Keresés

Részletes keresés

Matt Creative Commons License 2004.11.26 0 0 214

sajnos az.

de az általad idézettben egyet értünk.

:)

majd 18-án kivesézzük élőszóban.

Előzmény: Törölt nick (213)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.26 0 0 213

"a kettős állampolgárság viszont nemzeti ügy (kellene hogy legyen) mindenki számára."

 

... és éppen ezért van helye a Fradi-meccsen.

 

Mindegy, meddő ez a vita. :-)

Előzmény: Matt (212)
Matt Creative Commons License 2004.11.26 0 0 212

de ezek rigmusok. ha nem tetszik, nem énekeled. korábban is volt itt ezekről vita, akkor is leírtam mik nem tetszenek, de ez a magánvéleményem.

 

amit az előbb leírtam, az is természetesen.

 

de a "buzi RTL", a "fasszopó Újpest" és a "Furulyás takarodj" nem érhető a kettős állampolgárság kérdéséhez. nem egy szint a kettő. ezek a Fradira, és talán a magyar focira vonatkoznak, a kettős állampolgárság viszont nemzeti ügy (kellene hogy legyen) mindenki számára.

Előzmény: Törölt nick (211)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.26 0 0 211

A "Buzi RTL"-lel, a "fasszopó Újpest"-tel, meg a "Furulyás takarodj!"-gyal sem minden Fradista ért egyet (na jó, a másodikkal talán igen :-)). Mégis ott vannak a stadionban. Ez nem érv. Nem ért egyet, legfeljebb bosszantja, aztán nézi a meccset és szurkol a FRADINAK. Ennyi.

 

Hajrá Fradi!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

Előzmény: Matt (210)
Matt Creative Commons License 2004.11.26 0 0 210

Egyetemleges igen. Nekünk, akiknek ezek még számítanak valamit. Mi el fogunk menni, és igennel fogunk szavazni, mert kötelességünknek érezzük. Én is, Te is.

 

az állampolgárságnak valóban nem szabadna párhozzáállás kérdésének lennie, nem is az, de sok ember számára mégis. de sajnos az, mert valakik azzá tették. és attól, hogy Te ezt belátod, még nem látja be mindenki, mert a szavazópolgárok nagy része nem is akarja. mert a sok buta ember nem a saját fejével gondokodik, hanem hagyja, hogy Gyurcsány, Hiller, és a többi bolsi gondolkodjon helyette. nekik ez pártpolitika. és ha azt akarjuk, hogy az ügyünk sikeres legyen, ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni.

 

nem minden választópolgár művelt, olvasott, gondokodó ember.

 

de a Fradi táborban biztosan vannak olyanok, még ha kevesen is, akik nem úgy gondolkodnak ahogyan mi. számukra sajnálatos módon az a nemzeti érdek, hogy a népszavazás vagy ne legyen sikeres, vagy szégyenletes módon nemmel záruljon. ők is a mi csapatunknak szurkolnak, ők is ott vannak, és véleményem szerint nem várhatjuk el tőlük, hogy beálljanak egy olyan ügy mögé, amit nem támogatnak, még akkor sem, ha én, Te, és a tömeg nagy része támogat is.

 

ezért nem tartom jó ötletnek bevinni a politikát a stadionba, mert nagyon ritka eset az, hogy az egész tábor véleményét lehet képviselni. s azt, hogy egyes emberek erővel próbálják a saját véleményüket érvényre juttatni (nem Rád gondolok természetesen) attól a többinek még nem változik meg a véleménye, csak csendben marad. attól, hogy a mérsékeltet lekommunistázzák, még nem fog máshogyan gondokodni, csak csendben marad. de ez már más téma, nem is vagyok ebben annyira otthon.

 

pedig ugyanolyan Fradista mint Te, vagy én. csak másmilyen, és máshogy gondolkodik.

 

bocs, ha hosszú lett.

Előzmény: takacsi (208)
Itamás Creative Commons License 2004.11.26 0 0 209
"..Megkérlek, ne erősítsd tovább azt a hülyeséget, hogy a nemzet sorsának mostani eldöntése pártpolitikai és nem nemezti kérdés.
Nem politikai kérdés!
A nemzeti érdek kell, hogy döntsön és ebben nincs bal-jobb.
A nemzeti érdek egyetemleges...."


