Keresés

Részletes keresés

Levvy Creative Commons License 2006.01.18 0 0 151

ÉN ezt vallom hogy hagyok magamnak zöld utat! NEkem olyan tanácsoakt adtak hogy hagyjak fel vele meg hasonlók erre én nem mert lehet én tudok élni vele is meg nélküle is mert szeritnem aki ezt műveli az tényleg tudja hogy mikor van rá szükség!!

Nem szeretném magamat be skatulyázni egy fajta szexre a többit is ki szeretném próbálni persze bizonyos kereteken belül!!

Ugyan akkro egyetértek azzal az észrevételeddel hogy Jeromos gondolata tetszik mert nem az fog meg egy megkötöztt nőben hogy hogyan van megkötözve hanem éppen hogy mi mindent tehetnék vele persze úgy hogy egymásban teljes mértékben megbízunk! A fényképezéshez meg csak annyit hogy nem igen csináltam ilyet mert valahogy nem vonzott ez a része, nem azt mondom hogy soha nem voltam kiváncsi de türelem rózsát terem vagyis mindennek eljön az ideje és helye ott és amikor kell!

Sajno s végéhez nem igen tudok hozzá szólni mert olyat még nem tapasztaltam bármennyire is szerettem volna odáig senkivel sem jutottam!! De a türelem Love Bondage-t terem :D!!!

 

Előzmény: azaiak (150)
azaiak Creative Commons License 2006.01.18 0 0 150

Mill azt írja: bármilyen irányba alakul is a szex késztetésed.

Én annak idején nagyon fontosnak tartottam, hogy a lehető legtöbb irányba hagyjak magam előtt zöld utat. És hogy semminek ne váljak totál rabjává. Volt például egy nagyon kívánatos, jó társadalmi pozíciójú sub barátnőm, akivel minden rettenetesen stimmelt, kivéve a szellemi horizontunkat. Ő egy fokkal alattam maradt, ami még nem lett volna baj, de ezt tudatosan tette, és reménytelenül beásta magát a lövészárkába. Ő élete végéig szellemileg is a subom akart maradni. Így hát nehéz szívvel, de betettem az ajtót magam mögött.

Szóval azt mondom, oké, éld ki magad, de ne építs túl egy fantáziavilágot. Fordítsd az energiáid fölös részét egy életút alapozásra, legyen türelmed kivárni azt a néhány hónapot, évet, amíg összejön egy tök jó kapcsolat.

 

A másik észrevételem. Tini korában ugye fényképezni kezd az ember, mert szereti kukkolni a lányokat. A kis fotósok többsége azonnal elmerült a hívás, nagyítás, technikai fejlesztés rejtelmeibe, én viszont azt mondtam: én nem fényképezni akarok tanulni, hanem a lányokat nézegetni. A kamera nekem csak arra kell, hogy beléjük hatolhassak. Leszartam tehát a technikázgatást, na, jó, hogy ne legyen szegényszagú a kép, azért kompozíciósan nyilván tanultam ezt-azt, de nem menekültem gyáván a technikai csodákhoz. Jeromos mester azt írja, ha lát egy megkötözött nőt, a kötözés technikai tökéletessége érdekli legkevésbé. ( Nem tudom ki, hogy van Jeromossal, nekem meggyőző a gondolkodása. )

Szóval vigyázni ezzel a technikai túltökéletesítéssel, mielőtt aktív gyakorlatba kezdenél.

 

Ez egyébként elég fura eleinte, hogy ugye önmegkötözésben eljutunk mondjuk a majdnem tökélyig, aztán meg olyan iszonyatos élvezetet okoz, amikor a szerelmünk a szánkra tapasztja a kezét.

Előzmény: Levvy (149)
Levvy Creative Commons License 2006.01.17 0 0 149

Köszönöm a dícséretet milliam!

