Keresés

Részletes keresés

nemez haaef Creative Commons License 2025.10.20 0 2 71826

mellesleg hazafut, kifejel egy beadast

leszerel egy tamadot

fog egy keresztpasszt

aztan fut tamadni az ellenfel kapusat 

:)

Előzmény: FCKETO (71825)
FCKETO Creative Commons License 2025.10.20 -1 1 71825

Nem Szoboszlai tehet róla, de Slot konkrétan megalázza vele a jobbhátvédjeit.

Mindezt úgy, hogy Frimpongot maga választotta. 

Bezteg Salah érinthetetlen.

Biztos jót tesz a csapatmorálnak?

Meg az is, hogy ha valaki drága volt azt játszatni kell, ha nincs formában, akkor is?

nemez haaef Creative Commons License 2025.10.20 -3 1 71824

senki sem passzol Szoboszlainak

esetleg kenyszerbol

nem szeretnenek sztart csinalni belole

( Szobo nagyreszt szerzi a labdait )

Előzmény: kormos* (71822)
nicko Creative Commons License 2025.10.20 -2 1 71823

ha Slot ki lesz rúgva

nagyon érik...

Előzmény: FCKETO (71819)
kormos* Creative Commons License 2025.10.20 -1 1 71822

A meccs vége felé érdekes volt, hagy Curtis Jones nem igen passzolt a Szoboszlainak.

birka_zoli Creative Commons License 2025.10.20 -3 2 71821

Sztem KM-t Gapko önzősége is bosszantja, meccsenként legalább 20x fut üresbe és nullaszor kapja vissza a zsugát, így nem csoda ha elmegy az önbizalma. A csapat tele van frusztrált önző játékosokkal, Salah és az összes új, Ekitike, Wirtz, Isak. Mindenki ellövöldözi a labdákat, hátha jobbá válik a megítélése, de nincs alázat, nincs csapatjáték. Lassú fos kézilabdás felállt fal elleni játék, a két belső védőnek csn a legtöbb labdaérintése, ebben fáradnak el fejben és aztán hibáznak hátul. Szoboszlai meg összevissza ténfergett a pályán, súlytalan elöl, neki kellene felhoznia a zsugát, tényleg hiányzik TAA. A letámadások után sokszor tárta szét a kezét tanácstalanul.

Van gond rendesivel.

protosfinx Creative Commons License 2025.10.20 0 0 71820

Mikor bekerült a válogatottban örültem neki, hogy lesz egy gyors, kemény, fiatal hátvédünk, de egyre jobban csatár akarna lenni! DE N-Zsoltot is sokszor elkapja hév ezen a téren. Akkor már inkább egy lassabb , de megbizható balhátvédet szeretnék. 

Előzmény: FCKETO (71819)
FCKETO Creative Commons License 2025.10.20 0 0 71819

DE nézd a Rossi válogatottját, Kerkez ott is ugyanazt a hibát követi el, fennragad s szabad a vásár az ellenfél szélsője számára, ahogy ezt még az örmények ellen is láthattuk!

Másutt is ezt játszotta...az Alkmaarban is.

Mennyi ideig figyelték? Évekig? S fizettek érte 45 milló fontot? Nehogy már ő legyen a hibás!

Iraola tudta, hogyan kell az erényeit kihasználni..?

Fogadok rá, /persze nem Kerkez miatt/, ha Slot ki lesz rúgva, a baszk lesz az új edző...

Előzmény: protosfinx (71818)
protosfinx Creative Commons License 2025.10.20 0 0 71818

Ahhoz nem kell túl sok ész, hogy hátvédként első feladatom a védekezés. DE nézd a Rossi válogatottját, Kerkez ott is ugyanazt a hibát követi el, fennragad s szabad a vásár az ellenfél szélsője számára, ahogy ezt még az örmények ellen is láthattuk!

Előzmény: FCKETO (71817)
FCKETO Creative Commons License 2025.10.20 0 2 71817

Kerkez idei tlejsitménye csalódás, nagyon elfutottak vele a lovai!

Megvédeném, a védekezési rendszer a hibás, nem ő. Pl tudtak Diaz távozásáról?

Slot és Hughes a ludas, ha tudták, hogy ezt játszák, nem őt kellett volna leigazolni....

Ez is kapitális hiba, mint Eki kivételével az össze többi.

Ez esetben egy másik  fiatalt, pl J.Hatot?

A Liverpool híresen alapos, de most ezek gazdaságilag is nagyon, szokatlanul,  fájdalmas bukták.

Előzmény: protosfinx (71815)
FCKETO Creative Commons License 2025.10.20 0 0 71816

Ehhez képest Frimpong minden tegnapi beadása pontos volt.

Az, de ott a bibi, hogy Salah helyett most jobbszélső volt.

