Keresés

Részletes keresés

Egy irodalomtanár közülük Creative Commons License 2004.11.20 0 0 85
Halder legény

Jó lenne ha nem a demagógia adná a választ.
Mert,csak másodosztályú állampolgárság az, amit adni tud az ország a határon kívülieknek.
Az itthoniak jogainak töredékével.
És ez ugyanolyan szégyen, mintha nemmel szavaz valaki.
Előzmény: Törölt nick (84)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.20 0 0 84
Megint felvetődik a kérdés ki számít magyarnak ?

Mi kell ahhoz, hogy valaki ehhez a nemzethez tartozónak érezze magát ? Mi az amit számon lehet kérni ? Jár-e ez valami kötelezettséggel az egyén részéről, vagy erre nincs semmi szükség.

Azon kívül persze, hogy a Fradizmus alapból kötelező !!! :)

 

Mert ezek a férgek, kik nem adnák meg a magyar állampolgárságot több millió önhibáján kívül a csonka hazán kívül rekedt magyarnak, különböző okokra hivatkozva, nagyon, de nagyon felháborodnak, ha valakiben kétségek támadnak az ő magyar nemzeti érzéseikben, s magyarságukban.

Ők magyarok, mondják, ezt nehogy valaki kétségbe vonja, igaz közösséget nem vállalnak nemzettársaikért, semmilyen áldozatra nem képesek, mindent forintra számítanak, még olyat is, melyet egyébként soha nem szabadna így átszámítani, érzéseik meglehetősen furcsák ezen a téren, hogy finoman fogalmazzak.

 

Mit röhögnek rajtunk a szomszédos államokban, náluk ilyen nem fordulhatna elő.

 

Törölt nick Creative Commons License 2004.11.20 0 0 83
Továbbra is ferdítesz !

Én két csoportot említek újra-meg újra, a végzetség(én nem írtam sehol minimumként a diplomát, mely esetben nagyon leszűkülne a szavazok köre) és a vagyon( itt sem milliomosokra gondoltam) szerint, te meg mindig megpróbálsz valamit még hozzáhazudni(mivel nem eleszőr teszed egyszerűen nem tudom másnak hívni) az általam beirt szöveghez első próbálkozásodnál szerinted én a más véleményűeket is kizárnám ki, mikor hevesen tiltakoztam, hogy ez nem írtam, másodjára más ezúttal pártállásról írsz. Hol írtam ezt ?

 

Én nem aszerint zárnám  a szavazásból az embereket, hogy esetleg más a véleményük, más pártra szavaznának fogjad már fel, sőt !!

 

Mivel én nemzeti radikálisnak tartom magam, így nekem ez még elméletileg rosszul is jön, mert például a magyarországi zsidóság, mely iskolázottabb és vagyonosabb a nagy átlagban, mint a magyar, és sajnos tudatosabban megy is el szavazni, így ezeknek a súlya is nőne, tehát pont a velem homlokegyenest ellenkező véleményűeket is erősítené ez a lépés, te szerencsétlen !!!!!!

 

Ráadásul ez itt egy vitafórum, valaki felvett egy témát és lehet rajta vitatkozni.

Én megemlítettem, a demokrácia jelenlegi működésének zavarait, melyet nálam sokkal okosabb értelmesebb emberek elemeznek és írnak le, valami megoldást kéne találni, arra, hogy a választásokon több millió ember úgy szavaz, hogy fogalma sincs mire is teszi a voksát. Addig ha kérdezik, ő büszkén feleli, őt nem érdekli a politika és nem is követi az eseményeket, de a szavazás napján ezek egy része elmegy még is és az ország irányát meghatározó döntést hozhat. Erre kell valamilyen megoldás, lehet az általam említett kritériumok nem jól, de én ezt vitaalapnak szántam, te pedig ebbe kötsz bele újra és újra.

 

Egyébként az a 56-os számú hozzászólásom nagy része a MIÉPről szól, másik nagy része a mostani népszavazásról, és csak egy kisebb része a demokrácia általam hibásnak tartott működéséről.