Megígérem hoyg mindíg ehez tartom magam! a feleőség tudatról annyit hogy egy olyan társas házban nőttem fel ahol az emeleten én voltam a legidősebb gyerek és persze mindíg hozzám passzolták le a lurkókat!!

Ha lehet akkor had kérdezzem meg hogy mi féle szak irodalomra gondolsz? Mert nagyon szeretném tovább fejleszteni a tudásom!!

Főleg a Japán Bondage ami érdekel mert az valami csodálatos hogy mit képesek megcsinálni!! Gyönyörűek szerintem!

Esetleg van valami könyv vagy újság amikben ilyenek vannak ?

és hoyg a többiekhez is hozzá szoljak hogy ki mit szeret!

Én személy szerint a gúzsba kötést meg a szabaduló "műsorokat" szeretem igazán hol én hol a lehendő társam szabadul minde a kettőt élvezem!

 

Még egyszer köszönöm milliam

Előzmény: milliam (144)


azaiak Creative Commons License 2006.01.17 0 0 148
Nem feltételez, hanem bennem olyan érzetet kelt. Én ezért nem hordom. De ezt csak én érzem így. Végül is szuper férfiak is hordtak kendőket. Ha kicsit fáj a torkom ( nagyon hál isten nem szok. akkor egy fekete kendővel kötöm be. Ennyi megvan.
Előzmény: rubber68 (147)
rubber68 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 147

 

 

Azaiak!

 

Ugye nem azt akarod mondani, hogy egy kendő a nyakon már némi nőiességet feltételez?

Különben is mivel mással takarnám el a latex catsuitom magas nyakát?:)))

 

 

Előzmény: azaiak (146)
azaiak Creative Commons License 2006.01.17 0 0 146

Én nem hordok kendőt, se harisnyát, se bugyit, mert bár majd megőrülök attól, ami női, de én nem akarok azzá válni. Egy férfit soha nem ölelnék, csókolnék meg, de a saját férfi testemet szeretem annak tudni, és meg tudom érteni, hogy egy nő ilyennek szeret.

Játszani szeretek velük, beleszagolni, szeretem, ha fogva tartanak, ha a számban vannak, szoval love-bondage.

És persze, ha finom női illatuk van. Vagy akár erősebb. Hú! Azok az illatok.

Előzmény: rubber68 (145)
rubber68 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 145

 

Én is szeretm a kendőt a nyakam körűl. Van némi fétis érzés ahogy viselem.

 

 

milliam Creative Commons License 2006.01.17 0 0 144
Kedves Levvy! Fiatal korod ellenére meglepő felelősségérzetről teszel tanúbizonyságot, és ennek csak örülni lehet. Bármilyen irányba alakul is a szexuális késztetésed, maradj meg annál, hogy mindig tájékozódj és ügyelj arra, hogy ne legyél te és a partnered semmi veszélynek, testi károsodásnak kitéve. Most már elég széleskörű a szakirodalom, ami ezzel foglalkozik, bőven lehet információkhoz jutni. A bondage különösen igényli a szakértelmet, ezért fokozott felelősségre is szükség van. Sok sikert és boldogságot Neked!
Előzmény: Levvy (132)
azaiak Creative Commons License 2006.01.17 0 0 143

Nekem nem az, csak úgy mondtam, hogy lehet ilyen is, akiben így rögződött.

Én egyébként mindig az érettebb nőket szerettem, a magamnál fiatalabbakkal mindig volt valami ilyen óvatos, leereszkedő attitűdöm.

És ha már itt vagyunk. Serdülő és kora huszonéves koromban sok kapcsolatom volt, de aztán szép fokozatosan beszűkült az étvágyam egyetlen típusra, hogy aztán annak egyetlen képviselője mellett meggyőződéses monogám legyek. 

