Keresés

Részletes keresés

lujza Creative Commons License 2000.05.05 0 0 1139
Hmm. Itt az indexen írkált egy idöben egy scientológus.
Feltünöen jóban voltatok vele. :) Miért ?
Előzmény: bubis (1135)
bubis Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1137
Pszeudo!

Ne felejtsd el a jelentest megirni a cionistakkal valo targyalasrol az invaziot illetoen a Nagymesternek! Tudod, hogy ez milyen fontos! :)

Pszeudo2

U.i.: Klonoztak minket a HGY fold alatt titkos laboratoriumaban. A Hit-park epitese csak ennek a projektnek a fedo akcioja volt, de errol egy szot se! :)

Előzmény: pszeudokeresztény szektás (1136)
pszeudokeresztény szektás Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1136
Súgok egy titkot.
A scientológusokkal tényleg titkos paktunot kötöttünk, de csak azért, hogy eltereljük a jehovistákkal és a krisnásokkal való együttműködésünkről a figyelmet. További konspiráció, hogy a jövő hét végén a feleségemmel együtt Izraelbe utazom, és ott több bibliai helyet megnézünk -- egy katolikussal együtt (!!!). Közben beszervezzük a müezzint is, meg a haifai egyetem egyik tanárát, aki 39. fokozatú szabadkőműves nagymester.
De erről senkinek egy mukkot se, mert még meghallják!
A buddhista, taoista és a woodoo kapcsolatról majd holnap tájékoztatlak.
Előzmény: cogito (1134)
bubis Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1135
Ennek a nick-nek ket hozzaszolasa van ezen a forumon (amiket erdekes modon nem lehet elolvasni az adatoknal), mitol lenne kozismert. Kinyogned vegre, hogy kamuzol-e vagy sem? En persze tudom, de a lujza kedveert! :)

Udv.
Andras

Előzmény: cogito (1134)
cogito Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1134
Az első egy közismert scientológusé.
Előzmény: bubis (1133)
bubis Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1133
Vannak mostanaban erdekes dolgok a forumon. Ebben a topikban peldaul van ket hozzaszolas is 1115-os sorszammal.

Udv.
Andras

Előzmény: lujza (1130)
lujza Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1132
A Tiéd megvan, csak az én két kérdésem tünt el.
(pedig láttam öket megjelenni.)

Csak hülyéskedtél, vagy tudsz valamit ?

Előzmény: cogito (1131)
cogito Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1131
1114,1125
lujza Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1130
A választ kösz.
Egyesülést nem tudok elképzelni, megállapodást igen.

Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy hová lett cogito hozzászólása, meg az én két kérdésem.

Előzmény: bubis (1129)
bubis Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1129
Miert, te el tudod kepzelni, hogy a HGY egyesul a $Ci-vel? Na ne kabitsal! :) Mert ugye cogito beszolasara gondlosz. Megallapodasrol sem tudok.

Udv.
Andras

Előzmény: lujza (1128)
lujza Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1128
Jó, akkor megkérdezem még egyszer : Igaz, hogy megállapodtatok vmiben a szcientológusokkal, vagy valaki hülyéskedett csak itten-e.
Előzmény: bubis (1127)
bubis Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1127
Jol van lujza, irhatsz! Szoltam a beepitett embereinknek, hogy hagyjanak szohoz jutni. :)

Most komolyan: Szerintm mentsd el egy textfileban amit becsepeltel mielott elkuldod. Engem mar sok kellemetlensegtol kimelt ez meg.

Udv.
Andras

Előzmény: lujza (1126)
lujza Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1126
Már a második hozzászólásom tünik el innen szó nélkül..
( hitgyülisek ne túráztassátok magatokat, csak kérdeztem, de ha furt eltünik a válaszom sose leszek tájékozott :( )
bubis Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1125
Varunk Sumer!

Majd imadkozunk erted, jo! :)
Ja, az elozo szoveg meg nem felt. vegleges.

