Ahhhaaa... már töltöm is. Lejött egy On Location Special in London nevű kis szösszenet is, ami külön jó, mert benne van az Emily-t alakító Helen Baxendale. Nagyon csípem azt a csajt, szerintem állati aranyos... :-)
A dvd-n nincs is rajta a bakiparádé! Legalábbis azon, amit itthon adtak ki. DC-n keresd, ott hamarabb sikererrel jársz!
A bakiparádé tényleg csúcs!!! Nekem az a kedvencem (ismétcsak Ross) amikor Rachel beront az ajtón, amikor Ross épp írna valamit a táblára, és majd' beleáll a toll a kezébe.:-DD Meg Joey, amikor bejön a kávézóba 1. elesik 2. nem esik el, de azt nézi hogy hová kell lépnie 3. közbelép Chandler :-DDD Áh, ezt nézni kell, asszem én is megkeresem a file-t ma este!
Kérdésem lenne: létezik a főcímdalnak instrumentális változata? Arra gondolok, ami a stáblista alatt ment néhány (pl. az utolsó) rész végén. Ha esetleg valakinek megvan, azért se haragudnék meg, ha elküldené levélben...
azt az epizódot számomra semmi sem übereli, mikor ross és elizabeth elmennek a hétvégi házba, ahová megérkezik elisabeth apja és rachel. na, amit abban csinál a david schwimmer, az vmi fantasztikus!! ahogy berogyik az ágy alá, meg ahogy előtte megfordul a saját tengeje körül úgy, hogy a nadrágja a bokáján, az vmi szédületes..
és mikor az államokat próbálja összeszedni?
chandler: xy államot kétszer írtad!
ross: (a legtermészetesebben) tudom..
még azt is imádom, mikor először rúg a gyerek rachel pocijában, meg akarja fogni, de nem tudja lerázni a kezéről a kesztyűt, hát beszarok rajta.
a bakiparádékban is fantasztikus, láttad azokat? egyszerűen nem bírták ki röhögés nélkül, mikor joeyval együtt aludtak, megyek, meg is nézem gyorsan, hogy vidám legyen az éjszaka... :)
Danny deVito-ról jut eszembe, hogy azt olvastam, mennyire izgult a forgatás előtt, mert nagy rajongója a sorozatnak, és a szereplőknek.
Édes, nem? A pasi totál nincs tudatában, hogy mekkora sztár. EGyszer a Frey Tamás csinált vele riportot, és akkor is csodálkozott, hogy miért kiváncsi rá. (Állítólag az elején kiment a szobából, mert nem vágta, hogy miatta vannak ott, és vele akarnak riportot készíteni.
A Playing by heart című Jolie filmet említette itt valaki, és tényleg. Remek film, csak ajánlani tudom. Főleg, mert Jolien kívül még vagy nyolc király színészt betuszkoltak a filmbe.
Tavaly az összes Jóbarátok DVD-t kivettem a kölcsözőből, és az egészet végignéztem (sokadszorra). Na, ekkor nagyon megszerettem Jennifer Anistont. Korábban nem értettem, hogy mit esznek rajta nők és férfiak egyaránt, de ahogy néztem a kis fintorait, gesztusait, nos, nem lehetett nem imádni. Viszont szépnek nem nevezném. Nagyon helyes arca van, és vonzó nő, de az a fajta (számomra), akit ugyanannyiszor neveznek randának, mint szépnek. Az alakja nagyon jó, de nekem jobban tetszett korábban, amikor még nem volt ennyire vékony. A frizurájáról meg ugyebár már eleget cikkeztek éveken keresztül.
Angelinát régen rühelltem, idegesített az "én vagyok a menő őrült csaj" imidzse. Aztán láttam pár jó filmjét, olvastam rengeteg interjút, és lassacskán kezdett szimpatikussá válni. Mikor elkezdett rendszeresen melózni az ENSZ-nek, már a tiszteletemet is elnyerte. Úgy három éve a kedvenceim között van.
A kambodzsai fiát meg imádom. :-)
A külalakjáról: a törzséhez képest túl vékonyak a karjai és a lábai, de elég jól öltözködik ahhoz, hogy csak az előnyeit hangsúlyozza. A nyaka, a fejformája és az arca nagyon szép (bár időnként úgy tűnik, mintha egyetlen hatalmas halszájból állna - ilyenkor nem szép...).
Persze egy Jóbarátok-topikban a válóokot védeni eleve veszett ügy. :-)
Mindegy, éljen Jen, aki tíz éven át szórakoztatott minket! Remélem, hogy a sorozat vége nem okoz törést az amúgy nem túl szárnyaló karrierjében. Ha jól hallottam, ezerrel forgat, az IMDB-n hét filmet láttam.
Milyen összehúzódásai voltak Rachelnek, amikor terhes volt és Joey kísérte be a kórházba? Mert egy kolléganőmnek is olyan van, azt fel akarok neki vágni, hogy tudom a pontos szakkifejezést, aztán most nem ugrik be.
Erről (is) jut eszembe, hogy a Jóbarátok olyan, mint a Beatles vagy a Biblia, MINDEN BENNE VAN!!!
igen, ahogy elkapja a fejét, és elvonul, hihetetlen!! volt szerencsém együtt dolgozni galambbal (galambos péter), imádtuk, ahogy imitálta ross hangját, és ugyanazokat a mozdulatokat.. a kedvencem volt, mikor elvonulva az orrunk alá dörgölte, hogy: "vegyétek tudomásul, hogy az élet igenis szép!! sziasztok" - azzal az idióta hanghordozással, csúcs. egyébként akárki akármit is mond, a galamb imádta a karaktert és egyáltalán nincs elege belőle. ez sztem tök jó.
én is pont így voltam vele, sztem egyedül monica magyar hangja nem volt a legjobb választás, az eredetivel százszor, ezerszer élvezhetőbb a karaktere. imádom azt a kis rekedtes beütést benne... :))
1. Jóbarátok-topik szavazás (Ki a jobb nő) lezárva. Végeredmény :
Jennifer - Angelina 12:4.
Mivel a sorozatnak már vége, ezért mint topikgazda helyettes helyettes helyettes helyettes még egy (talán utolsó, talán nem) szavazást elindítok.
Kérdés : A 10 évad alatt ki nyújtotta a legjobb színészi teljesítményt a 6 szereplő közül. Tudom, hogy ez ennél összetettebb dolog, de talán hozzávetőlegesen mindenki el tudja dönteni. Nem kedvencekre vagyok tehát kíváncsi, hanem az általatok értékelt színészi teljesítményre. A listán a régi forma1-es pontszámok alapján lesz a pontozás. Nos, szavazzatok, melyik karaktert alakították a legjobban?? Kezdetnek itt az én listám :
Aztamindenit. Reg vege a sorozatnak es igy porgunk?? :))
Nekem egyik no sem tetszik tulzottan, Jent kifejezetten csunyanak latom, de ez mondjuk nem befolyasol a valasztasban. Szoval Jen viccesen hibbant, de Angelina azert megiscsak ize, nem is tudom, eg benne valami tuz. Vagyis Angelina!!! Mellesleg a Kifuto a semmibe c. film mellett en meg a Playing by Heart-ban szeretem nagyon.
Egyertelmuen Billy Bob, szerintem Brad mellett el lehet aludni, de ez csak megerzes. Ellenben egy csomo filben nagyon birtam Brad-et (True Romance, Szenvedelyek.., 12 majom, Harcosok klubja, es az a Guy Ritchie filma, minek nem jut eszembe a cime + a beugrasa Willkent, az imadom: RG es a telitett szenhidratok :))))
Mike
Rachel
Phoebe regebbi pasijaira meg nem emlekszem annyira, hogy valasztani tudnek
AJ szerintem színésznőnek nem rossz, egzaltált, beütéses, kábszeres, erőszakos ribancot remekül tud alakítani. Mindemellett rendkívül antipatikus, megelehet, tán azért, mert a valóságban sem sokkal más.