A selyemmel egyébként nekem is volt egy kis kellemetlen afférom, minden stimmelt volna a hölggyel, vonzó volt, szép, kissé ugyan fiatal... de na mindegy, valami mégis nagyon nem stimmelt a kapcsolatban, és nála voltak állandóan selyemkendők, tépett selyemrongyok, és használta is őket rendesen. Úgyhogy utána egy ideig kissé tartózkodtam a selyemtől. 

Előzmény: silkleslie (142)
silkleslie Creative Commons License 2006.01.17 0 0 142

Szai Azaiak!

 

Mér nagymamás a selyemkendő? Az utcán járkálva számtalan, általad farmeros-pólos csaj mászkál, akiknek kendővel van bekötve a fejük /olyan farmerlányos stílusban/ vagy a hideg ellen selyem /vagy más anyagú/ kendő(cske) van kötve a nyakuk köré! Vagy csak a ruhájuk kiegészítőjeként hordják... Legalább is én ezt tapasztaltam pl. tegnap, ahogy végigmentem az utcán... És nem voltak ódivatúak...

Előzmény: azaiak (137)
azaiak Creative Commons License 2006.01.17 0 0 141

Á, mondom, hogy én nagyon szelíd játékos vagyok. Néha persze azért tovább tartott, mint szerettem volna, és ilyenkor tényleg napokig éreztem a rágóízületemen, mert a jól összetekergetett kendő is tud ilyen tüneteket okozni, meg ugye a nyakad szorítja a lekötés.

Szóval a durva kötelék az tényleg durva, de néha az ember erre vágyik.

Előzmény: rubber68 (140)
rubber68 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 140

 

Azaiak!

 

Volt már a szádban nagy gagg ball, legalább egy órát? Az tud izomlázat okozni:))))

 

 

Előzmény: azaiak (138)
rubber68 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 139

 

lafun.

 

Nem rosszak a bőrszíjak ! Már csak azért sem mert gyors. Nme kell olyan sokáig bíbelődni vele mint a kötéllel és a bőr látványra sem rossz. Főleg ha olyan polip ruha stilus.

Vannak olyanok akik azt szeretik ha nem tudják meddig tart a kikötözés a közben felmerülő fájdalmak ellenére. Nekem ez az igazi rizikó a dologban. A megbízhatóság

itt a legfontosabb! Az odafigyelés a megkötözött társunkra ilyenkor az első dolog.

Előzmény: lafun (136)
azaiak Creative Commons License 2006.01.17 0 0 138

Hát, a legközelebb az vagy bejön, vagy nem, attól függ, milyen hajlam van a partneredben. Van akinél évekig tart, míg önfeledten bele tud merülni a játékba.

Az enyhe fájdalom egyébként hozzátartozik a dologhoz, én legalább is szeretem ha még másnap is érzem, hogy össze volt kötözve a csuklóm, karom.

 

Előzmény: lafun (136)
azaiak Creative Commons License 2006.01.17 0 0 137

Érdekes az anyagválasztás. Bőr, lakkbőr, gumi, fém, vászon, selyem, műszál, nylon, stb.

Gondolom kinek mi volt az első mélyebb élménye, akár csak fantáziasíkon is. Meg ki mennyire "érzékeny". Gondolom van, aki, ha benéz a selyemtopicra, a hideg kiveri a sok selyemkendős nő láttán, mert ő a pólós, farmeros lányokra indul be, amit ott lát, az a nagymamái világa. Más meg pont fordítva.

Én olyan mindenevő vagyok, volt, ami persze nekem sem tetszett, de próbáltam elfogadni, és egy idő után már ráéreztem az ízére, igaz, csak ritka kiegészítő játéknak jó.