Udv.
Andras

Előzmény: Törölt nick (1123)
bubis Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1124
Pusszantalak Sumer!

Tudom, hogy rad mindig szamithatok! :) Huseges vagy, mint egy goj! :))))))

Egyebket, mint tudod nem tekintjuk a Nepszabit Isten kinyilatkoztatasanak, szoval nincs miert magyarazkodnom. Sajnos ugy tunik, hogy mostanaban ok is teret engednek az ilyen irasoknak, volt mar erre pelda a rendszervaltas ota is. A cikk teli van marhasagokkal, probaltam egy rovidre szabott kritikat irni, remelem lekozolnek belole valamit a velemenyeknel. Ime:


Tisztelt Szerkesztoseg!

Fazekas Csaba tortenesz irasa annyi csusztatast tartalmaz, hogy a teteles megcafolasa valoszinuleg az O irsasanak tobbszorosere rugna. En csak nehany dologra szeretnem felhivni a figyelmet.

Fazekas Csaba szerint a Hit Gyulekezete (HGY) hivatkozasi alapkent hasznalja a katolikus es reformatus egyhaz napvilagra kerult penzugyi ugyeit, hogy: "lam, lam, ok is". En arrol meg nem hallottam, hogy a HGY elismert volna valamilyen penzugyi visszaelest (mert ugye ha lam, lamozna, elismerne), es azt sem hallottam, hogy barmilyen hatosag ilyesmit bizonyitott volna. Egy ilyen hir bizonyara a cimlapokon szerepelne. Olyan viszont mar sokszor volt -na nem a cimlapokon-, hogy valotlansagok hiresztelese miatt marasztalt el a birosag kulonbozo mediumokat a HGY-vel kapcsolatban. A Het cimu muror kapcsan ebben talan Fazekas Csabanak is erdemei vannak. Azokbol a vadakbol, amit az utobbi ket evben a HGY ellen felhoztak, szinten nem tudott bizonyonitani semmit semmilyen vizsgalat, pedig szamtalan ilyen indult, es zarult le a kozelmultban. Ha Fazekas Csaba maskepp tudja, nezzen jobban utana a forrasainak. Felhivnam meg a figyelmet arra is, hogy egy allitas nem lesz igaz, csak mert folyton azt hajtogatjak, bar ez egy igen osi, jol bevalt modszer, es tudjuk, hogy mire jo.

A HGY kontra Molnar Robert ugyben a szerzo szerint mindenkeppen Nemeth Sandor lesz a gyoztes. Szerintem is, de azt hiszem azok a ragalmazok is martirok lesznek, de foleg igy kommunikaljak majd az esemenyeket, akik ezeket a pereket elveszitik. Fazekas Csaba mar vallja is az elmeletet ami ezt megmagyarazza: miert pont o ne uszna meg, miert pont o ne tudna kicsuszni az APEH kezei kozul. Elore is felhaborito! Szoval Fazekas Csabanak, es sokaknak akik ugy gondolkoznak, hogy nem zorog a haraszta ha, mindegy a vegeredmeny, a sajat igazukat fogjak latni benne ... ok is. Igen ironikusnak tartom, hogy a szerzo (akar esetlegesen is) olyan jovobeli magatartassal vadol valakit, amit o maga mar most nyilvanvaloan kovet. Ilyenkor eszembe jut valami egy gerendarol, es elmeletileg itt be is fejezhetnem, azaz, hogy nem is igazan en.

Ami me'g a harasztot illeti, a nepi bolcsesseg oriasit teved! Hiszen azt mindig is zorgettek, ki ne tudna ezt! Hogy a szel fuj-e? Ha igen, es azok a peldaul gazdasagi termeszetu vadak igazak a HGY-re, amikkel telikiabaltak ezt az orszagot, pont a mostani APEH ne talalna semmit? Ki az aki ezt tenyleg komolyan gondolja? En nem hiszem, hogy ma kis hazankban ennek van realitasa.

