Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

oni Creative Commons License 2000.06.07 0 0 178
Meg tudom érteni, amit zlotyi11 érez. Nekem is hasonló érzéseim vannak, voltak. De azt is be kell ismernem arról hogy Senna meghalt Schumi nem tehet és inkább Ő legyen háromszoros vbajnok mint a finn. Ha csak a számokat nézzünk akkor ebben a mai mezönyben sok minden felháborít. Sajnos ez van: The show must go on... és ha már go on akkor inkább Schumi nyerjen Monaccóban mint Hakkinen, mert jobban megérdemelte volna.
Előzmény: Alonso (177)
Alonso Creative Commons License 2000.06.06 0 0 177
Kár, hogy ez a hülye eredményorientált világnézet ide is betette a lábát. Nem akarlak megbántani, de Senna kevésbé lenne nagy a szemedben, ha most Schumacher nyert volna?
Ayrton eredményeit nem Schumacher eredményeinek függvényében kell megitélni. Ő attól nagy, ahogy versenyzett, amilyen lázba tudta hozni az embereket, hogy sosem volt neki elvesztett és elveszett nagydíj. Aki látta őt versenyezni, az tudja miről beszélek. A számok, statisztikák azoknak segítenek a tájékozódásban, akiknek nem volt vele "személyes" élményük, vagy ha látták is versenyezni, sosem éreztek benne semmi különöset.
Nem tudom megérteni azokat sem, akik be vannak szarva attól, hogy MS-nek több pontja és győzelme lesz, mint NEKI. Na és? Ettől Ő még ugyanaz a rendkívüli tehetség marad, akihez nagyon-nagyon kevesek foghatók.
És mit számít, hogy mit mond Schumi? Nekem semmit. Mellesleg még nem hallottam tőle olyat, hogy: "rövidesen nagyobb király leszek, mint Senna volt, mert több GP-t nyerek majd".

Emlékezzünk rá olyannak, amilyen tényleg volt és ne játszunk számháborút!

Ui: nem szeretem MS-t!

Előzmény: zlotyi11 (176)
zlotyi11 Creative Commons License 2000.06.06 0 0 176
Sziasztok!!!
Nemtudom ki hogy van vele de én nagyon örültem hogy nem nyert MS a Monacói versenyen!!!!!
Nem azért mert nem szeretem vagy hasonló hanem mert nem igzán örültem volna neki hogy megközelítse Sennát.
Ezzel se lenne bajom csak akkor még inkább elszálna magától!
Ez így volt jó!!!!
MathiasR Creative Commons License 2000.06.01 0 0 175
Üdv Testvérek !
Ismét csak annyit mondok, hogy emlékezzünk szeretettel a monacoi futam eljövetelével a pálya és a Forma-1 királyára, Ayrton Sennára...............
Jó versenyt !
MathiasR
zlotyi11 Creative Commons License 2000.05.28 0 0 174
Köszi szépen outpost!!!
Jó volt látni ezeket a képeket!!!Pláne az első az ami igazán tetszik.
Épp most olvasom újra a róla szóló könyvet és még most is találok benne új dolgokat annak ellenére hogy már vagy 10x elolvatam.
Hajrá Senna!!!
Előzmény: outpost (173)
outpost Creative Commons License 2000.05.24 0 0 173
Ez az utolsó ...

outpost Creative Commons License 2000.05.24 0 0 172
És van még egy másik kép is ...

outpost Creative Commons License 2000.05.24 0 0 171
Ha már Monaco ...

MathiasR Creative Commons License 2000.05.24 0 0 170
HÁÁÁt igen......
Ami mindannyiunknak különösen fáj, hogy az a MS neve mellé írt 4 monacoi győzelem biztosan Ayrtont illetné, bár a lottóm lenne ilyen biztos..........
Én személy szerint főleg a Monte-Carlo futamon látom állandóan, ahogy Ő vette a kanyarokat, utánozhatatlan eleganciával és tökéletességgel .
Haalihó
MathiasR
Előzmény: kajta (169)
kajta Creative Commons License 2000.05.23 0 0 169
Had legyen egyem az utolso szo.
Koszi.
Szoval nemet hetilapbol idezve Azt monta MS hogy kozel erzi magat a mar felsoroltak zsenialitasahoz.
Ez az en forditasom, ha valaki ebben i9s ketelkedik nekem szoljon.
Amugy itt(nemetorszag) orommel konstatalom hogy, nem mindenki elvakult hivo, aki csak a nemet versenyzok tudasat ismeri el.
Mikor megkerdeztek itt, hogy en kinek drukkolk (vasarnap) es azt montam Senna-nak (bocs akit megbotrankoztat) Joparan voltak akok bologattak es montak hogy megertik.