( Ahogy nálam a love bondage is csak egy a sok játék közül )

 

Előzmény: lafun (130)
lafun Creative Commons License 2006.01.17 0 0 136

Teljesen egyetértek az előttem szólokkal. Semmiképpen sem szabad erőszakoskodni a másikkal, ha nem akarja. Ez abszolut a kölcsönös megértésen alapul. A bondage egy olyan játék, ahol nagyon vékony a határ a szerelmi játék és afájdalom okozás között. Ha csak megkötözzük a társunk, az neki kényelmetlenséggel , esetleg fájdalommal, vagy a végtagok zsibbadásával járhat. Ilyenkor nagyon fontosnak tartom, hogy maximálisan bizzon bennem a párom, és tudja, hogy bármikor be tudjuk fejezni, ha kéri. Mégis talán a legfontosabb, hogy ő is megkapja azt, amire vágyik, még ha kényelmetlen is az odáig vezető út. Legközelebb már ő fog javaslatot tenni a megkötözésére.

 

Teljesen más: Még a 90-es évek elején jártam Dániában és ott egy fétish-bondage üzlet kirakatában /igen ott nem kell eltakarni őket/ láttam ilyen bőr karrögzitőt. Nagyon szeretném kiprobálni, de itthon még nem láttam, hogy árulnák. Egyébként ti mit szóltok hozzá. Én a bőrszíjakat pl jobban kedvelem, mint a bilincset.      

rubber68 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 135

 

 

Jól megfogalmaztad azaiak!

 

Én CSAk annyit tennék hozzá, hogy két ember között annyi a megengedett, az a jó, amit mind kettő egyaránt élvez.

 

 

Előzmény: azaiak (134)
azaiak Creative Commons License 2006.01.16 0 0 134

Ha itt visszaolvasol, kiderül, hogy egyrészt az ember szerelmi játékaiban már több millió éve ott van az erőszak, megragadni, leteperni, megdugni, illetve ellenállni, küzdeni ellene, és persze mindez szerelmi izgalommal telíti az embert. Másrészt a fétis tartalom. A másik ruháinak fogságában voltaképp a másik teste vesz körül, a szádba tömött fehérneműjét harapod, amit vele mégsem tehetnél, abból lélegzel.

A love bondage egyébként épp ebben különbözik a kemény BDSM-től, hogy ők igazából beleharapnak, belemarnak a szerelmükbe. A kettő közt persze nincs éles határ. A skálán szépen végig lehet menni.

Előzmény: páromat dugnám (133)
páromat dugnám Creative Commons License 2006.01.16 0 0 133
sziasztok
én csak kérdezni szeretnék. ez miért jo? izgato valaki számára?
nem vagyok nagyon jártas ebben a témában:)
Levvy Creative Commons License 2006.01.16 0 0 132

Köszi azaiak!!

Eggyet értek veled abban hogy lehet ezt nyivánosabba is csinál elvégre ez a topic azért van hogy megosszuk egymással a tapasztalatot , gondolatot!!

Ami azt illeti elég régen foglalkozok ezzel 19 éves létemre már vagy 11 éve persze mint mindenki én sem tudtam hogy mi merre hány óra az elején. Aztán hála a TV-nek rájöttem hoyg nem vagyok egyedül a dologban és akkor már jött az internet is.

Gondoltam ha másra nem is de legalább info szerzésre jó és sikerült is infót szerezni már 4 cd-nyi képet videót és történetet kiírtam és nemrégiben hála a DVD-nek már DVD-ket csinálok!!!

Ami meg a lányokat illeti az egy kicsit kényesebb de hátnincs mit tenni most nincs majd lesz szal ha egy lány aki olvassa ezt és érdekli az írhat nyugodtan nekem is vagy bárkinek!!

A szenvedő félell nekem nincsen bajom ha arra gondolsz hogy engem kötöznek meg mert azt is élvezem sőőt , vagy nem tudom!!!

Azzal hogy nem tudom művelni azzal az a baj hogy sajnos még egy üres zugot sem tudok találni ahol ezt csinálhatnám mert bármikor megjelenhetnek a szüleim az ajtó előtt és álltalában az van hogy kopogás nélkül csinálják ezt! egyszer csak ott terem és kész azt meg igazán nem akarom !