EZT AJÁNLOM MINDEN KÉTKEDŐNEK!
takacsi Creative Commons License 2004.11.26 0 0 208
"tévhit azt gondolni, hogy minden Fradista jobbos, mégnagyobb azt, hogy aki nem az, az nem is Fradista. vannak balos Fradisták is, és olyan jobbosok is"

1. Magyarországon ezek a jelzők semmit nem jelentenek. Mert a legszélsőségesebb jobboldali a szadesz lenne, aztán a komcsik, stb.
2. Vannak nemzeti érzelemmel bíró, azzal kevésbé bíró magyarok és a söpredék.
3. Esteünkben jópárszor tisztáztuk, Te is elfogadtad, hogy NEM PÁRTHOZZÁÁLLÁS KÉRDÉSE a magyar állampolgárság visszaadása.
4. Nemzetstratégiai ügy.
5. A kormány törvényt, Alkotmányt sértve hazudik (nincs joga befolyásolni a döntésünket sem nekik, sem az országgyűlésnek) és kampányol.


Megkérlek, ne erősítsd tovább azt a hülyeséget, hogy a nemzet sorsának mostani eldöntése pártpolitikai és nem nemezti kérdés.
Nem politikai kérdés!
A nemzeti érdek kell, hogy döntsön és ebben nincs bal-jobb.
A nemzeti érdek egyetemleges.
Előzmény: Matt (207)
Matt Creative Commons License 2004.11.26 0 0 207

azzal együtt, hogy én is az igen mellett vagyok, nem tartanám helyes döntésnek.

tévhit azt gondolni, hogy minden Fradista jobbos, mégnagyobb azt, hogy aki nem az, az nem is Fradista. vannak balos Fradisták is, és olyan jobbosok is, akik esetleg nemmel fognak szavazni. nem értem meg őket, de elfogadom.

 

igenis van olyan ember, aki nem úgy gondolkodik ahogyan mi. tetszik nem tetszik, ezt el kell fogadnunk. nem várhatjuk el tőle, hogy beálljon egy olyan transzparens mögé, amivel nem ért egyet. többségben vagyunk, (szerencsére) de nem csak mi vagyunk.

Előzmény: takacsi (203)
Matt Creative Commons License 2004.11.26 0 0 206

A kérdésekre a párt honlapján és sms-ben lehet válaszolni, mondta. A csütörtöki kérdések, "támogatna-e egy olyan döntést, amely a határon túli magyarok szülőföldön boldogulása helyett elvándorlásukat ösztönözné", és "elégedett-e Ön a magyar egészségüggyel?". A két kérdéssel a szocialisták nem fognak külön óriásplakátokon kampányolni, hanem egy autó után kötött utánfutón hívják fel a figyelmet a kérdésekre.

 

http://index.hu/politika/belfold/smsszoc11/

 

 

Itamás Creative Commons License 2004.11.26 0 0 205
igaz minden szavad...de azt az IGEN transzparenst bevinni a Puskásba...háááát...

szerinted menne???
Előzmény: takacsi (203)
szol Creative Commons License 2004.11.25 0 0 204
...haladnak a mocskok a korral is... sms kampány, a minap email-t kaptam hogy szavazz nemmel... szvazzon az nemmel akinek 2 annya van, és mind a 2 szuahéli. A Jobbik simán feljelenthetné ezeket a trógereket a spamezés miatt is.... vagy az itthon még nem dívik? mindenesestre gyomorforgató....!



Hajrá Fradi! Éljen Magyarország!
takacsi Creative Commons License 2004.11.25 0 0 203
Adott 3.5 millió magyar. Akikhez eljuthat a hír. És vesztés esetén a Fradi lenne/lehetnea kapocs (nem veszíthetünk, tudom, mivel az tragédiával járna rövid és hosszabb távon is).