Ennyi.

 

 

 

Előzmény: Total (80)
rongyosgárda Creative Commons License 2004.11.20 0 0 82
Már megbocsáss de ha te lebolondozhatod Haldert, akkor te is kaphatsz jelzőket.
Előzmény: Total (74)
rongyosgárda Creative Commons License 2004.11.20 0 0 81
Én még emlékszem, mikor kerényi a zsdsz-el nyomult, és a 168 órának publikált, és fasiszta veszélyről makogott.
Előzmény: Itamás (54)
Total Creative Commons License 2004.11.20 0 0 80
Késő van ! Ne kezdjük ezt oké !
1; Ha te ezt írod:"Én csak két csoportra osztottam kik szavaznának(de itt lehet bármi más kritérium is, csak tudja az illető mire szavaz, mert ma nem ez a helyzet) függetlenül a véleményüktől ! Jelentős különbség." akkor az a csoport akik nem szavaznának , azokat korlátozod csak azért mert más a pártállásuk , vagyoni helyzetük , iskolázottságuk .
Megmondom őszintén ez nem "jelentős különbség " ez azonosság . Hol itt a hazugság ?
2 ; Tudodmit majd tőlled megtudom !

Igen kijelentem a demokráciánál jobb rendszer nincs ! Az általad támogatott feudalizmusnál sokkal tökéletesebb . (Így minden MAGYAR egyenlő lehet .)

Maradtam ugyanazon véleményemmel

ÉLJEN A KÖZTÁRSASÁG
HAJRÁ FRADI


Ui. Nem a MIÉP vagy más pártzászlótól félek , hanem attol hogy 1 bármely eszme kisajátíthatja szeretett klubbomat .
Előzmény: Törölt nick (79)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.20 0 0 79
„És én is leírhatom a véleményemet ami nem változott .”

 

Ez a vélemény kölcsönös, de gondolom ezt te is sejted. Csak én nem kezdek futóbolondozni, pedig hidd el, tudnálak jellemezni csak nincs értelme.

 

Mindig volt véleményem a MIÉP zászlóktól rettegőktől, kis hazánkban 40 év kommunizmus után, s hogy a diktatúra emberei továbbra is / újra irányítják az országot, valóban Csurka

 a veszélyforrás.

 

A szavazásra visszatérve, és az általam írtakra.

1/ Ne hazudj, csúnya dolog, én SEHOL nem írtam, hogy korlátoznám azt, kinek más a véleménye, ez a te hozzáállásod a futóbolonddal, ne kend rám.

Én csak két csoportra osztottam kik szavaznának(de itt lehet bármi más kritérium is, csak tudja az illető mire szavaz, mert ma nem ez a helyzet) függetlenül a véleményüktől ! Jelentős különbség.  

 

2/ Nézz utána, hogy a magyar történelem milyen nagyságainak volt ez a véleménye, lehet meg fogsz lepődni.

 

Ha te ki mered jelenteni, hogy az emberi történelem legjobb rendszere a jelenlegi(ez még lehetséges) és nem is lesz nála jobb(ez már nem), nem lehet róla vitát sem folytatni, az a te dolgod.

Egyszerű a helyzet, alapvetően máshogy ítélünk meg dolgokat. Értelmes ember ezt el tudja viselni, ez is a demokrácia, vagy nem ?

 

 

Előzmény: Total (77)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.20 0 0 78
Sport 1   Szombat este :

 

Barca - Real  a meccsek meccse !!

 

Remélhetőleg a Barcelona nyer.

Total Creative Commons License 2004.11.20 0 0 77
Igen itt bármit el lehet mondani !
Példáúl miután kifejti , hogy korlátozná a demokráciát KORLÁTOZNÁ a MAGYAROKAT önrendelkezési jogaikban , csak azért mert van akinek (minő megengedhetettlen vétek) más a véleménye mint a magáé , esetleg vagyoni helyzete , vagy diplomáinak száma nem azonos az Önével . Na ezután diktatúráról , cenzúráról baszélni ... nem kis ellentmondás .
Na pédáúl ezért csudás dolog ez a demokrácia mert ilyeneket is írhat !
És én is leírhatom a véleményemet ami nem változott .

