Keresés

Részletes keresés

CraStLov Creative Commons License 2019.12.16 0 5 3651

Felidegesített. Ő az, nagybetűvel. Egyszerűen nem bírja ki, hogy ne nyúzza az idegeimet. Dolgozni sem tudok.

De nem tudok nélküle élni. Hazaérek. Már látom rajta, hogy kezdené. Hozzálépek, és megcsókolom. Hosszan.

Érzem, hogy elernyed a teste, kienged. Bennem is lazul a méreg de a feszültség továbbra is ott izzik az izmaim mélyén. Lassan sajogni kezd a fejem.

 

- Mit kérsz inni?

- Egy gyömbérsör most jól esne!

 

Megfordul és konyha felé indul, rácsapok a fenekére!

 

- Aúúú, héé! - villámlik a szeme de mosolyog a szája sarkában. A kezemben pedig a feszültség csökken.

 

Miközben az italt tölti, odalépek mögé, átkarolom hátulról a válla felett és beleharapok a nyakába. Libabőrös lesz, de elhúzódika fájdalomtól.

 

- Mi ütött beléd?

 

Egy hajtásra kiürítem a poharam, érzem, hogy a szénsav kaparja a torkomat, pillanatra megingok, nekitámaszkodom a pultnak.

 

- Jó lenne egy zuhany... - és a fürdő felé veszem az irányt.

 

Mikor kilépek a páradús levegőből, Ő a kanapén fekszik, valami buta műsort néz. Nyitom szám, de a pillantásával elhallgattat. Valami nagyon érdekli.

Egy perc sem telik el, mikor kérdez. Ott folytatja, ahol délben abbahagyta... 

 

 - Mégsem érdekel? - bólintottam a TV felé. Láttam, hogy ideges lesz, nem tudtam megállni.

 

- Hát idefigyelj... - ül fel, de mikor nem mozdulok átfordul az ölembe. Izgató az illata, mint mindig. Megragadom, megcsókolom. 

 

El akar húzódni, de nem engedem. Kezével tol, de hátrahúzom a kezét, és a háta mögött a mindkettőt egy marokba fogom.

 

El akar távolodni:  - Nem engedtem meg! - meglepődika hangvételen.

 

Fogok egy sálat és erőteljesen hátrakötöm a két kezét, a könyökétől kezdve, meg sem tudja mozdítani. Nem egyszerű ülve, szemben vele láttatlanban egy kézzel, de sikerül. Hiába, nem vagyok már 20 éves...

 

Mindkét kezem felszabadul, de ő folyamatosan morog, hogy engedjem el, ezt nem tehetem vele. Nem tudom eldönteni,hogy tetszik neki, vagy tényleg morcos. Úgy döntöttem nem akarom eldönteni, egyszerűen ma nem érdekel.

 

Fogom a kendőt az ingem zsebéből és a szájába nyomom. Meglepett szemei nagyra kerekednek, ez már nem tetszik, ki akarja köpni. Legördül rólam, szemei szikrákat vetnek. Mind mindig, most is egy régi elhasznált szakadt pólómat viseli. Megfogom a peremét, és egyszerűen széttépem. 

Nem szokásom a rombolás semmilyen téren. Még a régi darabokat is elajándékozom, mintsem tönkretegyem. Ez az a mozdulat, ahol elcsendesedik. Valami itt ma nem átlagos. Egy csíkot tépek a póló hátából és átkötöm a szája előtt. Egy halk morgás a válasz, de nem mer ellenkezni.

 

Ijedt tekintet mered rám, ahogy leülök elé. Felállítom, és egy másik csíkkal a szemét is bekötöm. Egy mozdlattal lerántom róla a shortot.

Nem lát, nem beszél, egy apró nedves folt jelenik meg a keddő elején, és egy nagyobb csillog lábai között. Tipikus nő, nem tudja Ő maga sem, mit akar.