Tisztelettel,
Do"tsch Andra's
Szeged

Előzmény: Törölt nick (1120)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1123
Gyerekek, ezt beszéljétek meg a szerdai házi csopiban, így egymás közt!
Előzmény: faithful (1122)
faithful Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1122
ÖÖÖ, nem egészen értem, hogy azt miért "szakadás"-nak hívják, amikor 265 (más források szerint 272) ember elhagy egy vallási közösséget, és újat alapít, amikor a másik közösség létszáma több tízezerre tehető...
(Ja, és akkor van olyan bagy alapító tag, aki már visszajött a hgy-be...:-)
Előzmény: Törölt nick (1121)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1121
Sziasztok!

Mit gondoltok erről, ha már a HIT a téma?

A Rágalmazás ellenes munkacsoport közleménye

Fazekas Csaba történész a Népszabadság május 4-i számában (Hit-viták) újabb kísérletet tett arra, hogy védelmébe vegye és igazolja a Hit Gyülekezetéből kivált néhány száz fős vallási csoport vezetői és ideológusai, elsősorban Bartus László, Takács Ferenc és Görbicz Tamás által megfogalmazott, és az elmúlt két év során sorra megcáfolt rágalmakat.

Az önmagát független szemlélő szerepébe helyező Fazekas elmulasztja megemlíteni, hogy korábban évekig a Hit Gyülekezete tagjaként egyházi alkalmazásban állt: a Szent Pál Akadémia oktatója volt. Doktori disszertációjának elkészítéséhez, valamint a szektakérdés Horthy-korszakbeli történetét feldolgozó könyve megjelentetéséhez a Hit Gyülekezete anyagi segítségét kérte. (Hasonlóan pártfogoltjához, Bartus Lászlóhoz, aki az újságírói pályafutásának első lépéséhez, a Magyar Hírlap szaktanfolyamának az elvégzéséhez igényelt egyházi támogatást).
Fazekas Csaba a hites anyagi támogatást lelkiismeretfurdalás nélkül elfogadta, majd Ph. D. fokozatát megszerezve a Magyar televízió nyilvánossága előtt lelkiismereti okokra (nevezetesen arra, hogy a felekezet nem az őáltala kívánatosnak tartott módon használja a „pénzt és a hatalmat” – A Hét, 1999. augusztus 15.) hivatkozva távozott a Hit Gyülekezetéből. Eddig - a magyar valóságot ismerve – szokásos a történet. A történész úr azonban tovább ment: még ugyanebben a tévéműsorban azzal vádolta meg korábbi munkáltatóját, hogy a Szent Pál Akadémián „az oktatók egy jelentős részének nem volt felsőoktatási, tehát nem volt felső fokú diplomája”, és kétségbevonta a főiskola – egyébként kiváló minősítéssel megkapott – állami akkreditációjának jogosságát.
A nyilvánosság előtt elhangzott rágalmak miatt a Szent Pál Akadémia helyreigazítási pert indított a Hét szerkesztősége ellen. A Pesti Központi Kerületi Bíróságon 1999. november 8-án megszületett jogerős döntés kimondja: a sajtó-helyreigazítási perben az MTV RT. képviselője elismerte, hogy „az azóta már megszüntetett A HÉT című műsor 1999. augusztus 15-i adása valótlanságot híresztelt a Hit Gyülekezete teológiai főiskolája, a Szent Pál Akadémia állami akkreditációjával kapcsolatban. A műsor közlésével ellentétben ugyanis a Szent Pál Akadémia akkreditációja teljesen törvényesen zajlott és az Akadémia az akkreditáció összes szigorú feltételét teljesítette. A perben született egyezség szerint az MTV Rt. 15 napon belül köteles a helyreigazító közlemény közzétételére.”
A Magyar Televízió eleget tett a bírósági döntésnek, és megkövette a Hit Gyülekezete alaptalanul megvádolt teológiai főiskoláját. Nem tudjuk, hogy Fazekas Csaba, akinek valótlan állításokat tartalmazó nyilatkozata közlése miatt a bíróság elmarasztalta az MTV-t, vajon bocsánatot kért-e a műsor miatta elmarasztalt szerkesztőitől. Egyet tudunk: a Hit Gyülekezetét nemhogy megkövette volna a hazugságokat a nagy nyilvánosság előtt híresztelő „független történész”, hanem legújabb cikkében ismét rágalmakat fogalmazott meg az egyház és vezetői ellen. Ezúttal a tekintélyes Népszabadság olvasóit igyekszik felültetni a tényekkel nyilvánvalóan ellentétben álló vádaskodásaival.