Maradtam tisztelettel !

ÉLJEN A KÖZTÁRSASÁG
HAJRÁ FRADI

Előzmény: Törölt nick (64)
Pat_Healy Creative Commons License 2004.11.20 0 0 76
igen tudom, hogy sajtóklun van minden pénteken a bp tévén, de sajnos nálunk azt nem lehet fogni. annak idején magyar atv-n követtem az eseményeket. sejtettem, hogy valamilyen módon ezzel van összefüggésben Halder hozzászólása csak az nem volt világos, hogy hogy keveredik oda nemmel szavazók zöme és nigériai srác:)..bár igazábóól még most sem világos csak tippem lenne rá..
Előzmény: takacsi (73)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.20 0 0 75
Vasárnap délelőtt 10 órától ismétlik.

Előzmény: Pat_Healy (72)
Total Creative Commons License 2004.11.20 0 0 74
Drága uraim amikor valaha ide írtam, és az rég volt , soha nem vontam kétségbe , hogy ki mekkora fradista .
Azt vonom kétségbe , hogy megkérdezheti : "(azt nem értem, hogyan keveredik közénk komcsi?) " !
Azt vonom kétségbe , hogy egyáltalán toddja mi az a komcsi ! Miféle komcsi ? Aki nem szélsőségesen (!) jobboldali az az Őn számára a komcsi ! Ez elvakult , szemellenzős gondolkodás .
És igen a MIÉP zászló kompromitálja a ferencvárost , föntartom a véleményemet ez is közrejátszik a nézőszám drasztikus csökkenéséhez( persze nem ez az egyetlen ok) . Mint ahogy mondjuk , egy Che Guevara zászló is kompromitálná , (hála a jó istennek nem volt ilyen és remélem nem is lessz soha) , mert erőssen politizálná az alapvetően nem erre a célra alapított FERENCVÁROSI TORNA CLUB-bot . És igen , jó érv az , hogy a FERENCVÁROSnak mindig volt egy nemzeti jellege , főleg a Kádár diktatúra alatt , de ez egy EGYSÉGES NEMZETi jelleg volt . Nem pártoskodó , egymást lehazaárulózó dágvány , ahol lekomcsizuk , lenácizzuk azt aki nem úgy gondolkodik mint mi. Ez a feladat a demokráciában a pártokra hárúl , akik lássuk be szépen teljesítik is nemzetmegosztó hivatásukat . (És ide tartozik a MIÉP is , ill. annak maradékai .)




Előzmény: takacsi (65)
takacsi Creative Commons License 2004.11.20 0 0 73
Pénteken este 20 órától SAJTÓKLUB Bp TV-n.
Érdemes megnézni mindig.

Bencsik, Tóth Gy, Szentmihályi Szabó, Sinkovics, (ugye Lovas Brüsszelben), a mai vendég mondta a híres mondatot egy hete:
"a szar elvált a viztől" (Duray).
A hazaárulók a nemzettől.
Előzmény: Pat_Healy (72)
Pat_Healy Creative Commons License 2004.11.19 0 0 72
ha szabad megkérdeznem ezt ti hol láttátok?
Előzmény: Törölt nick (70)
mash Creative Commons License 2004.11.19 0 0 71

na igen

szégyen

ez Budapest

Előzmény: Törölt nick (70)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.19 0 0 70
Micsoda egy mocsok banda.

Egy zsidó srác, kinek ősei talán 100-150 éve jöttek Galliciából szerint a határon túli magyarok talán, igen talán ők is magyarok. Tehát megengedte nekik, és nekem, ki székely származású vagyok, hogy magyarnak érezze magam, mondja ezt ő.

 

Egy nő szerint már így is sokan vagyunk, mondja ezt akkor, mikor nemsokára csak 7 millióan leszünk.