Dom volt a j.hátvéd mert Frimpong egyszerűen súlytalan, a Premier Ligában, amit korábban, már egy hónapja is írtam. 172 cm? 

Szóval megerősítetted amit Jamie is mondott, a szélsőhátvédekről.

Az átgondolatlan igazolások miatt lesz Slot kirúgva, ha ki lesz, az ezekért felelőssel / R.Hughes/ együtt.

Előzmény: Man on the Moon2 (71814)
protosfinx Creative Commons License 2025.10.20 -2 0 71815

Kerkez idei tlejsitménye csalódás, nagyon elfutottak vele a lovai! Ighaz, hogy ma divat a felfutó dszélső hátvéd, de a fő feladata az ellenfél szélső támadójának a szerelése s nem a fennragadás egy sikertelen támadás után. A válogatott kapott góljai baloldalról és tegnap a Pool első kapott gólja is az ő lelkén szárad emiatt!

Man on the Moon2 Creative Commons License 2025.10.20 0 0 71814

Ehhez képest Frimpong minden tegnapi beadása pontos volt.

Kerkez nem érzi az ütemváltásokat, szerintem ő támadáskor sokszor rosszul helyezkedik, pl. Gakpo kimegy Kerkez helyére Kerkez mögéfut félméterre és megáll.

Itt a védelemmel és Salahval vannak gondok, VVD és Konaté minden meccsen hozza a helyezkedési hibakat, Curtist pl. a Klopp féle csapat még elbírta, ez a mostani már nem.

Allister/Isak formán kívül.

Előzmény: FCKETO (71811)
Rovottmultú1111 Creative Commons License 2025.10.20 0 0 71813

Véleményem

Előzmény: Rovottmultú1111 (71812)
Rovottmultú1111 Creative Commons License 2025.10.20 0 1 71812

A Kerkez szerintem jó igazolás, illetve az egynyolcvanas  szélsőhátvéd nem rossz méret.

De ami a lényeg; tavaly a PLigás  csapata egyik legjobbja volt. A szakma szerint is. Most meg…?
Véleménye szerint ez a Pool védelem nincs megszervezve!

Előzmény: FCKETO (71811)
FCKETO Creative Commons License 2025.10.20 -2 2 71811

Ha megnézzük, hogy milyen szélső védőket igazolt a Liverpool, feltűnik, hogy elég aprók, s így nincs igazi fizikai jelenlétük.

A pontrúgásoknál is gondot okoz ez,

a Premier League stílusa jelenleg nem fekszik a csapatnak.
Ez persze csak a jéghegy csúcsa, több probléma is van, 

az előző idény legjobbjai közül többen nincsenek ugyanazon a szinten.

Don_Ciccio Creative Commons License 2025.10.20 0 3 71810

Egyetértek. 

Wirtzet kihagytad. Talány!!! 

És Ekitiket. Őt miért vette ki? Rúgdosta a gólokat, erre padoztatja.

És szerintem Q hiányzik Diaz.

Szoboszlai az egyedüli, akit össze-vissza dobál. 

Előzmény: Rovottmultú1111 (71809)
Rovottmultú1111 Creative Commons License 2025.10.20 0 3 71809

Nem néztem meg a hivatalos statisztikákat, tehát csak a látottakra hivatkozom.

Egyrészt a labdát -szerintem- jobbára a Pool birtokolta, de a játékuk eléggé lassú és kiismerhető volt.

De, ha jobban belegondolok, akkor lőttek 3-4 kapufát, ami ugye gólhelyzetnek tekinthető és kihagytak vagy ugyanannyi berúghatót. És ez így összességében azt is jelenti, hogy a kapuig nem volt olyan rossz! Csak ott bizony kevesek! És ez nem csak mai gond.
És sajnos a passzjátékuk lelassult, majdhogynem tiszta alibi. Bár hosszú keresztek még vannak, de ez kevés. És miért csak a Szoboszlainak kell 30 méteres vágtákkal megzavarni az ellenfél védelmének a laza passzolgatását? Nincs több támadó?

A vendégeknek meg  – szerintem –  lényegesen kevesebb helyzetük volt. De több szerencséjük. Úgy játszottak, ahogyan egy vendégcsapatnak kell.És jól! 

Na és a védelem? Hááát? Mondjuk azt, hogy szervezetlen. Talán kérjék meg az öreg Dárdait, hogy magyarázza el a védekezés lényegét!  :–) 

Marad még a Slot, aki átvett egy jól focizó csapatot és bizony hmmm túlokoskodta.  Bevásárolt, mert volt miből, aztán ez lett belőle!

És ha leharcolja a Szoboszlait, akkor azt nagyon fogom sajnálni, de jó úton halad. Mi a francnak kell az összes poszton játszatni? Például a Mo-val elég jól megvoltak. Ketten is képesek voltak szétzilálni az ellenfél védelmét. Most meg? A Salah impotens, mert nincs kivel játszania. 

