Federal Bureau of Prisons
www.bop.gov
(Hit Search, type "population")
Weekly Population Report
March 4, 2002
Institution Current Population
ALDERSON FPC, WV 879
ALLENWOOD FPC, PA 733
ALLENWOOD LOW FCI, PA 1390
ALLENWOOD MED FCI, PA 1403
ALLENWOOD USP, PA 1063
ASHLAND FCI, KY 1054
ASHLAND-CAMP 273
ATLANTA USP, GA 1877
ATLANTA-CAMP 460
ATWATER USP, CA 87
ATWATER-CAMP 60
BASTROP FCI, TX 1307
BASTROP-CAMP 154
BEAUMONT LOW FCI, TX 1963
BEAUMONT MED FCI, TX 1601
BEAUMONT USP, TX 1159
BEAUMONT-CAMP 301
BECKLEY FCI, WV 1672
BECKLEY-CAMP 349
BIG SPRING FCI, TX 744
BIG SPRING-CAMP 127
BROOKLYN MDC, NY 2458
BRYAN FPC, TX 672
BRYAN-ICC 106
BUTNER FMC, NC 639
BUTNER LOW FCI, NC 1221
BUTNER MED FCI, NC 879
BUTNER-CAMP 304
CARSWELL FMC, TX 1089
CARSWELL-CAMP 175
CHICAGO MCC, IL 738
COLEMAN LOW FCI, FL 2061
COLEMAN MED FCI, FL 1657
COLEMAN-CAMP 394
COLEMAN USP, FL 843
CUMBERLAND FCI, MD 1091
CUMBERLAND-CAMP 253
DANBURY FCI, CT 1086
DANBURY-CAMP 247
DEVENS FMC, MA 1126
DEVENS-CAMP 111
DUBLIN FCI, CA 1113
DUBLIN-CAMP 285
DULUTH FPC, MN 547
EDGEFIELD FCI, SC 1501
EDGEFIELD-CAMP 413
EGLIN FPC, FL 851
EL RENO FCI, OK 1338
EL RENO-CAMP 174
ELKTON FCI, OH 1842
ELKTON-FSL 496
ENGLEWOOD FCI, CO 924
ENGLEWOOD-CAMP 109
ESTILL FCI, SC 1147
ESTILL-CAMP 258
FAIRTON FCI, NJ 1376
FAIRTON-CAMP 89
FLORENCE ADMAX USP, CO 405
FLORENCE FCI, CO 1243
FLORENCE FCI-CAMP 454
FLORENCE HIGH USP, CO 940
FORREST CITY FCI, AR 1760
FORREST CITY FCI-CAMP 209
FORT DIX FCI, NJ 3923
FORT DIX-CAMP 347
FORT WORTH FMC, TX 1462
GREENVILLE FCI, IL 1243
GREENVILLE-CAMP 219
GUAYNABO MDC, RQ 1298
HONOLULU FDC, HI 397
HOUSTON FDC, TX 966
JESUP FCI, GA 1088
JESUP-CAMP 132
JESUP-FSL 597
LA TUNA FCI, TX 1276
LA TUNA-CAMP 144
LA TUNA-FSL (EL PASO) 413
LEAVENWORTH USP, KS 1714
LEAVENWORTH-CAMP 419
LEE USP-CAMP 115
LEWISBURG USP, PA 1077
LEWISBURG-CAMP 268
LEWISBURG-ICC 145
LEXINGTON FMC, KY 1922
LEXINGTON-CAMP 162
LOMPOC FCI, CA 988
LOMPOC FCI-ICC 159
LOMPOC USP, CA 1416
LOMPOC USP-CAMP 286
LORETTO FCI, PA 1110
LORETTO-CAMP 101
LOS ANGELES MDC, CA 870
MANCHESTER FCI, KY 1156
MANCHESTER-CAMP 482
MARIANNA FCI, FL 1271
MARIANNA-CAMP 273
MARION USP, IL 463