JA-t bombázónak nem mondanám, de szépnek igen. (Színésznői képességeit nem nagyon van minek alapján megítélni.) Ha kettejük közül kell választani, egyértelműen Jennifer.
Én azt se értem, mi baj van Billy Bobbal... :-) Ha a csajok nyilváníthatnak laikusként véleményt Angelináról, akkor és meg kimondom: szerintem Thornton jó hapsi... :-))
Gyerünk, fiúk, gyerünk !!! Úgyis tudjuk, hogy valójában csak megjátszátok a bájos kiscica után koslató kandúrt, pedig a vadmacskára vetnétek rá magatokat legszívesebben :-)))
Jolie "Kifutó a semmibe" című filmje az, amelynek megnézése után nincs kétségem a tehetsége felől. Ahogy a kábszerfüggőt játssza! És ahogy egy szeretetet kolduló kutya pillantását hozza! Nem semmi. Viszont annyira extravagáns nőszemély, hogy a média csak ebbe van beleszerelmesedve. Egy teletetovált kés-és kígyómániás nőnél valahogy hamarabb jut eszünkbe a Tomb Raider, mint bármely más király filmje (nem mintha a Tomb Raidert utáltam volna).
A DC-ről tudod mit lehet letölteni? Vírust. Én kétszer raktam fel a gépemre, mindkétszer pár héten belül újra kellett telepítenem a windowst. Sem elötte, sem azóta nem volt semmi gondom, csak akkor.
és média a tököm... a Girl rétegfilm volt, aminek nem keleltt reklám. a TR egy szar bundle-merchandise film, aminek milliós reklámkampány kellett, hogy behozza a magáét. szegény AJ, a saját filmje súlya alatt nyög... a milliók talán vígasztalják.
Mellesleg én se értettem soha, mit keres mellette Billy Bob
8:2 - és nem csak a jóbarátok miatt, de sztem egyszerűen csodálatos nő (pedig én is nőci vagyok), mindig ízlésesen van felöltözve, eszméletlen az összhang rajta állandóan. és sztem aki látta a bakisorozatokat, az tudja, mennyire jó színésznő, egyik pillanatról a másikra képes váltani.. imádom!
Hát igen, Jolie-ról azt gondolni, hogy nem több, mint Lara Croft ... egy kicsit csőlátás lenne.
AJ egy Oscar-díjas színésznő, ragyogó filmekkel, mint pl. az, amiért az Oscart nyerte (most nem jut eszembe a címe, egy Őrültekházában játszódott) az ERedendő Bűn, a Gone in 60 seconds, ... stb. stb.
amúgy collagén ide vagy oda, egy életre kiábrándultam belőle a Tomb Raider miatt. Nem a film minősége miatt offkorz - Jen választásai sem jobbak cseppet sem - de az egyik jelenetben a Larásan felwonderbrazott mellei egyike elszabadult. az durva volt...
elég nehéz stílusosan megfogalmazni a két nő közti különbséget de megpróbálom
Angelina egy vadítóan gigantikus istennő hatalmas szemekkel, erőteljes arcéllel és az univerzum legerotikusabb és legszopósabb szájával megáldva, mintha számítógéppel csinálták volna
Jennifer pedig egy vékonyka édes bájos nő, formásan kecses de visszafogott idomokkal huncut mosollyal és azzal a kislányosra műtött orrával:)
belülről nem ismerem a lányokat, az talán még változtathatna a megítélésükön de így az első a szeretőm második a feleségem lenne
Azért szeretném hinni, hogy mind Brad Pitt, mind pedig Angelina Jolie esetében jobb színészekről beszélünk, mint Joey Tribbiani (nem Matt le Blanc) :-)
Én csajszi vagyok, de még én is látom, hogy Angelina Jolie nem mindennapian dögös.
Jenre a legjobb jelző (szerintem!) a bájos. Úgy, ahogy van, rendben van a csaj.
Angelina viszont maga a Femme Fatale.
Inkább az a fura, hogy Brad-nek mindkét típus bejön. Kissé, mintha nem tudná, milyen is az izlése. Keresve sem nagyon találni két ilyen eltérő típust.
Mrs-Mr. -rel kapcsolatban: szerintem nagyon szórakoztató a film, (kétszer is megnéztem) de nem nagyon láttam, hogy annyira izzott volna a levegő. Nem ez volt a film erénye (nem mintha ezért mentem volna ... )
Az már nekem is egy kicsit túl romantikus, túl szenvedélyes, túl-túl-túl izé volt. 12 majom rulez!
On
Elbizonytalanodtam az 5 cd-s Jóbarátok ügyében, hogy tényleg annyi cd volt-e, ezért utánaböngésztem, és persze én voltam a hülye, mert nem 5 cd, hanem 10... sorry!
Minden évad DVDn 6 lemezes, illetve 3 dupla, de mivel az utolsó 10. évadban csak 18 rész készült, ezért oda elég az 5 lemez. De csak a 10.-ikben, a többi mind 6 lemezes.
Mellesleg, ha DivX formátumba letölti az ember, akkor egy évad elfér egy lemezen, e akkor nem lehet váltani, se hangot, se feliratot.
A minőség tényleg nem szupi az első évadokban még a DVDn sem, de utána már kifogástalan.
Más: Szerintetek nem parasztos az extrák sora a DVD-ken?
5 lemezre van tömörítve az egész sorozat? Az elég durva minőségromlás lehet, szóval a helyedben inkább nekiállnék keresgélni a fájlcserélőkön. Nálam a neten elérhető angol változatok gyűjteménye 10 lemezt tett ki, és csak az első évadoknál gyengébb picit a kép (de ha jól tudom ez az eredeti DVD-n is így van). Ja, és a nyolcadik évadból sikerült az amerikai, vágatlan változatokat beszerezni, a többiből csak a tévés 22 percesek vannak meg. Sajnos az előbbiekre szabályosan vadászni kell, annyira ritkák. :(
Ja, és felhívom a figyelmedet, hogy Will az egyik alapítója az I Hate Rachel Club-nak, hozzájön Ross és a külföldi srác, így már legalább négyen vagytok. :)
Kb. én is így lettem "függő"! Azzal a kis különbséggel, hogy néhány részt én láttam anno az HBO-n, meg egyéb helyeken, de igazából akkor szerettem meg a sorozatot, amikor kölcsönkértem DVD-n. :-))
Jut is eszembe, jópár helyen láttam hirdetve mind a 10 évadot úgy, hogy be van tömörítve vagy mi a csuda, Divx-es és asszem 5 lemezes (persze így nem eredeti...). Szerintetek érdemes egy ilyenbe belefeccölni? Engem leginkább az tart vissza, hogy az ilyenek kivétel nélkül mind szinkronosak, én meg szinte végig felirattal néztem, jobban szeretem az eredeti hangokat. Az a gond igazából, hogy eredetiben az évadokat, mind a tizet esélyem sincs megvenni, elférne az a durván 100e máshol is, ha lenne.
