Keresés

Részletes keresés

Kölnböl-G.Rinck Creative Commons License 2001.04.21 0 0 345
Jawbreaker!
mit szólsz ehhez:---"Oktalan tudósok mindig nekiállnak jósolgatni a tudomány jelenlegi állását figyelembe véve. Szerintük már 100 év múlva csillagközi űrutazás várható, és személyi űrhajókkal is szaladgálhatunk a naprendszerben. Akkor majd megnézegetsz egy prospektust, és kiválasztod magadnak a legújabb Skoda Batávia nevű 5 személyes űrhajót. :)"-----jó mi????
---úgy látszik minden szarban benne van a kezed??

Előzmény: Jawbreaker (339)
jobbhorog Creative Commons License 2001.04.20 0 0 344
Melyik együttes? Pl: Genesis, Supertramp, Marillion, Yes és még sorolhatmám. Ezek mind háttérzenészek nélkül játszanak - kiválóan.
A 80-as években voltak persze élő koncertek, de én csak a kölni barátod ama megjegyzésére kívántam reagálni, hogy éppen a többi együttes játszik play backról.
Előzmény: marylein (343)
marylein Creative Commons License 2001.04.20 0 0 343
Kedves jobbhorog !
Nem tudom, voltál-e az Omega-együttes nyugateurópai turnéjának egyikén.
Az Omega 1968-tól 1980-as évek közepe-végéig turnézott nyugat ez´ropában és az egész világon, Japántól, délafrikátol, USA, Kanada, stb.-stb.
Nem hiszem hogy ott tátogattak. Rentgeteg nyugateurópai Rockfestiválon vettek részt-ott is tátogtak? Amiket írtál, az 1994 és 199-es koncertröl, ezt senki nem vonja kétségbe, a pécsi meg Jancsó stb. Mondj egy együttest, aki csak "élöben" játszott, és csak élö felvételekt, filmeket stb csinált. Melyik együttes (Rolling Stones)- meg ilyesmi játszik háttér zenészek nélkül.???????
Előzmény: jobbhorog (341)
rockyboy Creative Commons License 2001.04.20 0 0 342
he jawbreaker!
Bajaid gyökere a hatékonyságra épülő dehumanizált modern társadalom és az emberi kapcsolatokban gazdag hagyományos viszonyok összeegyeztethetetlensége. En ugy ertelmezem, hogy kozhelyekkel elve a vilag felgyorsult, az emberi ertekek kisse hatterbe szorultak es inkabb a valos teljesitmeny szamit (ha otthon dobolunk a kannan az mar nem ez a kategoria, ez föleg neked való, vagy vonatkozó. Maragj otthon üljél le és dobolj, mindegy min, csak az a lényeg, hogy ne zaverj másokat. Mert ha mások ezt a marhaságodat komolyan fogják venni (eddig viccesnek vették) –bizony meg fognak dobolni téged.čn ismerem az ilyen Typeket, nem kérdeznek-csak dobolnak elöbb-utóbb – de nem a dobon, hanem rajtad....Ajánlom fogadd meg a jó tanácsot, a bölcsebbtöl.
Előzmény: Jawbreaker (339)
jobbhorog Creative Commons License 2001.04.20 0 0 341
Kedves kölni Barátunk!

Lehet, hogy nem nézed elég gyakran a magyar TV-ket és nem veszel részt a zenei közéletben, de az eddigi legelképesztőbb véleményedet sikerült itt most közreadnod.
Omega és az élő zene??????????????
Az Omega volt az, aki az "ÉLŐ" Matáv-klubkoncertek-sorozatban 1998 márciusában 1 órát zenált play backről, ráadásul 25 éves felvételeket használva. Az egész megvan videón, mert annyira megdöbbentett, hogy felvettem. Ebben a sorozatban az Omegán kívül mindenki élőben játszott.
A másik: 1994 őszén a kedvenc együttesed egy pécsi ház tetejéről eltátogta a pár héttel azelőtti népstadioni koncert felvételét.
Az Omega volt az, aki az 1987-es jubileumi koncert felvételét kiadta videón, de mivel botrányosan játszottak, a képanyag alá az eredeti stúdió-változatot vették fel.
Az Omega 1982-es jubileumi koncertjén (ugye, mennyi jubileum??) Debreceni Ferenc dobszólója felét gép játszotta le, nézd meg a Jancsó-filmet!