MARION-CAMP 332
MCKEAN FCI, PA 1343
MCKEAN-CAMP 302
MEMPHIS FCI, TN 1168
MEMPHIS-CAMP 293
MIAMI FCI, FL 1202
MIAMI FCI-CAMP 234
MIAMI FDC, FL 1602
MILAN FCI, MI 1646
MONTGOMERY FPC, AL 832
MORGANTOWN FCI, WV 1061
NELLIS FPC, NV 596
NEW YORK MCC, NY 873
OAKDALE FCI, LA 1201
OAKDALE FDC, LA 760
OAKDALE FDC-CAMP 96
OKLAHOMA CITY FTC, OK 1153
OTISVILLE FCI, NY 1013
OTISVILLE-CAMP 117
OXFORD FCI, WI 1055
OXFORD-CAMP 185
PEKIN FCI, IL 1253
PEKIN-CAMP 249
PENSACOLA FPC, FL 480
PETERSBURG FCI, VA 1121
PETERSBURG MED FCI, VA 297
PETERSBURG-CAMP 748
PHILADELPHIA FDC, PA 1087
PHOENIX FCI, AZ 1310
PHOENIX-CAMP 163
POLLOCK USP, LA 960
POLLOCK-CAMP 114
RAY BROOK FCI, NY 1204
ROCHESTER FMC, MN 814
SAFFORD FCI, AZ 816
SAN DIEGO MCC, CA 895
SANDSTONE FCI, MN 891
SCHUYLKILL FCI, PA 1206
SCHUYLKILL-CAMP 301
SEAGOVILLE FCI, TX 1132
SEAGOVILLE-CAMP 66
SEATAC FDC, WA 626
SEYMOUR JOHNSN FPC, NC 536
SHERIDAN FCI, OR 1421
SHERIDAN-CAMP 460
SPRINGFIELD USMCFP, MO 1153
TALLADEGA FCI, AL 1105
TALLADEGA-CAMP 310
TALLAHASSEE FCI, FL 1358
TERMINAL ISL FCI, CA 1025
TERRE HAUTE USP, IN 1285
TERRE HAUTE-CAMP 383
TEXARKANA FCI, TX 1266
TEXARKANA-CAMP 267
THREE RIVERS FCI, TX 1057
THREE RIVERS-CAMP 271
TUCSON FCI, AZ 856
VICTORVILLE MED FCI 1682
VICTORVILLE-CAMP 181
WASECA FCI, MN 1083
YANKTON FPC, SD 660
YAZOO CITY FCI, MS 1886
YAZOO-CAMP 126
BUREAU OF PRISONS 132350
PRIVATELY MANAGED PRISONS
CALIFORNIA CITY CI, CA 2418
CIBOLA COUNTY CI, NM 1008
ELOY DC, AZ 475
ELOY DC-INS 800
RIVERS CI, NC 1164
TAFT CI, CA 1871
TAFT-CAMP 457
TOTAL 8193
CONTRACT FACILITIES
LONG-TERM CONTRACT/IGA 9256
BIG SPRING, TX 2575
EDEN, TX 1243
FLUVANNA, VA 211
GARZA, TX 950
GREENSVILLE, VA 962
REEVES, TX 1963
SUSSEX 1159
OTHER 193
CCC'S 6510
HOME CONFINEMENT 1583
JAIL/SHORT-TERM DETENTION 769
CONTRACT JUVENILES 260
TOTAL 18378
Ezek szerint valami iszonyu nagy javulas kovetkezhetett be az USA bunozesi vagy bunuldozesi/buntetesvegrehajtoi jellemzoiben, mert hogy a hivatalos adatok szerint (Bureau of Justice Statistics - Prison Statistics) 2000. december 31-en meg 1,381,892 polgar "elvezte" a szovetsegi (es csak azok!) bortonok vendegszeretetet.