A hazai közhangulatot pedig gyökeresen meg kell változtatni. Ahhoz meg tettek kellenek és hangulatok.
Sehol nem mertek ott, ahol a parlament simán megadta az állampolgárságot (!) az adott nemzet ellenségei az országon belül megszólalni.
Nálunk Népszavazás kényszeríti az alakalmatlan politikusokat a cselekvésre.
És vannak, a miniszterelnök vezetésével olyanok, akik szembeszegülnek a nemzeti érdekkel (saját kisszerű, önös érdekeikből).
Nahát azt kell elérni, hogy a nemzetárulás valamikortól "huhogásnak" minősüljön, hogy egy eklatáns példát hozzak.
Magyarok ellen huhognak, hatalmi pozícióból. Vannak közöttük feltehetően magyarellenes "rasszisták" is...
Ráfáznak. Az bíztos.

Hatalmas "IGENT" transzparens.
Megmutatni, vagyunk, hol vagyunk, magyar egységet akarunk.
Előzmény: Itamás (202)
Itamás Creative Commons License 2004.11.25 0 0 202
"...Amikor ott a zászlóerdő és énekli a lelátó a Himnuszt, akkor ugyanezt csinálja:
állást foglal a magyarság, a magyar nemzet, Magyarország mellett.
Tehát igenis ott lenne a helye a hatalmas IGEN! felíratnak.
Kivételes és hatalmas súlyú nemzeti ügy. Mindent meg kell tenni, hogy a magyarság javára dőljön el ez a piszkos "háború"..."

ez igaz...(lehetne...)
csak épen Magyarországon vagyunk....és sokan lesznek,akiknek ez nem tetszene...és köztük van a média is...tehát a hatalom...újabb strigula kerülhetne a Fradisták mellé,hogy miért utáljuk őket még ennél is jobban...mondhatnák ránk,hogy nacionalisték...stb..ez pedig a primitívek szemében(akik azért szavazni fognak,ugye..) nem lenne pozitív.

Abszolut támogatnám az általad leírtakat..csak..hogy úgy mondjam,az üzenet befogadására alkalmatlan a társadalom egy része,és van egy jó rész,aki ezt felerősítve ellenünk használná.
Előzmény: takacsi (201)
takacsi Creative Commons License 2004.11.25 0 0 201
Most azok rekesztik ki (akarják kirekeszteni) a magyarokat, akik levezényelték a Tégy a gyűlölet ellen! kampányt (bár a főmacher Hegedüs Zsuzsa - Kiss János exneje)a HÍR TV-ben pontosan elmondta, mint kettős állampolgár, az IGEN melletti érveit.
Megmutatta a magyar útlevelét, azt kapta pénzért és semmi más ingyen nem járt vele (tudom, van két db kétoldalú szerződés nyugdíjra, ami hamarost lejár).
Te is más vagy, te sem vagy más!
Az idegen szép!
Magyarellenes kampányok, ugyanazoktól, mint a mostani magyarellenes kampány.

Egyetértve Mabival, meg a fentiekből is kijön: szó sincs politikáról!

Nemzetről van szó, magyarságról.
Aki ezt politikai kérdésnek nevezi, vagy akként kezeli, vagy tudatlan, vagy magyarellenes. Ne zavarjon senkit, hogy a tömegkommunikáció nem azokat a százezreket kérdezi, akik tevőlegesen támogatják, kisemberként a magyarság egységesülését, hanem a pórtok levitézlett politikusait. Azokat, akik pénzt vesznek fel azért, amit nem csináltak meg.
Nem hozták meg azt a törvényt, amit népszavazás nélkül legalább 15 európai parlament meghozott.
És nem akadtak "bátor" emberek ezekben az országokban, akik a nemzeti érdekkel nyiltan szembe mertek volna szállni.
Csak nálunk...
Szégyen!