A 90-es évekbeli 2 nagy népstadioni koncerten persze előben játszottak, de felteszem a kérdést: HOGYAN? A 94-es koncert tv-felvételét ki tudja milyen anyagokból keverték ki, míg egy elfogadható zenei anyagot kaptak. Sokszor akkor és ott szól a gitár, ahol senki nem gitározik, amikor Elefánt (Magyarország legrosszabb gitárosa) magasat fog, akkor mély hang jön ki és így tovább. És ezt az égész így kiadták!
99-ben már óvatosabbak voltak, minden hangszerre hoztak egy háttérzenészt, aki helyettük eljátszotta a számokat.
Szóval ennyit csak a szintetizátor gombnyomkodásról és egyebekről...

Előzmény: Kölnböl-G.Rinck (340)
Kölnböl-G.Rinck Creative Commons License 2001.04.20 0 0 340
hello jawbreaker!
ezt a figyelmedbe ajánlom:
A rockzene már a hatvanas években is sok gondot okozott a hatalomnak. Sok külföldi zenésszel beszélgettem, s többnyire kiderült, hogy más országokban is így volt, nemcsak nálunk. Ezek a művészek attól váltak fontossá, hogy a zenéjükkel és a szövegeikkel mondani akartak valamit. A „nagy generáció” tagjai talán joggal gondolhatják úgy, hogy valamivel ők is hozzájárultak a rendszerváltozáshoz. Csakhogy az új rendszernek, az új befektetőknek már nem érdekük, hogy lázadozó muzsikusok ezt a rezsimet, ezt a hatalmat is bomlasszák. Egyszerűbb és célszerűbb semmitmondó, buta zenéket „nyomni” a fiatal generációk fülébe. Ennek ellenére: újra és újra jönnek a fiatalok, akik el akarnak valamit mondani az életükről, a környezetükről, és igyekeznek kitörni a névtelenségből. Nincs könnyű dolguk......................na mit szólsz ehhez .....gondolom te is igy nézed ezt. a mai zene semmit nem mond ezért te sem......aztán ezt is::::::Ha valaki ebben a szakmában akar valamit elérni, először is meg kell tanulnia zenélni. Ma már nem elég, ha valaki három akkordot ismer a gitáron, vagy a kettő-négyet viszonylag pontosan hozza a dobon. Ha értéket akar felmutatni, nem elég a szintetizátoron megnyomni egy gombot, hogy a gép játssza helyette a gyárban beépített komplett kíséretet. Egy igazi rockzenésznél szóba sem jöhet, hogy egy sportcsarnoki bulin playbackeljen, vagyis tátogjon a bejátszott zenére.
iga tátogsz te is , mint egy hal a szárazon.........
Előzmény: Jawbreaker (339)
Jawbreaker Creative Commons License 2001.04.20 0 0 339

Tényleg, most halál komolyan kérdezem. Mazochisták vagytok ti, hogy mindenáron egy ellentopicban akartok funclubozni? Élvezetet találtok ebben? Az ilyesmit sosem értettem. Természetesen nem kell elmagyarázni. Csak egy magát intelligensnek tartó ember (mint ahogy gondolom, ti annak tartjátok magatokat) nem csinál ilyesmit, hanem békésen elbeszélget a hasonszőrűekkel a saját kis topicjában.

Vagy esetleg bonyolultan fogalmazok?

Jawbreaker Creative Commons License 2001.04.20 0 0 338

Élvezet veletek társalogni. Ilyen sok hyperintelligens embert egy rakáson... :) Ráadásul mindegyiket fűti az omega együttes feltétlen imádata. Elképesztő katarzis járja át testem, midőn arra gondolok, hogy ilyen szellemi csimborasszókkal lehetek egy topicban.

Újból elmondanám a gyengébbek kedvéért, hogy a topic azért jött létre, hogy szidjuk ezt a három zenekart, amiért elavult, ócska számaikat, banális közhelyes szövegeiket harmincadik rókabőrként lehúzva megpróbálják újra eladni, pedig sosem tudtak zenélni, nem gyakorolnak évek óta (azt a keveset, ami ragadt rájuk), és egyébként is szörnyen rossz számok voltak úgy ahogy vannak (de persze nem ez a lényeg) A fórumok demokratikus szabályai lehetővé teszik, hogy másik topicot nyisson bárki, aki ezzel ellentétes szándékait szeretné kinyilvánítani. Erre próbáltam is többször felhívni a figyelmet.

