Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Még a közelben sincs másik (ami SSID-t sugárzana). De az akkor látszódna a pingeken meg az általános átviteli sebességben. No de ez is egy jó tipp, váltok csatornát.
Ez így is van. Anno kaptam én is valakitől egy scriptet, be kellett rakni a html-be. Valami tiltó-izé volt.
Vannak egyes oldalak ahol elvileg le tudják menteni - látszólag, mert helyette egy üres mező jönle, valami átlátszó gif-es réteggel.
Vagy (XP alatt még lehet) a rejtett fájlos beállítás TC-ben, és akkor ha explorerrel nézi a polgár az oldalt, akkor a flash alapú képeknek is csinál egy-egy jpg-t a Temporary Internet Files mappában, é onnan ki lehet másolni.
Mindenhonnan le lehet menteni, jobb gomb csak egyszerű script, kár szopni vele, ha másképp nem, akkor képernyőmentést csinál. Akinek nem megy elsőre a mentés, az úgyis itt fog kérdezni, vagy megtalálja máshol.
sziasztok! Inkább technikai jellegű kérdésem lenne.
Egy Blog.hu által üzemeltetett oldalon hogy tudom megoldani azt hogy a képeket ne tudja lementeni senki csak a rendszergazda? Sok internetes oldalon nem üzemel a jobb gomb - mentés opció, hogy lehet ezt beállítani?
W 7-es a program. Odáig eljutottam simán, hogy az MS Office könyvtárat megtaláltam, de az alkönyvtárak egyikében sem találtam a parancsikonokat.
(Az is lehet persze, hogy esetleg volt egyetlen alkönyvtár, vagy az alkönyvtárnak az alkönyvtára, amit nem nyitottam meg, és persze, hogy abban vannak...) :)))))
No de milyen windows lett rakva? Ha XP, vagy hetes, akkor start menü-minden program vagy programok útvonalon van egy Microsoft office könyvtár, benne a kérdéses ikonokkal.
A nemrég újratelepített gépemen rajta van a MS Office program, de a telepítő személy nem tette az asztalra sem a Word, sem az Excel parancsikonját. Én meg hiába keresem a parancsikonokat, hogy át tudjam másolni, nem találom.
Szíveskedne valaki megmondani, hogyan kell ezt a varázslatot végrehajtani?
Kéretik tisztelettel a szívességet kellő részletességgel ismertetni, mert sajnos a nagyvonalú félmondatokból - amelyekkel általában az ilyen jellegű kérdéseimre szoktam a válaszokat megkapni - nem értek semmit! :)))
Urak, adott egy MySQL alapon futó betegnyilvántartó program. egy szerver, két kliens. Az egyik kliens wifin fut. Minden gép két magos, két giga RAM-os gép, core 2 alapú, a wifis pedig laptop. A program elvileg nem kéne litániákat kommunikáljon a szerverével, valamiért mégis lelassul ekkor. Csak nem tudni, miért. A ping átlaga 7 ms, eddig nem volt különösebb gond vele, gyors volt, de most kínszenvedés, egy-egy nyúlfarknyi adat mentése fél-egy perc, közben a 48-54 Mbps kapcsolatot 10 % körüli csúcsokban használgatja. Holnap megnézem kábelről is, de én nem látom indokoltnak ezt a lassúságot a wifivel (pláne, hogy eddig jó volt). Van esetleg ötletetek, hogy mi tud ebbe beleszólni? A fejlesztőt egyelőre nem vontuk be a dologba, bár szerintem ebben inkább ő lesz illetékes. Tényleg nyúlfarknyi adatokról van szó, párszáz bájtnyi adat jön-megy az adatbázistól-ig egy-egy módosításkor, és egyáltalán nem egy táblarengeteg az egész.
Egy fél autónyi számítástechnikai lap (Alaplap, Új alaplap, Pc Guru, Computer Panoráma, Pcworld, Chip, stb.) 1994 - 2009 közti számai kidobásra ítéltettek hely hiányában. Ha valakit érdekel (lehetőleg egyben, mert kötegekbe kötött), jelezze emilkében.
segítséget kérnék az itteni guruktól egy bosszantó bajomra. Kb két hónapja észlelem a 4 hónapos készüléken,, de most elfogyott a türelmem.
Hibernálást követően a laptopomon elszáll az internet kapcsolat, a hibaelhárító sem tudja visszaállítani. Elmegy a gépem IP címe. Újraindítás segít. Mintha azóta lenne, mióta Panda vírusvédelmet és tűzfalat hazsnálok, de ez nem biztos.
Samsung notebook, 64-es win8.1, minden frissítéssel, WiFi-n kapcsolódom az itthoni hálózathoz.
Sajnos én nem értek a témához, csak sokat szenvedett júzer vagyok, így nem biztos, hogy elégséges infót adtam meg a hiba leírásakor. Elnézést érte, és a segítséget előre is köszönöm.
Akkor ha megint sor kerül rá (uyganaz a fájl neve egyébként mindig) megnézm a részletek gombnál.
Csak azért tippeltem rájuk, mert amit be szokás vallani, az csak a vállalható mókolás a többi egyéb sandaság mellett. Aki(k) előzetes komplett reklámozó cikkektől teszik függővé a sajtó-akkreditet magáról a rendezvényről, azoktól sok egyéb is kitellik. Szerintem.