 

A kanapé karfájára fektetem, lábai lelógnak oldalt, feje a párnára hajtva. egy kötéllel térek vissza a mosókonyhából a bokájára tekerem egyik felét. 

Leesik neki, mit tervezek. Le akarja rugni magáról, nagyon csapok a fenekére. Felnyőg fájdalmában, kezem rőt foltot hagy a jobb féltekén. Némán tűri, hogy a lábait terpeszben kikötözzem. 

 

Orromat megcsapja édes illata. Mire felpillantok már tocsog a nedvességben. Lerúgom a nadrágom, ingem a földre dobom, úgysem láthatja, csak a puffanást hallja, sejti mi következik. Egy légycsapó hever az asztalon, felkapom, és a nyelével rásuhintok a fenekére!

 

Összerándul a meglepetés fájdalamas ingerei alatt. Egy pillanatot várok csak, és tövig beléhatolok. Sóhaja válasz és mozgatni kezdi a fenekét! Még mindig nem érti, hogy ez nem az ő játéka! Majd megtanulja. Addig mozgatja magát, míg érzem, szűkülni kezd. Nedveit szétkenem a feneke vájatában is, és egyik ujjammal izgatom. Csúcsra ér, mint mindig, könnyen ingerelhető... De most nem hagyom abba. Érzem, hogy húzódna el, de mereven tart a kötél. Nyögdécsel, de nem hagyom abba. Lassan nyögésekké válnak a hangok, ekkor mozdulatlan leszek, hátrébb állok. Megint a fenekével mozgolódik, csináljam már. A másik felére is nagyot csapok, hogy csak viszhangzika ház. Farkam a fenekéhez illesztem, és hiába próbál elhúzódni, szépen lassan a már kitágított barlangjába vezetem férfiasságom.  Most nincs menekvés! Enyém vagy! Teljesen. Mostantól kezdve minden más lesz!

 

Ahdun Creative Commons License 2019.12.16 0 0 3650

Üdv mindenkinek. Olyan kérdése fordulok hozzátok ,hogy keresgélem de nem találom a következő videóban is látható szemmaszkot. legalábbis ilyet nem találok amin ilyen orr kivágás is van ami meggátolja ,hogy letudjon csúszni a maszk. Ha valakinek van ötlete vagy konkrét web oldal amiről tud ,hogy honnan lehetne beszerezni kérem ne tartsa magában. Előre is köszi a segítséget :)

https://www.boundhub.com/videos/299543/ayla-chair-strapped/

wrapgagfan Creative Commons License 2019.12.14 0 0 3649

A nevét sajna nem, de a tescos kipróbálva és nagyon jó.



justtape Creative Commons License 2019.12.11 0 0 3648

Akkor nem tudja esetleg valaki a ragasztószalag nevét ? Szívesen vennék valahol.. :)

Előzmény: justtape (3636)
pontivy2 Creative Commons License 2019.12.07 0 0 3647

Művészi meglátások erről a tárlatról:
https:// maimano.hu/kiallitasok/nobuyoshi-araki-erzelmes-utazas/

 

Míg az egyik oldalon színes, tarka-barka bibék és szirmok sorakoznak, a szembeni oldalon kikötözött, széttárt lábú nők fekszenek.

in:  https:// kultura.hu/18-erzelmes-utazas-nobuyoshi-araki-hullamvasutjan/ 
és                                                                                                                                                    

 

De nem biztos, hogy mindenkinek az életében akkora szerepet játszik a kinbaku (azaz a japán erotikus megkötözés), vagy a japán piros lámpás negyed, és megannyi meztelen, néha megkötözött, néha teljesen pucér nő, akiket Araki előszeretettel fotózott az utóbbi évtizedekben. 
in: https:// index.hu/kultur/2019/11/10/nobuyoshi_araki_kiallitas_foto_mai_mano_budapest_japan_kinbaku/


cellarab Creative Commons License 2019.12.06 0 0 3646

Wow! Szívesen levenném a hölgyről a tűsarkút és megcsiklandoznám a talpait. Ehhez előbb a cipősarok helyett összekötözném a kezeit. 

