Szerintem tedd fel ezt a kérdést a Kvízlabirintusnak. Jelöld meg nekik a konkrét mai mérkőzésünket. Biztos fognak rá válaszolni, és megoldódik végre a rejtély.
Nadec már lejátszotta ellenem a mai mérkőzését .Egyébként jó játékos. Jelenleg a harmadik helyen áll.
Bevetette ellenem a tonert. Nem mindenkinek jön be, de az ő esetében csak helyeselni tudom. Két kérdésre 1 másodperccel előbb válaszoltam, de a toner miatt ő is kapott pontot, így 6:5-re megvert. Ilyen ez a játék.
Elfogadtam a játékszabályokat, ma már ott tartok, hogy egy cseppet sem izgat. Ez korábban nem így lett volna. :)
Ó, engem egy pillanatig sem keserített el ez a nagy arányú veszteség, csak meglepődtem. Mióta játszom, még a közelében sem volt ilyen veszteséggel járó mérkőzésem. :)
Köszönöm! Azért elgondolkoztam a helyzeten és kissé szomorú lettem. Milyen jó volna egy olyan sorsolás, ahol a kis csapatunk tagjai nem kerülnének szembe egymással- vagy legalább is nem az elején- persze nem mi irányítjuk a sorsolást, és így az ilyen mérkőzések is elkerülhetetlenné válnak. Csak annyit fűznék hozzá a mérkőzéshez, nem a tudásoddal van a gond, én a válaszidőid lassúságában vélem az ilyen arányú vereség előfordulását. Szerencsés esetben ez is lehetett volna egy szoros eredmény. Most legalább saját szempontból látom a korábbi nagy arányú vereségeim miértjét. Ezért neked is jár a gratula!