Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Jóestét! Mögöttem egy munkás nap, jól elfáradtam. Nem tudtam, miért viszket a lábam, aztán mikor hazaértem, a kádban 25 csípést számoltam meg csak a lábamon. :o( Brutál, ezek emberevő szúnyik voltak!
Az ok, hogy aranyos, de ne tedd ki az ablakba, mert az roppant gejl. Szvsz nem illik egy Volvohoz. Lakjon inkább az ülésen és utazzon szabályosan ülve és becsatolva, ahogy illik. :-)))
a magasabb pont jobb, nem? Nem értem miért számít, ha a kerék kerülete a 16 és 15 colos felnin is ugyanakkora. A 195/65R15 elfér benne, akkor ezzel sem kell, hogy macera legyen.
Igen, de még csak most indulunk hamikázni. Az asszonyok betörésének lehetőségeiről (ill. lehetetlenségéről) épp az imént értekeztünk l.ovlov kartáccsal. Meg találkoztatok is tegnap - olyan nagyon azért nem látszott meg/összetörtnek, ugye?
Még az éjjel megcsináltuk - soha nem fekszem le buliután ugy hogy ott marad a kupi - tudod milyen szörnyü reggel ugy felkelni hogy még mosogatni kell? -
Igy viszont gyönyörü tisztaságra keltem - még ki is takaritottam az éjjel -