A masik lehetoseg, hogy csak te beszeltel hulyeseget (azt most nem feltetelezem, hogy direkt "csusztatsz"). (Az a 158291 az ujonnan bebortonzottek szamanak talan elmegy.)
Olvasom az INDEX címlapján, hogy a hivatalos magyar adatok szerint jelenleg 17170-en vannak Magyarországon börtönben, azaz 100000 lakosra 171,7 börtönlakó jut.
Az amerikai Börtöigazgatóság szerint Március 4.-én az USA-ban 158921-en csücsültek. Azaz 100000 lakosra 58.63 börtönlakó jut.
Egyharmada!!!
A számitógép az számitógép USA-ban is,Kinában is és Mo-on is. Rengeteg pénzt lehet vele keresni, ha valaki ért hozzá (az indiai szoftveripar gyorsan növekszik és már Mo-is van indiai leányvállalat, hindu és tamil multik gyarmatositják a hires magyar agyat:))) De hogy a szántásnál és Kinánál maradjunk: ha megkérdezel egy átlagos kaliforniai farmert most, mi számára a legnagyobb veszedelem manapság akkor nagyon valószinű, hogy azt fogja mondani: a kinai mezőgazdasági import. Nem tudom, hogyan csinálják, de a termelékenységük drámaian növekedhetett néhány évtized alatt alatt. Kinai ismerősök mondják, hogy gyermek korukban a saját élelmezésük is probléma volt. Most meg itt vannak az USA piacon az agrár termékeikkel, teljes jogú versenytársként (szemben a magyarokkal, akik ezt nem tudják megcsinálni a dánok viszont igen). Szegény redgujnak (aki mint minden rendes fiatalember baloldaliként indul és jobboldalon fogja végezni) lassan nem lesz kit védenie saját magán és néhány nem dolgozó muszlimon és békésen hűsölő afrikain kivül.
A Zibor baratom valaszolt mart!
Mumu mit szolsz hozza, ugy latom nem olvastad amit korabban irtam angolul.
Nem csodalkozol azon, hogy Switzerland lemondot semlegessegerol es belepet az Egyesult Nemzetek koze. Szerintem ez nagy meglepetes.
Hát te még meg vagy, redguy barátom ? Isten hozott megint errefelé. Merre kószáltál hónapokig? Miattad csináltattam nick nevet. Emlékszel ? Mi van az iskolával ? Látom az economy még mindig nem az erősséged. Ne törödj semmivel, irogass csak ami eszedbe jut. Majd kiokosodsz, fiatal vagy még. Egészséged legyen.
Csak, hogy azokat az agyakat meg is kellett fizetni... Ejjó.
Fizetni?
Nyílván mások fizettek meg érte.
Úgy mint azért is mások fizettek, ezesetben a magyar nép, ami a te agyadban volt amikor oda kikerültél.
Amit aztán elszívtak.
Aztán meg telitöltötték csillagokkal és sávokkal.
Nem kényszer ócsárolni a fészket ahol levedletted a pelyheidet.
Csak szabad.
Neked is.
Ragika! Szabad kerdeznem (ha nem ne valaszolj) a kedves fiad a hazat es az eszjuvijat amit, mint irtad tavaj vett, tenyleg megvette keszpenzre vagy csak ugy vette, hogy lerakott ra egy X osszeget es fizeti ra a reszleteket evtizedekig.
Meg kell hagyni, eszeveszettül nyomod az agymosottak dumáját öregem.
Absolute professional.
A Kinai Népköztársaság?
Szimpel.
Nem tartanak igényt a világ vezérállama lenni annyi szennyes gatyával a seggükön mint a te hazád.
Miután lehülyéztél mindenkit - amit nekem nem szabad, mert amerikai vagyok - legyen szabad megérdeznem, hogy mi a kiskutya pimpilijétöl lettek itt jobbak a gépek? A ruszkiktól vettük talán?
