Keresés

Részletes keresés

Max 8 Creative Commons License 2008.07.21 0 0 161

 

Sziasztok!

 

Végigolvastam a fórumot, de sajnos nem tudom, hogy ki is az igazán jó csontkovács, és ki az, akihez biztos ne menjek el.

 

Segítenétek?

 

2 napja iszonyúan fáj a hátam, de már annyira, hogy én aki imádja az ágyat a padlón alszom.

 

És a munkahelyemen is majd meghalok úgy fáj minden mozdulat.

 

Tudna Nekem valaki segíteni?

 

Köszi!!!

ötfelezős Creative Commons License 2008.07.08 0 0 159
ötfelezős Creative Commons License 2008.06.29 0 0 158
Miért is kellett volna beírnom a keresőbe Ormos Gábor nevét?
Előzmény: kiviszem (144)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.21 0 0 157
Igen, igazad van, nem is a "kell"-el szálltam volna vitába, csak leirtam, hogy milyen bonyolult procedurán kell átesni annak aki gyogyitásra adja a fejét. Nem elég a tiszta szándék, meg a tehetség...
Előzmény: kiviszem (156)
kiviszem Creative Commons License 2008.06.20 0 0 156
Örömmel látom,hogy regisztráltál.
Ha más a véleményed megértem,ha visszaolvasol azt irtam,mindenki azt a csontkovácsot válassza akit akar.Ha valakinek rossz tapasztalata van,szerintem jobb ha közzéteszi.Ez a fórum talán épp azt szolgálja,hogy információkat osszunk meg a tapasztalatokról.Nyilván van jó,és rossz csontkovács.Azt azért engedd meg.hogy leirjam a véleményem,ha tetszik neked ha nem.A másik része,hogy miért természetes hogy az ország egy része adócsaló?A bérből fizetésből élők fizetik ki helyettük a közterheket.Az hogy miért van igy,és kinek mit kellene tenni más fórumba tartozik.Sajnos alapvető gondok vannak az adófizetési morállal.A sértegetésed nem talált meghallgatásra.
Adept
"Hadd citáljam ide szeretett Mesterem Dr Taraczközi zsengéjét: "ha én mint természetgyógyász eltöröm valakinek a bordáját kezelés közben, akkor súlyos testi sértés a vád, megyek a sittre. Ha ugyanezt mint orvos teszem meg, semmi bajom nem lesz az ügyböl. Ez ma Magyarország.."
Nos ebben sajnos igazad van,látva az orvosi műhibák birósági eljárásait.Épp ezért kell minél többet informálódni,ha van rá lehetőség.mielött bármit is választ az ember.A számlázási procedúra tudom nem egyszerű,de már a piaci kofáknak is kellene számlát adni,nem még egy betegekkel foglalkozó vállakozónak.Itt nem arról van szó mint az örömlányok esetében,ahol már vannak számlaképes hölgyek.A gyógyitás más kategória.Ha eljutna addig a magyar társadalom,hogy egy-egy orvos műhibái nyilvánosságra kerüljenek,nyilván sok érdeket sértene az is.
Előzmény: hummerman (154)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.20 0 1 155
A biroságot totál nem érdekli a nyilvántartás.

Hadd citáljam ide szeretett Mesterem Dr Taraczközi zsengéjét: "ha én mint természetgyógyász eltöröm valakinek a bordáját kezelés közben, akkor súlyos testi sértés a vád, megyek a sittre. Ha ugyanezt mint orvos teszem meg, semmi bajom nem lesz az ügyböl. Ez ma Magyarország.."

Ha egy nap 5-6 paciens jön hozzád, lehetetlen megfelelni a bürökratikus elvárásoknak, és megsugom, az emberek se szeretik. Sokan egyenesen megtagadják hogy kezelőlapot nyiss nekik. Ezek után te hiába magyarázkodsz egy ellenőrzésnél. Tipikus magyar helyzet, betarthatatlan előirásokkal és lényegtelen elvárásokkal...