De nem ez történik, a zenekar szidalmazását egyes jól fejlett öntudattal rendelkező emberek személyes sértésként veszik, és ennek megfelelően hetek-hónapok alatt lassan előkészített személyeskedésekbe bocsátkoznak, amelyben személyemben - természetesen - partnerükre lelnek.
Volt már hasonló konfliktusom itt a fórumon és tökéletesen ugyanez a helyzet állt elő. Addig-addig feszítgették a húrt (hiszen szívük mélyén nagyon is óhajtották a konfrontációt), amíg el nem pattant.

Ezek után legyünk kedvesek, hölgyeim és uraim, elviselni azt, ha szidalmakkal élnek irányukban. Köszönöm a szíves figyelmet...

Ja és még valami:

Mondjam, vagy mutassam?

marylein Creative Commons License 2001.04.19 0 0 337
hello Jawbreker!
itt még egy kis kiegészítés a kiegészítésemhez , mert valami még most eszembe jutott, habár nem vagyok biztos benne, hogy ezzel valamit tudsz kezdeni. de a reményt nem kell feladni, mert az hal meg utoljára.köztudott, naja de ezt neked. illetve töled nem szabad kérdezni, mert felizdatod magadat, habár ezt az ápolód megtiltotta úgy vagyok hivatalos helyekröl egybehangzóan értesülve. a kormánykörökböl is megerösitettek ezt.
hogy vagy? hogy ityeg a figyek?
mint a fán a bityek? ha igy van akkor mar baj van, mert talan el kellene menned a fapipához!
különben meg: Piddle in your pants!.aztán meg vagd keresztbe a kilos fát. akkor is az Omega együttest nem tudod a földbe lebeszélni. mondhatod öket reszegesnek meg ilyesminek, akik valoban kedvelik öket...ezek sokan vannak.. ugy neznek at rajtad, mint egy kergekóros barom-összeszart pofán. kell még több is.? akkor kaphatod. komolyra fordítva a szószátyározást, én személysen nagyon boldog vagyok,hogy a három együttes még így összeszedi magát és ezt a nagy koncertet még megcsinálja.
Előzmény: Jawbreaker (330)
Kölnböl-G.Rinck Creative Commons License 2001.04.19 0 0 336
hello jawi.............
ugy latni ütlegelnek nagyon.de ha az ember kihivja a sorsot, nem kell csodalkozni.........
különben ma van az omega-klub-talalkozo budapesten 19 orakor. csescs
bumszi Creative Commons License 2001.04.19 0 0 335
gyerekek, minek veritek a szegégy jawit.......
elég dolga van a kergekórral meg az ilyesmikkel!!!!!ki tuggya milyen állapotban van a gyerek, haggyátok egy cseppet lehülni!!!!!
Jahoooooooooooooooooooooo:-)))))))))))))))
rockyboy Creative Commons License 2001.04.19 0 0 334
elözmény:Jawbreaker válasz erre | adatok | e-mail 2001.04.18 04:28 (331)

Ja még kőfejű barátomtól kérdezem, hogy kisgazda vagy miépes? Na csak azért gondolom, hogy valamelyik, mert ahogy összerúgja a port valakivel, rögtön kommunistázik. Hja, a pont is egyszerű...
válasz:elöször: Leak me!--de többször egymásután, aztán:Bang your mother!---meg ahogy akarod!!!!
Aztán én nem kisgazda, hanem nagyobb gazdasági érdekeim vannak, mint amit el tudsz képzelödni ebben a kis világodban. A köfejü farkasok nagyon veszélyesk , tehát jobb ha olyan link alakok mint a jawibreki , ki tudja meddig szaladgálhatnak az utcán kiséret nélkül. bizony sok rosszat lehet hallani.
akkor ahoy seggfej!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Jawbreaker (331)
rockyboy Creative Commons License 2001.04.19 0 0 333
na mit szólakozoz ezekhez!Jawbreaker !

