15-re, hétfőre vagyok beírva szűkítésre, de csak holnap dél körül derül ki, hogy tudok-e menni. Ha nem megyek, akkor lenne valaki, aki cserélne velem időpontot?
Régóta csak olvasom a hozzászólásaitokat de most már én is hivatalosan a csapathoz tartozom!!!!!! Nagyon hasznosak voltak a tapasztalatok és index 27 …..profi vagy! Visszaolvastam és kb 99% úgy történten nálam is a beavatkozás mint te leírtad. Jelenleg nagyban küszködök a folyadékokkal de ha jól tudom vannak valami diétás receptek de ezeket nem találom sehol. Tudna valaki segíteni?
Én már a 15. kg-mal küzdök, és ma megtörtént a csoda. Fel tudtam futni a 2. emeleten levő irodánkba. Szeptemberben még fulladoztam, most meg semmi levegő után való kapkodás. Bocs, de ezt meg kellett osztanom veletek :-))
Nem vagy elveszve látom nélkülem is megtaláltad a fórumot :-) Bejelöltem Fati-t FB-n , visszaigazolt, de sajnos a levelemre nem válaszolt :-( Sok sikert a továbbiakban ;-)
22éves vagyok és 7hete volt a műtétem az első szűkítésen túl vagyok. szept.15 óta még csak 7 kiló ment le:(.....mondjuk Bende doktor szerint ez is jó....most 104kg vagyok. Kezdem a cardio -edzést és remélem beindul 100 alá:))
Szia Én is ott voltam én voltam a lány az extrém fiúval!:D Most sikerült megtalálnom a fórumot....úgyhogy majd remélem mindenki jó tanácsokkal lát el:)
Hát a pulzusom nekem is 48-58 között van, ezért kell most feleznem az eddig szedett egyik fajta gyógyszeremet. De ami feltűnő, hogy eddig mindig melegem volt, szinte télen is a legvékonyabb gatyát és pólót vettem fel, most meg annak ellenére, hogy melegen öltözöm fel, állandóan fázom. Lehet, hogy ez is a pulzus csökkenésével van összefüggésben?