A számlázással kapcsolatban nagyon szivesen elmondom neked a tapasztalataimat, most csináltuk végig a procedurát:
Megcsinálod a Kft.det, végigjárod APEH, cégbiroság stb. Keresel egy helyet, ahol vannak kezelőhelységek (min 12nm kell, mert különben az ÁNTSZ rá se néz), jo helyen legyen, olcsó is. Oké találtunk, bérleti dij 1000euro. Kialkudod a háziaknál, hogy ugyan engedélyezzék már hogy a házukba idegenek járkáljanak napközben (ugy hogy butik is van bent, tehát nem zárt a ház) Ez jobbesetben ingyenkezelésekbe, rosszabb esetben pénzbe kerül neked. Körülnézel, kell egy kis felujitás, néhány butor, ne adj isten légkondi, hogy a vendég ne olvadjon el, hopp kiugrott fél milka.
Elmész ANTSZhez kikérdezni, hogy milyen legyen a belső rész, hogy kiadják az emgedélyt. Beszélhetsz a jogászukkal 7000ft/óráért, ugy hogy nincs konkrét törvény, tehát az ő jókedvükön mulik hogy mit engedélyeznek. Ha ő azt mondja hogy tedd át a másik falra a mosdot és más padló kell, akkor meg kell csinálnod. Oké, rendbevágtad a kérót, jöhet az ÁNTSZ. Hát sajnos csak egy honap mulva járunk arra. De hát nekem nyitnom kéne mert pörög a bérleti dijj. Semmi baj, távolbarévedő szemmel megsimitja a zsebét: meg lehet ezt is gyorsitani. Hopp 50000 forint ugrott. Kijön 10 perc alatt körülnéz, és pár hét mulva már nyithatsz is, amikor megjön a végzés.
És még csak ezután kezdesz termelni, fizeted a béreket, járulékokat, fizeted a 4 fázisu fertőtlenitős felmosást, a takaritást, stb...
És akkor várhatod, hogy az egyik lakó mégis feljelent, mert neki mégse tetszik, hogy ennyien járnak hozzád...

Na ezek után szerinted melyik gyogyitó fogja kiváltani az ipart legálisra?? Te lennél legjobban mesértődve ha ezek után azt mondaná, hogy bocsi de duplázunk, mert legális lettem... Kifizetnéd? Sok helyen 10ért ropogtatnak. Ott kapsz számlát és lesz nyilvántartás is...


És még nem is beszéltünk arról hogy az a gyógyitó jo szakember-e, lelkes-e, szereti-e a pácienseket, képzi-e magát folyamatosan (ugy tudod mennyi egy tanfolyam?), stb stb...

Most ugy hirtelen ennyi...
Előzmény: kiviszem (152)
hummerman Creative Commons License 2008.06.20 0 0 154

Üdvözlök mindenkit ezen a fórumon!

 

Bár nem irtam eddig hozzászólást,a fórumot folyamatosan olvasom.Azonban mostanában felmerült egy téma melyet a "kiviszem"nicknevet birtokló Úriember feszeget.Jómagam kb.10 éve járok csontkovácshoz.Számos helyen megfordultam már pozitiv-negativ tapasztalattal egyaránt,de most inkább arról a témáról irnék ami miatt rászántam magam a hozzászóláshoz.A magam részéről ismerem szintén mind a két Úrat(Szi Márton-Kopf László).Előszőr természetesen Szi Mártonnál fordultam meg hiszen régi motoros volt a szakmában sok pozitiv visszajelzéssel!Majd miután két opciós lett a választás,hiszen Szi Úr tanitványa is elkezdett praktizálni,ezért Őt is kipróbáltam.Számomra az a kezelés amit Kopf László Úrtól kaptam sokkal "kellemesebb"volt.Részletes kikérdezés után  lehet,hogy ez nem mindenkinek természetes(Én a friss leleteimet magammal vittem)leleteimet átolvasva és a röntgen felvételeket megtekintve látott neki a kezelésemnek!Nekem ez a hozzáállás sokkal szimpatikusabb volt mint amit előtte Szi Úrnál tapasztaltam!Azt gondolom,hogy a saját egészségünk érdekében nekünk is fontos,hogy segitsük a munkájukat legalább azzal,hogy a saját egészségi állapotunkat szemelőtt tartva időnként vagy esetenként ha szükséges,felkeressük a reumatológiát és egy friss lelettel/röntgennel keressük fel az általunk választott csontkovácsot és nem a fórumon kezdjük el őket szidni,pocskondiázni a zsebükben túrkálni...etc.

