Új szerzemény egy foison c24. Második napja küzdök, de nem bírom munkára fogni. Az első gyors kérdésem, hogy a saját vezérlő paneljéről is kéne tudnom tesztvágást csinálnom? Akkor is, ha a telepítésnél valamit elszúrtam? Az online meg a teszt gomb nem reagál semmit, csak a sebességet, meg a vágás mélységét tudom állítani. De a fej meg sem mozdul.
Szia, csak azért kérdeztem, mert nekem is 6-os volt és ugyanígy meghülyült, és itt sikerült vennem egy Artcut 2009-t. majdnem ugyanaz a kezelése, azóta semmi gondom nincs :-)
Van egy 70 cm-es vágószélességű Kínai vágó plotterem kb 7-8 éves. Mostanában azt vettem észre, hogy több egyszerre vágott mintánál vagy pl szavaknál néha nem emel fel a kés hanem amikor vissza megy új szó vagy minta kezdéséhez átvágja keresztbe a másikat. Az lenne a kérdésem hogyan tudnám ezt a problémát orvosolni. Az ARTCUT progit adták hozzá gyárilag azt is használom hozzá.
...Egyébként ez tényleg így van! De , hogy miért? Gondolná az ember pl. az Adobe esetében, hogy van elég tőke a fejlesztéshez, erre tessék! :) A Photoshop-ban ugyan azok az effektek vannak már hosszú évek óta. Illusztrátort nem nagyon használok mert Corellel dolgozok általában. Viszont vannak ezek az ingyenes vagy fizetős de lényegesen olcsóbb megoldások melyekkel legalább olyat , vagy talán még jobb eredményeket lehet elérni. Lásd: Vector Magic, Inkscape....stb. Általában egy Roland GX24 Camm-1 servo- val vágom a vinyl-t de ez a kínai gép (Goldcut) hihetetlenül meglepett... Kicsit hangosabb, oké! Nem gond... Viszont ugyanolyan szépen vág mint a Roland! Tehát érdemes körül nézni, mielőtt egy vagyont költünk valamire. Ráadásul a Roland néha gyogyózik is! Idő közbe sikerült rájönni, hogy mitől. Ahogy húzza-tolja a papírt a motor, statikusan feltölti a gépet és hol itt, hol ott kisüti ezeket az energiákat. Tehát érdemes földelt konnektort használni, vagy földelni a gépet és akkor nagy gond nem lehet.
Nem tudom sikerült-e megoldanod a problémát? Gondolom igen, de ha nem akkor annyiban tudok segíteni, hogy vektorizálásra legjobb az Inkscape vagy az Ilustrator. A Corell-ben is van ilyen funkció de sajnos messze elmarad a várt teljesítménytől. Én egy Goldcut 720-al vágok Singblazer szoftverrel és mindent ki tudtam vágni amit csak akartam.
A-3 méretű 1.5 éves, teljesen új állapotú Ricoh GX-e 7700N nyomtató Chromablast pamut festékkel, új tele kazettákkal (mind a négy szín) . A nyomatot tükrözve kell kinyomni és így felvasalni, majd a hordozópapírt villámgyorsan leszedni. Jár hozzá egy szett A-3 transzfer papír 30 ezer Ft értékben. A nyomtató új ára 350 ezer Ft. Az akciós ára most 250 ezer Ft. (csak a kazetták ára 150 ezer volt.) A nyomtatóhoz az eredeti papírjait, számlát is odaadom. A nyomtató fejteszt teljesen kifogástalan. A nyomtatóval talán 10 db a-3 papír lett kinyomva. Új festék kazetták azért kellettek bele, mert a készenléti módban elhasználta tisztításhoz a festéket. A gépet itthon, az Alphaset-től vettem. A működése itt látható: https://www.youtube.com/watch?v=mVQCXI1NJjQ
Helló, sikerült a plottert ráhangolni a melóra, csak olyan probléma jött elő amit sosem tapasztaltam, beütöm a betűket elkezdi vágni de két másodperc múlva elindul a kés egyenesen a végére koppig és ott hibát jelez, de ezt csak betűknél csinálja,egy logót beraktam neki azt kivágta szépen,,ja a szoftver Artcut2009, valami ötlet?
Eladó kitűnő állapotban lévő, szinte új Liyu TC631 típusú vágóplotterem, alumínium állvánnyal, médiatartó hengerrel. Vágási szélesség 630 mm. A kés nyomatéka és a vágási sebesség széles határok között állítható. Papír alapú matricát, vinyl fóliát, stb. is vág. Ára: 100.000 Ft Kérésre küldök képeket.
Szia! "Rossz pénz nem vész el!! :-) " itt vagyok. Ha a poltter miatt keresnél, úgy néz ki, hogy megveszik a héten. Ha változna valami jelzem, itt a fórumon.
Köszi szépen , nagyon rendes vagy,,, :-) sikerült letöltenem, a flexit is meg az Artcutot,, kedden próbálom ki a plotterral , mert bent van a melóhelyemen,,, :-) üdv :Dekoros