Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
Hú, ha van erre a problémára megoldás, az engem is érdekelne, mert az én gépem már nagyon-nagyon rég ezt csinálja. Szóval maximálisan együttérzek veled.
Lenne egy technikai jellegű kérdésem, remélem lesz valaki, aki tud válaszolni:
nem tudom, történt-e már veletek olyan, hogy a számítógépetek úgy döntött, hogy MINDEN képet csak és kizárólag BMP formátumban hajlandó elmenteni. Nekem most ezt csinálja, és ez a jpg-knél még annyira nem is zavaró, csakhogy a png-kkel és a gif-ekkel is ezt csinálja, vagyis nem tudok pl. mozgó képet, animációt elmenteni. És ez így már tarthatatlan. Tudja valaki, hogy ilyenkor mi az, ami átállítódik, vagy hol lehet a hiba, és mit kell csinálnpom, hogy elháruljon?
(már egyszer, kb 2 éve történt ilyen, de akkor az egyik barátom teljesen kipucolta a számítógépet és úgy adta vissza, hogy minden tökéletesen működött, ezt speciel nem tudom hogy hozta helyre)
Jaj, ezt jó hallani, köszi csajok :) Elhatároztam, hogy folyamatosan frissítem az oldalt, lehet majd nézegetni, ha lesz kedvetek :) Végül én is eljutottam a családi honlaphoz, pedig megfogadtam, nem csinálok ilyet, de most mégis :DD következő a blogolás lesz, meglátjátok :))
akkor várlak Titeket szerettel 4-re vagy 7-re, Aricénél van meghívó (ugye megérkezett?), de az csak formalitás, az esemény egyébként teljesen nyilvános, gyertek, érezzétek jól magatokat és utána se szaladjatok el! ;-)