Jó egészséget kivánok minden mozgásszervi problémákkal küzdő betegtársaimnak és további jó egészséget kivánok Szi Márton Úrnak és Kopf László Úrnak!

Elnézést,ha valakit megsértettem volna soraimmal,Én igy látom a helyzetet!

"kiviszem"Úr amit irtál az felháboritó és aljas dolog!!!Ismeretlenül "álnév" alatt

állitasz olyan dolgokat amihez nemhogy neked,de senkinek semmi köze!

 

Ps:Egy utolsó megjegyzés:"kiviszem" Úrnak/Szi Mártonnál soha sem láttam nyilvántartást,nyugtát,számlát!

Üdvözlettel:Sándor

 

Törölt nick Creative Commons License 2008.06.19 0 0 153
Az hogy utána fáj, az nem jelent félrekezelést. Nagyon sokszor marad a kezelések után egy-két napos fájdalom, izomláz-szerű érzés, izületi érzékenység.
Ez természetesnek tekinthető.
Előzmény: kiviszem (152)
kiviszem Creative Commons License 2008.06.19 0 0 152
Nos mivel engem két alkalommal is rosszul kezelt,semmiképp nem ajánlom senkinek,hogy kipróbálja Kopf úr csontkovácsolását. Úgy rakta "helyre" a gerincem,hogy utánna ferdén mentem,jó hogy nagyobb bajt nem csinált.Dicsérje csak akit szerencsésen kezelt,de mindenképp elgondolkoztató,hogy semmi nyilvántartást nem vezet,minek alapján egy esetleges általa okozott sérülés után ki és hogyan tudja bizonyitani,hogy egyáltalán nála járt? Se nyilvántartás se számla,vagy bármi ami igazolja hogy kezelt,a beszedett sok ezer ft.,meg nyilván szépen megy zsebbe,adózatlanul.Szerintem kontár,felelőtlen,és veszélyes.
Előzmény: laslie33 (151)
laslie33 Creative Commons License 2008.06.17 0 0 151

 

Nekem is hasonlóak a tapasztalataim mint Neked. Szerintem Kopf úr jó csontkovács, hónapokig kerülgettem mint kutya a forró kását mire rászántam magam a kezelésre. Megérte! Amiért őt választom, - bár voltam már más csontkovácsok keze alatt is, -mert a probléma nem csak rövid időre szűnt meg, hanem tartósan javult, nem kellett 5 - 10 alkalmat kifizetnem elég volt kettőt. Nem az a sok ami relative többe kerül. A kezelés nem volt fájdalmas hanem éppen ellenkezőleg. Ha gyermekeimet is a keze alá merem adni, akkor gondolhatod hogy teljesen megbízom benne. Nem vakon, hanem mert nálam bizonyított.

 

bátran merem ajánlani mindenkinek.

Előzmény: ötfelezős (128)
emma01 Creative Commons License 2008.06.15 0 0 150

SZiasztok!

 

Férjemnek gerincsérve van, érdekelne ez a gazdagréti csontkovács.

majahoneybunykukacfreemailponthu címre elküldenéd esetleg az elérhetőségét?

köszönöm 

Előzmény: gealegy (149)
gealegy Creative Commons License 2008.06.13 0 0 149

szepezd!