 

Egy fiatal lány szerint már így is elég külföldi, nem magyar van már itt. Ezt nem is értettem, ezek szerint a határon túli magyar az nem magyar, egyenlő egy kínaival az ő szemében ?

 

A többiek csak szimplán nem akarják mert pénzbe kerül, vagy mert elveszik a munkát.

 

A legengedékenyebb egy idősebb hölgy volt, ki megadná az állampolgárságot, de csak ha nem jönnek ide, mert akkor isten ments.

 

Valóban a nigériai néger srác volt az egyetlen ki igennel szavaz. Itt tartunk. Hurrá.

 

Előzmény: mash (69)
mash Creative Commons License 2004.11.19 0 0 69

szégyen a sok birka nem szavazó

az egyetlen igen egy néger szájából hangzott el

Előzmény: Törölt nick (68)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.19 0 0 68
Budapest tévén meg Sajtóklub !! 20 órától.

Előzmény: mash (66)
mash Creative Commons License 2004.11.19 0 0 67
mash Creative Commons License 2004.11.19 0 0 66
nézzétek Orbánt a Hír Tv-n!
takacsi Creative Commons License 2004.11.19 0 0 65
Halder értelmes, gondolkodó, magyar, Fradista.

Bírálatodnak annyi igazsága van, mint amit nekem címeztél valaha:

Total válasz 2002.03.02 00:29:20 (34476)
Ez igaz 2db. MIÉP zászló volt kint a rácson .
Ezért vannak kint 8500-an és nem tízezerrel többen !!!

Előzmény: takacsi (34444)

Mostanság egyetlen MIÉP zászló sincs (több, mint két éve) a rácson és nem 18.500-an vagyunk, hanem 3-4 ezren.
Tehát nehezen találod meg az igazságot.
Haldernek meg igaza van...
(azt nem értem, hogyan keveredik közénk komcsi?)

Előzmény: Total (63)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.19 0 0 64
Igen, nincs kizárva, hogy egy egyszerű futóbolond vagyok, de ne zárja ki annak a lehetőségét se, hogy súlyosabb, komplikáltabb esettel áll szembe.

 

Viszont itt komoly problémáim támadtak, nem az a lényege a jelenleg egyetlen hiteles és elfogadott nézetnek, rendszernek, hogy mindenki elmondhassa a saját meglátását, értékelését, legyen az bármekkora hülyeség ?

 

Ezek szerint az ön nagy demokrácia elképzelésébe az már nem fér bele, hogy „egy egyszerű futó bolond” elmondja a véleményét, mely esetleg teljesen más mint az öné. Pedig eddig úgy tudtam, ez is az egyik vívmánya.

 

Én ezt inkább diktatúrának nevezném, önből jó cenzor lett volna.

 

Ja és köszönöm, hogy összefoglalta az írásomat, így legalább látom önt mi ragadta meg a szövegből, higgye el, ez is sokat elárul nekem önről.

 

 

Előzmény: Total (63)
Total Creative Commons License 2004.11.19 0 0 63

Kérem ! Könyörgöm !

Miért kell ez?

.

A kedvencem :"A demokrácia hátránya, álságos eredménye, hogy mindenki szavazhat. Én egyszerűen csak, tényleg leegyszerűsítve a primitív tömeg segítségével végrehajtott diktatúrának nevezek.

Ezzel az arctalan, s tudattalan tömeggel, mely egyébként gyakran büszke is erre, bármit el lehet érni, s meg lehet szavaztatni, nagyon könnyű őket irányítani. S ezen változtatni már sohasem lehet.
Az én véleményem szerint szavazni csak a végzettség (van hozzá képzettsége és nagy valószínűséggel esze is), vagy tulajdon (vagyona miatt nem szavaz felelőtlenül) alapján lehetne.



Ezen persze mindig fel lehet háborodni, de az elmúlt 14 év ezt bizonyítja."