Amikor ott a zászlóerdő és énekli a lelátó a Himnuszt, akkor ugyanezt csinálja:
állást foglal a magyarság, a magyar nemzet, Magyarország mellett.
Tehát igenis ott lenne a helye a hatalmas IGEN! felíratnak.
Kivételes és hatalmas súlyú nemzeti ügy. Mindent meg kell tenni, hogy a magyarság javára dőljön el ez a piszkos "háború".
Előzmény: Matt (197)
Itamás Creative Commons License 2004.11.25 0 0 200
200 * HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
HAJRÁ FRADI!

thnx
:)
Előzmény: Matt (199)
Matt Creative Commons License 2004.11.25 0 0 199
Itamás: vidd már el a második kerek számot! :)
Előzmény: Itamás (198)
Itamás Creative Commons License 2004.11.25 0 0 198
egyetértek veled..és Mabi előző hsz-ével is...
teljes mértékben.

A topik létrejöttének dícséretéért pedig köszönet :)
Előzmény: Matt (197)
Matt Creative Commons License 2004.11.25 0 0 197

Mabi!

 

Jól írtad, tudom, hogy nem egyszerű. De ezt már nem cserélem le, mint a Mat Unitedet... :)

 

Köszi, hogy itt válaszoltál, jobb ez itt. Mondom én, hogy jó ötlet volt ez a topic.. :) Nagyon sajnálatosnak tartom egyébként, hogy sokan politikai ügyet - napi politikai ügyet - csinálnak belőle, pedig ez annál sokkalta fontosabb. Nekem személyes meggyőződésem, hogy kötelességünk igennel szavazni. Sikerült két embert az "ügyünk" mellé állítanom, úgyhogy ezt sikernek értékelem.

 

Ettől függetlenül nem kell bevinni a politikát a Stadionba. Egy-két rigmusban természetesen állást lehet foglalni, de érzésem szerint ennyi elég. Én ilyen mérsékelt vagyok.

 

Más: írtad, hogy ez nemzetstratégiai kérdés. Ezt az érvet én is felhasználom, ha valakivel erről beszélgetek. s tudod mit veszek érszre? Hogy fogalmuk sincsen, hogy mi a különbség, vagy ez mit is jelent.

 

 

Előzmény: Törölt nick (196)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.25 0 0 196

Mattitjhau!

 

(Remélem jól írtam a neved. :-))

 

Az IGEN melletti kampány nem politikai kérdés. Sajnos egyesek azt csinálnak belőle. Ez nemzetstratégiai kérdés, semmi köze a politikához. Olyan kérdés, amelyre monjuk Széchenyi és Kossuth is egyöntetű IGENt mondana, annak ellenére, hogy politikai elképzelésük eltérő volt. Épp azért, mert ez nem a politikától függ, hanem attól, hogy valaki szívében magyar-e vagy nem. Éppen ezért helye van a Fradi-meccsen. Mi az, hogy! Nagyon is! ;-)

 

Fradista üdvözlettel:

 

Mabi

rongyosgárda Creative Commons License 2004.11.24 0 0 195

Teljesen jogos.

 

Patkány

Csótány

gyurcsány

 

 

Éberség

stréberség

héberség

Előzmény: Törölt nick (194)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.24 0 0 194

Ehhez mit szóltok?

 

"A Jobbik Magyarországért Mozgalom feljelentést tett Gyurcsány Ferenc és a
Kormány tagjai ellen a kettős állampolgárságról kiírt népszavazással
kapcsolatos törvénysértő kampányuk miatt.

A Magyar Köztársaság Kormánya "Felelősséggel a nemzetért" címmel fizetett
politikai hirdetést jelentetett meg a Népszabadság című napilap 2004.
november 17-ei, majd további lapszámaiban, valamint más napilapokban. A
politikai hirdetés a 2004. december 5-ére a köztársasági elnök által
kiírt, a kettős állampolgárságra vonatkozó ügydöntő népszavazás kapcsán
tartalmazza a kormány által elvégzett "hatásvizsgálatok" eredményét.

A hirdetésben olyan számításokat és közérdekű adatnak minősülő számokat
tettek közzé, amelyek nyilvánvaló módon hamisak vagy meghamisítottak, bár
ezeket tényeknek nevezik. A hirdetés egésze arra irányul, hogy a valótlan
adatok és számítások segítségével azt mutassa be, hogy a kedvezményes
honosítás elfogadása azzal jár, hogy teljességgel tönkre megy a magyar
szociális ellátórendszer, a nyugdíjrendszer és az egészségügy, s ezért
jelentős mértékű adóemelésre lesz szükség.

