Nekem semmi ilyesmi nincs a főváros közvetlen közelében de én is évszakos gumikat tartok X5-ön, Astrán. Sokkal egyszerűbb lenne a 4 évszakos de valahogy mindig elhalasztom, hogy olyat vegyek amikor kell. Beidegződés? Megvannak a felnik külön mindenre. Mi a fenét csinálnék velük? Jól van ez így.
Ehhez csak azt tudom hozzáfűzni, hogy az új Conti mindösszesen 6.2 mm-es profilmélységgel rendelkezett ami kimagaslóan kevés a korábbiakban megszokott új gumiktól ahol még anno teljesen normál volt a 8-8.5 mm, de ez már csak a volt kategória.
Feltételezem ebből nem a hosszú élettartam fog megvalósulni.
Köszönöm az infót. Sajnos nálunk itt Pécs környékén télen, amikor havazik, akkor elég rosszak az utak és nekem minden nap át kell mennem a Mecseken, így mindenképpen maradok a téli-nyári külön szettnél.
Na, gondoltam megpróbálok segíteni neked aztán kaptam de sokra nem mész vele. A sógoromnak van egy 2024-es Ford Escape phev. autója(is). Megkérdeztem mivel adják a napfényes Floridában? 225/60-18 Michelin primacy all season! 30 éve él kétlakian Orlandóban-Torontóban és az idén látott havat kb. harmadszor,(Floridában) de a kocsit 4 évszakossal vette újan. Érdekes módon Kanadában is a 4 évszakos megy pedig ott folyamatos a hó október közepe, végétől néha még április végéig és sokszor nappal is -10 körül van a hideg. Igaz nincs is sorban állás a gumisnál szezonális cserekor:-)
Ezek elméletileg mind ajánlottak SUV-ra. A legfontosabb a jó tapadás szárazon és vizes úton is és az élettartam, mert nem szeretnék 2 évente cserélni. Nincs szükségem sport gumira!
Szerintetek ebből a trióból mit érdemes leginkább? Most az ár tényezőt hagyjuk ki!
arra nem lehet gondolni, hogy a sin keskenyebb mint a szokasos autogumi, a sín mellett van mélyedés is, nem ?
ha van: a futófelület nem fekszik fel teljes szélességében, egy része "nincs alátámasztva", lejjebb kell mennie, "dudorodnia" (átméröben); ez a futófelületnek kellemetlen, más / nagyobb / szokatlan / erre nem méretezett terhelés
es mindenféle illesztési hibák szinte vágófelületek is lehetnek