A IX. kerület, József Attila Lakótelepre, 59 m2-es lakásba keresek megbízható, kulturált, angolul alapszinten kommunikálni képes takarítónőt általános takarításra, heti 1 alkalommal, alkalmanként kb. 4-5 órás időtartamra.
Jelentkezéseket, ajánlatokat a palotas.endre@t-online.hu email címre várok.
Megbízható, munkájára igényes takarítónőt keresek tizenkilencedik kerületi 68 négyzetméteres lakásunkba. A takarítás portalanításból, a padlók tisztításából, a pókhállók eltávolításából, a szőnyegek tisztításából, a konyha, a fürdőszoba és a mellékhelység takarításából, valamint minden alkalommal 1 ablak és egy ajtó lemosásából áll. Hetente, esetleg kéthetente venném igénybe a segítségét péntekenként vagy keddenként nap közben. A lakás 4-5 óra alatt kitakarítható, ezért alkalmanként 5000 Forintot tudok kínálni.
Amennyiben az ajánlatom felkeltette az érdeklődését a jelentkezéseket a : juditsideas@gmail.com - ra várom.
Takarítónőt keresek 9. kerületi, 38 m2-es lakásomba. 3 heti rendszereséggel lenne szükségem a segítségére, 4-5 órára, lehetőleg péntekenként, vagy csütörtökönként. misiaczku@freemail.hu-ra küldjék el kérem önéletrajzukat, fizetési igény megjelölésével, amennyiben a feltételek megfelelnek.
Takarítást vállalunk.lépcsőházak,üzletek,irodák,lakások elérhetőségeken bármikor elérhetőek vagyunk.Budapesten.Rövid határidőn belül már megoldjuk a problémáját.Megbizható emberekkel,megfizethető árakon.
Sok éves gyakorlattal, érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal, takarítást vállalok Budapesten!
Éveken át szállodai takarítóként, szobalányként dolgoztam.
Belefáradtam a vendéglátásra, idegenforgalomra oly jellemző össze-vissza beosztásba, a rengeteg hétvégére eső munkanapba. Eddig "mellékállásban" végeztem rendszeres vagy eseti iroda- és lakástakarítást, valamint felújítás utáni takarítást. Úgy döntöttem, hogy a függetlenség, önállóság útjára lépek.
Hétköznap délelőtti (akár már reggel 7-től, legkésőbb 15 óráig) takarítási munkákat keresek. Nem rendszeres jelleggel hétvégét is vállalok.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, az önéletrajzom és az elérhetőségem megtekinthető a szaboolga.hupont.hu oldalon.
Takarítást vállalunk.lépcsőházak,üzletek,irodák,lakások elérhetőségeken bármikor elérhetőek vagyunk.Budapesten.Rövid határidőn belül már megoldjuk a problémáját.Megbizható emberekkel,megfizethető árakon.
Takarítást Vállalok családoknál!!megbiszhato Rugalmas,munkámra igényes, csalódást nem okozo. 39év Nő vagyok. Részleteket,telefonon,vagy személyesen. 1 próba nap Biztos referencia! Eddigi helyeimen is ez alapján Döntöttek. de referenciám is van. az ön elvárásai a legfonntosabak!! 2 napom meg szabad.
Le Írni mindent le lehet,igy nem írok többet. gyözödjön meg inkább.
Takarítást vállalunk Budapesten és Pest megyében,akár lépcsőházak,irodák,üzletek,lakások rendszeresen vagy alkalamanként.Megfizethető árakon.Több éves tapasztalatal rendelkezünk.A hét minden napján hívhat minket.
Szeretne irodájában ragyogó tisztaságot megfizethető áron? Szeretné, ha irodájába belépve, ügyfelei elégedetten néznének körül és az első pillanatban megfogalmazódna fejükben egy gondolat, "Le kéne venni a cipőt!"? Szeretné, ha irodájában megbízható, rugalmas takarítók dolgoznának? ...mert mi ezt kínáljuk Önnek! Számunkra ügyfeleink elégedettsége és a hosszú távú együttműködés a legfontosabb!Referenciáink és elégedett partnereink, munkánk minőségének garanciája. Irodatakarítás, irodák napi- és nagytakarítása.
Napsugár Bt. néven működő Cégünk bárhol, bármely országban, takarítást vállal. Megbízhatóak, igényesek vagyunk, a munkánk az életünk, elégedett lesz velünk, ha minket választ. 14 éves tapasztalat, sok referencia. VÁLLALJUK: -ablaktisztítás -szőnyegtisztítás -cégek, irodák, panziók, éttermek, hotelek -családi és tömblakások takarítását akár napi, heti, , negyedéves vagy időszakos rendszerességgel, ahogy Ön kéri. Hívjon Minket bizalommal, a nap bármely szakában, Mi pedig állunk rendelkezésére. Árban megegyezünk, hogy mindkét félnek jó legyen!
Üdvözlöm! Takarítónői munkát vállalok Budapesten. Amit kínálok: precíz , pontos munkavégzés, lelkiismeretesség, rugalmasság,megbízhatóság.Amíg nyugdíjba nem mentem, addig egy cégnél dolgoztam takarítónőként.Feladataim közé tartozott az irodák, lépcsőházak, folyosók, öltözők ,közös helységek rendszeres , napi kitakarítása.Jelenleg egy kisgyermekes családnál dolgozom, heti egy alkalommal, referenciát innen tudok adni. Erkölcsi bizonyítvánnyal is rendelkezem. Órabérigényem: 800 Ft/ óra. Tisztelettel: Tóth Árpádné
Én őt ajánlom, nekem bevállt, több éve takarítja a Budapesti lakásomat a hölgy és mindig elégedett vagyok a munkájával: http://www.korrekttakaritas.hu a telefonszáma: 0670278-1545