Keresés

Részletes keresés

Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2002.03.18 0 0 39
Ezek szerint (és szerinted)? Csak az lehet igazi magyar ember, aki a jobboldalra (konkrétan a fideszre) szavaz?
Előzmény: K.Pista (36)
K.Pista Creative Commons License 2002.03.18 0 0 38
Benőke.Ha ennyire iszonyodsz a nemzeti színű szallagtól,akkor nem teszed ki.Ilyen egyszerű.
A magadfajta az amelyik a Himnuszt is mindig csak muszályból énekelte.
Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (35)
van Dahl Creative Commons License 2002.03.18 0 0 37
K.Pista,
nemcsak a te őseidnek okoztak a koménisták gondot. De hol tudol itt és ma mutatni olyat? Olyan igazit, aki a gondot okozta? Meg, hogy melyik oldalon, de egyértelműen. Hozzátenném, nem vagyok pl. MSZP fan úgy egyértelműen, harcosan. De sok idő eltelt, és emberek sokfelé szétrajzottak (ha kicsit cinikus akarnék lenni).
Előzmény: K.Pista (31)
K.Pista Creative Commons License 2002.03.18 0 0 36
Úgylátom nem érted a dolog lényegét.A kokárda az összetartozást fejezi ki az igazi magyar emberekkel.
Előzmény: Liquid_FX (34)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2002.03.18 0 0 35
Pistike, nem tudom feltűnt-e, de nemzeti színek minden magyar emberhez tartoznak, a jobboldaliságot ki lehet fejezni jobboldali pártok jelvényeivel. A kokárda viszont nem jobboldali, hanem nemzeti jelkép, a nemzetbe meg beletartozik mind a 10 millió ember, szavazzon bármelyik pártra is.
Ez a kezdeményezés a nemzeti trikolór porig alázása lett volna, de szerencsére nem jött be. Az emberek többsége különbséget tud tenni politikai és nemzeti érdekek között.
Előzmény: K.Pista (29)
Liquid_FX Creative Commons License 2002.03.18 0 0 34
Erre egy "Nem fogok a komcsikra meg a szadeszra szavazbi, nem én!" feliratú polo is megfelelt volna. A kokárda kitűzése nem erről szól. Hülye ötlet volt, szerencsére szinte senki nem követi - pártállástól függetlenül.
K.Pista Creative Commons License 2002.03.18 0 0 33
Mért járatná le?
Előzmény: Conspirador (32)
Conspirador Creative Commons License 2002.03.18 0 0 32
Ez valoban nagyon konstruktiv dolog, Pista.

Es menet kozben megint lejarat egyet a nemzeti jelkepek kozul.

Nagyon okos dolog...

K.Pista Creative Commons License 2002.03.18 0 0 31
Az én őseimnek a komenisták már elég gondot okoztak,úgyhogy ha megengeded,akkor semmi estre sem fogok örülni esetleges győzalmüknek.cuncifredi.
Előzmény: alfredoo (21)
Conspirador Creative Commons License 2002.03.18 0 0 30
Neked is koszi.

Nem is baj, hogy megbukott. Sot, inkabb jo. Visszautalva Geyzara.

Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (26)
K.Pista Creative Commons License 2002.03.18 0 0 29
Az,hogy egy ember a választásokig hordja a kokárdát,azzal azt jelzi a külvilágnak és embertársainak,hogy jobboldali és nemzeti érzelmű és nem fog a komenistákra se a szadeszra szavazni.
Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (18)
Conspirador Creative Commons License 2002.03.18 0 0 28
Kosz!

Ez egy baromsag. :(

Előzmény: Igneous (25)
van Dahl Creative Commons License 2002.03.18 0 0 27
Pontosítol, úgy tüsszentesz. Kösz.
Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (26)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2002.03.18 0 0 26
Arról van szó, hogy felkérték a jobboldali szavazókat, a szavazásokig hordják a kokárdát. Ma feltűnően kevés kokárdát lehetett látni az utcán. Erre írta topic-nyitó, hogy megbukott a mozgalom.
Előzmény: Conspirador (24)
Igneous Creative Commons License 2002.03.18 0 0 25
Na, hogy ne maradj teljesen tudatlan (bár szerintem reménytelen :-))):