én ismerek jó csontkovácsot a 11-kerben. gazdagréten.

ha érdekel,írj elérhetőséget.

hátfájós Creative Commons License 2008.06.12 0 0 148

 

  Szia!

 

Azt nem tudom,hogy hol található de az jó,ha a barátnődnél bevált.Mindig a szájhagyomány útján terjedő jó szakemberek az igaziak.Hiába hirdeti magát valaki extra Weboldalakon,ha nincs jó tapasztalata a pacientúrának.Én azt szeretem,ha látom az okleveleket,amelyek bizonyítják az elismert tudást.Nem kell fürdőruha,nyugodtan menj polóban,kisnadrágban.Nem mindegyik arra hajt,hogy munka közben gyűjtse be az időszakos barátnőket.

Előzmény: hátfájós (146)
ElGreen Creative Commons License 2008.06.12 0 0 147
Sziasztok,

Én holnap megyek a Lotusz Medical-ba csontkovácshoz. Egyik kolléganőm már volt nála és nagyon dícsérte.
NAgyon várom már mert a gerincem igencsak kusza, ugyhogy lesz mit mozgatnia rajta.

Már csak egy kis naív kérdés....
Milyen ruha javasolt? Fürdő vagy elég a alsónadrág?

Üdv.

Eg
hátfájós Creative Commons License 2008.06.12 0 0 146
Bocsi,de semmi nem tiltja,hogy neveket is említsünk.Sokkal egyszerűbb megvédeni magunkat a kóklerektől.Manapság nagyon is divat lett visszaélni az emberek nyomorúságával.Nem arról van szó,hogy nem fizetünk szívesen az eredményes gyógyulásért/ha már van ez a sajnálatos problémánk/de sok a kontár az "egészségügyben?"Tegnap még postás volt,ma már gyógyító.Röhej!!!Sok nemtelen ember rájött,hogy miből lehet gyorsan,bűntetlenül meggazdagodni.
Előzmény: kiviszem (124)
hátfájós Creative Commons License 2008.06.12 0 0 145

 

  Mindenképp elmegyünk az általad ajánlott címre,másoktól is csak jót hallottunk.Tudom,hogy nem pénzéhes és nagyon jó érzéke van a bajainkhoz.Ráadásul,a nőket se bámulja éhes szemekkel.A Pakó Mihály Újpesten szinte nyálcsorgatva bámulta a feleségemet,visszatetsző módon dícsérte az alakját.Igaz,hogy szép kisportolt alkatú a nejem de egy csontkovács ezt ne kommentálja hangosan.Alsóneműre vetkőztette és előszeretettel nyomogatott ágyékban egy pontot.Lehet,hogy ez kellett a gyógyításhoz de a 140 kg-os kollégámmal másként bánt.Őt 3x rendelte vissza a nagy semmiért.

Előzmény: Törölt nick (143)
kiviszem Creative Commons License 2008.06.11 0 0 144
Bár igazad lenne,de mivel én is ismerem mindkettőt,más tapasztalataim vannak.Amikor az öreg még 2-3ezeret kért a XY szerinted utódja,már akkor pénzéhes volt.Érdekes ha a tanitvány többet kér a mesternél,nem?Az hogy hová teszi a pénzt,és mennyi jut a művháznak,meg zsebbe,engem nem érdekel,nem tudom honnan informálódsz de ez a te dolgod.Én a kontár drága munka miatt irok.Nyilván aki már a fájdalomtól elgyötörve keres megváltást nem az árat nézi elsősorban,de ezt ha valaki kihasználja,hát.....
A másik hozzászólásodban emlitett könyv iróját érdemes lett volna előbb beirnod a GOOGLE-ba,de látom mások azért ismerik és tudják hol rendel.Ezt is érdemes megnézni,:http://www.kopf.hu/ aztán mindenki döntse el maga,hogy kit választ.
"Szerintem nevetséges ára volt, és a mai 5000 is nevetséges ezért az erdményért."
ehhez a mondathoz inkább nem fűznék kommentált.
Előzmény: ötfelezős (128)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.11 0 0 143
Jó néhányból mi is megjöttünk. Ez a pasi nem minket kezelt, hanem mást, akit ismerek. Nyirokmasszázst csinál, és mikor elkezdte az ismerősömnél, 10 perc múlva azt mondta neki, magának nem is ez kell. Helyrepakolta, majd utána ment Érdre, feleséget tanítani. Nem tudom, mennyiért kezelte, De mondta Arnold, hogy nem pénzéhes, mert ha az lenne, visszarendelte volna 10-20x is.  Érden keresztül megy haza. Innen tudom.  Jobbulást. Kata
Előzmény: hátfájós (142)
hátfájós Creative Commons License 2008.06.09 0 0 142