Kérem írja le máskor , hogy: Éljen a feudalizmus ! Le a nemzetközi zsidó , illuminátus összeesküvéssel ! Sokkal rövidebb és nem is kell az érdeklődőknek annyit olvasniuk hogy észrevegyék maga 1 egyszerű futóbolond !





Előzmény: Törölt nick (56)
bode1899 Creative Commons License 2004.11.19 0 0 62

Más téma, de a Fotex kapcsán érintettek voltunk (mot már múlt idő, hála az égnek):


Az 'istenített forint' veszélyezteti az Ajka Kristályt
Az Index információi szerint tömeges létszámleépítés várható a Fotex-csoport zászlóshajójaként számon tartott Ajka Kristálynál. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök egy szombathelyi rendezvényen beszélt arról, hogy az erős forint többek között gátolja a hazai vállalkozások sikerét, Ajkán 1400 dolgozó munkahelye került végveszélybe az Egyesült Államokba irányuló export romló bevételei miatt.

Spirk József (spirk@mail.index.NOSPA-M.hu)
2004. november 19., péntek 11:05

Az Ajka Kristály Kft. több száz dolgozója kerülhet utcára a cég romló bevételei következtében.

Végveszélyben 1400 munkahely

A Fotex-csoporthoz tartozó társaság vezetője információink szerint a napokban a kormányzat segítségét kérte a munkahelyek megmentése érdekében. A cég problémáiról Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is beszélt egy szombathelyi közönségtalálkozón csütörtökön. A kormányfő szerint "Ajkán 1400 ember munkahelye került végveszélybe", Gyurcsány Ferenc a cég problémáiért egyértelműen "a jobboldal által istenített erős forintot" tette felelőssé. Gyurcsány kifejtette, hogy országos méretekben fenyegeti a forint magas árfolyama a munkahelyek megtartását, mert visszaesik az exportra dolgozó cégek bevétele.
96 százalék exportra

Mint ismertes a Várszegi-birodalom érdekeltségébe tartozó ajkai cég termékeinek 96 százalékát az Egyesült Államok, Nagy Britannia, Japán, Olaszország, Németország, Svájc, Franciaország piacain értékesíti. A forintárfolyam már a tavaly is kisebb visszaesését okozott a kft. forgalmában: 2003 első felében 2,7 százalékkal csökkentek az Ajka Kristály eladásai.

Nem tudom, de el kellene dönteni, melyik a fontosabb: a Fotex tulajdonú, amerikai piacra termelő, és emiatt hátrányban levő Ajka Kristály vagy az ország (nyugdíjak, gyes, gyed értéke stb. stb.). Még gondolkodom :)))))

bode1899 Creative Commons License 2004.11.19 0 0 61
Nem fogadok veled, de csak azért, mert így lesz :))) Az EU Lengyelország példáján tanulta meg, milyen az, ha egy szegény, de nagy lélekszámú, ergo nagy szavazatsúlyú tagot vesz fel. Namost Románia még szegényebb, de elég nagy lélekszámú, azaz lenne súlya az EP-ben, az Európai Tanácsban - azaz zsarolhat.
Tag szvsz a közeljövőben Svájc vagy Norvégia lehetne, ha a helybeliek megbuggyannának, és kérnék. Románia, Bulgária no, és ott van még Törökország, ami bazi nagy gondja az EU-nak. Sajna emiatt Horvátország sem lesz, noha gazdaságilag veri Ro-t és Bult-t.
Előzmény: Matt (59)
Itamás Creative Commons License 2004.11.19 0 0 60
csatlakozom...

na és a fogadást megtoldom még egy ládával...
:))
Előzmény: Matt (59)
Matt Creative Commons License 2004.11.19 0 0 59

van rá egy láda söröm, hogy a románok 5 éven belül nem lesznek EU-tagok.

legutóbb hatalmas mértékben bővült az eu, és sztem most mindenki kivár, hogy hogyan reagál Európa a nagyobb Közösségre. hogyan fog működni az intézményrendszer, a jogalkotás, a gazdaság, a közigazgatás. ahhoz, hogy mindez kierüljön, évek kellenek.

