Információk és hírek a traffipaxok ellen bevethető eszközökről. A sebességmérés üldözöttjeinek topikja: károsultak és előrelátók, detektorhasználók és forgalmazók - de természetesen a Sasszembrigád tagjainak hozzászólásait is várjuk az utca 'másik' oldaláról!
Beugrottam egy szervizbe tegnap, és odáig jutottunk, hogy két fejet mond hibásnak, de az egyik működik, csak egy rossz. Amint rálőttünk S1-el, nem jött riasztás, de onnantól égett a led. Csak az SCS-re adott rendes riasztást. Kipróbáltuk több központival, amelyiken frissebb szoftver van, azzal gyönyörűen működött S1-re is, de a led azokkal sem égett, csak riasztás után. Így a konklúzió az volt, hogy le kell frissítenem a központit, de eddig két laptoppal próbálva sem sikerült, valamiért nem csatlakozik a géphez.
Elméletileg amikor bekapcsolod egyből jelzi hogyha bármelyik fej hibás, azaz nem tud kapcsolatot létesíteni vele a központ akkor azt mondja pl.: 2-es fej hibás.
ui: bekapcsolt állapotban folyamatosan világitania kell a zöld lednek.
a napokban került hozzám egy interceptor, és kettő kérdésem lenne vele kapcsolatban. Az egyik, hogy bekapcsolom, bemutatkozik, villog a led a kapcsolón, majd elalszik. Nem világítania kellene? A másik, hogy egy szedán autóból lett kiszerelve, valószínűleg a két hátsó fejnek meg van törve a vezetéke. Hogyan tudom legegyszerűbben ezt megállapítani?
A detektorbolt nem véletlenül nem ajánlja. Lassan dolgozik, igaz a munkájára nem volt panaszom de ami Idoutazonak helyben kiszállva 3 óra az neki nem biztos, hogy belefér egy napjába, és többet is kér érte.
hello! tudod hasznalni. viszont az 5evesnel idosebb kozpontot mar nem lehet frissiteni es az biztos az. beszamitssal tudom cserelni feketere ha erdekel keress privatban
Ismerősömtől vásárolnék 2 fejes használt ALP blokkolót, de nem tudom, hogy alkalmas-e a jelenleg használt lézeres sebességmérők blokkolására. Régebben vásárolta, ezért ő sem tudta biztosan megmondani. Annyit lehet tudni, hogy szürke a központi egység és HW2 verzió.
Tanácsot kérnék, hogy érdemes-e megvennem. Előre is köszönöm!