Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Mert az XP, ez meg nem. Pont a portable verziók miatt, hogy ne nyúlkáljon olyan helyről olyan helyre, amit nem kellene. Bár ennek szerintem nincs portable verziója, minyjárt megnézem, ott lesz a hiba.
Attól még nem magától került fel, ezt én mondom nem akárki (:- Bár nem tudom melyikőtök melyik, lehet felét panabubusnak kellett volna írnom, az is mindig összebassza a gépét aztán értetlenkedik.
Ojosoft viszont úgy néz ki, hogy megy Win7 alatt, de ha ennyire nem, akkor mással nem bírsz konvertálni? Úgysem olyan professzionális cucc. Gondolom új verzió, support mit mond?
Ami Neked van az nem konkrétan kártevő, hisz tudtad, hogy felkerült, elfogadtad a feltételeit, miszerint böngészés közben reklámokat fog tolni és ez jó.
Mikor ezzel eldicsexik a W7, utána már itt is tudok válaszolni, addig nem, hanem a Bet65-re vagy mire irányít.
(köszi a válaszoket egyébként, én csak módjával tudok reagálni, mert a modemünk elszállt, Júpíszí meg naná hogy péntekre ígért egy "ránézést". Témobilos stick meg SOS célra van csak, rengeteget zabál egyébként is. )
Nem teljesen így van, de nincs is igazság nélkül a beírásod.
1. A laptopra nem töltök semmit, nem tárolok semmit.
2. Az asztali gépre csak, amire szükségem van ill. volt és ott felejtődött. Némelyiket már magam se tudom, hogy mire való. Azt akartam veletek átnézni és törölni, ami nem kell.
3.Ha rám tör a kíváncsiság, akkor van a kisszobában egy gép, azzal kalózkodok. Egyre ritkább. Már azt se tudom, mikor voltam ott.
Tehát a kódolás ugyanaz. MIvel hogy amúgyis batch-ban csinálta meg az Ojosoft konverter, mov-ból avi-ba kellett, mert a Corel kényes, neki nem kell az eredeti felvétel, amit a gép *mov kiterjesztéssel rögzít. :(
Ami a nagyobb baj, hogy az Ojosoft program csak XP-n fut a W7 ledobálja. És ha variálnom kell új kódolással stb. akkor mindig restrat, F12, ésatöbbi :(
Firmware update után friss telepítés, win felment, aztán VS2010 is, majd restart, ekkor már beadtam az ablakot a chkdsk ellenőrzés. win betöltés után a VS nem indul, hibaüzenet a tálcán hogy windows/bla-bla fájl sérült futtassa a chkdsk-et. Tehát az SSD a ludas, HDD-sentinel és egy sor más stressz-teszt nem mutatott hibát, használat közben mégis előjön. Megy vissza gariban. Ugyan ebben a pc-ben egy WD caviar black hibátlanul megy, így minden más hibalehetőség kizárva, maradt az SSD.
1. Ha az indítani kívánt program módosíthat valamit a rendszerben, akkor megkérdezi. A rendszer saját programjainál is. Egy plusz leokézás szerintem még belefér.
A kártevőt a lemezről valószínű nem irtja ki, csak a memóriából távolítja el, és blokkolja. Valami közelebbit a kártevőről ha írnál.
2. Mentésnél valami hiba került a fájl fejlécébe valószínűleg. Azt csak a Corel tudja hogy szerinte mi. A két fájl nem azonos bitre.
Igen nagy tisztelettel csak kérdéseim lennének. (megoldásra tán úgyse számíthatok, csak a kiváncsiság sarkall, mielőtt tényleg kiírok magamnak egy hét szabit, kivágom a rákba az összes bilgéc-terméket, és betanulom legalább az alapjait a hóbagolynak, vagy poingvinnek vagy minek... Itt a vége a szívásoknak lassan visszavonhatatlanul.)
1. Ez a pazar, és csúcsminőségű W7 minden egyes műveletkor szinte huhog nekem egyet és megkérdezi, hogy egy több éve stabilan működő programot el akarok bizosan indítani? A gondoskodás megható valójában, de ugyanez a precíz és engem féltő W7 minden egyes újraindítás után "kértevőt talál", meg is nevezi azt, majd dicsekszik is egy sort, hogy "sikeres művelet" után "kiírtotta" azt.
Akkor hunnan a bánatbul kerül elő újra és újra a zombi?
2. A csatolt képek tanúsága szerint W7 alatt futó Corel 12-est használom videószerkesztéshez. Meg akarnám nyitni a soron következő fájlt, ezt tudatja velem:
Aztán kissé berágva, megnézem a már sikerrel megnyitott, feldolgozott fájl ugyanolyan eredeti kiterjesztésű változatát, a tulajdonságai mindkettőnek bitre azonosak:
Akkor mi a jó nénikéjéért szívat ez az izé?
Tényleg csak az ok érdekelne. (Azt, hogy "CSAK" már a barátnőmtől megtudtam. :( Ennek szinonimája pl. az 'igy jártál" stb. D nem is ezeket várnám :( )