Fazekas állításával szemben nem igaz, hogy a Hit Gyülekezete vezető lelkésze „a katolikus egyházat, vagy a portugálokat en bloc lefasiztázta”. Még a Fazekas Csaba barátai által az egyházi archívumból kicsempészett és utólag tendenciózusan összevágott videofelvételből is kitűnik, hogy nem a katolikus egyház, hanem az egyházi állam, a Vatikán és Mussolini között 1929-ben megkötött egyezmény kapcsán fogalmazott meg Németh Sándor – nem egyházi rendezvényen – egy ifjúsági táborban tartott előadása során kritikát. Portugália esetében a hetvenes évekig fennállt diktatúrára vonatkozott az egymondatos megjegyzés. Fazekas Csaba jelen volt ezen az előadáson, sőt ugyanezen a fórumon az egyik következő előadást éppen ő tartotta. Ennek hangfelvétele, az – egy történésztől szokatlanul indulatos vallási és politikai kirohanásokkal együtt – birtokunkban van. Fazekas Csabát a tudatos rágalmazástól egyébként az sem tartja vissza, hogy a fórumon sem hívőként, sem történészként, sem egyetemi oktatóként egy szóval sem emelt kifogást az elhangzottakkal kapcsolatban.

A hazugságon kapott történész érthetően ideges amiatt, hogy Hit Gyülekezete más kérdésekben is sikerrel cáfolja meg – akár bíróság előtt is – az ellene megfogalmazott rágalmakat. Így Fazekas előre kijelenti – a demokratikus jogállam alapjait kétségbe vonva –, hogy a megvádolt közösség akkor is vétkes, ha a bíróság történetesen a rágalmazót marasztalja el. Tanúsítja tehát: maga is tudja, hogy ő és barátai a Hit Gyülekezetét vádló állításaikat megalapozatlanul tették. A demokratikus jogállam igazságszolgáltatási kompetenciáját általában azok a szélsőjobb- vagy szélsőbaloldali demagógok szokták így megtagadni, akik a médiában újra meg újra elismételt, bizonyítatlan vádjakkal a társadalom egyes rétegeiben hangulati alapon kiváltott „népharagot” akarják az ország fő irányító tényezőjévé emelni az igazságos ítélkezés helyett, hogy így a jog megkerülése által, minél nagyobb számban megnyerve a hiszékeny és hozzá nem értő embereket, leszámolhassanak ellenségképük megtestesítőivel, és elidegenítsék őket a társadalomtól. A XX. századdal foglalkozó magyar történész ne tudná, hogyan alapozták meg a zsidótörvényekhez szükséges társadalmi hangulatot az antiszemita mozgalmak? Ez az érvelés leleplezi és végképp hiteltelenné teszi Fazekas buzgó igyekezetét, amellyel a Hit Gyülekezete ellen nemtelen eszközökkel két éve vallási kampányt folytató Bartus-Takács-Piszter-Görbicz csoport eddigi ténykedését próbálja meg kimosdatni.
Fazekas kiáll Bartus könyve mellett, mondván, az „tényszerű” írás, hasonlóan egyházvezetővé előlépett barátainak további megnyilatkozásaihoz. A könyv alapján 1999. decemberében Bartus László 11 pontból álló ügyészségi feljelentést fogalmazott meg, amelyet Molnár Róbert kisgazda képviselő nyújtott be a hatósághoz. A vádpontokból a legsúlyosabb kilencet már az első körben lesöpörte az asztalról az ügyészség, még gyanúalapnak sem tudva azokat elfogadni. A maradék két – technikai jellegű – gyanúval kapcsolatban sem a Hit Gyülekezete ellen folyik a vizsgálat, hanem ismeretlen tettes ellen. Fazekas most utólag csatlakozik a feljelentőkhöz, ám ettől még állításai nem lesznek igazak.