Ami meg egyszer eljön hogy odáig jutunk a párommal majd csak sikerül összehozni hogy neki és nekem is jó legyen!!!

 

Köszönöm a tanácsokat szerintem egy kcsit fel fogjuk pezsdíteni ezt a topcot még jobban hátha!!!

Előzmény: azaiak (129)
azaiak Creative Commons License 2006.01.16 0 0 131

Én gyűjtöm az ilyen gyerekkori, serdülőkori történeteket, mert elég nagy ebben a ködösítés. Az egyik fél igyekszik mindent egyszeri rögződés következményeként leírni, a másik tábor a belénk kódolt hajlamokra esküszik. Az igazság nyilván középen van, de csak sok egyszeri történet összehasonlítása után derülhet ki, melyikhez van közelebb. Tehát örülnék, ha egy emilben részletesebben is beszámolnál. ( és ez tényleg szakmai, nem privát élvezkedési érdeklődés.) Emil címem nyilvános.

Én egyébként nagycsoportos óvodás koromból emlékszem az első ilyen játékra.

 

Előzmény: lafun (130)
lafun Creative Commons License 2006.01.16 0 0 130

Sziasztok!

 

Hasonló érdeklődésű vagyok, bár a bondage-t lakkal, vagy latexel együtt gyakorlom. Korábban már írtátok, hogy ki mikor észlelte magán, hogy vonzódik a bondage-hoz. Én már gyerekoromban igyekeztem olyan bűvészelőadásokra elmenni, ahol az aszisztens megkötözi a bűvész. Akkor még nem igazán törödtem vele, hogy ez eetleg zavar másokat vagy sem. A szovjet partizán és az olasz westernek mellett a TV-műsorokban ilyennel nem lehetett találkozni. Viszont volt néhány film amit igyekeztem mindig megnézni, mert tartalmaztak néhány olyan percet, ahol megkötözött hölgyeket lehetett látni. Aztán jöttek a nyári táborok, ahol mindig lehetett egy számháború alkalmával foglyot ejteni. Persze a lányokat igyekeztem elkapni. Ekkor jöttem rá, hogy mennyi srác vonzodik ehhez.  Amíg a szüleimnél laktam én sem tudtam igazán gyakorolni.  Később kollégiumi bulikon is ki lehetett  élni a szenvedélyemet. Itt már erre kapható lány is volt. Aztán megjelentek a videók, Dvd-k, és az internet. A lányok is felszabadultabbak, könnyebb velük közölni vágyainkat, ráadásul én úgy látom, hogy hamar rákapnak az ízére.  Most boldog párkapcsolatban élek. Az élettársam is kedvét leli benne és igy én is nagyobb örömet tudok neki okozni. Jelenleg közel a negyvenhez azt mondom első az öszinteség. Ha erre vágyunk probáljuk minnél hamarabb elmondani a partnerünknek, mert akkor nyújt igazi élvezetet.  Csak néhány gondolatot írtam le. Bocsánat, ha unalmas, vagy közhelyes voltam. Gratulálok a topikhoz

azaiak Creative Commons License 2006.01.16 0 0 129

Ahhoz, hogy valami tanácsot adjak, többet kellene tudnom rólad. Én is ezen mentem át, vannak róla emlékeim, feljegyzéseim. Nem tudom, nyilvánosan kell-e erről beszélnünk. nekem jobb lenne, mert akkor mások is bele tunának szólni, kisebb a felelősség, de ha úgy érzed, van valami amit csak négyszemközt mersz elmondani, az emil címem nyilvános. Ha rákattintasz a nevemre, megjelenik.

Mivel ilyen keveset tudok, csak nagyon óvatosan merek bármit is mondani.

Azt írod, otthon erre semmi remény, mert mindig van valaki a lakásban.

Ezek szerint nem túl régen érzel ilyesmire késztetést? Mert a kisgyerekek mindig el tudnak valahová húzódni, hogy egy kis önmegkötözést játszanak.