Töredelmesen bevallom, hogy soha, egyetlen részt sem láttam, EDDIG! (egyszerű a magyarázat: fóbia a sorozatoktól, meg egy kicsit a tévétől is :-) )
De egy ismerőstől elkértem mind a 10 évadot, mert annyi jót hallottam a Jóbarátokról és elhatároztam, hogy az elejétől kezdve akarom megnézni. Most tartok az 5. évadnál. :-))))))
Napok óta kockásra vinnyogom magam este a tévé előtt, éjszakába nyúlóan nézem, mert egyszerűen lehetetlen elszakadnom a sorozattól. :-)))))))
Sajnálom, hogy eddig kimaradt az életemből, de most izibe' behozom. :-))
egyrészről szerintem optimális lenne, ha minden férfi és nő rondának tartaná...
másrészt a szépség relatív. a jó színésznőség hááááát, amiben volt esélye mutatni valamit az részemről a Gia, meg az Interrupted. Az elsőben szinte csak magát adta, a második tényleg jó munka volt. Az egyéb dolgai meg... no de végülis Di is milyen egy szent lett a végére.
Baromi egyszerű. Úgy, hogy JA egy nagyon édibédi csajszi, de AJ klasszisokkal jobb nő, ráadásul színésznőként is több osztállyal fölötte áll, az egyéb dolgairól nem is beszélve...
Hát igen, követhetetelen már ez az egész! A minap láttam a Mr és Mrs Smith-t. A film nagyon tetszett, de végig az járt a fejemben:"Hogy cserélhette le Brad Jen-t erre a csigaszájú csajra???"
Lehet, hogy ez baki, mert olyanra is van példa (pl. a "kivel majdnem" részben Rachel és Chandler látványosan nem ismerik egymást, holott később kiderül, hogy dehogyisnem). De lehet, hogy mégsem, mert ha jól emlékszem, az eredetiben a könyvtárosnővel kapcsolatban a "make out" kifejezés szerepelt, ami ugyan jelentheti azt, hogy lefeküdt vele, de azt is, hogy csak csókolóztak.
Amolyan Tribute-ként felvetnék egy hibát. (Legalábbis szerintem az.) Bocs, ha már volt, de az utóbbi hónapokban nem láttam.
Szóval az utolsó (vagy még az előző?) évadban, amikor Jóbarátaink kedvesen marhultak és elárultak egymásról régi dolgokat, megtudtuk, hogy Ross a gimiben lefeküdt a könyvtárosnővel (isten nyugosztalja).
Namármost az első évadban, amikor Rossnak mindenről Carol jut eszébe az első együttlétük évfordulója kapcsán (- Barackmag... - Chandler: Igen, drágám? :), kiderül, azért olyan fájdalmas számára az egész, mert nem csak Carollal, hanem akkor... először... :)
Kihagytam volna valamit? Vagy tényleg elkövettek egy ekkora hibát?
Bocsánat, hogy berontok ide, de engem is ez az Emma téma érdekel. Sajna nem nagyon tudtam most nézni ezt az utolsó évadot (pont fürdetésidőre esik :), de az utolsó részt megnéztem. És én is csak néztem, hogy hol van Emma? Se Rachelnél, se Rossnál, sőt, még a nagy közös pillanatban sem esik szó róla, csak kettejükről? Azért szerintem ez egy kicsit bengus volt...
De azért kár, hogy vége, én most itthon nézegetem a régebbi évadokat, a 6-at fejezem lassan be, azért eléggé élvezem. :)
Azér lett vége, mert tíz évig nyomták, és tíz évbe bele lehet fáradni rendesen. Mit akartunk volna még? Nézni, ahogy nőnek a gyerekek? Ahogy öregszenek, és unalmasak lesznek?
"Amikor a Jó barátok sorozat véget ért, az utolsó rész befejezésekor a színészek sírva fakadtak.
Az élet azonban megy tovább. Továbbra is tartja a kapcsolatot Jennifer Aniston és Courtney Cox. Aniston Malibun vett lakást a barátnője háza mellett, hogy a közelében lehessen. A "vityilló" mindössze ötmillió dollárba került. Így mindennap láthatja a keresztlányát, Cox és David Arquette egyéves kisbabáját, Cocót.
Lisa Kudrow szomorúan fejezte be a Jó barátok forgatását, úgy gondolta, talán nem is akar többé filmezni. Mivel azonban nem tud meglenni munka nélkül, és máshoz nem ért, újabb szappanoperában tér vissza a tévéképernyőre. A The Comeback című HBO-sorozatban látható majd, Extévésztárt játszik, aki karrierje feltámasztásán ügyködik.
Matthew Perry (Chandler) a Scrubs című kórházsorozat egyik epizódjában debütált rendezőként, és egy epizódszerepet is elvállalt. Eközben szenvedélybetegsége tönkretette kapcsolatát barátnőjével, Rachel Dunnal.
David Schwimmer, aki a Jó barátokban több epizódot rendezett is (na meg a Joey epizódjaiból is rendezett egy párat - bendeguz megjegyzése), jelenleg a londoni Gielgud Színházban szerepel a Some Girls című darabban. Az egykori Ross azt nyilatkozta, gyermekkori álma teljesült ezzel. Ráadásul a hírek szerint a brit fővárosban összejött egy másik szappanoperasztárral, Kim Cattrall-lal, a Szex és New York szexis Samanthájával."
Lenne egy apró kérésem, kérdésem. Most kaptam meg a jóbarátok 10. évadját, másoltan. Létezik, hogy ez a többi évaddal ellentétben 6 helyett csak 5 dvd-ből áll?
Ill. hol tudnám meglesni az epizódok címeit, hogy sorba rakhassam a dvd-ket... Köszi előre is, aki tud és segít! : )
na kössz a segítséget bokor és bullseye, egyrészt nem tördeltem meg, másrészt nem írtam oda, hogy kit miért gondolok "sztárnak" (magyarországon vigyázni kell ezzel a kifejezéssel :)) harmadrészt meg úgy elszállt a netem a beírás után hogy mostanáig pofoztam helyre. szóval kössz hogy kisegítettetek :)
Helló! Itt eddig inkább csak olvasgattam, de asszem ezt a részt pont pár napja láttam a DVDn, és nem tudtam megállni... ha jól emlékszem, az eredeti angol szöveg a 3. bázispontról (vagy miacsudáról) szólt, ami azt hiszem, baseballos hasonlat lehet. Tudod, ahol a teljes kör megtételéhez négy bázisponton kell végigfutnia a játékosnak.
Tehát a 3. bázispont a "majdnem célbaért", már "majdnem ott van" fázis lehet... talán.
najó,ott a 7-est azért lehet tudni hogy melyik rés(z)e a női testnek :-)
de 1 érdekesség(najó nem annyira de most esett le nekem):
a 9.szezon 14.részében Rachel egy Steve nevű pasival randizik aki még a 2.szezon körülmunkát akart adni Monkikának az éttermében, és akkor ott a lakásban Rachel volt a csávó felszolgálója, itt ebben a részben meg nem ismeri fel hanem mint ismeretlennel beszélget, bár a pasi itt is utal a drogozására mint abban a részben ahol be volt tépve meg mondja hogy volt 1 étterme.Nekem ez eddig nem esett le hogy ugyanaz a csávó előjött kétszer.
Meg a 9.szezon 14-es részében a pincér is másodszor szerepel a sorozatban,először akkor volt ő a pincér, amikor Joey megmondja Rachelnek hogy szereti. Több ilyen is van hogy ugyanazok a karakterek máskor is előjönnek akik még mellékszereplőnek sem nevezhetőek??
torrent, dc, mittomén. mondjuk letölteni csak warezként lehet, mert jogtisztán csak pénzért kapni :) másrészt az éppen aktuális értelmezés szerint magáncélra letölteni lehet, csak megosztani/feltölteni nem...
Helló mindneki! Elnézést a kérdésért de valaki nem tud olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni az epizódokat(ha warez nem baj). Nézzétek meg www.hugsy.tk Két kedvenc részem az "Old Yeller-ös" és a Ross Halotti Tora rész Hugsy miatt.
sok olyan helyzet volt a Jóbarátokban amikor nem mondták ki konkrétan hogy mit látnak vagy hogy mire gondolnak, ez is egyik azok közül. Soha nem lett megmagyarázva hogy pontosan mi a 3.szint és hogy mi az első kettő.