deutsche Songs

Magischer weißer Stein (László Benkő - Ferenc Debreceni - János Kóbor - Tamás Mihály - György Molnár - Péter Sülyi- Kurt Demmler) ((Varázslatos, fehér kő))
Meine langerwartete Liebste (Tamás Mihály - János Kóbor - Kurt Demmler) ((Régvárt kedvesem))
Nach einem schweren Jahr (Tamás Mihály - János Kóbor - Péter Sülyi - Klaus Kühne) ((Egy nehéz év után ))
Nächtliche Landstraße (Gábor Presser - Anna Adamis - Bernd Maywald) ((Az éjszakai országúton))
Nur ein Wort (Gábor Presser - Anna Adamis - Bernd Maywald) ((Van egy szó))
Omega Auto (György Molnár - János Kóbor - Péter Sülyi - Bernd Maywald) ((Omegauto))
Perlen im Haar (Gábor Presser - Anna Adamis - Born) ((Gyöngyhajú lány))
Reise auf dem grauen Fluss (György Molnár - Anna Adamis - Bernd Maywald) ((Utazás a szürke folyón))
Sie ruft alle Tage herbei (Gábor Presser - Anna Adamis - Bernd Maywald) ((Utcán, a téren))
Traurig schwieg ein Mädchen (György Molnár - János Kóbor - Bernd Maywald) ((Szomorú történet))
Untreue Freunde (Tamás Mihály - János Kóbor - Bernd Maywald) ((Hűtlen barátok))
Zerbrechlicher Schwung (György Molnár - János Kóbor - Péter Sülyi - Bernd Maywald) ((Törékeny lendület)
..................................................
na csukosgasd a szájacskádat befelé???????
és különben : Leak me!

Előzmény: Jawbreaker (330)
marylein Creative Commons License 2001.04.19 0 0 332
jawibreki!
Újabb zámolyi romák kapták meg a menekültstátust
A francia menekültügyi hivatal döntése értelmében a hat felnőtt és a hozzájuk tartozó kilenc gyermek francia hivatalos okmányokat kap.
Na mit szólsz ehhez? Neked való téma.
Vagy netaláltán ez? :
A hatályos állatvédelmi törvény szerint kísérletezni kizárólag az erre a célra tenyésztett példányokon lehet - kozmetikai, haditechnikai, dohányipari kutatásokra azonban ezeket az egyedeket is tilos felhasználni. Elkóborolt háziasított állatokon kísérletezni csak három - az állat- és humán-egészségügyi, illetve az ezekkel kapcsolatos felsőoktatási célokat szolgáló - esetben lehet.
Tehát hagyd az Omegásokat meg ahhoz hasonlókat békében élni , akkor azok is hagynak téged békében szúnyókálni a babéraidon. Van egyátalán ilyen neked?----a kergekór ellenére????????
Előzmény: Jawbreaker (330)
Jawbreaker Creative Commons License 2001.04.18 0 0 331

Ja még kőfejű barátomtól kérdezem, hogy kisgazda vagy miépes? Na csak azért gondolom, hogy valamelyik, mert ahogy összerúgja a port valakivel, rögtön kommunistázik. Hja, a pont is egyszerű...

Előzmény: rockyboy (327)
Jawbreaker Creative Commons License 2001.04.18 0 0 330

marylein

Ja, ja... tudod, mindig az volt eddig is, hogy beszólnak szarul valamiért, én elküldöm a picsába az illetőt, mire én vagyok a rossz fiú. A kezeményező meg megpróbál jó képet vágni. Min-dig.
(mondjuk nem annyira gyakori, mint amennyire elsőre tünhet, de azért mindig akad egy-egy próbálkozó)

Vannak topicok, ahol egész értelmesen el tudok beszélgetni másokkal. Még nézeteltérések is akadnak, de azt nagyon nem szeretem, ha nekiállnak baszakodni velem. Azért nem fogok szüziesen mosolyogni, hogy "jó" kép alakuljon ki rólam.

rockyboy

Ha már angol szavakkal próbálkozol, próbáld már meg megnézni a szótárban (ha van), hogy kell leírni.

