amit meg én vettem az H7 de majd lehet veszek ősszel próbaként H4-ből ha erős a fénye.
Mekkora teljesitményű lehet 60/55 vagy több? nem forrófejű mint az nbu? ;)
Azt mondjuk tudom hogy a Valeo aqua vision all season H7 em a tavolsagiban valami pusztito mind sargasagban mind fenyeroben imadom :) mint valami fenyagyu :D
Megjottek NOKYA H8 sarga kodosok ma kicserelem az amugy is sarga H8-asok helyett amik benne vannak ,kivancsi vagyok a kulombsegre, remelem sokkal sargabbak lesznek a Nokya-k :) csinalok kepeket.
Sajnos még nem volt lehetőségem kipróbálni, elég kemény időszak ez nekem. Mondjuk szerintem nyugodtan megveheted, minimális különbségek vannak csak. Ha nem egymás mellett/után látod őket, akkor észre se veszed.
Sziasztok valaki próbálta már a philips xtreme vision +130-at.Mert láttam,hogy sokan rendeltetek ebből az izzóból.Mi a vélemény tapasztalat róla?Mert az adatok alapján pár dologban különbözik a +100-tól ami már sokaknak tetszett.Tehát a +130-as ha minden igaz még jobb.Előre is köszönöm minden jót.
Akkor miért ilyen a vetítési kép? Angol a lámpa? - nem,mert annak másabb. Valami új autó ilyen vetítési képpel rendelkezik, hogy az előtte haladót ne vakítsa?
Ezt mond akkor, amikor el kell vinned cimborát az ország másik végébe majd vissza is jössz.
Csak úgy pislogott, amikor látta az izzó tudását :D Röhögtünk, hogy mindenki cammog 40-el a tejfelben, mi meg előzgetünk, s haladunk 90-el :D
És nem vaktában, láttunk mindent, alig volt kisebb a látótér. Ez a nem mindegy. Ezt tudta anno a tungsram gold is, de annak semmi fénye nem volt városban, de ahogy kiértél adott eleget, fekete volt a fű vele :D esőben ködben meg nagyon jó volt. Azt ne várd, hogy a sárga olyan legyen esőben, mint szárazon, mert azt nem fogja adni, de sokkal többet látsz vele az útból, mint fehérrel.
Nem hiába van mindig sárga izzó kocsiban. Előfordult már, hogy fehér volt bent, leesett az eső, semmit se láttam, inkább félreálltam és gyorsan kicseréltem és mentem tovább, hogy lássak is :) Nem szép, de jobb izzó. Ködlámpát meg nem illik használni esőben, mert jobban vakítod a szembejövőt vele.
A közvilágítás azért jóval erősebb a kocsi izzójánál, csúnya lenne, ha nem így lenne :D max egy kicsit segít még a kocsi világítása, sárga beleolvad, ezért nem látod, fehér picit elüt, amitől feltűnőbb, de jobban ettől nem fogsz látni.
mivel a közvilágítás sárga (nem is véletlenül), ezért persze hogy elveszik a fénye egy sárgás izzónak. A merénylet us eltűnik városban, pedig az 100/90 xd, de autóúton, esőben, ködben nagyon jól világít. A durva a köd, mindenki megy 40-el mert nem lát, én meg 90 xd
nekem meg H4-ben volt NBU és vizen totál sz..r, semmit se láttam vele.
A széleken elfogy a fényerő, középen nagyon erős, de vegyes a vetítési kép.
H4 sárga Tungsram egyenletesen terít, mindenhol jó a fény, látom az út szélét is vele.
Megán2-ben volt H7 projektoros, abba amikor mezei fehér izzót raktam olyan gyenge volt, hogy elig láttam, esőben pedig le-fel kapcsoltam a lámpát, hogy tényleg működik-e.
vettem bele NBL izzót, azzal már jobb lett, az jól terített is, de vizes úton az is gyenge volt.
Viszont a sárga H7 Valeo Aquavision volt benne a legjobb, amit kipróbáltam.
Még a H7-es 65W-os Xencn sem volt jobb tőle, de lehet azért, mert annak nem volt egyenes az izzószála, ferdén volt az üveg berakva.
H4-es Xencnt még nem próbáltam, kozgab vagy andrás vett olyat.