Elgondolkoztató, hogy Fazekas – miközben óva inti a „liberálisokat”, hogy a vallászabadság okán védelmükbe vegyék a Hit Gyülekezetét – olyan ex-hites személyek mellett áll ki, mint Takács Ferenc, aki írásaiban a gyülekezetet „júdaista vallású, szabadkőműves kötődésű” politikusok támogatásával vádolja, valamint aggódik a közösség általa túlzottnak vélt „elromásodása” miatt. Ilyen és ehhez hasonlók a Fazekas által „tényszerűnek” és „bűnbánattal” megfogalmazottnak mondott „jobbító szándékú kritikák”. (Ezekről már részletesebben írtunk munkacsoportunk korábbi közleményeiben)

Hogy a Takács Ferencék által hangoztatott konstruktív hangnem és bocsánatkérés mennyit ért, már rég kiderült: ugyanazon a napon, 1998. augusztus 24-én, amikor a volt hites „menedzsment” tagjai elküldték „jószándékú” nyilatkozatukat a Hit Gyülekezete irodájába, érkezett meg faxon a Magyar Hírlap szerkesztőségéből a „Lemondások a Hit Gyülekezetében – Senki sem tudhat a számilliós tized hollétéről” című cikktervezet. Ez a cikk a Magyar Hírlap hivatalos szerkesztőségi programján készült, a szerzőjeként eredetileg Bartus László neve szerepelt. Az elküldött szövegben Bartusnak nyilatkozozott Görbicz Tamás és Montvai Zoltán (ma a Budapesti Autonóm Gyülekezet vezetői közé tartoznak). Vádjaikból (milliárdos gazdasági visszaélések, sikkasztás, vesztegetés stb.) semmi nem igazolódott, jóllehet nyilatkozataik nyomán az adóhatóság egy éve vizsgálja a egyház és intézményei gazdálkodását. A Magyar Hírlap írásában szereplő vádakkal mindenesetre egy több mint 150 cikkből álló médiahullámot indítottak el a Hit Gyülekezetével szemben, amelyre Bartus hírhedt „barna könyve” tette fel a koronát. A rágalomkórus ellenére a közösség továbbra is eredeti céljait követve hirdeti Jézus Krisztus evangéliumát, és tagsága az elmúlt két évben több ezer fővel gyarapodott – megrögzött kritikusainknak nem kis frusztráltságot okozva, amint az Fazekas írásából is kitetszik.

Fazekas Csaba cikkében most szemforgató módon azon aggódik: „évekre elodázódhat a Hit Gyülekezete belső megújulása”. Fazekassal és barátaival ellentétben egyházunk több tízezer tagja úgy látja: a keresztény erkölcsi és szellemi követelmények tükrében közösségünknek ugyan valóban szüksége volt „megújulásra”, ám ez már két éve megtörtént. Akkor, amikor a gátlástanul rágalmazók – akik teológiájába a „ne tégy felebarátod ellen hamis tanúbizonyságot” tízparancsolati felhívása sem fért már be – eltávoztak egyházunkból.