Amúgy nagyonamerikai gyorsétteremlánc, a chilijüket imádtam, a mézes csirkemelles szendvicsben szelet csirkemell volt, nem valami darálék, és verhetetlen volt a mindenféle jacket potato, amilyet az összes hamburgerezde közül csak náluk lehetett kapni.
Megint értelmezési gondjaim vannak. Monika Rachellnek: "akkor jutottál a 3. szintre Charlie-val és a bulimon mindenki csak erről beszélt..." Ez több helyen volt gondolom a 3. szint a csók és a szex között félúton? És akkor mi az 1. meg a 2. stb szint?
Monika Chandlernek "egy tacobell-ben megy de egy orvosi rendelőben nem?" Chandler: "Az egy Wendys volt!" Mi az a Wendys?
Igazad van, a sztár fogalom abszolút kategória, akit Golden Globe-ra jelöltek (Jennifer Grey), vagy aki több mint 60 filmben játszott (Morgan Fairchild), vagy aki nem agyonismételt sitcomban, hanem viszonylag frissebb, így még csak 5 éve menő rendkívül népszerű másfajta sorozatban (Michael Vartan) semmiképp sem tartozik bele, mert kis hazánkban akad olyan, aki nem ismeri.
És igen, írjuk be a sminkest is, amint szokás lesz őket is sztárnak nevezni.
szerintem ábrázoljuk a neveket egy térbeli koordinátarendszerben, ahol X az eddigi összbevétele színészként, Y a szakmai kritikák összessége, Z pedig a tetszési indexe a közönség körében. És ezentúl csak az számít embernek, akinek mindhárom értéke minimum 75%
Én meg arra gondoltam, ha nem lettem volna elég érthető, hogy talán nem olyan egyértelmű, hogy ki az IGAZI nagy név. Mert ilyen alapon a főszereplők sem azok (sorold fel Matt LeBlanc igazi nagy alakításait híres filmekben, és a többi), Kelly Bundy meg aztán végképp nem. :P
Én arra gondoltam sztárvendégként, aki tényleg igazi nagy név. Nem olyanra akit már láttam valahol. Ebből a szempontból Günther kakukktojás a listámon. Őt csak azért vettem bele, mert ő az 5. jóbarát :)
Hát én meg így vagyok valahogy az öreg Elliottal, nekem meg ő a nagy név. Vagyis szerintem ő akkor is nagy név, ha valaki csak mint Jack Gellert ismeri :-))
Hát, nem akarok ünneprontó lenni, de mi lenne, ha a teljes listából mindenki magának válogatná ki, hogy kit tart nagy névnek? :)
Nekem pl. Michael Vartan ismerős, mert nézem az Aliast, a Narancsvidéket meg a tinihorrorokat viszont nem, pedig lehet, hogy azok híresebbek. Jennifer Gray meg kb. senki, de a Dirty Dancing fiatalkorom kihagyhatatlan sziruposa volt. A többieken nem mennék végig, nem annyira izgi, hogy kit ismerek és kit nem. :)
Dermot Mulrony: Julia Roberts-szel és Cameron Diazzal a My bwest friends wedding-ből, és Sigourney Weawerrel meg Holly Hunterrel a másolós gyilkososból...
Elliot Gould, ha máshonnan nem hát Danny Ocean egyik társaként, vagy az Amerikai História X-ből...
Dina Meyer a Sárkányszívből meg a Csillagközi invázióból...
Catherine Bell................Robin [2.06]
Selma Blair...................Wendy [9.10]
Jennifer Coolidge.............Amanda Bouvamonteezy [10.03]
Kristin Davis.................Erin [7.07]
Tate Donovan..................Joshua Burgin [4.13][4.14][4.16][4.18][4.20]
Morgan Fairchild..............Nora Tyler Bing [1.11][5.08][7.23][7.24][8.01]
Dakota Fanning................MacKenzie [10.14]
Anna Faris....................Erica [10.09][10.13][10.16][10.17]
Jon Favreau...................Pete Becker [3.18][3.19][3.21]-[3.24]
Elliott Gould.................Jack Geller [1.02][1.08][1.17][2.14][2.16][3.01][4.24][5.01][5.08][6.09][7.02][7.03][7.13][7.14][7.23][7.24][8.01][8.18][9.01][10.04]
Jennifer Grey.................Mindy [1.20]
Stan Kirsch...................Ethan [1.22]
Dina Meyer....................Kate Miller [3.19][3.20][3.22]
Dermot Mulroney...............Gavin Mitchell [9.11][9.12][9.13]
Gary Oldman...................Richard Crosby [7.23][7.24]
Michael Rapaport..............Gary [5.16][5.17][5.20][5.21]
Giovanni Ribisi...............Frank Jr. [2.21][3.05][3.18][4.11][4.12][4.17][5.03][10.02]
and also..................Guy Who Donates a Condom (uncredited roll) [2.06]
Susan Sarandon................Cecilia Monroe as Jessica Lockhart [7.15]
Brent Spiner..................James Campbell [10.14]
Trudie Styler.................herself (Sting's wife) [8.10]
Gabrielle Union...............Kristen Lang [7.17]
Michael Vartan................Dr. Tim Burke [4.08]
Reese Witherspoon.............Jill Green [6.13][6.14]
Ezek közül a legjobbak szerintem Christina Applegate, Hank Azaria, Billy Crystal (pedig kis szerep volt), Danny Devito (nagyon nagy volt :), Sean Penn (neki könnyű, ő mindenben jó), Brad Pitt (most már hihetőbb lenne a szerepe :(, Freddie Prinze, Jr, Julia Roberts, Tom Selleck, Kathleen Turner, Robin Williams (lásd B.C.), Bruce Willis, Reese Witherspoon voltak.
Ja és persze James Michael Tyler. De ő igazából nem is vendég.
Christina Applegate...........Amy Green [9.08][10.05]
David Arquette................Malcolm [3.03]
Hank Azaria...................David the Scientist Guy [1.10][7.11][9.06][9.22][9.23]
George Clooney................Dr. Mitchell [1.17]
Billy Crystal.................Tim [3.24]
Danny Devito..................Roy (the stripper) [10.11]
Sherilyn Fenn.................Ginger [3.14]
Sarah F., Duchess of York.....herself [4.23]
Jeff Goldblum.................Leonard Hayes [9.15]
Charlton Heston...............himself [4.14]
Chris Isaak...................Rob Donan [2.12]
Greg Kinnear..................Dr. Benjamin Hobart [10.06]
Ralph Lauren..................himself [6.08]
Hugh Laurie...................The Gentleman on the Plane [4.24]
Jay Leno......................himself [1.11]
Jon Lovitz....................Steve (The Stoned Guy) [1.15][9.14]
Elle MacPherson...............Janine [6.07]-[6.11]
Sean Penn.....................Eric [8.06][8.07]
Brad Pitt.....................Will Colbert [8.09]
Freddie Prinze, Jr............Sandy [9.06]
Denise Richards...............Cassie (Ross and Monica's Cousin) [7.19]
Julia Roberts.................Susie "Underpants" Moss [2.13]
Isabella Rossellini...........herself [3.05]
Winona Ryder..................Melissa Warburton [7.20]
Tom Selleck...................Dr. Richard Burke [2.15][2.16][2.18][2.20][2.23][2.24][3.13][6.24][6.25]
Charlie Sheen.................Ryan [2.23]
Brooke Shields................Erika Ford [2.12]
Kathleen Turner...............Helena Handbasket, aka Charles Bing (Chandler's Dad)[7.22][7.23][7.24]
James Michael Tyler...........Gunther [2.09][2.19][2.21][2.22][3.07][3.08][3.10]-[3.14][3.16][3.18][3.19][3.21][3.22][3.25][4.02][4.05]-[4.11][4.16][4.19][4.20][4.22][5.02][5.06][5.07][5.12][5.21][6.03][6.05][6.10][6.12]-[6.17][6.22][7.10][7.20][7.23][8.06][8.07][8.15][8.16][9.02][9.04][9.18][9.20][10.12][10.14][10.17]
Jean-Claude Van Damme.........himself [2.13]
Robin Williams................Thomas [3.24]
Bruce Willis..................Paul Stevens [6.21]-[6.23]
Reese Witherspoon.............Jill Green [6.13][6.14]
Noah Wyle.....................Dr. Rosen [1.17]
Steve Zahn....................Duncan [2.04]
De lehet, hogy tudatlanságból, vagy figyelmetlenségből kimaradt valaki. Szóljatok, ha hibát találtok benne.
