a bal lábszáram érzéketlen lett. Kedves Dr Úr! Fennállhat nálam a lyme kór még. Köszönöm szépen válaszát.

 

Kérem jelentkezzen be: 

 

 

Nos itt nagyon szépen megvezettem a dokit , majd magánlevelezésben persze mindent letagadott. Enyit a nagy szaktudásuról.

 

Nos a tüneteim már elmúltak szépen , hála és köszönet a rocephines kezeléseknek .

kilitipapa Creative Commons License 2013.10.04 0 0 9548

Senkit sem érdekel a Lila fokhagyma???

Törölt nick Creative Commons License 2013.10.04 0 0 9547

Neked nem volt kérdés feltéve , úgy hogy ne kontárkodj bele a dolgokba légyszíves ,,,és igen hét hónap után az IGG pozitiv lett ,tehát van immunválasz . Az L oldalon én nem tettem fel semmiféle kérdést ,mert L úrba egyenesen nem bízom, azért mert neki tök mindegy volt az hogy négy hét doxi kúra alatt vért vett tőlem és egyensen negativnak rakott fel, semmi mást nem írt arra a rohedli papirra,.

Szal Little akkor válaszolj ha kérdeznek, ha nincs kérdés hozzád akkor vonulj vissza és más fórumba se kontárkodj bele mert nem illik oda a viselkedésed ...Uff"L,pá

Előzmény: Törölt nick (9543)
boxerkutya Creative Commons License 2013.10.04 0 0 9546

Nem igaz az sem, hogy hét hónap antibiotikum menetes időszak után Igg termelődik. Lehet hogy egyeseknél igen ,de nem mindenkinél. Nálam nem így volt. Semmi nem  működik egységesen a lyme -nál, ezért van a zavarosság.

Előzmény: Törölt nick (9543)
milla10 Creative Commons License 2013.10.03 0 0 9545

gondolom a lászló nem kap elég pénzt, hogy ellássa az embereket.

 

csak hát ugye számoljunk csak kedves állam bácsi, a lászló nem látja el a beteget krónikus lymemal, (és gha még egyszer valaki azt mondja nekem, hogy ilyen nincs, kitépem az összes szál haját)

 

lesz belőle SM, ALS, vakság, stb., majd hazamegy, ha még vannak szülei, ha nincs, a férje épolja, aki kénytelen felmondani, mert teljes ottlétet igényel a beteg. Vagyis átmenetei megoldásnak szuper, hogy nem látom el, csakhogy 3 diplomás betegem, aki pénzt tudott volna termelni ebbe a nyomorult országba krónikus lymemal otthon fekszik, férje munkanélküli, eladták már mindenüket, pontosan mennyibe is került ez.könyörgöm 40 nap rocepinről beszélünk! amit alkalmanként meg kell ismételni, vagy másképp kezelni, kombinálva. borrelia 3 alakja , egy infektológusnak se mond semmit? és még sorolhatnám a téveszmék tömkelegét

1. neuroboreliiozisról akkor beszélünk, ha a lliquorból kimutatható (2004-ben leríták ,hogy ez nem igaz)

2.elisa teszt negatív nincs lyme-os - a krónikus esetek 75%-ában negatív, az elisa érzékenységéről nem is beszélva

3. csak a kullancs terjeszti a lmyeot

4. emberben nincs babesia

....

...ésatöbbi

 

Épp csak az egész társadalomra nyomja rá a bélyegét.

 

Nem haragszom én a lászló kórházra, de mondhatná azt, nézze hölgyem, nincs finanaszírozás, vagy kifizeti, vagy hosszan szenvedve meghal, melyiket választja?

 

Lehet írok gy levelet az orbánnak, vagy az oepnek, vagy valami felső szervnek

 

 

milla10 Creative Commons License 2013.10.03 0 0 9544

Ja a pofádba röhög, nem baj, hogy minden elérhető az interneten, és aki kicsit is beszél angolul, az pontosan tudja , mit nem csinálnak meg az orvosok.

