Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Majdnem... Én inkább bemelegítettem: Marhalábszár perkelt, fehér kenyér, paradicsom. Ábszolút fitnessz reggeli. :-)))) Tegnap ui. Metróban jártam, és a listán túl beugrott 2,5 kg marhalábszár, és már nem fért a fagyóba, úh. + is kellett főzni. Most meg bele kellett kanalazni :-))))))))))))))))))) Ha az a q kő nem csapta vón szét a fényszórómat, akkor maradéktalanul elégedett lennék a mai reggellel.
Duncan: Mi a te működő mailed. (Dobizzál nekem egyyet pls.)
Igen, erre én is gondoltam, hogy szarul ég el - ezért azonos teljesítményhez többet eszik, de mivel ugyanott tankolok immáron 5. éve szinte tutira kizárhatom e lehetőséget. De azért kipróbálok egy tank erejéig majd egy másik kutat is. Köszi
Méri a be áramló levegő mennyiséget és computer ez alapján szebályozza a benzin
mennyiséget, ha nem megfelelő a levegőmennység több bezint ad a motornak igy több lesz a fogyi. A lambda szonda lámpa kigyullad ha szarakodik a tömegmérő.
Köszi, az fontos dolog lehet. Mérni a légtömeget. Szerinted honnan lehet tudni, ha az elromlott vagy rosszul mér vagy akármit rend és rendszerellenesen mível?
halihó márkatársak, hétfő hajnalig aztán abba se hagyjátok a dorbézolást... :-)
de ha valaki mégis ráér (hehe...), akkor arra adjon választ légyszi, hogy a műszaki vizsgán milyen lényeges dolgokat néznek? azt gondolom rendben van a kocsi, de sosem lehet tudni...
egy dolgot találtam, de ez lehet hogy nem is fontos: a duda csak akkor szól ha mindkét oldalon egyszerre nyomom meg a kormányon.... (S40, 1999)
Hát kár, az öntvényrepedéshez nagy dolog kell. (Azt hittem, ők nem foglalkoznak turbókiszereléssel, csak az egységet hozod-viszed.) Viszont a bontottat is érdemes lesz valahol felújíttatni a rend kedvéért, ne beépítve menjen el.
Azt hiszem pont náluk voltam, ők mondták, hogy meg van repedve a ház, így nem lehet felújítnai. Kínálgattek nekem 130-ért felújítottat. Nekem úgy tűnt, hogy linkelnek és le akarnak húzni, hiszen azt hiszem az Inanicsnál 140-ért adtak volna felújítottat. Sajnos nem tudtam ott lenni, amikor kivették turbót, mivel dolgoztam, délután mutattak egy repedt házat, ami vagy az enyém volt vagy nem. Volt egy lukas cső is, amit először 5-6 ezerre mondtak, majd mire odaértem már 12 volt.
Most csak a ház van visszatéve a belseje ki van szerelve. Akiknél én voltam, azok Kispesten vannak egy gyártelepen, azt hiszem A-T Bt. néven.