Akkor mar ha egyszer irok ide is leirom, hogy az evszazad auto-motorsport versenyzok kozul Ot valasztottak meg a legjobbnak.( Ugyancsak nemet motorsport-lap) NA persze ezt most biztos Visszautasitja az orok vadaszmezokrol.

Meg egy hozzaszolas. Mikor O versenyzett abban az idoben kezdtek bejonni a divatba a belso kamerek. Onnan lehet toeletesen latni a zsenialitasat , hogy mas versenyzovel szenben Oneki nem volt szuksege a kanyarokban a korogalasra. Nem ugy mint ma .

es a vizes palya? Nem is tudom ki volt az ki ha esett tutira kiment edzeni, mert ha az esoben minden ok akkor szarazon ...

kajta

Előzmény: gstyle (167)
zlotyi11 Creative Commons License 2000.05.23 0 0 168
Üdv!!!
Itt most nem MS tehettségéről vagy tudásáról van igazán szó , hanem a megnyílvánulásairól!!!
MS nem rossz versenyző de ennél ő még sokkal jobb lehetne ha nem lenne így eltelve magától.
Ami megkülönbözteti őt a nagyoktól azaz hogy ők mindig a tökéletességre törekedtek és nem elégedtek meg az átlagossal!!!!
MS viszont legtöbbször nem ezzel tűnik ki a mezőnyből!
Erről ennyit és most akkor jöjjön az a verseny ami Senna kedvence volt.Nem véletlenül!!!
Ezen a pályán mindig kiderült hogy ki a legjobb versenyző és az eredmények magukért beszélnek!!!!
Előzmény: cuitlahua (165)
gstyle Creative Commons License 2000.05.23 0 0 167
Kedves Cuitlahua!!!

Tudnék válaszolni a hozzászólásodra. De nem teszem, mert ezt a témát már lezártuk.
Alonso 161-es hozzászólásával, teljesen jogosan helyrerakta a vitázó feleket. Ez a téma tényleg nem méltó ehhez a topichoz

Ennyi
G

Előzmény: cuitlahua (165)
Alonso Mosley Creative Commons License 2000.05.23 0 0 166
Értem az álláspontodat, de hidd el, hogy itt nincs szükség se gyűlölködő álláspontra, sem ennek a másik oldalára. Ez nem erről szól. Köszi.
Előzmény: cuitlahua (165)
cuitlahua Creative Commons License 2000.05.23 0 0 165
ez elég szánalmas... ilyen stílusban kritizálni valakit aki sikeres és tehetséges, és ez böki a csőrünket. hogy van merszed kritizálni, ha te ilyeneket írsz?! én tisztelem Sennat es a nagyokat, azt hiszem hogy ehhez a társasághoz képességei alapján nyugodtan hozzá lehet venni Schumachert is (hozzá is fogják venni később) és szinte biztos vagyok hogy Senna is elismerné.
azt az ominózus interjút igencsak szívesen megnézném, mert 99% hogy teljesen rosszul interpretálták és semmi ilyesmit nem mondott Sch hogy ő Senna és Prost szintjén van (eddig kizárólag ilyen, rosszindulatúan elferdített és kiforgatott félremagyarázásokkal találkoztam csak gyűlölködő Sch-ellenesek részéről)

elnézést hogy megnyilatkoztam ebben a kissé offtopic témában, de azt hiszem a gyűlölködő hozzászólások között szükség van a másik oldalra is...

Előzmény: gstyle (155)
kabala Creative Commons License 2000.05.22 0 0 164
Most,hogy közeledik a monte-carlói verseny meg kell emlitenem amit mindannyian tudunk.Ki volt ennek a pályának a modernkori királya?
Ayrton aki rettenetesen érezte ezt a "go-kart" pályát.Preciz techinikával úgy vette itt a kanyarokat,hogy a palánkon lévő papir plakátokat,reklámokat leszedte az autó gumijával annélkül,hogy bármi hibát okozott volna a gépen!!!
Ez nem csak legenda!
zlotyi11 Creative Commons License 2000.05.19 0 0 163
Üdv mindenkinek!!!!
Nem szeretnék hosszan írni erre a témára de valamit mégis muszáj!!!!
Ms soha nem lessz olyan kavlitású versenyző mint Senna, Prost, Mensell vagy a régiek!!!!
Nem azért mert nem lehetne olyan nagy versenyző hanem pontosan amiatt amit most is csinált!!!
Sennától és a többbi nagy versenyzőtől sosem vagy csak nagyon ritkán láttunk, hallottunk ilyet.
Schumi viszont mostanában már csak magát élteti!!!
Pedig még lenne mit tanulnia a maiaktól is!!!
Mondjuk JV-től a rajttechnikát bár ebbe Senna szinte verhetetlen volt.
Emlékszem mikor néha nem tudott jó helyről rajtolni és már leírták volna akkor a rajtnál akár 5-8 helyet is feljött hogy aztán megnyerje a versenyt!!!
Hát ennyi lett volna csak remélem nem bántátok hogy leírtam szűk véleményem!!!
gstyle Creative Commons License 2000.05.18 0 0 162
Igazad van, nem idevaló.
Részemről befejeztem e témát.