 

Láaszló kórház a héten az elisája negatív, de mondom van két poz. wb-ém , orvos zavratn: nem baj, nincs lymeja.

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (9542)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.03 0 0 9543

     Kedves P E . Babos olvastam irásod Dr Lakos oldalán sajnállak de nem tudom miért vártál más eredményt !!!

  Ha azért adnak betegnek antibio-t hogy megemelkedjen az immunválasz = a bacik szaporodását serkentik azzal érik

  el az immunválasz emelkedést !!/ ahogy szaporodik a baci azzal egyenes arányban emelkedik az immunválasz !!/

  Ezért lessz a negativból kétes a kétesből pozitiv eredmény !!!

  Az igm szinted meg azért marad meg mert ahhoz pontosan 7 hónap kell hogy iggg-re váltson / antibio mentesen !!/

  Röviden az antibio semmire sem jó !! Ugyanis ha valaki betartaná / tudná a protokollt 15 nap szedés bőven elég a borrelia ellen /

  nem zabáltatnák veletek orrba szájba !!! /Ugyanis a borrelia által okozott tünetek antibioval már nem gyógyithatóak !! / Ezt tudomásul

  kellene végre  venni ! Az egy mese mit kutyus állit / az csak annyi illegalitásba vonul a baci és szépen szaporodik tovább ,de hosszabb

  rövidebb ideig átmenetileg tünetmentesnek érzi a beteg magát de soha nem gyógyul meg tőle !!! /

  Baráti tanács a végére , menj vissza a csodálatos / nagytudásu profeszorodhoz / mond meg neki / ha már megmérgezett akkor utánna a

  mérget is szedje ki belőlled , ugyanis a borrelia protokollja ott nem ér véget , hogy megmérgezzük a pacienst , aki még ráadásul fizet is érte !!!

  Üdv .    Bocs hogy megint belekotnyeleskedek az életedbe / de rossz nézni hogy mennyi hülyeséget hordtok össze itt halomba. !!!

Előzmény: Törölt nick (9542)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.03 0 0 9542

Nekem 4 év után is aktiv mert a tesztek ezt mutatják, a kezelések ellenére is az IGM POZITIV MARADT, az utolsó tesztnél az Igm és Igg is pozitiv lett,Az első tesztnél csak igm volt poz , de utána változtak a dolgok .Ez egy mikrobiologus főorvos válasza volt egy kérdezőnek.Tehát L úr csak kapta a kandidátusi nevet vagy mi a fenét, ő a szakértője ennek, de nem sokat tud erről vagy nem akar tudni ..Ő a friss betegeket egy doxi kurával el is intézi, így is sorok vannak a magánrendelőjében. Miért nem dolgozik tb alapon ha olyan segítőkész és miért 20000 forintot gombol le egy betegről????,Az ő betegei vannak regisztrálva valahol???azt én megkérdőjelezném,mert ő sem adja le az ÁNTSZ-NEK sajnos .

És az is biztos hogy akinél egyszer lyme-ot dg-ztek az nem adhat soha vért sem, ez kizáró ok és úgy kezelik a beteget mint aki AIDS-es .Komolyan az Aidseseket jobban kezelik a lászló kórházban mint a lyme beteget. A lászlóban már a takaritó nő is megmondja hogy nem lyme, be sem kell menni az ambulanciára mert a pofánkba röhögnek szó szerint .

Előzmény: tőzike1 (9541)
tőzike1 Creative Commons License 2013.10.03 0 0 9541

Ez akkor azt jelenti, hogy pl. nekem az 1 éve megcsípett ugye már krónikusnak számított lyme kór azért jelentkezett az IGm-nél, és nem az IGg-nél,  mert jelen van, vagyis aktív a szervezetemben?  Pedig a többi leírások alapján 1 év után nekem már az IGg-ben kellett volna, hogy pozitív legyen. 

Előzmény: Törölt nick (9540)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.03 0 0 9540

Egy ilyet is találtam.