Ha elélvezett ebben a helyzetben, akkor bedobnám a vízbe. Hadd erőlködjön. 

Előzmény: ElPoltorato (3645)
ElPoltorato Creative Commons License 2019.12.05 0 4 3645

justtape Creative Commons License 2019.12.01 0 0 3644
Alapvetően sokféle ragasztódzalag tetszik. a sima szigetelőszalag is. Kell egy szájtömés, pár körbetekerés a fej körül és az is tökéletes :)
Előzmény: wrapgagfan (3643)
wrapgagfan Creative Commons License 2019.11.30 0 0 3643

A szimpla szigetelőszalagról mi a vélemény? Néha azon is gondolkoztam, hogy nem lehet rossz. Ha sok kört tesznek vele az ember száján szerintem van benne fantázia.

Előzmény: justtape (3642)
justtape Creative Commons License 2019.11.30 0 0 3642
Az elszorítást én sem szeretem annyira, de a körbetekerést és az erős ragasztószalagokat igen. De ha pedig erős, akkor sajnos szorítani is szokott...ezen még dolgozunk. Én imádom, ha nem tudom mozgatni már a számat sem, mert nem engedi a szalag :)
Holnap megnézem tescoba, mekkora az a kiszerelés. Aztán keresek belőle valahol nagyobbat, köszi az infót!
Előzmény: wrapgagfan (3641)
wrapgagfan Creative Commons License 2019.11.30 0 0 3641

Oda vagyok a körbetekerésért. :) Most ráálltunk a latex szalagra, ezzel ugye kötve vagyunk a körbetekeréshez. A szájtömés még most lesz kipróbálva élesben, csináltunk egy gócot, bugyik összegyűrve és belehúzva egy harisnyába, simán be lehet rakni a szájba, puha és rendesen ki is tölti ráadás gyorsan lehet kiszedni/berakni. A latex szalag nekünk most nagyon bejött, mivel nem tapad csak önmagához sokkal kényelmesebb, állagra meg nagyon rugalmas és feszes, ha a pillanat hevében cselekszünk nagyon feszesre/tartósra tud sikerülni az a beragasztott száj.. :) De még így sem szorít el egyáltalán. Hang pedig nem igazán jön át rajta. És még mutatós is.

Előzmény: justtape (3637)
wrapgagfan Creative Commons License 2019.11.30 0 0 3640

Nevét nem tudom, de a tesco barkácsrészlegen lehet ilyet kapni, annyi a különbség, hogy nem fényes mint a videóban, hanem matt de halk és sokkal lágyabb mint a szövetszalag, simán felveszi a formákat, nem gyűrődik. Annyi a baja, hogy csak kisebb kiszerelést találtam.

Előzmény: justtape (3636)
justtape Creative Commons License 2019.11.29 0 0 3639

Elég sok ember élvezi ezt :)

Előzmény: szőrösmellü (3638)
justtape Creative Commons License 2019.11.26 0 0 3637

Több ilyen ragasztószalag is van egyébként. Plusz ha betömi elötte a szád, máris nehezítve van, hogy leszedd a ragasztót. A körbetekerést nem annyira szereted ? Én imádom, csak barátnőm nem igazán alkalmazza ezt, hiába kérem...inkább csak csíkot rak fel :)

Előzmény: wrapgagfan (3628)
justtape Creative Commons License 2019.11.26 0 0 3636

Sziasztok

 

Tudja valaki, mi annak a ragasztószalagnak (akár angolul, akár magyarul) a neve, amit az alábbi videókban használnak? 

https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5dd1fdda21641

https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5ddb21654f1c7

 