G

Előzmény: Alonso Mosley (161)
Alonso Mosley Creative Commons License 2000.05.18 0 0 161
Muszáj ennek itt erről szólnia? Ha akarjátok nyitok neketek Anti-Schumacher topikot. Bocs, ha valakit megbántottam.
Előzmény: gstyle (160)
gstyle Creative Commons License 2000.05.18 0 0 160
Sziótok!!

Na most mér lehiggadvaán írom a következőket.
A Spektrumon futott egy Teljes gázzal című sorozat. Nos ha jól emlékszem ennek a sorozatnak volt egy része, amiben MSch-t beleültették egy 1955-ös Targa-Florio-t nyert autóba. A véleménye a kocsiról annyi volt,hogy ő ezzel a kocsival nem merne komolyan száguldozni, mert nem érezte biztonságosnak a gépet. Tehát valamilyen szinten félhetett benne.
Ezért nem értem hogyan próbálja magát Fangio-hoz hasonlítani, mikor Juan-Manuel néha őrűlt módon száguldozott azokkal a gépekkel, a többi akkori pilótatársaival eggyütt.(pl: Nürburgring, 45mp hátrány Hawthorn-nel szemben kb a verseny kétharmadánál, és az utolsó előtti körben előzte meg.)

Ezért véleményem szerint az akkori versenyzők között még Paul Frére szintjét sem érné el, nemhogy Fangio-ét.

G

outpost Creative Commons License 2000.05.17 0 0 159
Köszi Kabala!

Ha mindenki megőrzi hidegvérét, "jót" mosolyoghat MS "barátunk" kijelentésén.

Ha jól emlékszem Ayrton még háromszoros világbajnokként sem hasonlította magát Jim Clark-hoz, Juan Manuel Fangio-hoz. Ő csak utól akarta érni/lehagyni JMF-t a világbajnoki címek számában. De azt hiszem, ha mos 5-6-7-szeres világbajnok lenne, akkor sem állítaná, hogy egy szinten van vagy jobb mint az előbb említett versenyzők. De sajnos ezt már nem tudhatjuk meg...

Előzmény: kabala (156)
MathiasR Creative Commons License 2000.05.17 0 0 158
Sőt, én mindig ezzel szoktam példálózni, ha megvádolnak, hogy német volta miatt nem kedvelem cipészkémet, hogy ott az öccse meg Frentzen, kimondottan szimpatikus gyerekek, semmi bajom soha nem volt velük, mert ők emberként tudnak megnyilvánulni.....
Oni!
Egyébként azért írtam ide a dolgot, mert egyrészt Ayrtont is említette a m@@@@m, másrészt meg nagyon kihalt volt a lap, gondoltam pezsdítek kicsit. Azzal a résszel egyetértek, hogy Senna emlékét minél kevesebbszer szabad bepiszkolni ilyen alakokkal!
Off:
Oni, nem volt néhány éve Rólad és a testvéredről egy portréműsor a tevében?Valami rémlik egy Senna-relikviákkal teli szobáról, meg a riportban elhangzott dolgokról, mely szerint az örökös bálvány csak Ő lehet......
MathiasR
Előzmény: gstyle (157)
gstyle Creative Commons License 2000.05.17 0 0 157
Mint irtam, bocs ha durva voltam.
Több ilyen nem fog előfordulni.
Csak ezt a Schumacher gyereket NAGYON ki nem állhatom, az eddig véghezvitt dolgaiért és némely kijelentéséért.
Kicsit eldurrant az agyam.

G.

Ja: Frentzennel és Ralf Scumival nincs is semmi bajom.

Előzmény: kabala (156)
kabala Creative Commons License 2000.05.17 0 0 156
Húúúú!

Ez a "náci ivadék" megnyilvánulás nem kellene ide!
Ellen példa HHFrentzen és a kis Schumi akik ugyancsak németek!
Ilyet többet ne!!!

Próbáld mondandód úgy leirni,hogy passzoljon a topic témályához!!!
A zseni Ayrtonhoz!!!!

Előzmény: gstyle (155)
gstyle Creative Commons License 2000.05.17 0 0 155
A vélemlnyem?
Na akkor kezdem.

