Bocsi, de tudod, szoktak ilyen típusú kérdéseket viccből föltenni errefelé. Néha benyaljuk, és válaszolunk, de legtöbbször sikerül felismerni a trükköt. Én most mellényúltam...
Ha elárulod, hogy mennyit akarsz rákölteni a gépre, akkor tudunk konkrét tippeket adni. Az is fontos, megválaszolandó kérdés, hogy mi mindenre akarod majd használni a gépet.
Az viszont a legrosszabb módszer, hogy a gombhoz keresel kabátot, már ha érted, hogy mit akarok mondani... (Egy 667-es DDR RAM nem tétel, használtan 2 ezres, nehogy már ahhoz akarj gépet venni.) A videokártyád jó és használható, remek, hogy már megvan.
a 2 256os az 333 fut az 512es 400on! Csak az én hozzánemértésemből adódóan kerültek be és gondolom ez a hiba! Egyetlen 1 kérdésem lenne és utána már nem zavarlak titeket! AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Dual-Core CPU -->ennek a használt ára: 6800Ft Ha ehhez nézek 1 alaplapot az stimmelni fog? Nem értek a 2magos processzorokhoz az alaplapba 2 kell ilyen?
2gb-om van! van 2*256mb ddr ami most van a gépbe + 1 512es amit kivettem a gépből mert a counter strike vmi memóriahivatkozásra hivatkozott és nem indult el! Erre kaptam azt az infót h vegyem ki! így el is indult a játék! + az 1gb-os ddr2es ram ami szintén nincs a gépembe! DE sry amiért fárasztottalak és összezavartalak titeket!
Azt hittem hawkeye nekem írta h én hülyülök! Amit ricsi nekem írt válaszára írta! Erre reagáltam! Értettem azt amit írtál de 110k-m nincs gépre! Próbáltam más alternatívát keresni, mert nekem nem kell egy bivaly erős gép csak annyi h ne kezdjen el folyton baszakodni velem! Ez a gép 1-2 évig kellene nekem!
Sajnálom, hogyha hülyülésnek tűnt! Sajnos nem vagyok nagyon képben a gépekkel "vasakkal" kapcsolatban! Csak jobb gépet szerettem volna úgy h nem költök rá olyan sokat! Amim van: 1gb DDR2 667Mhz kingmax memória; asus en8500gt silent htp 512!
Igen, erre. Így már látok mindent. 9950 a procid, én valamiért 9850-re emlékeztem. Látszik, hogy a szorzóját és a feszültséget is visszavette, tehát működik a CnQ.
Újabb vasba eleve DDR2-nél kezdődik a RAM. Ha platformban engem kérdezel, akkor Intel. Valamint mondtam, a mostani tápod sem lesz jó.
50k-ból kijön egy alap ház, legkisebb proci (de bővítésnél minek vennénk több éves procit?), lap, meg 2 giga RAM. Játszani VGA is kell, legkisebb valamire valót ha odatolod, akkor már majdnem 70ezer.
Annyira nekem nem kell bivaly gép! Counter Strike Source-ozok! Csak annyi kéne, hogy ez menjen meg esetleg a Fifa09! XD Ramom+ minden egyéb van Csak egy alaplap+proci meg ezekhez megfelelő hűtés! + nem feltétlenül gondolkodok újban! Az itel vagy az AMD szuperál jobban?
"hanem egy szép kékhalált, amelynek a képét ő tette fel az említett linkre, hogy nekünk bemutathassa."
Tényleg nem árt, ha megértem a kérdést. A kék képernyő alapján vinyó probléma, amire a M$ azt tippeli, hogy van egy slave vinyó a rendszerben, ami egyedül csücsül a drótján.