Persze tudom, az agyelszívás. (A tiedet is el lett szívva?) Csak, hogy azokat az agyakat meg is kellett fizetni és nem megcsillagozni, majd elégetni.
Mag aztán a mai napig az utolsó muszlim is még mindég szabadnak érzi itt magát. Külömben nem pofázna.
Marha.
Keves umo.ma elkuldtem a konyvet a megadott cimre.A valaszt nem fogadta el a Server Operator es a Te altalad megadott szemelyes emailod pedig Nescape nyelven van az pedig nekem nincs,tapasztalatom szerint ebbe irt valaszaimat nem kapjak meg a tarsaim.Rapapportot ismertem ,Kingat nem.Nem vagyok varadi de ott kezdtem jogaszsagomat (dontobiro-arbitraj) es ott nosultem meg ..majdnem ,egy par evvel kesobb (1968-ban) Na eleg a OFF-bol.Ha meg jon a konyv ertesitsel e-mailon (Te tudsz)
Meggyőztél. Egész eddigi életem tévedés volt, rosszul is gondolkodtam. Ezért haladéktalanul a következő intézkedésemet hoztam:
1. Szóltam az amerikaiaknak, hogy hagyják abba a munkát, rossz érzést kelt egyesekben, mert sok pénzt kapnak érte.
2. Figyelmeztettem őket, hogy utalják át a megtakaritásaikat a kinaiaknak meg a magyaroknak, mert nekik nincs elég pénzük. Légy szives add meg a bankszámla számukat meg a Tiedet is.
3. Végleg visszatelepülök Mo-ra, unalmas volt a sok repülés is. Előtte elsüllyesztem a yachtokat itt a kikötőben, ne hivalkodjanak velük.
4. A Bentley-ket beolvasztatom, ugyis nehéz volt miattuk parkolni.
5.Felhagyok eddigi tevékenységemmel és szeretnék az Új Baloldal képviselőjelöltje lenni Schmuck Andor helyett Újpesten. Ha ez nem megy, akkor egy Miépes hely is megfelel.
4. A kinai piacon fogok mostantól vásárolni.
Ugyanannyi pénzt kerestem Magyarországon is mint itt nagyjából. Ugyanazt a szellemi tevékenységet is folytattam. A jövedelmem ott is messze a mo-i átlag felett volt. Ami különbség az az, hogy nem kell megküzdenem a jogbiztonság teljes hiányával, a primitiv szolgáltatásokkal, a korrupt hivatalnokokkal meg a szegény redguyok mentalitásával. További embereket is akarok alkalmazni Mo-n, idén még 1-et vagy esetleg 2-őt (nem könnyű találni). Igaz, kisebb a fizetésük mint az ittenieknek de nem is kell nekik millió körül fizetni lakbért havonta, nagyjából anyagi szempontból élhetnek úgy, mint az itteniek. Az egyéb körülményekhez meg nincs közöm.
Farkas Berci is pontosan azt csinálja, amit én, nem kell sajnálni. Hogy az áttelepültek többet keresnek akkor többet is produlálnak. Megtanitották őket szervezett körülmények között dolgozni. Szerinted Te azért keresel többet mert elveszed a magyaroktól ? Vannak Mo-n manager ismerőseim, akik már nyugati mértékkel is jól keresnek.
Ühüm. Nem csak gondolom, a saját szememmel látom is. Aha. El tudom kepzelni, amint rendszeresen elrepulsz Kinaba, Indiaba es Afrikaba latni, hogy mennyit dolgoznak az ottani emberek, es mennyit az amerikaiak, igaz? (Ha tenyleg latnad, nem ez lenne a velemenyed.) Ne rohogtesd mar ki magad! Igy is eleg nevetseges vagy mar...