Nemzetiszalag Mozgalom meghirdetése
A Kossuth centenáriumi év tavaszán

Magyarország polgárai 1848. március 15-én a jövőt választották.
Az 1848. április 11-én kihirdetett törvények a polgárosodás, a nemzet összefogásának programjává váltak.
A Széchenyi, Deák, Kossuth és a márciusi ifjak nemzedékeinek emléke arra ösztönöz bennünket, hogy ma is összefogásra hívjuk fel a nemzetet:

A XXI. század első választása meghatározza Magyarország, fiatal polgári demokráciánk jövőjét.
Ezért a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület azzal fordul hazánk polgáraihoz és közösségeihez, hogy az új évezred küszöbén most is a jövő mellett döntsenek.
Az idei áprilisi döntésünk legyen méltó az egykori "áprilisi törvényekhez"!
Erre kötelez bennünket történelmünk, erre ösztönöznek hagyományaink, és erre sarkall bennünket a Kossuth emlékév is.
Legyen most is a nemzetiszalag összefogásunk jelképe!
Március elejétől tegyük ki mindannyian ablakainkba, autóinkra a nemzetiszalagot, és március 15-én hagyományaink szerint tűzzünk szívünk fölé mindannyian kokárdát!
Arra kérünk mindenkit, aki csatlakozik a NEMZETISZALAG MOZGALOM-hoz, hogy nemzeti trikolorjainkat tartsák ablakaikban, autóikon, és kokárdájukat viseljék szívük fölött egészen az országgyűlési választások végéig!
Fejezzük ki ezzel is összetartozásunkat!
Hirdesse minden kis nemzetiszalag és kokárda, hogy a nemzeti összefogás programja ma is, a polgárosodás programja!

Magyar Polgári Együttműködés Egyesület
Az MPEE tisztikara

Előzmény: Conspirador (24)
Conspirador Creative Commons License 2002.03.18 0 0 24
Na most akkor osszefoglalja nekem valaki, hogy mirol van szo, vagy nem?

Kulfoldon vagyok egy honapja, nem igazan van idom elolvasni a magyar hireket, meg a kampanybol is teljesen kimaradok :(

Szoval tenyleg erdekelne.

Elore is koszi:

Osszeeskuvo

van Dahl Creative Commons License 2002.03.18 0 0 23
Kedves Vermeer,
ha te ilyen biztosan tudol valamit, akkor nem lehetne talán a LOTTO számokat is közzétedd? Csak nekem. Lécci, lécci, lécci!
Előzmény: vermeer (20)
alfredoo Creative Commons License 2002.03.18 0 0 22
vermeer

miert nem mondtad meg a frankot?

"A valóság: 2002 Fidesz győzelem; 2006 Fidesz győzelem; 2010 Fidesz győzelem.... 2014 Utópia.

vermeer"

ez a mertani sorozat sokkal jobban hangzott volna igy

.... 2010 fidesz gyozelem 2012 olimpia 2014 fidesz gyozelem 2018 fidesz gyozelem....

ezert nagyobb zsozsot tudnanak osztani!

komoly topicba illetlenseg hulyesegeket irni. szvsz.

Előzmény: vermeer (20)
alfredoo Creative Commons License 2002.03.18 0 0 21
pista

szerinted ez a szcenario nekem teljesen hidegrazast okozna. hidd el hogy nem. teljes mertekben el tudom fogadni. akar egyiket, akar masikat. orulnek ha te is igy allnal hozza.

nekem az a lenyeg hogy a joszandeku emberek legyenek tobbsegben. semmiesetre sem a gyulolkodok. nem tudom miert de viszolygok a gyulolkodo emberektol. engem a vicsorito farkasra emlekeztetnek. es gyerekkorom ota felek a sotettol es a vicsorgo farkasoktol. te hogy vagy vele?