Sokféle ragasztószalagot kipróbáltam már és pl. van szürke szövetszalagom is, de ami a videóban szerepel, az más. Tetszik az anyaga és az is, hogy halk (a halk tulajdonság néha pozitív tud lenni :P )

wrapgagfan Creative Commons License 2019.11.14 0 0 3635

4 perc 05 másodperc. Szintén izgalmas pillanat lehetett az a némítás.. 🙂

 

https://www.boundhub.com/videos/121000/bad-girl-whitney-punished-by-christian-fundamentalist/

wrapgagfan Creative Commons License 2019.11.13 0 0 3634

Aki szereti a szájberagasztást. 2:45-nél, nem egy igényes munka, de azok a határozott mozdulatok a szájkörül.. a már megkötözöttség mellé..😀 Szuper érzés lehet. 😊

 

 

https://www.boundhub.com/videos/267835/oh-dear-looks-like-another-dancer-has-disappeared/

csárlisín Creative Commons License 2019.09.22 -1 3 3629

tökre szexi :O

 

szopnám-nyalnám  :O

 

nagyon szép :O

 

 

 

ahhh :O

 

cellarab Creative Commons License 2019.09.16 0 0 3632

 

 

csakszex967 Creative Commons License 2019.09.13 -1 1 3631

kink Creative Commons License 2019.09.13 0 0 3630

Leukoplast nevű ragtapaszt ajánlom 5 cm széleset , gyógyszertárakban lehet kapni . Csak legyen tele a szád (bugyi ,zokni,harisnya) hogy ne tudj a nyelveddel hozzáférni a tapaszhoz .

Próbáljátok ki !

Előzmény: wrapgagfan (3628)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.28 -3 2 3629

Sziasztok! 

wrapgagfan Creative Commons License 2019.08.27 0 0 3628

Direkt vártunk vele, hogy hosszabb legyen a dolog. Van valami olyan tapasz, amivel körbetekerés nélkül is be lehetne ragasztani a számat úgy, hogy valóban ne tudjam leszedni hanem tényleg némítson?

justtape Creative Commons License 2019.08.27 0 0 3627

Mi is ezen gondolkoztunk most, hogy kötözés elött orgazmusig kényeztet, majd aztán jön a kötözés :) 

Nem kérted, hogy már az elején ragassza be a szád ?

Előzmény: wrapgagfan (3626)
wrapgagfan Creative Commons License 2019.08.25 0 0 3626

Igen. Bár mostanság csináltuk azt, hogy minden előtt orálisan nekem esett míg el nem élveztem, aztán közvetlenül utána kötözött meg (Kezek hátra plusz ez derékhoz, felsőtest, boka térd comb összekötve szóval jó inger ért.) Plusz még bekötötte a szemem. Kb 1 óráig foglalkozott velem így, aztán szürke szalag és száj beragasztás. Így folytatta és kb 10 percet még bírtam. Talán így a leghosszabb. Csak jó lenne elérni, hogy mondjuk már az elején beragassza a számat és úgy bírjak 1,5-2 órát.

Előzmény: justtape (3625)
justtape Creative Commons License 2019.08.24 0 0 3625

Erre én is kíváncsi lennék, van-e bármilyen praktikus megoldás rá. Nagyon hamar el tudok élvezni, ha ragasztószalagról van szó és ez kicsit kellemetlen olyankor, mikor a párom 5-10percig a kötözésemmel foglalkozik, ráül a farkamra és alig bírom 5eprcig :/

Előzmény: wrapgagfan (3623)
wrapgagfan Creative Commons License 2019.08.19 0 2 3624

Illetve kinek mi volt legkomolyabb szájberagasztása? 