Amig te dumálsz, politizálsz, tüntetsz meg durváskodsz, ők dolgoznak. Csodák nincsenek. Próbáld csak ki, állj be közéjük. Nekem nincs kedvem hozzá. Vagy te is hozzájuthatsz egy ugyanolyan számitógéphez, mint itt bárki. Fogalmam nincsen, miért a szegénységet választod munka és tanulás helyett. Gondolom ilyen a habitusod. Ooooo, egy gondolatolvasoval lenne dolgom? Nem hiszem. Mert az nem pont azzal ellentetes dolgokat allitana rolam, mint ami a valosag.
Ha kettonk kozul valaki nem tanult az TE vagy. A tanulas ugyanis muveli es megnyitja az ember elmejet a vilag dolgaira. De a jelek szerint a tied csak tobzodik a demagog frazisok kozott, es eszvesztve keres kenyszermagyarazatokat minden sajat cselekedetedre. Erdekes modon pl. meg sosem olvastam toled valami olyasmit, hogy "bocs, igazatok van", vagy hasonlo. Neked mindig, mindenben igazad van. Nem azert, mert a dolgok tenyleg ugy lennenek, hanem mert ubermenschkomplexusod van. (Ilyen korulmenyek kozott meg is ertem, hogy nincs lelkifurdalasod a kinai gyerek miatt aki valojaban megtermeli neked a zabat, a lakast, es a nyaralas lehetoseget. Hiszen o "csak" egy kinai...)
Vagy csak szolidáris vagy a kinaiakkal ? Akkor meg el a kezekkel a számitógéptől, amivel szörfölsz !!! Ők gyártották! Hagyd őket pihenni végre ! Tortenetesen az en szamitogepemet NEM kinaiak gyarottak. De ha ok csinaltak volna, es akkor is tisztelnem oket erte, es nem pedig leneznem oket, mint TE.
Sosem ertem meg, hogyan lehet olyan hulye valaki, hogy tenyleg ugy gondolja, szazszor, vagy ezerszer annyit dolgozik, annyi erteket termel, mint egy masik ember, aki szinten dolgozik. Mert te ezt mondod, hiszen a kinai es az USA-beli berek aranya kb. ezt az aranyt suggalja.
Teszed mindezt (allitod, hogy sokkal tobbet dolgozol) pont itt a forumon, az idopecsetek szerint munkaidoben (is). A kinai is forumuzgat szerinted, vagy inkabb az igat huzza a foldeken, es nyomja a munkat a gyarakban..??? (A kerdesre nem kell valaszolnod, mert tudom, hogy sose ismerned be hogy tevedsz. De meg talan a valosagot sem latod. Szar a kinaiaknak, de teged jobban sajnallak. Nekik ugyanis meg megvan az eselyuk, hogy legyenek valakik.)
Nagy meglepetes!!! Csodak-csodaja.
Swiss voters abandoned centuries of political isolation and narrowly agreed on Sunday that their staunchly *neutral* country should join the United Nations.
Kedves efe,nem tudom hogy Zibor baratom mit tud erre valaszolni,de en javaslom maradj velunk ,olvass minket foleg azzokat a tarsakat akik mar erdeklodtek itt allas,munka utan.
Ifju focistakkal nem foglalkozom. A varosban ahol elek lassan indult el a foci.
En azokon segittek akiknek nincs penzuk hazkoruli javitasokra. Ezt-azt.
Jo napot kivanok!
Elozetesen csak annyi, hogy ez egy felig-meddig privat uzenet. Elnezest erte!
Kerem Tibor Aratot, ha tud valaszoljon nekem, mert biztos vagyok benne, hogy sok hasznos informacioval tud szolgalni.