Szia Mindenki!! Úgy örülök nektek! Úgy tűnik, itt van élet... :) Ugye kérdezhetek? Nem tudom, melyik évadban mentek a jóbarátok a tengerpartra... Pedig -elvileg- már minden részt láttam, de ez kimaradt. Szóval, hol keressem? Előre is köszi!
shal... az eszem, a szívem, a mindenem... :)))))
aztán voltak még:
Billy Crystal
Ben Stiller
Freddie Prinz Jr.
Charlie Sheen
Alec Baldwin
Sean Penn
Kathleen Turner
Denise Richards
nekem van! otthon... :(( délután esetleg, bár szerintem addigra mások megelőznek. de megpróbálhatjuk összeszedni, ha van kedvetek hozzá!! nekem ők jutnak eszembe:
Robin Williams
Julia Roberts
Jean Claude Van Damme
George Clooney
Noah While (nem biztos, hogy így írja a nevét)
Reese Whiterspoon
Rachel másik tesója (nem jut eszembe a neve)
Danny De Vito
BRUCE WILLIS (szenzációs volt!!)
BRAD PITT (szintén zenész... :))
Tom Selleck (sztem ő is ide sorolható)
Broke Shields (mint Joey őrült rajongója)
aztán volt a gitáros csaj, akit phoebe tanított a büdös macskára
Tegnap elkezdtem összeszámolni a sztárvendégeket. De elakadtam, mert nem tudom Tom Seleck annak számít-e. Mármint nem azt nem tudom sztár-e :), hanem, hogy vendégnek számít-e.
Egyébként van valakinek erről listája? Mármint, hogy mely sztárok fordultak meg vendégként a sorozatban.
Bocsi, ha túl szőrszálhasogató vagyok, de ha ez így van, az csak a topiknak köszönhető, mert eddig nem figyeltem a fordítást úgy, ahogy most.:-))) De van másiiiik: szóval a tegnap részben amikor Phoebe invitálja moziba Chandlert, és sorolja, hogy mit fognak megnézni, az egyik lehetséges alternatíva a "Hazug, hazug", amire felkaptam a fejem, mert ez tükörfordításban "Liar, liar", ámde itthon Hantaboy címen hozták a mozik. Jó kis Jim Carrey film egyébként.:-)
A kerti saláta akár bele is fér, bár nálunk tényleg kertészsalátának hívják az ilyent, de ha nem szólsz, fel sem tűnik...
Viszont Baywatch a viasaton (Baywatch itt ugye nem offtopik :-))... Aszongya a Pamela, hogy ez olyan romantikus, mint az Álmatlanság Seattle-ben... Nohát, kicsit késve esett le, hogy a nálunk A szerelem hullámhosszán-ra magyarított Tom Hanks-Meg Ryan-es filmről van szó. Ilyenekre viszont nem ártana figyelni...
nálunk majd a tv2 dönti el, mikor startolja el a szériát. legalábbis szerintem a tv2n fog menni, de a 2005 start teljesen kizárt. egyrészt mer a hbo majd talán decemberben leveszi műsoráról, másrészt meg nemtom.
A legilletékesebb, maga Galamb mondta itt a topikban egyszer régen:
"Teljesen jogos a panasz, én sem bocsájtom meg magamnak a Bolond szelet. De tudnod kell, hogy ma kb húsz szinkronrendező teszi tönkre a filmeket, tisztelet a kivételnek. Őket az esetek döntő többségében nem nagyon érdekli, hogy mely színésznek más rendezőnél ki volt a hangja. Azért fordulhatott elő, hogy az illető meg se próbálta kihívni a Vitait, "nekem túl öreg rá" mondta volt. Így fordulhatott elő, hogy a Hat nap hét éjszakában, meg a Szilikonvölgyben is más-más szinkronizálta David Schwimmert, mert a rendező vagy nem tudta, hogy én csinálom a Jóbarátokban, vagy pedig nem szeret engem. Előbbi esetben ez történt, tegyük hozzá, én se őt. És még valami, a legtöbb esetben színészek nem tudják előre, hogy kit fognak szinkronizálni, mikor kihívják őket egy munkára. Mikor már a kezünkben van a papír, és elindul az első jelenet a monitoron, csak akkor tudjuk meg mibe másztunk bele. És akkor már nem illik haza menni, bármilyen kínos lesz is a végeredmény.Tudom, ez nem ment fel, szóval bocs."
Akkor tiétek lehet az állólámpa, az biztos tetszik. :P De most őszintén, melyikünk néz ki igazán jól pl. reggel, mielőtt kezelésbe venné a személyi sztájlisztja? Naugye.
ha már Monica-nál tartunk, észrevettem egy nagy continuity hibát, ha lehet annak, nevezni. Monica mikor Richard-al jár és arról beszélnek, hogy kinek milyen hülyesége van, akkor kiderül hogy Monicának az ágy rendezői jobbján kell aludnia! De mikor Chandlerrel alszanak, akkor a rendezői balon fekszik, pl. azon az éjszakán, ahol senki sem tud aludni, de Monica bealszik szex közben... :)
inkabb kulonleges..no meg a sztájlisztok is jo munkat vegeztek rajta:)
a sorozat elejen kifejezetten jol allt neki a 'lúzermonica' image..aztan vhol a 6. evad fele 'stunning beauty' lett belole...az eskuvoszervezes kornyeken mar (sztem) tul szep a szerephez...nemistudom...nekem egyszercsak legalabb oylan furcsa volt ez az uj nagyonjonőmonica mint amikor phoebe uzletasszonyfrizuraval nyomja a ket szivrohamot kiskosztumben::::))))))))))))))))))
Most képzeld csak el, mi lett vona, ha tényleg összejönnek, és a saját lábukon kellett volna eléldegélni :o))) Lehet, h csak pizzát ettek volna, mert csak annak tudják a telefonszámát! :o)
Há' pont ez az, nydriannal egyetérve, jó volt Joeyt ilyen "megkomolyodottnak" látni, pláne, hogy Rachel a legelső szerelem volt az életében, szal ezért ennek jelentősége van.:-) Meg aztán mind a ketten olyan buták tudnak néha lenni, hogy jaj.:-))) Rachel nem tudja, hogy a sarkon van háztartási bolt, meg úgy általában a divaton kívül nem sok mindenhez ért, Joey meg ugyanez pepitában, csak ő még lököttebb. Nem képes hosszabb szövegeket megjegyezni:-)))) és hasonlók. Na ezért illenek ők össze jobban, mint Rachel és Ross, mert Ross ugye A Tudományok Doktora, sokkal komolyabb, és sokkal kevésbé életrevalóbb, mint Rachel.
