Köszi, ezeket olvastam eddig, de nem volt mégsem világos. Nem voltam biztos, hogy az a "H" az az a "H"... :-)
A szitu úgy volt, hogy 2B-n állt egy támadó. Az ütő már készen állt az ütésre. A dobó oldalranézett (2B), majd megfordult és dobott 2B felé. És el is dobta a labdát. A hiba arányokat nem tudom, mert lehet, hogy 3-x -volt és akkor a 4. miatt sétált. Mert a szabály is azt írja, hogy megtorpanásnál "ball"-t kell mondani. Én nem láttam semmit különöset - ami még ugyebár nem jelent semmit -, de a lába alatti "gumit" sem, hogy most hol állt. Legközelebb jobban megfigyelem az esetet. Így most még 1-el több amit figyelnem kell. :D :D Köszi a segítséget.
Kb 2 hete tudok rendszeresen MLB-t nézni a neten. Lenne egy pár kérdésem a szabályokkal kapcsolatban. Remélem Ti tudtok nekem segíteni.
1., Az eredmény kiírásakor 3 betű van. R H E. Az R a pont, az E a hiba, de mi a H? Eddig azt hittem, hogy a támadás végén amikor 3 out van a base-en maradt játékosok száma. Ez kb. így is ment pár inning-ig. Amikor is nem az jött ki, amit én számoltam. Tehát pontosan mit is jelent ez...
2., A dobó játékos dobhatja a labdát az ütőnek is vagy valamelyik base-en lévő csapattársának is, hogy kiejtsen egy támadót. Az egyik meccsen amikor egy bázishoz dobta a labdát a dobó, a bíró egy hatalmasat ordított - hogy mit azt nem értettem -, rámutatott a dobóra és a támadónak sétálnia kellett az első bázisra. Mit tett a dobó? Nem mindegy, hogy mikor dobja a labdát?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Ui: MVP baseball 2005-el játszik valaki? Nem találom a practice menüpontot. Vagy nincs is?
ezek az angyalok mar csak ilyenek... jonnek-mennek, latnak & hidegre tesznek jonehany csapatot. de nyilvan nem gaz a masodik legjobb mutatoval rendelkezo csapat ellen bukni par meccset??? ebben gondolom egyetertunk :DDDDDDDDDDD
Mi meg közben nyugisan lenyomtuk a Tigerst. Ez a Joba gyerek egyre jobban tolja. :) Ja és közben az angyalok, hidegre tették a Vörös Zoknisokat, így ismét 4 a GB. :)