Az én gyüjteménybe nincs,és nem is tudok róla hogy lett volna,mivel a platója nagyon kicsi ehez a feladathoz,és farmotor miatt az Algema féle rendszer sem kivitelezhető.
Nem volt megszabva hogy mihez,arra használtad amire akartad.Egyébként meglepően sokat eladtak belőle,annak ellenére hogy horror áruk volt.Még ma is gyártják,szóval biztos még ma is sok fogy belőle.
Ez a Ruthmann féle rendszer,lényege hogy az ember be ad hozzájuk egy T1/T2-es Mercit,ők elküldik az Iglhauthoz csináljon 4x4-est,majd visszajön és végül elsőkerekes marad.Horror ára volt egy ilyenek akkoriban,Unimogban is létezett,olyan itthon is van.
Azok meg a kocka karosszeriasok voltak. 95-ben jottek a gombolyuek. Boxer Jumper Ducato tok egyforma, kiveve a motorokat. A Sprinterforumon elolvastam egy rohedli hozzaszolast, megtudtam, hogy a maxi ritka es draga. Pedig akar egy 80 loeros is megtenne.
O volt a nagy kedvenc. Kozel harom evet szolgalt, Motorhaztetot csak olajcserenel nyitottam fel. Soha semmi nem romlott el rajta. 2.8 idtd. Ja es a Mastert komputer vezerli, elvarna az ember, hogy keveset fogyasszon viszonylag. A Master 11 liter, a Ducato 9, max 10 liter. Nem automentozok vele, sajat autoimat szallitom.
Ducatom volt elotte, azzal barmikor barhova elmertem volna indulni. Kijottek elem, osszetortem tk.-ra, gyorsan kellett egy masik, ami nem 20 eves, nincs szetrohadva, jo az onsulya, elony ha duplafulkes. Megvettem a Mastert 400 ezer km-el.Pazar a fek, a futomu, csendes az utaster. De nem bizok benne. Teleaggattak minden felesleges szarral a jobb karosanyag kibocsatas miatt. Rengeteg elektronika, erzekelo, ado, vevo, egr szelep.
Fiat parti vagyok, hatarokkal jobb a Master, de valoszinu eladom es veszek egy Ducatot. Bar most egy hosszu magas dobozost keresek. Ez lehet VW LT vagy Sprinter. De csakis 2000-es evjaratig.
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy nemzetközi árufuvarozi vizsga alól/ EURÓPAI UNIÓS TEHERGÉPKOCSI-VEZETŐI (GKI) TANFOLYAM lehet-e mentesítést kapni?
Az én Ivecom, meg csak 2000kg-t vontathat. Lehet ez ellen reklamálni? Nincs meg a műbizonylatom se, abba kéne ugye szerepelnie. Esetleg, ha az Ivecotól kérnék egy igazolást azt elfogadnák?