Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Most hallottam a zsiradóban, hogy gy.fecó parlamenti döntéssel előre akarja hozni a kőolajipari termékek (gyk benya+kályahaolaj) áfájának csökkentését okt. 1-re. Ha ez igaz - márpedig a zsírtévében csak akkor tudósítanak pártunk és kormányunk pozitív döntéseiről, ha nagyon musz -, akkor jövő hó elejétől esetleg pár forinttal lejjebb mehet az üzemanyagár.
Reggeli nagyon finom volt, de sajnos ezzel elfogyott a perkelt. Utána madártej, gigafinom. Éljen Cicóka, és a Szomszédnéni, akik naggyon ügyelnek arra, hogy jó formában tartsanak :-)))
Ugyan is ez ugy müxik az életben, hogy ők kiválasztanak bennünket gyanutlan férfi egyedeket, +szövik a hálót mimeg bele potty csak ugy van előadva, hogy mi vesszük el őket pedig dehogy!:)))))
Tegnapelőtt elvittem comcédnénit nagybevásárolni a metróba (nincs kocsijuk, nagy a család, uh 40 kg cukor stb volt a mennyiség). Jótett helyébe alapon most meg megjelent itt egy hatalmas üveg madártejjel. Nyam-nyam. :-))))
Tudom hogy nem anyáztál - 8-)) - és tudom hogy jöttél volna ha tudsz - és lesz még buli, ahol neked is itt a helyed - ha kész a rezidenciád - mert az most ugyis elvesz minden szabad idődet - 8-))
Másik +oldás, h időnként beszélgecc teleponyon a Márkatársak közül vkivel. Másrészt viszont azért viszonylag rendszeresen +jelensz itt, ezért nem jutott senkinek eszébe, hogy külön szóljon Neked. Szerintem mindenki aszitte, tucc róla.
Ha az angol nyelvű repcés cuccok dekódolásához kell segítség, szólj.
De. Komoly. Annyit írtatok az utóbbi néhány napban, hogy a könyvjelzőm 11 oldallal arrébb volt a legutolsó hozzászóláshoz képest. Ha ilyesmi történik akkor fogom magamat és átugrom a napi témához. Most is ez történt csak hogy közben ezzel átugrottam volt a buli megdumálását is. A multkori Duncan-család költöztetés is ezért maradt le. :(
Az csak egy szerencse ebben a szerencsétlen helyzetben, hogy elmenni sem igen tudtam volna. Mindegy! Lesz még ilyen és arról nem maradok már le! :)