Nekem nagyon tetszett ez a Rachel Joey próbálkozás! Jó volt látni, h Joey is képes komoly érzésekre, jó volt kicsit komolynak látni :o) Nekem az a rész teszik a legjobban, amikor elmondja Rossnak a kávézóban, h bele van esve Rachelbe! Az olyan aranyos!
Hogy lehet ilyent mondani, hogy sokkal jobban, mint Ross és Rachel... Gondolkodjunk, kérem szépen, Ross már a gimiben is, aztán a kis együtt járás, aztán elveszi, aztán csinál neki gyereket, hát nyilvánvaló, hogy ők együtt... Hogy jön ebbe a képbe Joey????
Én nagyon jónak találom őket együtt! Bár már láttam a részeket, úgyhogy meglepetésként nem ér, hogy nem lesznek már együtt, de azért picit csalódott vagyok. Szerintem sokkal jobban összeillenek ők ketten, mint Rachel és Ross. Mind a kettő lökött! Joey szövege a mai részben: "De nekem nincsenek mélyebb rétegeim!!" És az a vigyor hozzá! Csúcs!!! :-D
A legjobba mikor Ross feldobja az érmét, hogy ki kezdje a játékot...
"Ross: Okay, each team will answer ten questions. The first team that answers the most questions wins. Okay, the categories are, Fears and Pet Peeves, Ancient History, Literature, and Its All Relative. Now, the coin toss to see who goes first. (He flips the coin and they all watch it hit the table and stop. Then they all look up at him, to see who goes first.) Okay, somebody call it this time."
Ross és Rachel a felejthetetlen együtt töltött éjszaka után csak vigyorog és nagyon kedvesek egymáshoz. De Rachel azt mondja, ez egy csodálatos búcsú volt. Ross persze többet akar, de csak nagy nehezen, Joey és Phoebe unszolására vallja be neki a dolgot. Phoebe-vel a taxijába pattanak, és megkezdődik a hajsza, mivel Rachel már elindult a reptérre. De a lány felszáll a gépre, és elrepül, vagy mégsem... Ja és még a Kávézóban - kis intermezzóként - Gunther is szerelmet vallott a lánynak. Erica megszüli Monicáék gyerekét, illetve gyerekeiket, mert a lány ikrekkel volt terhes, bár ezt nem tudta. A pár végül nagyon boldog. Hazamennek, a Többiek már várják Őket. Phoebe férje pedig gyerekeket akar. Joey házavató ajándékkal lepi meg Chandleréket: egy kiskacsával és egy kiscsibével. De a kis ajándékok a csocsóasztalba kerültek és sajnos a fiúknak szét kell törniük az asztalt. Mivel nekik nem megy, Monica a segítségükre siet. Chandler azt javasolja Joey-nak, hogy nála legyenek az ajándék jövevények. Monicáék is összepakoltak, készen állnak a költözésre. És végül mind a hatan - mivel Rachel rájött, hogy szereti Rosst, így a pár újra együtt - elmennek kávézni, és kisétálnak az életünkből. De hála a technikának, és a kiadott videókazettáknak, illetve DVD-knek, újra és újra megnézhetjük Őket, és élvezhetjük a jobbnál jobb poénokat. (Bocsi a szerk. szentimentális megjegyzése miatt)
Aha, ne olvass vissza, ne vegyél levegőt.... : )))
A mai epizóddal együtt még van 21 rész, és a 10. ZÁRÓ évad a holnapi résszel indul. Találtam egy nagyon jó honlapot amin az összes rész tartalma ott van, szóval most már tudom, hogy jól emléxem a végére.
Nehogy leírd nekem! Szerintem vannak itt néhányan akik még nem látták (én sem), és azok nyilván nem tőled szeretnék megtudni, akik meg látták, hát úgyis tudják már.
na szóval a ,,fejmosások után" ... : )) azért mondtam, hogy 12 évad van mert élénken él bennem egy olyan reklámszlogen, hogy az év mind a 12 hónapjában kijönnek egy évaddal!!
ennyire örexem? ilyen rossz a memóriám?? na most nyomozásra késztettek..egyébként nekem még a mai napig HIHETETLEN, hogy a TV2 VÉGIG leadja az összes epizódot!!!!
Úgy emléxem még az HBO-n láttam az utsó részt ami úgy végződik, hogy ....
leírhatom hogy??? és ha még vki nem tudja, vagy nem látta??? most mit csináljak????
Ross: A pigeon, a pigeon. No, no wait, no, no, an eagle flew in! Landed on the stove and caught fire. The baby, seeing this, jumps across the apartment to the mighty bird's aid. The eagle, however, misconstrues as an act of aggression and grabs the baby in its talons. Meanwhile the faucet fills the apartment with water. Baby and bird still ablaze are locked in a death grip, swirling around in the whirl pool that fills the apartment.
És annyira, de annyira imádom Mike-ot, ahogy kezelte a patkányka-kérdést, az zseniális és egyben megható volt. És az az arc, amit vágott, mikor megtudta, hogy Phoebe megszülte az öccse gyerekeit... Isteni fickó, tényleg. Különösen Daviddel párban. :-)))
- Egyébként is, hallod, minden rendben van, hiszen Emma most alszik. - De mi van, ha kiugrott az ágyából? - A fejét se tudja még fölemelni, de persze, kiugrott. - Jézusmária, nem zártam el a csapot! - Rachel, biztosan elzártad a csapot. Kérlek, szedd össze magad, jó? - Ne kapcsoltam ki a tűzhelyet! - Nem főztél 1996 óta! - Nincs nyitva az ablak? Mert ha nyitva van, berepülhet valami madár! - Uramisten, igen, igen, ebben igazad van... Hallgasd csak...Hallgasd... - Mit? Mit? - Mi ez? Egy galamb? Nem, nem, várj, nem, ez egy kőszáli sas! Rárepül a sparheltre és menten lángra kap! A baba, ezt látván kugrik a rácsos ágyából, hogy megmentse a királyi állatot. A sas azonban félreérti, agressziónak véli, és csőrébe ragadja a csecsemőt. Eközben a csapból zuhogó víz elönti a lakást. Baba és madár még mindig lángokban, a csőre mint halálos bilincs, belezuhannak az áradó vízbe és elnyeli őket az örvény. - ... Hű de bánni fogod, ha mindez igaz.
- Egyébként is, hallod, minden rendben van, hiszen Emma most alszik.
- De mi van, ha kiugrott az ágyából?
- A fejét se tudja még fölemelni, de persze, kiugrott.
- Jézusmária, nem zártam el a csapot!
- Rachel, biztosan elzártad a csapot. Kérlek, szedd össze magad, jó?
- Ne kapcsoltam ki a tűzhelyet!
- Nem főztél 1996 óta!
- Nincs nyitva az ablak? Mert ha nyitva van, berepülhet valami madár!
- Uramisten, igen, igen, ebben igazad van... Hallgasd csak...Hallgasd...
- Mit? Mit?
- Mi ez? Egy galamb? Nem, nem, várj, nem, ez egy kőszáli sas! Rárepül a sparheltre és menten lángra kap! A baba, ezt látván kugrik a rácsos ágyából, hogy megmentse a királyi állatot. A sas azonban félreérti, agressziónak véli, és csőrébe ragadja a csecsemőt. Eközben a csapból zuhogó víz elönti a lakást. Baba és madár még mindig lángokban, a csőre mint halálos bilincs, belezuhannak az áradó vízbe és elnyeli őket az örvény.
- ... Hű de bánni fogod, ha mindez igaz.
"Engem pl. ez vigasztalt ma is, éppen ma néztem meg a Ross és Rachel szakít részt. A szívem szakadt meg szegény Rossért :( Milyen kegyetlen volt vele Rachel!!!!"