 

mekkora balhé volt most is az Európai Bizottságból? ahol sikerként értékelik, hogy Kovács Laci bátyánk energetikai biztos helyett adóügyi lett? é

 

nem most lesz a következő bővítés.

 

láda sör? :))

 

Előzmény: mash (58)
mash Creative Commons License 2004.11.19 0 0 58

jó  kérdések, felvetések

 

- Vajon Románia, Ukrajna és Szerbia-Montenegro megengedi, hogy két helyről
járjanak alanyi jogon juttatások ?

Milyen jutatások????

OV is megmondta, hogy a parament dolga megtölteni tartalommal majd a törvényt ha az IGEN győz!

ezek után miről is beszélnek/riógatnak az elvtársak???

ezek a törvények 2/3-osak

 

- Vajon az EU megengedné, hogy román és szerb állampolgárok magyar útlevéllel
fel-alá utazgassanak kontroll nélkül Európában ? Esetleg akkor már minden magyar
útlevelet fokozottabban ellenőriznek ?

a románok 3 év múlva amúgyis eu tagok lesznek, sajnos

amúgy most is beutazhatnak az EU-ba a saját útlevelükkel

 

- Vajon azon országok, melyekkel vízummentességünk van, de a szomszédos országoknak nincs, mit fognak tenni velünk ? Eltörlik ?

melyek ezek az országok? nem tudom pontosan

Ukrajnától kérnek vízumot??? és kinek fizetik, az EU-nak?

 

- Vajon a schengeni határokat engedik áttolni pédául a román határig, ha
tudják, hogy azokon az egységes magyar útlevél miatt jókora lyukak tátonganak ?

 

passz



- Elfogadják-e a magyarországi garanciát a román, szerb törvényekkel szemben ?

 

ezt a kérdést meg nem értem

Előzmény: Matt (53)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.19 0 0 57

"Az utcánkban erős jobbos többség van, más részeken fogalmam sincs."

 

Jó neked. :-(

 

Egyébként Érdliget pl. elég jó környék, sok székely, ill. erdély egyéb részeiről és a partiumból áttelepült él arrafelé. Érdekes módon jöttek a kopogtatócédulák rendesen.

 

Az M7-esen túli rész épp az ellentéte. Szadesz csaknem 10%-ot (!) ért el ott 2002-ben, volt olyan körzet, ahol 12%-ot. Ha megnézed, kik laknak arrafelé, milyen villák épültek ott néhány év alatt, rögtön megérted ezt az arányt...

 

"Az mszp érdi győzelméhez nagyban hozzájárult az előző mdf-es polgármester végtelen dilettantizmusa."

 

Az előző polgármester nem MDF-es volt, illetve csak 93-ig volt az. 94-ben, 98-ban már függetlenként indult. De az biztos, hogy Érden az emberek többsége ellene szavazott, és nem valami mellett. Viszont az OGY. választásoknak ehhez nem sok köze volt szerintem.

Előzmény: rongyosgárda (51)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.19 0 0 56
MIÉP Csurka István vezetésével volt az egyetlen erő a genszterváltás óta, mely határozottan és erőteljesen képviselte a Kárpát-medence magyarságának egységét.

A keresztény magyar nemzeti érzések, az összetartozás érzése, a tenni akarás vágya, stb mind megtalálhatóak voltak itt.

Csurkát ma támadják volt Miép-esek is, ő is kizárt sok értékes embert jogosan- jogtalanul, egy furcsa, láthatatlan erő sikeresen lebomlasztotta ezt a pártot IS.

Vannak, kik továbbra is kitartanak mellette, vannak kik váltást szeretnének már évek óta a vezetésben, mondván új arcra van szükség a továbblépéshez, így nem megy, vannak kik a párttól is eltávolodtak, de az az eszme és hit mindannyiukban megmaradt mely jellemzője volt a MIÉP-nek, mely egyetlen más pártra sem jellemző.