Én nagyon imádom! Nagyon meghatároz szerintem milyen körülménnyel történik. Főként szeretem ahogy korábban is említettem, mikor a kedvesem nyeregben érzi magát és visz bele egy finom keménységet. Mikor már kellően kikötözött és eldominálja, és nem igazán foglalkozik a mondanivalómmal hanem félbeszakít befogja a számat és beragasztja majd egyre csak az van amit ő akar. :) De azok a pillanatok is szuperek mikor bekötött szemmel megkötözve kiültet, csendben van szinte semmi zajt nem csap, kicsit bizonytalanságban hagy aztán elkezdem keresni: Drágám itt vagy? Hallod? Aztán egy pillanat alatt váratlanul ráhúzza a széles fényes szürke szalagot a számra majd annyit mondd: Itt vagyok, mondani szeretnél valamit? Milyen kár, hogy már nem tudsz.. Aztán én meg már csak: mmmmhmhmhm.. és már kapom is a különféle kényeztetéseket. 

 

Furcsa érzés egyébként mikor hétköznapokon valami miatt csendet szeretne és néha oda szól: Maradj légyszi csöndben mert beragasztom a szádat! Akkor nem azért mondja, de nagy lélektani hatással van egy hölgy szájából akiről tudod, hogy tényleg megcsinálja. :D 

 

Szájbetömésre van valami klassz cucc? Zokni, bugyi, harisnya van neki ha más nem, de ha van valami speciális ötlet ami jól kitölti a szájüreget szívesen fogadom. A latex szalag ugye rugalmas jól feszül, szépen bent tart majd bármit. 

wrapgagfan Creative Commons License 2019.08.19 0 0 3623

Üdv mindenkinek! 

Tanácsra lenne szükségem.

Már űzöm egy ideje a műfajt, kedvencem a teljes kötözés (csukló, könyök, test, derék, comb, térd, boka minden ami csak létezik) bekötött szem, beragasztott száj... igen főleg az igényesen beragasztott száj, a teljes némaság. Mindez szeretettel, kényeztetéssel, a kiszolgáltatottság huncut, "gonosz" módú kihasználásával. :) Részem van is benne egészséges mennyiségben. Egy problémám van. Amikor a kis szerepjátékban eljön az az idő amikor közlik velem, hogy megunták a kommunikációt, persze csak az én kommunikációmat és itt az ideje szépen beragasztani számat.. na akkor mérhetetlenül felizgulok.. Amikor bekötött szemmel megkötözve ülök, és meghallom a ragasztószalag "reccsenését".. majd érzem ahogy az ajkamra feszül.. és két szerető kéz gondosan elsímítja rajta, majd kapok rá egy puszit is azzal a kísérő szóval: "mostmár csitt" akkor nem bírok magammal és sokszor megtörténik idő előtt az amit nem mindig szeretne az ember.. 

 

Most pedig egy hasonló szeánsz előtt állok. Teljes kötözés szíjakkal meztelenül kiszolgáltatva egy székre ültetve, orális kényeztetéssel bekötött szemmel. Annyi lesz a különbség, hogy most a korábban említett két szerető kéz ha megunta a beszédemet alaposan be fogja tömni a számat és bár a ragasztószalag reccsenését nem fogom hallani mert a kedvesem 4-5x fogja körbetekerni 5cm-es latex szalaggal jó szorosan a beszélőkémet. Ilyen ez, nem szereti ha beszéddel zavarom a koncentrációját. :) Viccel félre téve, életem legkomolyabb leragasztott szája és néma percei/órái lesznek és nem szeretném ha idő előtt történne meg.. Ki mit javasolna? Van valami praktika? Szeretném élvezni a pillanatot a kezei alatt, de a túlzott izgalmi helyzettel nem tudok megküzdeni..

csárlisín Creative Commons License 2019.08.16 -1 0 3622

micsoda pompás teste van

és itt fekszik magatehetetlenül.. :O

csárlisín Creative Commons License 2019.08.15 -1 4 3621

hmm de megcsöcsörészném

utána meg letépném a tixót , oszt szájbaszexuizélnám :O

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!