Elnézést kérek mindenkitől, akinek megzavartam a nyugalmát! Köszönöm a jótanácsokat, igyekszem ezeket szem előtt tartani. Nem akartam senkit sem megbántani, vagy lelki békéjét veszélyeztetni. Bocsánat az aroganciáért is, csak felzaklatott néhány hozzászólás... de visszaolvasva teljesen igazatok van!
Prága ténylehg jó hely, én most vagyok itt először. A Starbugs kávéző galériájáról írok, eretnek módon nem sört hanem bort iszom. Azoknak akik felhívtak és segítettek nagyon szépen köszönöm! Még nem találtam meg akit keresek, de nem adom fel! Gábor és Zsuzsa! mégegyszer köszönöm, nagyon jó emberek vagytok!
Ja, amugy egy nevem@cegnevem.com emailcim kreálása 10 perc, és kerül 10-20 dollárba évente (nem az email, hanem a domainfenntartás). Aztán ezért minden kecskédnek lesz kulön emailcime:) Ha komoly telko ugyekkel foglalkozol, ezt kéne tudni.
Akkor segítek. Ingyen. Azért tűnik mlm-nek (és /vagy komolytalannak), mert:
- nincs benne a neved,
- nincs benne a cég neve,
- hivatkoztál egy nagy cégre, de nem mondtad meg, hogy melyikre,
- nincs benne, hogy mit akarsz,
- nincs múltad (összesen 3 hozzászólás, abból kettőnek ugyanez a hirdetés a szövege). Azaz az egész homályos, bizonytalan, gyanús. Ez az 5 hiba egyszerre sok. Komoly üzletet nem így kötnek, de általában komolytalant sem.
"A magyar Telekom partnere vagyok."
Én is. Mint ahogy partnere vagyok a nagy szolgáltatók közül a UPC-nek, a Vodafone-nak és a Telenornak. Rajtam kívül van még pár millió ilyen az országban.
Nem probléma, ezek szerint(ed) neked van igazad itt mindenki paranoiás, és a te megfogalmazásod van rendjén. De! Nekem is van és még X milló? T-és előfizetőnek van/lehet -ingyen- t-email domaines címe.... Arroganciából meg visszább, mert kétlem, hogy fizetsz az index fórum tulajdonosainak ezért a igenis MLM-nek hangzó dumáért.
De mivel szimpatikus vagy, egy igazáningyensohavisszanemtérő de tényleg hasznos tanács: ne írj ki fórumra direkt e-mailcímet (se telszámot), mert megtalálják a keresőrobotok és szétszpemmelnek.
A magyar Telekom partnere vagyok T-mobil üzleteim vannak. Az e-mail címem is azért t-email. Magánemberként a tanyámon kecskéket tartok...igen én hirdettem tavasszal az eladó gidákat. Most egy üzletről van szó, egy kicsit paranoiásak vagytok. Ha valamiről nem tudok semit akkor nem nyilatkozom róla, ha meg érdekel hívj fel! Üdv: Balázs
Az viszont több mint gáz, hogy egy "nagyon komoly üzleti lehetőségnek" nem saját domain-es e-mail címe van. Kár, hogy nincsennek cseh ellenségeim, pont jó lenne zaklatni őket vele.
Nagyon olyan fogalmazás!Pedig ha viszaolvasná a fórumot, láthatná, hogy itt nem hálózatot, üzletet építünk, hanem Prágába járunk és sörökről, kocsmákról értekezünk.
A segítségeteket szeretném kérni! Egy telekommunikációval foglalkozó cég vezetője vagyok. A napokban utazom Prágába egy nagyon komoly üzleti lehetőséggel. Nekem elsősorban Prágában vagy ahhoz közel élő vállalkozó szellemű Cseh állampolgárok kapcsolataira lenne szükségem. Kérem akinek van Prágában ismerőse hívjon fel (30 9299392) vagy Írjon levelet az elérhetőségével westar@t-email.hu címre!
Most csak egyelőre építik, előreláthatólag majd jövő nyáron üzemelik be. A "keresztszülőknek" volt humor érzékük, mert a Paroháč aggancsos hím szarvast jelent, de a csehek a felszarvazott férjeket is így "becézik". AZ eredeti cikk szerint lesz 10-12 és ünnepi alkalmakra 16 ágú, vagyis fokos (desaterák, dvanácterák, estnácterák) sör.