A fizetett hirdetés tartalma álláspontunk szerint kimeríti az 1978. évi
IV., a Büntető Törvénykönyvről szóló törvény (Btk.) 211. § (e) pontja
szerinti választási bűncselekmény tényállási elemeit, mely szerint:
"...aki népszavazás során arra jogosultat a népszavazásban megtévesztéssel
befolyásolni törekszik bűntettet követ el és három évig terjedő
szabadságvesztéssel büntetendő.", valamint a 177/B. (1) bekezdés b. és c.
pontja szerinti visszaélés közérdekű adatokkal vétségét.

Az előzőekre hivatkozva a Jobbik Magyarországért Mozgalom feljelentést
nyújtott be a Budapesti Rendőr-főkapitányságon Gyurcsány Ferenc
miniszterelnök és a Kormány tagjai ellen annak érdekében, hogy a
népszavazásra jogosultak minden jogellenes befolyásolástól mentesen
gyakorolhassák szavazati jogukat.

Budapest, 2004. november 23.


Kovács Dávid
elnök"

Haszika Creative Commons License 2004.11.24 0 0 193
mi bajod azzal, hogy papíron 7 kilós fizetését papíron 4,5 millióra cserélte????? nem is értem igazából
Előzmény: Alan Shearer (191)
Haszika Creative Commons License 2004.11.24 0 0 192
miben jobb? abban h max őgyőzheti le! na ennyit arról, hogy "még ő is..."
Előzmény: Törölt nick (187)
Alan Shearer Creative Commons License 2004.11.24 0 0 191

Az még nagyobb szégyen, hogy kiment Brüsszelbe. Rajtunk röhög egész Európa. Kovács élete nagy részében az "imperalista, burzsoá" nyugat ellen harcolt a szocializmus dicsőséges ügyéért, most meg az ő kenyerüket eszi. Hányingerem van az ilyen alakoktól, és erre az emberre olyan büszke az MSZP.

Olyan meg nincs, hogy valaki csak dísznek ül a Parlamentben. Mert ha csak tényleg dísz, akkor ne vegye már fel a jó zsíros fizetést, hanem húzzon el a francba pufajkástul mindenestül.

Előzmény: Törölt nick (190)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.24 0 0 190
Kovács azóta már kiment brüsszelbe, horngyuszi meg csak dísznek ül benn.
Előzmény: Alan Shearer (188)
Alan Shearer Creative Commons License 2004.11.24 0 0 189
BP prolijai nélkül soha nem győztek volna.
Előzmény: Haszika (186)
Alan Shearer Creative Commons License 2004.11.24 0 0 188

Gurcsány egy rabló milliárdos, agresszívan törtető hiteltelen alak. Jó étvágyat hozzá!

Igen a Fideszben is sok komcsi van, de az MSZP-ben megnyugtatlak több van, csak ott ugye nem olyan feltűnőek. A média akkor mindig hangosabb, ha egy jobboldali pártban talál volt kommunistát, a baloldaliban megszokott. Kovács Lacinál és Horn Gyulánál létezik nagyobb kommunista a Parlamentben? Nem hinném.

Előzmény: Törölt nick (187)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.24 0 0 187
Hát inkább a gyurcsány, még ő is jobb. Amúgy a fideszben szvsz több a komcsi, mint az mszpben. Csakhát a sok butaember máris elfelejti, (pl. kövérlaci, martonyi, mikola stb.)
Előzmény: Alan Shearer (185)
Haszika Creative Commons License 2004.11.24 0 0 186
ahoi mindenkinek!

nem ő bukott meg effektíve, hanem a józan ész, vagy úgy is mondhatnám az ámítás és szemfényvesztés győzött, mert adott volt az "orrunknál se látunk tovább" attitűd
Előzmény: Törölt nick (183)
Alan Shearer Creative Commons License 2004.11.24 0 0 185
Akkor szerinted Gurcsány lenne az ideális megoldás? Netán Kuncze?:)
Előzmény: Törölt nick (183)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!