Keresés

Részletes keresés

feketekavics Creative Commons License 2006.12.05 0 0 21

Nekem Raana Raas miatt a Mammut.Libriben azt mondták: Külföldi szerző

A ragasztó pedig orosz halenyv.

A könyv padig gyönyörű...

Várom a szombatot.

_FK

Előzmény: Enahma (19)
karbalán Creative Commons License 2006.12.05 0 0 20
Az azért jó, mert ha valaki nem emlékszik pontosan a címre, de a könnyen megjegyezhető nevedet könnyen megjegyezte, és keresné a könyvet, akkor a boltban nem biztos, hogy rájönnek, miről van szó. :-D
Előzmény: Enahma (19)
Enahma Creative Commons License 2006.12.05 0 0 19
Jaja, teljesen. Full néven - még csak nem is az enahmát emlegették.

eszkiesz: most már nekem sem büdi annyira. De ennek a ragasztónak a szaga akkor sem szimpatikus túlzottan. :-)
Előzmény: karbalán (17)
eszkiesz Creative Commons License 2006.12.05 0 0 18

Dehogy büdi!

Tök jó újkönyvszaga van!

Előzmény: Enahma (16)
karbalán Creative Commons License 2006.12.05 0 0 17
Miért, néven neveztek?
Előzmény: Enahma (16)
Enahma Creative Commons License 2006.12.05 0 0 16
megszagoltam (!)

Először én is - elég büdinek tartottam.

Hmm... Meghallgattam az interjút - innentől kezdve kvázi okafogyottnak érzem szegény Raana emlegetését... :-)
Előzmény: eszkiesz (13)
feketekavics Creative Commons License 2006.12.05 0 0 15

Én is bejelentkezek ide.

Várom a december 9-ét, a könyvet már megfogdostam, egész más, mint elektronikusan (;-)

Azért a kinyomtatott könyv az igazi.

...és most jöhet a siker!

_FK

DuDoR Creative Commons License 2006.12.04 0 0 14
na szerzek ide be egy rádiót jövő hétfőre :)) úgyis olyan unalmas itt egyedül az oktatóteremben, ahová száműztem magam :)

Esetleg a neten keresztül hallgatni?

Nemcsak a Klub rádió vételkörzetében...
Előzmény: Törölt nick (12)
eszkiesz Creative Commons License 2006.12.04 0 0 13

Én is megnéztem és megszagoltam (!), és nagyon boldog voltam , mert nagyon jól néz ki, jó megfogni, tetszik,hogy kemény borítója van, meg még plusz papír védőborítója. A budaörsi Tesco-ban volt az újdonságoknál. Ott a Tescoban van egyébként egy nagyon jó Libri is, pechemre áramszünet volt, nem lehetett bemenni, pedig megnéztem volna, hova tették, és ha nem jó helyre tették, szóltam volna, Na mindegy, majd holnap.

Törölt nick Creative Commons License 2006.12.04 0 0 12
ejha!

na szerzek ide be egy rádiót jövő hétfőre :)) úgyis olyan unalmas itt egyedül az oktatóteremben, ahová száműztem magam :)
Előzmény: Enahma (11)
Enahma Creative Commons License 2006.12.04 0 0 11
Holnap, azaz kedden 8.55-kor és 18.55-kor a rövid, jövő hétfőn 13-14 között a hosszú változata hangzik el annak az interjúnak, ami Sz. Molnár Szilviával készített a Klub Rádió a Csodaidőkről.

Szilvi a CSI szerkesztője, azaz bétája volt - nagyon sokat köszönhetek a javításainak. Balázs Istvánnak is, mivel ő volt a másik szerkesztő - a kiadó vezetése mellett magára vállalta ezt is.
Én ugyan szerettem volna, ha a nevük egy kicsit "nyilvánosabban" is előkerül, tudjátok, a jó netes szokás szerint, ahol a szerző neve mellett ott fut a bétáé is, akiknek rengeteget köszönhetek, de mivel ez a könyvszakmában nem így van, hát végül ez lett. De ezúton hadd mondjak nyilvánosan is köszönetet nekik - és nagyon kíváncsian várom az interjút. *izgul*