Hogy miert is:
Budapesten vegeztem a Muszaki egyetemen, okleveles gepeszmernokkent. Az egyetem befejeztevel magyarorszagon kapscsolatba kerultem a Caterpillar-ceggel. Azonban most az USA egyik egyetemen vagyok oszondijas hallgato. Nem titkolt vagyam a Nagy Caterpillar csapataba bekerulni. A cegrol es az oda vezeto "utrol" szeretnek erdeklodni. Az e-mail cimem: ferenc@unm.edu
Megegyszer elnezest kerek a tobbi resztvevotol, tovabbi jo chat-telest!
"cosmo, te tenyleg komolyan gondolod, hogy az USA-ban azert nagyobb a GDP mint mondjuk Kinaban, mert sokkal tobbet dolgoznak az emberek???"
Ühüm. Nem csak gondolom, a saját szememmel látom is. Amig te dumálsz, politizálsz, tüntetsz meg durváskodsz, ők dolgoznak. Csodák nincsenek. Próbáld csak ki, állj be közéjük. Nekem nincs kedvem hozzá. Vagy te is hozzájuthatsz egy ugyanolyan számitógéphez, mint itt bárki. Fogalmam nincsen, miért a szegénységet választod munka és tanulás helyett. Gondolom ilyen a habitusod. Vagy csak szolidáris vagy a kinaiakkal ? Akkor meg el a kezekkel a számitógéptől, amivel szörfölsz !!! Ők gyártották! Hagyd őket pihenni végre !
cosmo, te tenyleg komolyan gondolod, hogy az USA-ban azert nagyobb a GDP mint mondjuk Kinaban, mert sokkal tobbet dolgoznak az emberek??? Te tenyleg ugy gondolod, hogy a vilag masik felen csak logatjak a labuk az emberek, mig ti szarra hajtjatok magatokat??? Nyilvan (ezt gondolod). De ez csak az amugy mindenki szamara nyilvanvalo onteltseged es szuklatokorusegedet bizonyitja. Es mindenki csak rohog rajtad (a hulye haverjaidat kiveve, akik azonban veled egy cipoben jarnak, igy ertheto is).
Megmondom neked a frankot: azert sokkal nagyobb az USA-ban a GDP, mert sokkal fejlettebb (munka)eszkozeik es gepeik vannak, mint pl. a kinaiaknak, amikkel sokkal hatekonyabban es sokkal tobbet lehet termelni. De ennek semmi koze a munkahoz. Sot, igazabol sokkal kevesebbet dolgoznak a joleti orszagokban elo emberek, pont azert, mert a gepek minden elvegeznek helyettuk. Es, mert amit nem a gepek vegeznek, azt szarert-hugyert megcsinaljak nekik az elobb emlitett kinaiak (meg a gepeket is ok csinaljak ugye, lasd szamitastechnika). Tobbek kozott 10-12 eves gyerekmunkasok, napi 12-14 oraban foglalkoztatva.
Ebbol nagy az USA GDP-je. Csak tudod erre nem buszkenek kellene lenni, hanem szegyellni kellene.
Sajnos egyett ertek veled.
Lam most ez a Gardez is.A mediak szerint 5000 vagynak ott a paradicsomba.Es ha szetverik oket akkor mennek tovabb.Vandoreloadas.
Hogy a Te stilusodat utanozam.
:))
Valamire még megtanított 9/11. Hogy az u.n. szövetségesek egy kalap szart sem érnek. Csak addig barátok míg rakunk valamit a markukba. Nem bíznám rájuk a pénztárcámat.
Háború lesz. A nem hagyományos formja már is elkezdödött, a hagyományos meg itt van a kapuba. A borzasztó az, hogy nem lehet elkerülni. A sárga veszedelemnek kell még 50 év, addig a muszlim veszedelem tartja a maga alattomos orv módján sakkban a Világot. Magyarjaim, nehogy azt higyjétek, hogy ebböl ki lehet maradni. Szép lenne, mi? De azoknak a a szélsöséges fanatikusoknak ti is hitetlen kutyák vagytok. Ha akarjátok, ha nem, ha tetszik, ha nem.
Lehet borítékolni.