A Hit Gyülekezete, ahogy a múltban, a jövőben is kész és kezdeményezi a tisztességes, felekezeti hátsó szándékoktól mentes dialógust vallási és közéleti kérdésekben egyaránt. (Friss példája ennek a napokban megjelent Vallásszabadság, társadalom és hatalom című könyv, amely a Hetek című lap és a Teljes Evangéliumi és Diák Szövetség által rendezett nemzetközi konferencia felszólalásait tartalmazza, köztük Schanda Balázs, Platthy Iván, Máthé Tóth-András, Sajó András, Szabó Miklós és Hack Péter előadását.) Tény azonban, hogy Fazekas Csaba és barátai pályán kívüli bekiabálásait a jövőben sem kívánjuk komolyan venni.

Budapest, 2000. május 4.

A Rágalmazásellenes Munkacsoport nevében:
Szobota Zoltán

TioT

Törölt nick Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1120
bubis,
hites tesóm! Nem tudom én már itt nézni, hogy szenvedtek, ha pár napig nincs rólatok szó, ugye tudod, hogy rám mindig számíthatsz! :) Szvsz ez becsületes népszabós cikk - vagy már a Népszabadságot is megszállták? Tudod, a katolikusok - lehet, hogy hamarosan a róm. kat. egyh. hivatalos lapja lesz? Ne engedjük, az Úr velünk!
Előzmény: bubis (1119)
bubis Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1119
Ugye montam! :)

Hit-viták

Előzmény: bubis (1118)
bubis Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1118
Szerintem mar nem kell sokaig varni a folytatasra. :) Bar egyszer csak feladjak, vagy meghalnak.

Udv.
Andras

U.i. idegbetegekenk, es fanatizalt hitgyulifikazoknak: nem arra gondoltam, hogy valaki megoli oket, hanem arra hogy ugy halnak meg, hogy mi meg mindig itt vagyunk.

Előzmény: vfo (1115)
demszkipubi Creative Commons License 2000.05.04 0 0 1117
arrd. Piszter fm US.
Bingo same.
cogito Creative Commons License 2000.05.03 0 0 1116
Amióta egyesült a scientológiai egyházzal teljesen tanácstalanok lettünk.
Előzmény: vfo (1115)
vfo Creative Commons License 2000.05.03 0 0 1115
Mi van, kampányszünet van a HIT ellen?
Előzmény: vfo (1113)
bubis Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1114
Hat ez szerintem is egy kicsit pitianer akcio. Meg kell oket dobalni zaptojattal es kesz! :))))))

Udv.
Andras

Előzmény: olhado (1111)
vfo Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1113
Mi a logika épüóletes megjegyzésedben? Attól tartok, túlságosan emocionális vagy.
Előzmény: olhado (1111)
topicnyitó Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1112
Lásd a KIS MAGYAR PORNOGRÁFIA topicot! Avagy az ötvenes évek szellemének új generációja és az ő mestereik.
Előzmény: Gorilla tanainak követője (1110)
olhado Creative Commons License 2000.04.20 0 0 1111
Duplázott idiotizmus. Ha nem tudnám, hogy komolynak szánták, akkor paródiának vélném ezt a förmedvényt. A szadi új generációja a régit is messze alulmúlja, méltó párjai ők a BIT-es fiúknak.
Előzmény: Gorilla tanainak követője (1110)
Gorilla tanainak követője Creative Commons License 2000.04.20 0 0 1110
E-MAIL A MINISZTERELNOKNEK

Tisztelt Miniszterelnok ur!

Mi, a Magyar Koztarsasag polgarai nem fogadjuk el, hogy On folyamatosan
osszejatszik a szelsoseges politikai erokkel.
Tiltakozunk az ellen, hogy az Europai Unio tagallamai és tagjeloltjei kozul
egyedul On fogadja azt az osztrak kancellart, akinek kormanyat
Magyarorszag europai szovetsegesei egysegesen elutasitjak.
Tiltakozunk az ellen is, hogy On politikai celjainak megvalositasa
erdekeben egyuttmukodik a hazai szelsojobboldallal.
Miniszterelnok ur!
Felszolítjuk, hogy biralja felul eddigi politikajat es egyertelmuen
szakitson mind a hazai, mind a kulfoldi politikai szelsosegekkel.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - -

Ezt az e-mail kampanyt az SZDSZ - Uj generacio inditotta utjara.
Magyarorszag tortenetenek elso internetes politikai akciojarol van szo. Az
akcio celja, hogy bebizonyitsuk, nagyon sokan vannak Magyarorszagon, akik
modern es demokratikus orszagban akarnak elni, ezert nem fogadjak el a
szelsoseges partokkal osszejatszo politikat.