A volt miépesek, kik most nagy számban Fideszesek, ma ők jelentik a párt megbízható nemzeti radikális részét, nos ők garantáltan nem lesznek balliberálisok, nem kell félni, hogy őket esetleg sikerül megtévesztenie annak a hatalmas erőnek, mely az egész világon ember kísérletbe fogott, eddig oly sikeresen. Nekik olyan erkölcsi és hit béli alapjuk van, mellyel garantáltan megvan alapjuk az ilyen próbálkozások elhárítására. Egyben ők is a biztosíték, hogy a Fidesz nem megy el rossz irányban.

 

Nem úgy másoknak, kiket oly könnyű újra és újra megtéveszteni:

 

Gallup legfrissebb közvéleménykutatási adatai szerint az mszp Gyurcsány hatalomra kerülése óta elképesztő hihetetlen sebességgel jön fel, mára megközelítette újra a Fideszt.

Mi történt Gyurcsány hatalomra kerülése óta az országban, hogy többszázezer korábban tőlük elfordult és csalódott ember újra bennük látja a jövőt, történt valami jó is, az általános drágulás, és a magyarság folyamatos elárulása mellett is? Elképesztő és tragikus, az ember már csak nevetne kínjában, ha nem kerülne ez oly sokba az országnak.

A demokrácia hátránya, álságos eredménye, hogy mindenki szavazhat. Én egyszerűen csak, tényleg leegyszerűsítve a primitív tömeg segítségével végrehajtott diktatúrának nevezek.

Ezzel az arctalan, s tudattalan tömeggel, mely egyébként gyakran büszke is erre, bármit el lehet érni, s meg lehet szavaztatni, nagyon könnyű őket irányítani. S ezen változtatni már sohasem lehet.
Az én véleményem szerint szavazni csak a végzettség (van hozzá képzettsége és nagy valószínűséggel esze is), vagy tulajdon (vagyona miatt nem szavaz felelőtlenül) alapján lehetne.

 

Ezen persze mindig fel lehet háborodni, de az elmúlt 14 év ezt bizonyítja.

 

Oly könnyű a média segítségével rávenni őket arra, hogy újra és újra visszaszavazzák korábbi elnyomóikat és megnyomorítóikat az ország és a magyarság tönkretevőit a kommunistákat és azok mégszörnyebb szövetségesét, kik valójában irányítanak az szdsz-t.

 

 

A helyzet sajnos nem változott meg 93 óta drasztikusan, akár utálja valaki akár nem, a MIÉP-re, vagy hasonló beállítottságú pártra szükség van, főleg a kétpártrendszer álságos játékának árnyékában.

 

A mostani népszavazás nagyon jól megmutatja a határokat magyar ember és magyar állampolgár között. Mondhatni tiszta vizet önt a pohárba.

Az szdsz elsőként jelentette ki, hogy nemmel kell szavazni, az mszp kicsit később.

Mindenki nézze meg, tudja meg, hogy környezetében kik szavaznak nemmel, kik tagadják meg az elszakított részeken élő és kétségbeesetten 80 éve harcoló és eddig az anyaországban bízó magyarságot és jegyezze meg, alaposan, érdemes lesz.

 

Érdemes megnézni, hogy az ország történelmi és irodalmi nagy alakjai, kikről mindenki tanult valamely szintű iskolában, honnan is származnak, egészen elképesztő arányban.

Ha nemmel szavazunk, akkor őket is vegyük ki a magyarság képünkből, hisz ők is majdnem mind ma határon túliak volnának. Akkor ki velük a könyvekből is, igaz akkor nem maradna szinte semmi.

 

Ide jutott az ország ezért kell rimánkodni. Nálunk sokkal rosszabb, időnként tragikus helyzetben lévő országokban ez természetes volt, és ott gond nélkül megadták ezt a jogot és lehetőséget határaikon túl élő nemzettársaiknak.

Ennél mélyebbre ez az ország már tényleg nem tud süllyedni, már nincs hova.

 

 

  

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!