Immáron 9 e km fölött van a vasban, de mivel nem voltam közel 3 hónapig, így 3-8 e km között nem én tettem bele a km-eket... Viszont, míg távol voltam, volt egy légzsák hiba, mely előjött múlt héten nálam is, egyelőre nincs rá megoldás, hibakód kiütve. Talán a J1 ülés alatti csati nem jó, valószínűleg cserés lesz.
Olaj továbbra sem fogy, bár én változatlan dinamikával kezelem a tsi-t. Viszont, zavaró, hogy hidegindítás után úgy veszi el a megemelt fordulatot, hogy menet közben, egyenletes gyorsításnál szinte mindig beránt. Plusz a közepes fordulaton gyors váltás után szintén némi rángatás. Központi kijelző lassú, így a tolató radar is az, de nagyon... bár lehet, csak nem szereti a 16 gigás pendrive-ot. :-) Ezeket leszámítva még mindig elég pozitív a véleményem a gépről, a fogyasztási adatokat továbbra sem hiszem el. :-D
Kint újabb jó pár autóval bővült a tapasztalat (grand caravan 3.6 v6, 285 ló, hyundai santa fe 3.3 v6, 263 ló, toyota camry 2.5, 176 ló, talán, melyeket hosszabb ideig használtam), de azért hiányoztak az itthoni vasak.
Ja, amint hazajöttem volt egy pesti út, melyre főnököm kocsijával mentünk, no és hát... khm... OK, hogy dízel, de azt azért meg tudnám szokni. :-D (a8 quattro) visszafelé csak sport módban jöttem, és igaz, hogy úgy már az is sokat eszik, de nem kell noszogatni. :-)
Ilyen van az osztrák kollégámnak. ;-) Szerintem a 4,2 mp-es 0-100 nem lehet valós, nem 700 kiló az autó... :-) A hasonló méretű, szintén 280 lovas autók inkább 6 körül tudnak, kicsit könnyebbek, vagy csak hátsó kerékkel, de v6 motorral mondjuk 5,5 (pl.: infiniti g35, de az már 300 ló felett). Bár, állítólag "d"-be téve az alfa kapcsolóját +15 ló ugrik elő a 280-hoz.
A váltó kiváló benne, elmondása szerint, valamint a 4 kerék hajtás alapja ugyanaz, mint az x-drive-ban, de a bmw sem érti, hogy lett ilyen jó az olasz mérnökök által. :-)
Van, hogy egy hètig bele sem ülök az autòba, de ha megyek vele akkor kis távokat egyedül vagy ketten. Ennyi használat miatt nem akarom kockáztatni a kettős tömegűt pl. ami az összes használtban lassan cserès.
Hát ha autómata klímás minden felé fújjon hideget meleget jó erővel,ha leveszed a ventit teljesen hallhatod ahogy a terelőmotorok dolgoznak,ha valamelyiknek esetleg nincs végállása kis cicergő hangot hallani,valahol a klímapanel körül,hogy működik minden terelő max fordulaton azért hallatszik a levegő áramlás változás---ha manuális azért adjon hideget-meleget--ha javítani kell esetleg van hozzáértő szakenberünk :) . Én megnézném az olajszintet,esetleg az alacsony szint árulkodó lehet az olajfogyasztásról--viszonyítva az előtte lévő olajcseréhez.Ha esztétikai baj van úgy is látod (bőrkormány,váltógomb,kézifékkar mállhat ha bőrös---első hátsó embléma kifakulás,lemállás) Kipufogó ennyi idő után már rohadhat. Ja és legfőképp ne hiányozzon a turbó a motorról :) De azt kell venni amit gondolsz :)
Hú nagyon nem emlékszem már erre az esetre, túl sokan előznek meg :D Na de biztos már lassítottunk a körforgó előtt azért mentünk csak annyival :D Legközelebb integess :)
4x98 16` felnit milyen Et számmal tudom felrakni? Találtunk ezzel a mérettel jó felnit nem akarok rá 4x100as speckocsavarral se 17 est csak az Et szám érdekel h mettől meddig :)