E.
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.04 0 0 10
hát ez az, én is nézegettem, forgattam, olyan örömmel vetettem rá magam, hogy a mellettem álló teljesen megdöbbent :) de aztán visszatettem, és csakazértis megvárom a 9-ikét :) irgumburgum.
Előzmény: rkat (9)
rkat Creative Commons License 2006.12.03 0 0 9
Ma én is megnézegettem végre! És nagyon nehéz volt ott hagyni... ;-) És tök jól nézett ki! Pedig én a régi borító híve vagyok, de nagyon szépek voltak élőben a színei :-)
nivett Creative Commons License 2006.12.03 0 0 8

Én is már elmentem egy könyvesboltba, csak azért, hogy megnézhessem. Megvenni különben is csak 9-én tudom majd. (Most még sokadika van. :) )

Aztán majd győzzek tőle vizsgázni. Ámbár, ha azt vesszük, addigra tuti, hogy ki fogom olvasni. Már ha egyáltalán megkapom addig. (Karácsonyi ajándékom lesz.)

nivett

Enahma Creative Commons License 2006.12.03 0 0 7
Megoldás: csodaidok.hu - ott fórum - ott regisztrálsz, aztán nyitsz egy topicban témát.
:-)
Előzmény: JÉGmadár (5)
+Majmunka+ Creative Commons License 2006.12.03 0 0 6
Szerintem se spoilerezzünk itt legalább a jövő hét végéig :) Azután persze mindent bele :)  Majmunka
JÉGmadár Creative Commons License 2006.12.03 0 0 5
Én nem bírtam ki (persze megveszem az Alexandrában amennyit ígértem), így most azon szenvedek, hogy nincs kivel megbeszélni :-))
Előzmény: rkat (4)
rkat Creative Commons License 2006.12.03 0 0 4

Igen, őrült nehéz megállni, és kibírni 9-ig, de kitartó vagyok én is! Eddig nem jutottam el addig, hogy a kezembe vegyem és megnézegessem egy boltban, mert hol valami tanulnivaló, hol egy kis betegség tartott vissza a városban császkálástól, de ez lassan elkerülhetelenné válik! :-)

Valamint azt is várom, hogy beinduljon végre a fórum a Csodaidők honlapján és a Szereplők részlegben kedvenc szereplőimről cseveghessek! ;-)

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.03 0 0 3

Ma már fogtam a kezemben a könyved. :) Valóban benne van a neved.

De a vásárlással megvárom a dec.9-ét, pedig már nagyon olvasnám.

Előzmény: Enahma (2)
Enahma Creative Commons License 2006.12.03 0 0 2
Szörnyű. Félrevezettem az írójelölteket...
De azért a könyvben tényleg benne van a nevem. :-)
Előzmény: DuDoR (1)
DuDoR Creative Commons License 2006.12.03 0 0 1
A csodaidok.hu vendégkönyvében olvasom Enahma 'tollából' (kiemelés tőlem):

"Azt kérdezed: "De miért kellett a nevedet eltitkolni? Miért bújsz álnév mögé? És ha már álnév mögé bújsz, miért nem magyar mögé?"

A válasz: nem bújok. A könyvet ugyanis nem "én" írom, hanem az egyik szereplő, és a nyelv, amelyen beszélnek, nem mai nyelv, hanem jövőbeli - az ő nevének ezen a nyelven értelme is van. Azaz olyan fikcióval állsz szemben, ahol az író személye, sőt, a könyv maga is a regény része. Szerintem ez rém izgalmas. Az elbújás egyébként sem tökéletes: minden álneves könyv 2. oldalán megtalálható az író valódi neve - így az enyém is ott lesz majd. "

Ehhez lenne annyi megjegyzésem, hogy szó sincs arról, hogy az álneves könyvekben benne kellene lennie a szerző valódi nevének!
A hatályos szerzői jogi törvény kifejezett jogot ad a szerző kezébe a valódi neve 'elhallgatására'.

"12 § (3) A szerzô jogosult mûvét nevének megjelölése nélkül vagy felvett néven is nyilvánosságra hozni. A szerzô a nevének feltüntetésével nyilvánosságra hozott mû újabb jogszerû felhasználása esetén is megkívánhatja, hogy a mûvét a továbbiakban nevének feltüntetése nélkül használják fel."
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2006.12.03 0 0 0
0. kötet!
Előzmény: karbalán (-)
karbalán Creative Commons License 2006.12.03 0 0 topiknyitó
Úgy gondolom, itt az ideje, hogy saját topicja legyen Enahma remek regényének/regényeinek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!