Cecilia Cheung-ot meghallgattam, érdekesen fátyolos a hangja, szép. sajnos a canto-pop nyálas, én se szeretem. Vivian Hsu viszont jó. a koreaiakba és japánokba még belehallgatok, mert nem ismerem többségüket. Seven7 is jó, meg valami Shinwa nevű. Kang-Ta meg Riana kedvence, jó a hangja, csak kissé érzelgős a szám.
ez a Rain viszont nagyon belevaló, dögös gyerek, szexi hanggal és távol áll tőle a nyálasság. pont az ilyen fajta popzenét szeretem, ha már...
Koreából Seo Taiji-t kell hallgatni, zúzós, brutál rockzenét csinál, qrva jó. Babylon-tól kaptam a lemezeit.
Van itt minden mint a búcsóban, már egyszer belinkeltem, de nem jött visszajelzés. Én is sokat hallgatok innen, bár többnyire szerelmes-andalgós-nyálas számok vannak, de lehet találni gyöngyszemet is. Ja meg videok is vannak. Sajnálatos hogy nem lehet letölteni.
Talán Riana tud segíteni honlap ügyben, de én is körülnézek...
na, én viszont mindent visszaszívok RAIN énekesi talentumával kapcsolatban, mert:
meghallgattam mind az öt számot teljes hangerővel, és így már egész más a kép. fiatal kora ellenére nagyon jó, élvezhető zenét csinál és a hangja is szuper. egyszóval, nemcsak gyönyörű fickó, de tehetséges is, persze csak a műfajon belül. kár, hogy nem lehet letölteni innen a számokat, mindenestre fogom még párszor hallgatni, az tuti. főleg az utolsó három száma nagyon klassz, az a It's Rain, amit betettél, a leggyengébb, olyan Michael Jackson-os. de a popműfaj ilyen entertainment.
fent van a J-Music-ban Gackt két legújabb dala is, amikre azt mondtuk, hogy ejnye-bejnye. reméljük lesznek ennél jobbak is, mert szeptember végén kezdődik az országos turnéja, majd negyven koncerttel, a végállomás karácsonykor a Tokió Dóm-ban. mindegy, én mindent megbocsátok neki, egy olyan embernek, akinek a két kedvenc klasszikus zeneszerzője: Bach és Chopin. milyen érdekes, nekem is, pont ez a kettő. hát hiába, rokonlelkek ha "összetalálkoznak".
már épp fájt rá a fogam meghallgatni. háááát, elég hasonlatos a gagyi canto-pophoz, Leon Lai csinál ehhez hasonló zenét, ilyen repelős, hiphápolósat. a hangja sem különösebb a fiúnak, Leon-nak jobb. de még nagyon fiatal, bármi lehet belőle.
Kiyoharu-t megnéztem egy kicsit magamnak, ő egy egyéniség, nagyon jók a számai és remekül énekel. de nem egy mai gyerek, '68-as és Skorpió jegyű, úgyhogy jogos a szexi jelző. érdekes arca van, kicsit olyan férfi-boszi, hatalmas orral. már csak a seprű hiányzik alá:) tényleg aranyos egy pasi, kawai.
ez a RAIN gyönyörű koreai fiúka, biztos jól is énekel. szerencsére nem is lányos fajta:) öröm ránézni.
---------
nyugodj meg, nem vagy agyszőke, az új fórum progit szarul írták meg a programozók, sokan szenvednek hasonlóan hozzád a képberakással. csak az új Explorer böngészőkkel kombatibilis és be kell állítani megfelelően a szövegablakot szerkesztésre, meg még kitudja mi mindent. próbálkozz.
---------
köszönjük a sok szép koreai fiúkát, máskor is jöhetnek.
megjegyzem, ha Babylon erre jár, tuti csorogni fog a nyála, nagyon rá van kattanva a koreaikra:)
végignyálaztam ezt a Cari Fórumot, sok ismerős név az ázsiai popbizniszből. kár, hogy nem érteni egy mukkot se belőle, mintha koreaiul lenne betűírással.
jah, hát a hongkongiak közül én is Leon Lai-t csípem, bár gagyi canto-pop zenét csinál, mint a többi hongkongi popénekes, akik mellesleg mind filmsztárok is egyben.
de azért vannak kifejezetten jó számai is, meg elsősorban színészként ismerem és nagyon klassz pasi volt fiatalon, totál az ideálom. a másik kedvencem, az Aaron Kwok, akinek semmi hangja nincs szegénynek, legalábbis a Stormriders-ben azt mutatta. egyébként Jackie Cheung és Andy Lau a legnépszerűbb énekes arrafelé.
a csajok közül Faye Wong-ot hallottam , neki gyönyörű a hangja, Charlie Young-ot csak színésznőként láttam eddig. az a bajom ezzel a hk-i popzenével, hogy gagyi és nyálas a többsége. de annyira szeretnek dalolni ezek a kínaiak.
a japánoktól Ayumi Hamasaki-tól hallottam múltkor valamit, annyira nem voltam elájulva tőle, de egyébként nem ismerem. azt tudom, hogy ott ő a popistennő.
a koreaikakat nemigen ismerem, csak Seo Taiji-t, de ő zúzós rockzenét művel. a thai-ok és egyéb ferdeszeműk végképp ismeretlenek.
én mondjuk a popzenét elhallgatom, ha jó, de elsősorban a rockzenét szeretem.
még egy kis Gackt fanservise nudi '99-ből, a triumvirátus: Gackt és You és Masa pucéran:) sajnos ketté van vágva a kép, egybe kell nézni. asszem még sose tettem be ide, úgyhogy lehet gyönyörködni:)
lehet, de akkor rossz képeket tettél be, mert ezeken max. 15 évesnek néz ki, egy öcsi. gondolom már jóval idősebb. egyébként meg nem ismerem, most látom először. ő az aki az Emily-t énekli? - az jóóó.
én leragadtam a triumvirátusomnál (Gackt-Ando-Matsuda). bőven elegek nekem. csak őket követem nyomon... újakra nincs időm...(persze nem kizárt, hogy bővülhet a repertoár).