ELADÓ IKEA EKTORP FEKVŐ FOTEL, NAGYON SZÉP, MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN. EZT A FAJTÁT MÁR NEM LEHET KAPNI! Könnyű tisztán tartani; levehető, mosógépben mosható huzat. Ülőpárna nagy rugalmasságú habszivaccsal,kényelmes ülést biztosít, és könnyen visszanyeri eredeti alakját. Külön derékpárna is van hozzá. Fekvő felülete 140 cm hosszú és 65 cm széles. Karfája jobb oldalon található. Ára: 60.000 ft HUZATA FEHÉR ALAPON FEKETE VIRÁGOS! Képet tudok küldeni, vagy a vaterán meglehet nézni, a nevem alatti hírdetésben!
Képet próbáltam feltölteni, nem tudtam, kérésre küldök, vagy a vaterán és tesz-veszen is meglehet nézni a képet a nevem alatt!
ELADÓ IKEA TROMSÖ GALÉRIAÁGY KERET+ÍRÓASZTALLAP+POLC, VAGY CSAK GALÉRIAÁGY KERET 15.000 FT! MATRAC NÉLKÜL! JÓ ÁLLAPOTBAN, A LÉTRÁN LÁTSZIK, HOGY HASZNÁLT, PRÓBÁLTAM LEFOTÓZNI, KÉRÉSRE KÉSZÍTEK MÉG FOTÓT! AJÁNDÉK 4 DB MÁGNESES CERUZA TARTÓVAL!
Hosszúság: 208 cm A padló + ágy alja közötti távolság: 164 cm Szélesség: 97 cm Magasság: 206 cm Matrac hosszúság: 200 cm Matrac szélesség: 90 cm
A létra az ágy bal ill. jobb oldalára is szerelhető.
- Jó megoldás, ha kevés hely áll rendelkezésedre.
A matrac max. 22 cm vastagságú lehet, de ne lépje túl a létra felső részén található biztonsági jelölést. A szükséges minimális mennyezetmagasság: 270 cm.
Galériaágy keret: Acél, Szinezett epoxi bevonat
Íróasztallap és polc: Asztallap: Forgácslemez, Laminált (fóliázott)., ABS műanyag.
Szöveg mező alatt kép feltöltése saját gépről, oda töltsd be a képeidet, onnan fel tudod tenni (vagy eltávolítani) szövegrészbe a kiválasztottakat. Tegyél szóközöket vagy sorközöket a képek közé!!!
Eladnám sötétkék színű, 2 személyes LYCKSELE kanapémat, illetve ugyanezen modell 1 személyes kinyitható verzióját narancssárga színben. (a kép nem erre fókuszált, de most ez van:) ) Beszámítanék Micke íróasztalt (lentebbi képen) vagy kinyitható sarokkanapét is esetleg.
Keresek pax gardróbot tolóajtósat.150x236x43 as méretben vagy 150x201x43 ast. Érdekel csak tolóajtó vagy csak a váz magában is.Esetleg hozzávaló kiegészítők.
Nekem van aneboda komódom tökéletes újszerű állapotban van.Tavaly vettem,csak 3 hónapot volt használva költözés miatt,de helyhiány miatt megválok tőle.Színe fehér.
Helyileg Bp.XXII.ker.Nagytétény,vagy Tárnok,Érd és a környéken megoldható.Árban emailben beszélhetünk.
Költözés miatt sürgősen eladó egy nagyon szép állapotú Beddinge kanapé szürke huzattal, ágyneműtartóval. Irányár: 50.000Ft. A dora.kocsis0911@gmail.com email címre várom az érdeklődők jelentkezését! :)