Kis telhetetlen! Ha velem is, akkor gyorsan am, mielott megint szulok egyet :))
Rachel huga az egyik kedvenc reszem. Elkepesztoen hulye az a no, imadtam oket. Ketszer is megneztem egymas utan.
Ja, es koncsik, gyulnek a reszek, amirol lemaradtam ilyen-olyan okobol (eddig kb. 6 db), ugyhogy mindenkeppen talalkoznunk kene, tobbek kozott persze azert is, hogy visszaadjam a kazettaidat.
Ezt a megis egy, de ketto egyben, vagy egy ket reszletben hozzaszolast ugye Joey irta inkognitoban?
Sziasztok, először kapcsolódom be ebbe a fórumba. Azt szeretném Tőletek megkérdezni, hogy nincs-e meg valakinek a Jó barátok sorozat (netán már hasonlóan vidám sorozat) németül/vagy német felirattal, nyelvtanulás céljából lenne rá szükségem. Előre is köszönöm. Anita
Asszem az én voltam :-D Tényleg nem láttam sehol, mondjuk az is igaz, hogy direkt kerültük a turista-csalogató helyeket meg boltokat... majd legközelebb, mert már tudom, hogy pont az ilyen helyekre kell menni :-)
Mellesleg nem hitetlenkedtem, csak valahogy nem tudtam hova tenni, hogy (már nem emlékszem, ki volt az) nem találta egész Londonban. Te tényleg fura, mert szinte csukott szemmell kellett járnia.
Egyébként őrület, hogy ilyen megtörténhet, mint London meg New Yorkban.
elkezdtem megnézni az első sorozattól kezdve angolul is a részeket és csak most szembesültem azzal amit nyilván már sokan tudtok
Teljesen más - na nemcsak amiatt hogy jobbak az eredeti hangok, hanem a magyar verzióban egy csomó rész ki van vágva, vagy épp egész más dolgokat látunk
legjobb példa az első sorozat 6. része Fenekes karrier vagy Butt
a magyar verzióban nem is mutatják Joey táncát a színpadon
és ami a legdurvább kivágták Joey első találkozását Estelle-el
ezután még furább jön
a magyar verzió: Chandler megérkezik a kávézóba, miközben Phoebe Monica kezét kémleli és az életvonalról magyaráz
angol version: Ross egy Magic book-ot olvas amiben a képben elrejtett képeket kéne látnia de nem látja, vagy 1 percig dumálnak erről és ezután jön be Chandler, Monica kezében pedig a könyv - tehát full más az egész
Végülis, ha végiggondoljuk Ross és Rachel szerelme-kapcsolata az egyik stabil eleme az egész sorozatnak. Ross Rachel iránt érzett szerelme mind a 10 évadon kitart (mint ahogy Günteré is :)) hiába útközben a sok nő, a végén mégis egymásra találnak :) Engem pl. ez vigasztalt ma is, éppen ma néztem meg a Ross és Rachel szakít részt. A szívem szakadt meg szegény Rossért :( Milyen kegyetlen volt vele Rachel!!!!
Én is a napokban gondolkoztam el az sorozat záró részeken. A Rachel-Ross kapcsolat szépen keretbe foglalja a tíz évadot. Az első részben és az utolsó részben is kitüntetett szerepük van.
2. Ross és Rachel (és Monica/Richard) Rachel ex vőlegénye esküvőjén 3. Tengerparton: Ross Rachel vagy a kopasz lány szobájába megy be 4. London: Ross az esküvőjén Rachel-t mond 5. Vegas:Ross és Rachel részegen összeházasodnak
Köszönöm szépen, biztos nem hagyom ki :)))) Akartam küldeni emailt, h ne legyek offtopic, de nem publikus a címed. Ha tudsz adni néhány jótanácsot még az útra, és elküldenéd nekem azt nagyon megköszönném. A címem: nydrian kukac vodafone.hu
5 font körül van az ára, a Baker Streeten a Mme Tusseaud környékén drágább egy picit, de a Westminsterben található kis utcák ajándékboltjaiban 4-4,5 fontért kapható.
Egy picit én is aggódtam, hogy találok-e, de tényleg milliószor jött szembe velem.
Amúgy egy tipp: ha az utazás szombatot vagy vasárnapot is magába foglal, akkor feltétlenül látogass el a Camden-re, ez a Camden Market csak a hétvégén van nyitva, egy "piac" ami a bohém negyedben található. Metro és busz is kivisz.
Ott pl. milliót fogsz találni, plusz nem mindennapi figurákat láthatsz. EGész napos program, jópár kilómétert beleteszel a lábadba, de megéri.
Most hogy pénteken egy elképesztően szemét cliffhanger-rel ért véget a Kés/alatt, elkezdtem gondolkozni, hogy a Jóbariknál ezek mik voltak, de nem jutott eszembe mind.
Helló! Én is imádom a Jóbarátokat, és szerencsére sikerült mexereznem DVD-n az összeset, úgyhogy akkor tudom nézni őket, amikor csak akarom... meg ha ráérek :))) Imádnivalóak!!! A kedvencem Chandler és Joey:) Ha rossz kedvem van mindig megnézek néhány részt, és már minden ok!
Coke Girl! Én is Londonba készülök, (pontosabban készültem, de épp 8-án indultam volna, és a robbantások miatt el kellett halasztani az utat szeptemberre) és minden álmom egy Joey sapi. Ha az utolsó fontjaimat is költöm rá, akkor is veszek egyet! De ha Te már vettél, tudnál egy kis segítséget adni abban, h hol és mennyiért árulják?
dm levelek, banki prospektusok szövege, ilyesmit kell elképzelni.
Hivatalosan.
Sajtóközlemények ált. nem mennek át reklámügynökségen, azokat az adott cég (megrendelő) marketing v. PR osztálya intézi (ami lehet, hogy egyetlen marketing munkatárs).
Szóval sok minden múlik.
A szlogenek úgyis közös agyalás eredményei, a rádiószöveg nem annyira lényegtelen, mint gondolod. De mindig sok múlik azon, hogy egy adott kreativ csoporton belül hányan vannak, és pont mennyi a meló, kire mi jut... etc.
Rachel: But you will, you will be performing a service. Okay? Just-just think of me as a ketchup bottle, yknow you sometimes you have to bang on the end of it just to get something to come out.
amennyire én látom (szakmakívüliként), általános szövegírói feladatokat lát el. Nem igazán nagy szlogeneket gyárt, inkább folyószöveget gyárt: meghívókat, rádióreklámot esetleg. Tulképp a sajtóközleményeket is jcw kéne hogy írja - akkor talán nem lennének olyan gázosak - de többnyire általános marketinges teszi :(
Bocs bullseye, hogy beleszólok, mivel eddig leginkább csak olvasgattam a topicot, de az általad kifogásolt "If in 35 years...." kitétel kivételesen most éppen azt jelenti, mint a forditásban " Ha 35 év múlva" .....hát ilyen sajnos az angol.