Mi a teendo, ha egyetertesz a fentiekkel?

1. Kuldd tovabb ezt a levelet, annyi ismerosodnek, ahanynak csak tudod!
2. Aprilis 27-en (a Schussel latogatas napjan) kuldd el a level fenti
reszet a miniszterelnoknek, a viktor.orban@meh.hu e-mail címre.
3. A biztonsag kedveert, amikor a miniszterelnoknek elkuldod a levelet,
kuldj egy masolatot nekunk is, hogy meg veletlenul se mondhassak azt, hogy
nem kaptak semmit. (Az e-mail cimzesenel a 'masolat:' vagy a 'Cc:' rovatba
ird be azt, hogy ujgeneracio@szdsz.hu.)
4. Ha nem akarod felfedni a kileted, de megis akarsz uzenni a
miniszterelnoknek, akkor aprilis 27-en gyere az SZDSZ honlapra
(www.szdsz.hu) es innen egy gombnyomassal elkuldheted a fenti levelet.

Gorilla tanainak követője Creative Commons License 2000.04.20 0 0 1109
E-MAIL A MINISZTERELNOKNEK

Tisztelt Miniszterelnok ur!

Mi, a Magyar Koztarsasag polgarai nem fogadjuk el, hogy On folyamatosan
osszejatszik a szelsoseges politikai erokkel.
Tiltakozunk az ellen, hogy az Europai Unio tagallamai és tagjeloltjei kozul
egyedul On fogadja azt az osztrak kancellart, akinek kormanyat
Magyarorszag europai szovetsegesei egysegesen elutasitjak.
Tiltakozunk az ellen is, hogy On politikai celjainak megvalositasa
erdekeben egyuttmukodik a hazai szelsojobboldallal.
Miniszterelnok ur!
Felszolítjuk, hogy biralja felul eddigi politikajat es egyertelmuen
szakitson mind a hazai, mind a kulfoldi politikai szelsosegekkel.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - -

Ezt az e-mail kampanyt az SZDSZ - Uj generacio inditotta utjara.
Magyarorszag tortenetenek elso internetes politikai akciojarol van szo. Az
akcio celja, hogy bebizonyitsuk, nagyon sokan vannak Magyarorszagon, akik
modern es demokratikus orszagban akarnak elni, ezert nem fogadjak el a
szelsoseges partokkal osszejatszo politikat.

Mi a teendo, ha egyetertesz a fentiekkel?

1. Kuldd tovabb ezt a levelet, annyi ismerosodnek, ahanynak csak tudod!
2. Aprilis 27-en (a Schussel latogatas napjan) kuldd el a level fenti
reszet a miniszterelnoknek, a viktor.orban@meh.hu e-mail címre.
3. A biztonsag kedveert, amikor a miniszterelnoknek elkuldod a levelet,
kuldj egy masolatot nekunk is, hogy meg veletlenul se mondhassak azt, hogy
nem kaptak semmit. (Az e-mail cimzesenel a 'masolat:' vagy a 'Cc:' rovatba
ird be azt, hogy ujgeneracio@szdsz.hu.)
4. Ha nem akarod felfedni a kileted, de megis akarsz uzenni a
miniszterelnoknek, akkor aprilis 27-en gyere az SZDSZ honlapra
(www.szdsz.hu) es innen egy gombnyomassal elkuldheted a fenti levelet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!