 

   Szia Kata!

 

Köszönöm a címet,én is megpróbálom,talán segít rajtam is.A feleségemre is ráférne egy kis csontkovácsolás.Akiről írtam,a Pakó Mihály Újpesten egy pénzéhes sarlatán.Háromszor visszarendelt,aztán csak széttárta a kezeit.Kerestem a falon valami oklevelet de nem láttam.Sajnos ilyeneknek is bedőlünk.

Előzmény: Törölt nick (141)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.09 0 0 141
Figyi. Nyirokmassszázs alatt a googléban megtalálod, Polonkai Tibor. Bp. Váci u. 121. Időpontot tudsz vele egyeztetni, de amikor mész, vidd magaddal a házastársadat is. Megtanítja, hogy mit kezdjen Veled otthon. Nem pénzéhes a pasi. Érdre bement egy beteghez, és megtanította a feleséget, milyen mozdulatokat kell csinálni. Rendes. Oda mehetsz. Kata
Előzmény: Törölt nick (132)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.06 0 0 140
Igazad van.
Előzmény: Törölt nick (120)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.06 0 0 139
Mindenhol van ellenzék, már értem.
Előzmény: ötfelezős (129)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.06 0 0 138
Jó masszőr, Bp Váci ut 121.A neten megtalálod, nyirokmasszázs, és valami popoacki Tibor vagy mi a neve. Ha megtalálom a cetlit, beírom. Kata
Előzmény: Törölt nick (132)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.06 0 0 137

A Házipatika.hu alatt, mint reumatológiai megbetegedések, megtaláljátok. Orfis a doki, 1986 Óta ismerem. Parlament mellett, Bp.V. ker. 06-1 368-4675, Vagy H és Cs. 15-18-ig 06-1-331-7048.

6000ft volt az első, majd olcsóbb. A doki tudja mit csinál. Hozzá vittem a lányom is, de sajnos, nem tudott vele mit kezdeni, de máshol megoldódott a dolog. Kata

Ott dolgoztam az ORFI-ban, láttam, mit csinál. Üdv.

Előzmény: veglevente (136)
veglevente Creative Commons License 2008.06.06 0 0 136

Kedves sorstársaim!

 Segítségeteket kérem, három hete derékfájással szenvedek, 2002-ben már volt egy sérvműtétem én Nagykőrösön lakom itt sajnos csak a körzeti orvosig lehet eljutni, mert szakorvosi rendelésre /ideggyógyászat, vagy reumatológia/ csak beutalóval 2-3 hetes várakozással lehet. A munkáltatóm utánnam havi 45 ezer ft tb-ét fizet úgy látszik ennyi pénzért akár meg is dögölhetek. Mióta megszünt a vizitdíj az orvosok nálunk csak hétfőtől szerdáig "dolgoznak." /váratnak/ Egy jó csontkovácsot keresek Pest tőllem csak 80 km ez a távolság belefér ha valaki tudna nekem ajánlani egy igazán jó szakit.  Papp Lukács Győri specialista /sajnos ő nekem messze van/  DO THANH KIEM-et ajánlotta, ha valaki tudja a számát és bővebb imformációt /helyileg hol rendel, mennyi idő egy kezelés menyibe kerül stb.../ azt szívesen fogadnám, de ha más hozzáértő mester nevét és számát tudjátok azt is küldjétek el légyszi.  /Kóklerok nem érdekelnek/ Emil: veg75@freemail.hu küldhetitek erre a cimre is vagy beleírhatjátok akár a forumba is szerintem egy jó gyógyító száma nem titkos imformáció. Előre is köszönök minden segítséget Köszönettel: Vég Levente sorstárs.