És itt a végén: az olasz minden meccsen benne van egy gólban. Már ha pályára lép legalább 10 percre. Nem kaphatna egyszer egy félidőt?

Szóval jókora szarban vannak! Szerintem.

Előzmény: Don_Ciccio (71808)
Don_Ciccio Creative Commons License 2025.10.20 0 1 71808

Kíváncsi lennék azöltözői hangulatra. 

Az igazira. 

Nem a reels videók csöpögős fasságaira. 

Az is tény, hogy a csilliárdokért vásárolt játékosok a legfosabbak. 

Kerkez?

Ne ismernék az etényeit? De az is egy tény, hogy alig passzolnak neki.

Van baj bőven a fejekben

Darwin Creative Commons License 2025.10.19 -4 2 71807

Én mondtam előre, hogy nincs 2 magyar játékos, amelyik megütné a Liverpool szintjét.

Meg aztán több magyar klikkesedik, nem feltétlen a klub érdekeiért.

Előzmény: Eddie Caplan (71796)
Darwin Creative Commons License 2025.10.19 0 0 71806

Előtte meg is csinálta azt a bajnok csapatot, amit még előtte a Klopp bácsi úgy hagyott ott, hogy lehetne emlegetni Wirtz rossz játékai helyén is.

Kissé felemás ez az idei bajnokság eddig, pláne, hogy az angol az első és jelenleg egyedüli válogatott Európából, amelyik már kijutott a VB-re.

Előzmény: FCKETO (71798)
FCKETO Creative Commons License 2025.10.19 -1 4 71805

Megjegyezném, botorság volt egy 33 éves embernek, megint 20 millió fontos szerződést adni, még két évre, mikor 150 millióért el lehetett volna sózni.

Gazdaságilag is MU döntések, de sorozatban..

Előzmény: FCKETO (71804)
FCKETO Creative Commons License 2025.10.19 -1 4 71804

Szerintem a hierarchia is megborult. 
20 millió fontot kereső játékosok túrót sem csinálnak, míg a harmadannyit kereső Dom és Gravenberch a vízhordó. / Salah,Isak,Wirtz/

Macca nincs formában és szerintem lelkileg se használt neki a dél-amerikai trió szétverése.

Salah érinthetetlen, bár négy hónapja bűn-rossz, az idiótán drágán vett  játékosokat meg játszatni kell, hiába nem megy még nekik.

Példa rá Isak, hiába keltett sokkal jobb benyomást Ekitike, nem ő kezd, már nem először

Kerkezt elképzelés nélkül lett leigazolva, Slot nem tudja kihasználni az erényeit. 

Itt komoly a baj.

Domot és Gravenberchet már pihentetni kéne, plusz jönnek a sérülések. Mi lesz ha ők is..sicc ..

A grúz kapus sem éppen Ali...a védelem meg írtóra vékony.

Oké is lenne, de 450 millió kiszórása után?

Előzmény: nemez haaef (71802)
seeman Creative Commons License 2025.10.19 -3 3 71803

A mai vereség nagyon is megérdemelt volt.

Örülni annak lehet, hgy csak 1-2 lett az eredmény.

:-(

nemez haaef Creative Commons License 2025.10.19 -3 3 71802

az Slot muve, amit latunk

legjobb emberei nagyon nagy nevek, nincsenek helyre teve...

ennek kovetkezmenye, majd mindenki egyeni akcioban van, onzo... elrontja

jatek viszont nincs begyakorolva, mert a nagy nevek majd ugyis megoldjak...

nem eleg gyors a labda, Salah is pepecsel

...most akkor lehetne meg egy nagy nev, egy... Slot helyett

Előzmény: FCKETO (71799)
Rovottmultú1111 Creative Commons License 2025.10.19 -4 0 71801

Mert inog alatta a pad!

Előzmény: W.H.maestro (71794)
Rovottmultú1111 Creative Commons License 2025.10.19 0 0 71800

Szerintem idén még nem volt egy jó meccsük sem! Ráadásul most rengeteg balszerencséjük is volt! 
Szerintem a sajtó is belengeti a kirúgást! Aztán majd azokat is leb…játok!

FCKETO Creative Commons License 2025.10.19 -3 4 71799

Már az is kérdés, hogy Slot kihúzza karácsonyig?

Előzmény: FCKETO (71798)
FCKETO Creative Commons License 2025.10.19 -3 3 71798

Slot szétverte a bajnok csapatot.

Csak egy kicsit frissíteni kellett volna, ehelyett, vagyonokat költve, szétverte.

Talán a BL helyezés meglesz, más nem, kupa sem.

gerg0 Creative Commons License 2025.10.19 -1 3 71797

Hát az Isak-ra és Wirtz-re költött százmilliók nem mutatkoznak meg az eredményességben. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!