Az a náci ivadék, ha addig él mint a mocsári teknős (kb 200 év) akkor sem fogja elérni Fangio és Senna szintjét. Persze addigra már olyan vaksi lesz, hogy a saját f.rkát sem fogja megtalálni. Nemhogy egy kormány.
Szárnyaljon csak magasan a madárka. Onnan lehet nagyot pofára esni.
Lassab nagyobb szája lesz mint Eddie"Jaguár" Irvine-nak.

Bocs ha kicsit durva voltam.

G.

Előzmény: MathiasR (151)
oni Creative Commons License 2000.05.17 0 0 154
Hali.
Igazad van.Teljesen mind1, hogy mit mond( ha egyáltalán tényleg mondta) mert mondani sok mindent lehet. SZVSZ Schumi, most sincsen jobb formába mint akár 1999ben vagy 1998 volt. Az hogy megnyerte zsinorban az első három versenyt, na és ezt még páran megcsinálták!
Szerintem ebbe a topicba ne keverjük bele Schumit mert ez nem erről szól. Inkább más topicba foglalkozzunk vele!
Üdv
Oni
Előzmény: MathiasR (151)
kabala Creative Commons License 2000.05.17 0 0 153
Talán ezekért a megnyilatkozásokért nem szeretjük mi ezt a cipőfelsőrész készítőt!
Pedig ha egy kicsit szerényebb lenne...
Előzmény: MathiasR (151)
Levike Creative Commons License 2000.05.17 0 0 152
Mi lenne ? :)

Ha mergesiteni akar, jol csinalja...
En ugy altalaban birom ahogy vezet, tenyleg a legjobbak kozott a helye, de idonkent olyanokat mond, hogy ketteall tole a szor a hatamon.
Igazsag szerint tizedannyit sem lattam csatazni, mint Sennat, Mansell, Prostot, esetleg Piquet-t...de hogy oszinte legyek, meg olyan kunsztot sem lattam tole soha a budos eletben, mint amint akar Alesi muvelt annakidejen Phoenixben.
Gyors a srac, megbizhato, keni vagja a gepet, de nyomas alatt idiota hibakat vet, azthiszem nem kell magyaraznom, hogy milyeneket, valamint a test test elleni kuzdelemnek Schumacher ellen altalaban utkozes a vege.
A mostani pilotak ugy altalaban kozel sem tudnak olyan pengen kuzdeni test-test ellen, mint a regiek, latszik, hogy ha valaki, pl. Alesi belemegy egy kockazatosabb kielezett elozesbe, esetleg varatlan helyen, akkor a masik pilota altalaban nem tud mit kezdeni a szituval, es csatt a vege. Szerintem ez alapveto problema ma az F1-ben, es mondhatnak barmit, nem csak a gumik meg a kis szarnyak miatt van. Elszoktak tole a sracok, ez az igazsag, sokkal fontosabb az, hogy befejezzek a versenyt, akar egymas mogott vonatozva vegig, mint hogy esetleg kockaztatva probaljanak meg valami szepet alkotni.

Levi

MathiasR Creative Commons License 2000.05.17 0 0 151
Helli !
Asszem az Origós hírekben olvastam egy Sumáker-interwiew-t, a nagy pofa aztatat
nyilatkozza, hogy elérte Fangio, Prost és Senna szintjét, azt nem mondta, hogy most haggya el őket, mindenesetre igen magasan száll magától a madár.
Namost. Szvsz. talán Prostét esetleg elérheti, ha edzeget kicsit hozzá, bár ahhoz is van még mit fejlődnie, de a két Dél-Amerikai úr szintjét soha nem fogja még közelíteni se.
Lehet, hogy a pofátlanságával csak minket akar idegesíteni ?
Azannnyakínnyát a s@@@@@@@@@@@@@@@fejnek !
Mi a véleménytek?
MathiasR
cooper Creative Commons License 2000.05.13 0 0 150
Most nézek be először ebbe a topicba így túl sok hozzáfűzni valóm nincs is, csak annyi: Szerintem a ő volt a legnagyobb és leggyorsabb és soha nem lesz HOZZÁ hasonló kvalitású versenyző. Halála óta nem tud már úgy érdekelni az F1.
zlotyi11 Creative Commons License 2000.05.11 0 0 149
Üdv mindenkinek!!
Újra itt köztetek.
Én igazából úgy vagyok J.B. hogy elég fiatal és kiforratlan ahoz hogy nagy vesenyző legyen.Ha úgy folytatja ahogy elkezdte akkor nagy sikereket érhet el.De Sennához soha nem hasonlítanám.Olyan versenyző sosem lessz.
Abban is biztos vagyok hogy RB visszafogja a Ferrari team MS javára.
Senna sosem volt ilyen őt csak a FIA tudta föltartóztatani a csapat nem.
Előzmény: MathiasR (148)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!