Hali. Azért nem kapta vissza, mert összetört abonyi elágnál és az fm után elveszett a tábla vagy nem rakták vissza. Akoriban szolnokon futott, de NI fth-hoz tartozott,tehát nem foglalkozott vele senki. Az 052-es is valószinű ezért nem kapta vissza. Manapság is volt ijen eset a 023-as fm után címer nékül jött vissza, és nagy utánjárás után küldték vissza az Fm -ből a címer amit NIrakott föl. Azcímert a hulladékból szedték vissza az Fm -ben.
IC801-et és IC821-et Dombóváron kapcsolják össze. Mivel IC821 szép nagyokat szokott késni, ilyen esetben a 801-et negyedórás "fotómegállás" után önmagában elmenesztik, 821-et meg "majd fölhozza valami".
mert mi van akkor ha az egyik rész "...előreláthatólag 120 percet késik..." ?
az ilyen összerakós vonatokkal én úgy értenék egyet ha meglehetne csinálni azt, hogy az első vonat mozdonyos a másik pedig motorvonat
a forgalmi oldalnál meg meglehetne azt csinálni, hogy az egyik vonat 20 percnél nagyobb előrelátható késés esetén meneszik a rendes szerelvényt a megkésett meg megy ahogy tud xxx-1 es vonatszámmal
OFF: Ejnye meg a bejnye. Nem kifejezetten Neked, hanem az összes tár.hu felhasználónak itt a topicon :)
Már többször elhangzott, hogy van őnekik egy szép kis saját, válaszol a tár.hu című topicjük nem is messze, pont itt az indexen. Ha bele tetszenek akár egyszer is olvasni, akkor az ide feltett friss információt egy hónappal (több hónappal) ezelőtti dátummal már feltette a rendszergazda, sőt, kérte akkor is, azóta is, hogy ne töltsetek fel új képeket, várjátok meg míg elkészül az új.
A régi képek, albumok átmigrálódnak az új képtárba.
Pécs-Dombóvár-Kaposvár-Gyékényes-Nagykanizsa-Zalaegerszeg-Szombathely -Sopron-Bécs vonalon közlekedik.
Ez a 6 óra kicsit sok.
Lehetne csökkenteni a menetidőt, ha a vonat két részben indulna. Egyik rész Pécs - Szigetvár - Barcs - Gyékényes, míg a másik fele Dombóvár - Kaposvár - Csurgó - Gyékényes.
Gyékényesen egyesülne a két rész, mindjárt úgy, hogy dizel viszi Szombathely felé.
Így a kecske is megmaradna és a káposzta is jóllakna.
Mai út: mivel túl hamar ébredtem, ezért 38610-zel Komlóra (Bzmot+mellék) kb. 60 fővel, reménykedve, hátha tudok én is Púpos-videót csinálni. A forgalmász lelombozott, hogy ma nem lesz kővonat. Az igazából megcélzott pénztár 8-kor nyitott, így üres várakozás helyett még egy kört mentem, lementem 38617-tel, jött a meglepetés! Vasútbarátok igen népes csoportja utazott a vonaton, ami dugig volt! A jegyvizsgáló nem tudott dolgozni, mert egy tűt nem lehetett leejteni. Kérdeztem a dologról, mondta hogy semmi gond mert ismer mindenkit név szerint, havijegyes diákok meg dolgozók. Még egy mellék elkelt volna, vagy a Dombóváron pihengető Nyerő Páros :-))))). Fölfelé a 38612-vel mentem, kb. 80% volt a kihasználtság. Méghogy nincs utas a 47-esen? A szolgálatváltás után alapos pénztárvizsgálat, majd Carpy-taxival Pécsre. Komlón köszönet a személyzet kedvességéért és türelméért!
Pécsről a hivatalos feladat elvégzése, pár fotó és a zagyva számsorok begyűjtése után a 8065/8203 személyvonattal vissza a Délibe, kb. 80%-os kihasználtsággal. (dohányzó rész: kb. 3-4 utas/szakasz).
Egy apróság a Somogy IC-hez: a kocsik összevissza lettek számozva (mindkét vége 64, a többin semmi szám), mindenki oda ülhetett, ahova kedve tartotta. TGV formula volt: egyik végén BVmot 001, másikon BVmot 003. Hová tűntek a vezérlők?
Az illetékesnek: MDmot 3004 Btx 034-gyel, MDmot 3015 pedig Btx 015-tel alkotott Nyerő Párost.
Pár képet beteszek ide, a többit a tár újjáéledése után.
Köszönöm, most nézem HáBé oldalát, a 052-esre nem ír semmit, pedig aza Kiskunhalas nevet kapta, de úgy látom nem sokáig, mert elvették tőle és Kossuth Lajost kapta. Na mindjárt megkeresem az újságban ezt a 052-est.
Amúgy véletlen volt sorry. Majd hívj fel egyeztessünk egy mini topik talit a jövőhétre a lemez ügyiben. A többi képet nem tudod megírni Nydqistnek mert a gépemen vannak, azt elrendezem a szomszéddal, csak nehezen érem utól magam.