Előzmény: marylein (328)
bumszi Creative Commons License 2001.04.17 0 0 329
Hello mindenkinek!
Végigböngésztem ezt a topicot, érdekes-érdekes.
A sárcsaták fôleg:::::::-------))))))
.........Azért a lényegre térve: Illés-Metró-Omega ezt nem szabad azért elfelejteni.
Ha a www.gammapolis.de oldalt jól olvastam, akkor még 47 nap, vagy ilyesmi.
Egyesek biztos ki lesznek tiltva errôl a koncertrôl. Itt még nem szeretnék neveket mondani:::::::
marylein Creative Commons License 2001.04.17 0 0 328
Hello és jó reggelt mindenkinek!
Látom Jawbreaker már megint úgy csinálsz, mint aki nem tudja, hogy hogyan kell viselkedni!!
Előzmény: Jawbreaker (326)
rockyboy Creative Commons License 2001.04.17 0 0 327
Jawi!
A röhögéstöl nehogy összesz... magad, mert akkor ez az adag megakad a torkodon, és sajnos nem tudsz már így röfögve röhögni. by, by.:-)))
Előzmény: Jawbreaker (326)
Jawbreaker Creative Commons License 2001.04.17 0 0 326

Hihihihihi

Előzmény: Psyche (325)
Psyche Creative Commons License 2001.04.17 0 0 325
"Akkor baszd keresztbe az elvtársnőidet."

Ne aggódj, rockyfiú! Jaw megteszi akkor is, ha erre Te nem szólítod fel. És nem csak keresztbe tudja, hanem még sokféleképpen. És még milyen jól...!!! :))

Előzmény: rockyboy (322)
Jawbreaker Creative Commons License 2001.04.17 0 0 324

Hahahahahahahaha...

valleyboy Creative Commons License 2001.04.16 0 0 323
Mit tesz a szerelem....:)))
Előzmény: rockyboy (322)
rockyboy Creative Commons License 2001.04.16 0 0 322
Hello Jackybrekkeki ::::----)))))
nem gondold hogy túl sokat brekegsz, talán jobb lenne ha megvonnák töled a jogot, de nem a szar evésére, hanem a fekália terjesztésére.
Akkor baszd keresztbe az elvtársnöidet.
Előzmény: Jawbreaker (321)
Jawbreaker Creative Commons License 2001.04.15 0 0 321

Eszembe jutott valami: olyan farok vagy, aki beül a B középbe és elkezdi kiabálni, hogy Hajrá Újpest. Kb. ennyi eszed van (meg a hasonszőrűeknek), hogy egy fikatopicba bejöttök kéretlen igét hirdetni.
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy kapjátok be, és húzzatok a faszba.

Egyébként rendben van, leszarom magam vigyázzban állva, de te nyalod le térden állva a sok fekáliát.

Előzmény: rockyboy (320)
rockyboy Creative Commons License 2001.04.15 0 0 320
Hello Jawbreaker elvtárs!
Állj vigyázba, ha valakivel beszélsz!
Einstein szart ki téged vagy ki?
Idézem Kozakz-ot :"egyebkent meg nyugodtan szard le magad, tul sok a suket dumad.. ".stimmel
Előzmény: Jawbreaker (319)
Jawbreaker Creative Commons License 2001.04.15 0 0 319

Örülök, hogy ilyen nagytudású embertől kaphatok tanácsot, mint te, de most már maradj meg magadnak. Mondjuk teljesen más topicokban légy okosabb. Főleg ott, ahol én nem vagyok jelen. Nem igaz, hogy nem értesz a szép (vagy kevésbé szép) szóból. (mint ahogy már korábban javasoltam minkdkét formában)
Előzmény: rockyboy (318)
rockyboy Creative Commons License 2001.04.15 0 0 318
He Te!
azért minden baromsághoz nem kell hozzászólni, vagyis a marhaságaidat másokkal "megosztani"!!!
Maradj egypár "témánál"--nem kell az egész fórumot "ajnározni" a hülységeiddel!!!:-))))))
Előzmény: Jawbreaker (317)
Jawbreaker Creative Commons License 2001.04.15 0 0 317

sziklásfiúka

Te is nyugodt szívvel beállhatsz a boner biter-ek közé.

Előzmény: rockyboy (316)
rockyboy Creative Commons License 2001.04.14 0 0 316
Hogy "szard le magad"-jó duma, egyetértek:-)))
Előzmény: Jawbreaker (315)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!