Ez megmagyarázza egyébként a Ross és Monica éveivel kapcsolatos látszólagos ellentmondás(oka)t is.
nekem ezzel a kor-kérdéssel akkor volt problémám, mikor ross elizabeth-tel járt. ott aztán lehetett hallani mindent, hogy húsz évvel idősebb nála, hogy tízzel, aztán sehogysem tudtam kisakkozni, mennyi is lehet. de inkább nem is idegesítem magam ezzel, talán jön majd vmi nyugodt ember, és kiszámolja nekünk... :)))
pont ma gondolkodtam el a dolgon(a nyári döglés közepette),hogy egy ideje gyanússá vált nekem ez a név.bevallom oda se figyeltem,de már egy ideje próbálom megfejteni mit is hallok.kb ugyanezt:hácsán poráz.bár megint be kell vallanom,hogy most elbizonytalanodtam.lehet,hogy mégis valami mást hallottam,csak ez megint eszebe jutott?:)
eavit a félkegyelmű,fogyatékos,megzombult hülyegyerek.:)
hát lehetett volna a lappadt angyalka (floating angel), de ahhoz minimum csoffadtot kellett volna írni.
a csúcs Ross beszéde "Nos ha ebben a 35 évben fele annyira voltunk is boldogok, mint ti, már a legszerencsésebbnek mondhatjuk magunkat"
javítottban offkorz "Nos, ha 35 év múlva csak fele annyira leszünk boldogok mint ti, már szerencsésnek mondhatjuk magunkat"
"If in 35 years we're half as happy as U guys are, we count ourselves the luckiest ppl in the world" amúgy Rachel a 7x14-ben lett 30, tehát ekkor 31 éves, Ross is csak 1-2 évvel idősebb, de lehetett boldog spermium is persze...
ma is mire kapcsolok át: Joey verseket írt, ezért kirúgták... medveanyám!
"Nekem rémlik Brent Spiner, amikor Rachel-lel interjúzik állásilag a 10.sorozatban valahol. (Star Trek TNG Data-ja, ST-fanoknak kötelező darab.) Meg most volt a Joey-ban is."
Michael nagy kedvence és mindenki Détája a 10.14 Consuela hercegnő című részben szerepelt, melyben még Dakota Fanning is játszott!
Hank Azaria (az államok ő is szátrnak számít, itthon: Huff, Simpsonéknál hang asszem),
Dakota Fanning (őt is kihagytad a 10 éves kislány aki odaát ismert és elismert. Volt a Nagydumás kiscsajokban a Taken-ben és most a Világok harcában, továbbá játszott az egyik Kerge város epizódban is)
Aisha Taylor (CSI, 24, Kés/alatt 1-1 részében is szerepelt.)
Paul Rudd, a Jóbarátok előtt is voltak jó kis szerepei (játszott az egyik Halloween filmben is)
Maggie Wheeler-t pedig a Jóbarátok tette sztárá, de aztán el is tűnt...
Nekem rémlik Brent Spiner, amikor Rachel-lel interjúzik állásilag a 10.sorozatban valahol. (Star Trek TNG Data-ja, ST-fanoknak kötelező darab.) Meg most volt a Joey-ban is.
Megpróbáltam összeírni a Special Guest Star-ok névsorát.
Kihagytam valakiket?
Alec Baldwin Billy Crystal Brad Pitt Brooke Shields Bruce Willis Charlie Sheen Charlton Heston Christina Applegate Danny DeVito David Arquette Freddie Prinze Jr. Gary Oldman George Clooney Greg Kinnear Helen Hunt Isabella Rossellini Jean-Claude VAn Damme Jeff Goldblum John Stamos Julia Roberts Kathleen Turner Noah Wyle Reese Witherspoon Robin Williams Sean Penn Susan Sarandon Tom Selleck Winona Ryder
- Az egytől tizes skálán, ahol a 10 a legnyomoroncabb, ott te mindenképp 19 vagy! (Chandler Joey-nak, amikor utóbbi 19 évesnek akar látszani, a másnap esedékes reklámfilm forgatása miatt. 7.01, Monica nagy napja.)
Szuggeráltad a képernyőt, hogy lemágnesezd róla a nem kívánt adatokat? És nem sikerült? Ej, ej. Úgy látom, a boszorkányságot még egy kicsit gyakorolnod kell. :)))
Vagy fogjunk össze többen, hátha a hármak ereje már elég lesz...
Hát ne haragudj, de azt hiszem Te voltál félreérthető.
Ha én segíteni akarok vkinek, mert tudom hogy hol lehet kedvezményes áron hozzájutni valamihez akkor ezt írom:
"Hi! A PeCsa bolhapiacán 6 e Ft-ért lehet kapni az eredeti bontatlan csomagolású részeket. Ha többet veszel kedvezményt is kaphatsz. Menj ki vmelyik hétvégén ezen és ezen a soron keresd."
Erre én azt írnám hogy köszi a segítséget megnézem.
De Te azt írtad: "mennyit szánnál rá???" A gyengébbek kedvéért jelzem, ilyet akkor szoktak kérdezni, ha Eladó vagy és érdeklődsz hogy mekkora az a legnagyobb összeg amit kérhetsz a dologért.
winDirVariable="C:/WINDOWS"
Gondoltam, hogy az ilyen magánjellegű dolgokat inkább privátban - pl. e-mailben - kellene megbeszélnünk, mert 1, nem biztos hogy a topic témájához tartozik szorosan, 2, nem valószínű hogy a T. Topictársakat érdekli a mi kis üzletünk.
Nem gondolod?
Szóval én mégis azt mondom, dobj egy mailt (mivel a mailcímed nem publikus én nem tudom felvenni veled a kapcsolatot) és csak mi ketten megbeszélünk mindent, árat, hol tudunk találkozni, telefonszámokat stb..... Mert én azért ide nem szívesen írnám be a telefonszámom. Vagy Te igen? Anélkül meg nehéz pl. a holt és a mikort egyeztetni. Tehát?
jó napod van! :)
"...Years ago, when I was backpacking across Western Europe I was just outside Barcelona hiking in the foothills of Mount Tibidabo. I was at the end of this path and I came to a clearing and there was a lake, very secluded. And there were tall trees all around. (Whispering) It was dead silent. Gorgeous. (Softly) And across the lake I saw a beautiful woman bathing herself but she was crying "
Nem csodálom ... 95-ben nemhogy Joey sapka nem volt még, de Joey egyenesen azt hitte, hogy Hollandia a Pán Péterben van ...
Vajon mit gondolhatott az Egyesült Királyságról? Milyen királyok egyesülhettek az agyában? :-)) Hiába, aki csak a V-s lexikont veszi meg, az lemarad ...
igen félreérthetően írtam, természtesen mindenki és én is drukkolt hogy Ross és Rachel összejöjjön erre Joey bekavar és bénázik, ez egy idegesítő rész volt sztem főleg, hogy nem tudták tisztázni a dolgot
az egyetlen rész ami nem tetszett, és erőltetetett volt
Sétálsz a bárhol, találsz egy bármilyen szuvenírt árusító helyet, helyes telefonfülke alakú faragókkal, testőrmaci alakú hűtőmágnessel és képeslapokkal, ott sorakoznak a Joey-sapkák ezerrel!
Hát, szerintem nem sokan drukkoltak annak, hogy Joey és Rachel összejöjjenek. Bár ki tudja... Én legalábbis Ross-párti vagyok, mármint ebben a kérdésben. :)
vegyetek egy térképet, és induljatok el gyalog a városban, hagyjátok, hogy vigyen a lábatok, isteni élmény lesz! a towert semmiképp se hagyjátok ki, ugyanígy a british museum és a national gallery is nagy élmény lesz!! de ha nem vagytok múzeumba járók, akkor pubok minden mennyiségben, tényleg egy tanulmány eltölteni egy estét egy ilyen helyen. nekem nagyon bejött a város, hihetetlenül kedvesek az emberek, nyomát se látni a hirhedt angol távolságtartásnak. bármikor visszamennék!!
Szoktalak Titeket olvasni és remélem csatlakozhatok!Egy kis infót írok Nektek!
Látta vagy felvette vki szerdán a Courtney-s filmet? Én felvettem jó volt benne bár a hangja még nem Kis Erika volt! Még fiatal volt! Ma pedig az Rtl klubbon Lisa Kudrow film lesz! Itt egy kis infó róla!
Jövő héten pedig a Tv2 fog vetíteni egy David Schwimmer-s filmet! Erről is egy kis infót itt találhattok! Ebben a filmben dokit játszik! Hmmm Dr Geller......