Szerintem Quinn autójának csomagtartójában kötött ki Dexter. Az autó hátsó lámpája olyan volt, mint Quinn Cadillacjének lámpája. Nem biztos hogy jól láttam, de szerintem biztos hogy jól láttam. :)
Megkockáztatom, hogy intenzitásábam vetekszik (még tán felül is múlja) ez az évad a második évaddal. A két utolsó epizód klasszkus volt. Várom a következő részt! Kíváncsi vagyok, hogy bújik ki ebből Dexi...
Dexter köszönömje is sokat sejtető volt, kábé zöld lámpát kapott ahhoz, hogy lerendezze Pradót. Én nem hiszem, hogy King Miguel ellen fordul majd, bár ki tudja...
Masuka megint oltári volt, az a beröhögés...:)))
Hasonlóan tetszett Deb anyázása is amikor felébredt, annak a nőnek nagyon jól áll, ha csúnyán beszél.:)
Szuper rész volt a mostani is, és bár jó karakterekben/alakításokban általában nincs hiány a sorozatban, én mégis azt mondom, hogy Jimmy Smits alias Miguel Prado viszi a pálmát. Szenzációs a pali.
És mennyire sokértelmű a cím. Ja, bejött, bár igazából a probléma megint olyan, mint az előző évadokban. Meg kell ölnie egy őt megértő, hozzá közelálló személyt. Szívóág, szopóálarc.
Aztán nehogy Miguel legyen a Skinner...Bár lehet Quinn (túl egyértelmű), Anton (sok lenne Debnek a jóból), Yuki, vagy esetleg Masuka. De az is lehet, hogy még nem találkoztunk a tettessel.
sztem az a tény h berendelték a 4-5. évadokat azt valószínűsíti h lesz házasság meg babázás is, még azt is el tudom képzelni h vmikor a jövőben dexter megborul és lesz "on the run" évad is.
sztem az lesz az érdekesebb h a miguel féle barátságot h oldják fel, vhol ki kell derülnie h dexter még annyira se angyal mint amennyire prado képzeli.
ramon pedig jó lenne, csak messze nem olyan meghatározó karakter (egyelőre?) mint doakes volt anno.
Egyre jobb a sorozat. Nekem Ramon lenne az egyik kedvenc karakterem. Ő már-már doakes -i erényeket csillogtat. S nagyon érdekes és árnyalt Dexi és Miguel interperszonális kapcsolata ill. annak dinamikája. Szóval a kezdeti gyengébb kezdés után egyre jobb. A legutóbbi rész (a Camillás) egészen kiváló volt. Vajon hogyan oldják meg a Rita - kérdést? Ugyanis erős antagonizmust érzek Dexter jelleme és a házasság között. Másfelől pedig Debra egyre szimpatikusabb, ez is egy érdekes szál lesz az Informer -rel.
Én is Quinnre tippelnék egyelőre. Mikor Deb előadta az elméletét Angelnek, Quinn egyből rákattant, és támogatta Debrát. Persze ez még nem jelent semmit, lehet Miguel is. :)
Egyébként szerintem nem gáz annyira az új évad sem, bár kicsit nehezen indult be. Ki lehet a nyúzós? Quinn tűnik a befutónak, de elég szimpla lenne, talán valaki más lesz mégis.
hát nem tudom, nekem teccik ahogy dexter barátra lel, sztem szépen van megoldva a folyamatos apa flashbackkel (bár túlképp nem is igazi flesbek), h túlképp bizalmi szinten egy kiskamasz.
a rész/hentelés átlag meg kellőképpen magas még így is, h a ritanyál szál folyamatosan jelen van:)
hát nem tudom, számomra hatlamas visszaesés ez az évad, már lement a fele, de eddig nem sok érdemleges történt..ennek a Prado gyereknek úgyis mennie kell így vagy úgy.