A lányok ügye is nehéz dolog, mert ha amúgy nincs gondod a velük való kapcsolatban, akkor önmagában ez, hogy szeretnél ilyen játékokat játszani, akkora problémát nem jelenthet, ma már eléggé benne van a levegőben.

Persze nyilván eleinte a szenvedő fél szerepét érdemes játszanod, és persze nem egy klasszikus megkötözéssel kezdeni, hanem egy bekötött szemű cseretkezéssel. És persze ez az egyik nagy probléma. hogy juss el idáig.

Na, rohanok dolgozni, majd még írok.

Előzmény: Levvy (127)
rubber68 Creative Commons License 2006.01.16 0 0 128

 

Szia Levvy!

 

Szerintem is elég fiatal vagy DE, valamikor el kell kezdeni:)) Arról nem is beszélve, hogy a gyakorlat teszi a mestert. Magyarúl, ha jóla akrod csinálni időben kell elkezdeni a tanulást.

Én már beszélgettem, igaz itt a neten, hozzád hasonló koru lányokkal akiknek bejön a bondage. Úgy, hogy van remény és sok sikert a keresgéléshez.

 

 

 

 

Előzmény: Levvy (127)
Levvy Creative Commons License 2006.01.15 0 0 127

Köszönöm a segítséget!!

 

Bár nem igen tudom  mit számoltok fiatalnak!!!

Én 19 éves vagyok és bármennyire is szeretnék ezzel foglalkozni két tényező igen csak akadályoz!!

1 és legfontosabb a szüleim mert ők erről nem tudnak és nem igen értik ezt a dolgot következés képpen ha magamat szeretném megkötözni akkor szinte esély telen mert valaki mindíg van itthon!!

2. hogy nincsen kivel sajnos mert mint tudjuk korombeli lányok nem igen ismerik vagy csinálják ezt a szép műfajt a fiuk meg nem érdekelnek szal bocs előre is!!

 

Még egyszer köszönöm a segítséget még azért fogok ide járkálni jó helynek igérkezik ez a fórum :D

Előzmény: azaiak (126)
azaiak Creative Commons License 2006.01.15 0 0 126

Írd be a "love bondage" gag scarf free photo gallery silent women meg mittudomén mi szavakat a Google-be, aztán kiad pár tízezer weblapot.

De csak óvatosan, mert egyrészt sok a vírus, másrészt meg, ha még fiatalabb vagy, nem szabad fejest ugrani a mélyvízbe.

 

Előzmény: Levvy (125)
Levvy Creative Commons License 2006.01.15 0 0 125

Üdvözletem minden Love Bondage rajongónak!

 

Én is valami hasonlóban gondolkozok mint ti!!

De engem még az is érdekelne hogy vannak-e olyan újságok melyek ezzel a témával foglalkoznak netán leírnak egy két dolgot!

Ami meg engem illet imádok ezzel foglalkozni és ha tudok ajánljatok egy két olyan honlapot amelyeket ti is látogattok

Előre is köszi mindenkinek

 

És éljen a Love Bondage örökre!!

azaiak Creative Commons License 2006.01.14 0 0 124
A filmekben természetesen mindig telefonon jön az utasítás, mert különben....
Előzmény: azaiak (123)
azaiak Creative Commons License 2006.01.14 0 0 123

A kép tipikus Love Bondage. A fogolynak nehezebb a szájában tartania a melltartót, mint megszabadulni tőle. Nem esett még szó az önmegkötözésről. Amikor a partnered lustán elnyújtózik, és kiadja a parancsot:

- Kötözd össze magad, de úgy, hogy meg ne tudj mukkanni, amikor "kezelésbe veszlek!"

Előzmény: azaiak (122)
azaiak Creative Commons License 2006.01.10 0 0 122

Nekem nincs. nem vagyok ollózós, tépős.

De találtam még egy farmeros képet

Előzmény: messyjacke (121)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!