 

Törölt nick Creative Commons License 2008.05.29 0 0 135

Alsó jobb 4-5 -ös, és a mütét lehet, hogy rendben lenne, de jól behegszövetesedtem és

azóta is /már több, mint egy év/  fájdalommal élek. Szerencsére aludni általában tudok, viszonylag ritkán szedek csillapitót.  A menés is elég nehéz és kissé bicegek, ha már elfáradtam és jobban fáj.  Tehát a mütéttől alig lett jobb. Azt mondják, hogy ez egyéni és pech.  Szerettem volna, ha kiszedik a hegszövetet, de elküldtek, hogy

torna és úszás javit. Picit igen, de most is fáj. Vagyis mindig fáj, jobban vagy kevésbé.  Az úszás jó, legalábbis nekem,

 

 

Előzmény: Törölt nick (133)
hátfájós Creative Commons License 2008.05.28 0 0 134

 

    Sziasztok,már régen jártam errefelé.Az a helyzet,hogy nagyon meg kell válogatni a csontkovács kilétét,érdemes megvizsgálni kicsit az előéletét.Én nagyon megszívtam egy kóklerrel,Újpesten praktizál,szakértelem nulla.A DUAL-MED  Orvos Természetgyógyász Rendelő a telephelye a Rózsa utca 7. szám alatt. Nem tudom,hogy milyen végzettsége van,de szerintem legfeljebb egy frissítő masszázsra alkalmas.Ha jót akartok,oda a lábatokat be se tegyétek,csak lehúz a pali benneteket és számlát sem ad.15 percért 4500.- és semmiféle egészségügyi előképzettség,anatómiai ismeret,nem is csoda ha azóta is orvoshoz járok,hogy helyrerakjon.Azért örülök,hogy vannak csontkovácsok helyzetük magaslatán is,ezután körültekintőbb leszek.Aki tegnap még egy autómosóban dolgozott,ma pedig egy rendelőben,az csak a pénzünket rakja zsebre,nem a fájós tagjain kat.

Előzmény: ötfelezős (129)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.27 0 0 133
Mikor mütöttek? Melyik gerincszakasz? MIt jelent az hogy nem a legsikeresebben?
Előzmény: Törölt nick (132)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.27 0 0 132

Jó csontkovács nekem is kellene, de nem ismerek egyet sem. Porckorong sérvvel

mütöttek, nem a legsikeresebben.  A torna csak pár óráig használ, még a masszázst sem próbáltam. Jó masször is kellene. Viszont én is mindenkinek ajánlani tudom az

úszást, háton, kellemes tempóban. Egy jó uszika után 2 napig sokkal jobb.

De hallottam olyanról, aki minden nap megy uszni valamennyit.

Nekem a zsibbadás valószinüleg nem fog már elmúlni, de az úszás akkor is remek.

Ha tudtok ajánlani valakiket, megköszönném. Bp. XI. ker.-ben lakom, kocsim nincs.

Tehát nem a város másik fele az ideális masszörre meg csontkovácsra.

 

Előzmény: ötfelezős (129)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.25 0 0 131
Most jutott eszembe valami.
A idősebbeknél (50felett) figyeltem meg, hogy kevés kezelés is nagy és hirtelen javulást hoz. Igazad van...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!