Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Ami igazán meglepett az az, hogy mennyire könnyen szerelhető az egész. Jól áttekinthető, nincsenek beállt, kitekerhetetlen csavarok a 14 éves autón. Most sem lesznek, mert megfujkáltam a csavarokat zsírsprével mielőtt visszatettem. A Lámpa tömítő gumiját meg gumiápolóval.
Na Kartácsok! Imhol az új(szerű) lámpákok!!!!! I.ovlov elvitathatalan érdemei mellett azt kell mondjam, roppant ügyes vagyok! Manócska riadt tekintetétől nem zavartatva magam elvégeztem a Nagy Műtétet:
Nem jött le a foncsor sehol, nagyon óvatosan éppencsak nedves ruhával mentem neki, aztán szárazra töröltem és egy negyed órát száradni hagytam. Ez lett belőle. Királyság.
itt is ingyé van a bekötés, csak a modemet kell megvenni, viszont egyik lakásban akarok adsl-ezni, a másikban meg telefonálni és a padláson eléggé keszekuszák a kábelek, és ezt akarom konszolidálni, ezért kérdezősködöm ilyeneket...
Huh srácok, az autó eleje darabokban - lámpaburák hevernek szerteszét - én csak némán magamban imádkozva mosom törölgetem őket - a foncsor már tükörként fénylik - lehet - hogy lesz belőle autó még mára? 8-))
A ködlámpa és index más arról nem lehet levenni a burát, a fényszóróról le lehet venni az üveget, eddig minden volvomon igy takaritottam ki és még nem volt gond velük. Az indexet és ködlámpát én is áztattam de ultra helyett samponnal, sok öblités után hajszáritó és vissza igy hamar meg van!
én beáztattam a lámpámat ultrás vízbe (mármint a belsejébe töltöttem), ázottt 2 órát, néha meglötyköltem, aztán jó alaposan tizenötezer adag vízből kiöblítettem, és fent volt 3 napig a radiátoron, semmi fizikai eszközzel nem nyúltam bele...
ezek voltak a ködlámpáim, most majd következnek az oldalsó index/helyzetjelző lámpatestek, mert azok is haloványodnak...
Mindannyian tudjuk, hogy jót akarsz és hogy abszolute megbizható, amit mondasz! Én is maximálisan bizom Benned! Nehogy megbántódj, irtam, hogy nem tudtam kihagyni, csak poén volt, amit Duncan is jól fogott, de ne haragudj! Csak a rossz májam, tudod... :))))
Kicsit tanultam marketinget (bár ettől nem értek hozzá), ezért olyan húrok pendültek meg bennem, amiket irtam, de Te erről nem tehetsz!!! A hiba bennem van...