 

 

A b. burgdorferi elleni IgM az akut fertőzés jele, az IgG megjelenése után, ha a kórokozó elpusztul, kikezelésre kerül, akkor 3-6 hónap alatt az IgM szint csökken, végül eltűnik. Ha újra megemelkedik, vagy a csökkenés elmarad, akkor perzisztáló fertőzés állhat fenn, ennek igazolására szolgál a kórokozó fehérjéinek közvetlen igazoló kimutatása, a western-blot technika. Amennyiben az IgM nem csökken, esetleg savópárokban vizsgálva emelkedik, illetve a western-blot pozitív, a kezelést tovább kell folytatni.

bárdi56 Creative Commons License 2013.10.03 0 0 9539

Szia Babos, 1997-ben A Lyme alapitványnak megjelent egy vékonyka, de nagyon hasznos52-oldalas tájékoztató füzetecske,Abban olvastam én is ,hogy a kávét elhagyni!  Hát tudod ,én is hátbavágnám azt      aki elvenné a kávémat!!  Utolsó öröm jóformán!!

Előzmény: Törölt nick (9537)
bárdi56 Creative Commons License 2013.10.03 0 0 9538
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.03 0 0 9537

Az tény hogy egy fertözött kullancs többféle szövődményt tud okozni ,nemcsak egyfajta bacit pumpál belénk.

Xinitta  a kávédra gondoltál?????

Nekem sem volt bőrtünetem soha . Viszont két alfaj is kimuthatató a teszten .

boxerkutya Creative Commons License 2013.10.03 0 0 9536

Nem csoda hogy nem érted , amikor a legjobb orvosok sem értenek sok mindent. Egy  biztos dolog van az egészben és az, az hogy az antibiotikum jó ellene ,igaz hogy sokszor ez is csak addig jó, amíg szedjük. 

Előzmény: tőzike1 (9531)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.02 0 0 9535

Acrodermatitis chronica atrophicans (ACA).

 

a tavalyi ILADS konferencian beszeltek a kavezasrol, de meg nem hallgattam meg azt a reszt. Viszont aki el akarja venni az enyemet, annak letorom a kezet. :)

 

 

Előzmény: LLinda (9533)
LLinda Creative Commons License 2013.10.02 0 0 9534

ja és E. dokinő azt mondja, az afzeli "mindent tud"...

Előzmény: Törölt nick (9532)
LLinda Creative Commons License 2013.10.02 0 0 9533

Xynitta,

mi az az ACA?

 

Afzeli-m van, és neurológiai tüneteim voltak nekem is.

 

és egy másik kérdésem is lenne, a kávéfogyasztás miért nem ajánlott?

 

Köszi,

L.

Előzmény: Törölt nick (9532)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.02 0 0 9532

Ezt nem ugy kell erteni. :)

 

"Papiron" az B. afzeli kovetkezmenyekeppen alakul ki vmifele kronikus borbetegseg, mint pl az ACA, a B. garinii pedig neurologiai szovodmenyeket okot. 

 

Az ilads szerint tok mindegy, ez egy teves megallapitas egyebkent is. Nekem van mindegyik alfaj pl es csak neurotuneteim voltak. Mondjuk nem is szeretnek ACA-t. Kopp kopp.

 

 

Előzmény: tőzike1 (9531)
tőzike1 Creative Commons License 2013.10.02 0 0 9531

Az mondta az interjúban szereplő orvos (L), hogy az afzelii főleg bőrtünetet okoz.  Nekem a W.b. teszt szerint p41-nél, tehát afzelii alfajnál volt 4 +, és nem volt kokárda bőrtünetem.  Nem értem én már ezt!

Előzmény: Törölt nick (9530)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.02 0 0 9530

Tessék itt van az AFZELLI , GARINNI törzsek, tehát akinél nincs bőrtünet az még lehet lyme kóros ..

 

http://www.youtube.com/watch?v=dHygXKCAww4

bárdi56 Creative Commons License 2013.10.02 0 0 9529

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!