Előzmény: K.Pista (13)
vermeer Creative Commons License 2002.03.18 0 0 20
Nem korrekt egyik verzió sem.
A valóság: 2002 Fidesz győzelem; 2006 Fidesz győzelem; 2010 Fidesz győzelem.... 2014 Utópia.

vermeer

Előzmény: K.Pista (13)
Conspirador Creative Commons License 2002.03.18 0 0 19
Na igen, errol van szo, lenyegeben.
Előzmény: Geyza (12)
Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2002.03.18 0 0 18
pistike, a nullázások kapcsolódni szoktak a topic témájához. Érted, a témába valahogy bele kell keverni egy olyan mondatot, amiben szerepel a 0. Ezen kívül még az sem árt, ha némi humorral vegyítik a dolgot. Ennyiről szólt a nullázás.
Mellesleg annak igenis örülök, hogy Márc. 15. után kevesen hordják a nemzeti színű szalagokat, mert a magyar trikolór nem párt-trikolór, hanem nemzeti. Meglehetősen gusztustalan kezdeményezés kisajátítani pártcélokra. És szerencsére ezt az emberek többsége (a jobboldali szavazók nagy része is) is így látja.
Előzmény: K.Pista (10)
Conspirador Creative Commons License 2002.03.18 0 0 17
Pista bar(at)om!

Lehet, hogy egy nullazast meg lehet csinalni "oromkodes" nelkul, de abban mi a jo?

De hidd el nekem, BARMELYIK hozzaszolast meg lehet csinalni zsidozas nelkul. Es ebben ez a jo.

peyerk Creative Commons License 2002.03.18 0 0 16
A nemzetiszínű szalagok számát szerinted alulbecslőkkel meg szóba lehetett volna elegyedni zsidózás nélkül is. Hm?
van Dahl Creative Commons License 2002.03.18 0 0 15
Igazad lehet. Szvsz a legtöbb jobbra szavazó valszeg ezt tartja a legkisebb rossznak, vagy - adott esetben - a legnagyobb jónak. Emellett, nem biztos, hogy rajongók, vagy fanatikusok.
A kokárdahiány másik oka lehet, hogy az emberek pozíciójukból adódóan (munkahely stb.) sem biztos, hogy provokálni akarják a többieket. Márha igaz a tétel, hogy a jobboldal bástyái főleg a budai kerületek. Ott pedig talán ritkább a keveset kockáztató zsákhordó. (S ezzel nem megsérteni akartam bárkit is. Csak hüle poén, mi telik tőlem.)
Előzmény: Törölt nick (4)
vermeer Creative Commons License 2002.03.18 0 0 14
HOHOHOHOHO!

Végre, végre bebizonyosodott, hogy a magyar csak akkor használná a nemzeti trikolort, ha toilette-papirra nyomtatnák. Akkor is csak óvatosan takarékosan.

Éljen a balrealizmus, éljen a szocreál!

vermeer

K.Pista Creative Commons License 2002.03.18 0 0 13
"2002 baloldali gyozelem(???) utan a 2006-os jobboldali gyozelem. "

Nem,nem.Így a helyes:

2002 jobboldali győzelem után 2006-os baloldali győzelem.

Előzmény: alfredoo (9)
Geyza Creative Commons License 2002.03.18 0 0 12
Nem volt öngól szvsz, mert ettől nem szavaznak kevesebben a fideszre, szimplán hülyeség. Sőt: kapitális f@szság.

Egy normális embernek ugyanis épp az kellene legyen a célja, hogy a választások végre legyenek mentesek a gyűlölködéstől, hörgéstől, az legyenek, ami: politikai pártok közötti választás.
Én pl. a fideszre szavazok, de eszembe se jutna emiatt kokárdát vagy fidesz-jelvényt hordani. Ugyanis nekem ez nem a vallásom vagy hasonló, hanem egyszerűen egy döntés.

Ezenkívül szeretem a hazámat, ezt se kell kokárdával mutatnom.

Én utálom a kokárda, kék szalag, stb. viselését politikai hovatartozás kifejezésére.
Baromság!

Előzmény: Törölt nick (6)
Conspirador Creative Commons License 2002.03.18 0 0 11
Hello sracok!

Igazitsatok el, plz.

Valamelyik okoska kitalta, hogy akik a "nemzeti" oldalra szavaznak, azok a valasztasokig hordjak a kokardat?

Gratulalok neki. Ujabb nemzeti jelkep, amit lejarathatunk a partpolitikaban! Eljen, hurra!

Melyik volt ez az agyament?

Felteve, hogy a feltetlezesem helyes, es errol van szo.

Guiscardo: Repulok haza szavazni! :)

K.Pista Creative Commons License 2002.03.18 0 0 10
Azt a nullázást anélkül is meg lehetett volna csinálni,hogy nem örömködsz azon,hogy kevesen(egyébként nem igaz)viselik a nemzetiszínű szallagot.
Előzmény: Festéktüsszentő H. Benő (5)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!