Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Egyrészt jogos, másrészről azt hiszem, hogy neked sem kellene ilyen szégyellősnek lenned, és nyugodtan belinkelhetted/propagálhattad volna a Hostman elérhetőségét...
Valószínűleg kevesebbet kellene foglakoznod/nunk néven nem nevezendő nótorius olvtársaink vissza-visszatérő problémáival...
Legalább utánanéznél, mielőtt.. Nyilván nem fogunk beleirogatni húszezer bejegyzést, ha ezekből van több gyűjtés, automatán települős megfejtéssel. És van. :-)
A WU újraindítása felesleges, minden alkalommal, mikor indítod a gépet, újraindul.. A WU összetevőit nem tudod módosítani, csak a WU által letöltött frissítéseket eltávolítani. Ismert jelenség, W7-nél is, egyelőre nem tudunk rá megfejtést. Valószínűleg a .net kavar ismét az egyik nyelvi csomagjával. Mivel a WU hozzáférési hibával száll el, s erre a sorsra jut a rendszer-visszaállító is, így ezekkel az eszközökkel nem lehet megoldani a problémát, hiába próbálod eltávolítani például az érintett frissítéseket. De előbb-utóbb lesz megfejtés, vagy az elbarmolt regisztrációs adatbázis-jogosultságra, vagy valami folt, ami a WU megkerülésével képes helyreállítani, de egyelőre néma csend.
Szevasztok.Hozzáértő segítsége kellene.Egy idő óta a Laptopomon futó Win 8 frissít,telepíti a frissítéseket is,de ujraindításkor nem tudja konfigurálni.A hibajavítót futtatam,sőt a Microsoft Update alaphelyzetbe állítását is,valamint a services.msc -t is megnéztem,és ujraindítottam a Windows Updatet.Valamelyik win Update összetevővel lehet a baj,de honnan tudom,hogy melyikkel,és hogy lehet módosítani egyszerűen?
Adblockot blokkoló antiblokkolóplugin. :-D Nekem mindössze csak egy nyüves hosts fájl van felpakolva, és egy rohadt reklámom, vagy felugróm sincs, se itt, se jutubon (ott a lejátszóba épülő reklámvideók sem), sesehol. Nem foglal extra erőforrásokat (DNS klienst érdemes tiltani, ami szintén annyival kevesebb erőforrás akkor), nem kell foglalkozni vele, működik.
A boot helyreállítás nem jött össze. Újratelepítettem de csak a wint, azután win alatt előzőleg készített lemezképből helyreállítottam a telepítést is. Majd legközelebb előre gondolkodom.
Van egy olyan töltőm, amelyik usb-re csatlakozik, és a legtöbb, ma forgalomban lévő telefonhoz van rajta csatlakozó. Ha a telefonom rajta van, és fut a win, bejövő hívásnál a windows lefagy. A töltő gáz, vagy ez nem egy jó megoldás a telefontöltésére?
"Jellemzően, vagy mindig az Index kilépő oldalán jelennek meg"
Hoppá. Nálam a már említett Bet vagy mi a bánat, meg a "Bing search" szintén a fórumozás közben jön elő leginkább. Nem lehet az, hogy az Index "motorja" vagy mittudoménmi vonzza ezeket? :O
Xp -re próbáltam az Epson Scan drivert telepíteni az Epson támogatás honlapjáról, merthogy előzőleg újra lett telepítve az Xp is.
Azért próbáltam onnan , mert a nyomtatóhoz (Epson Stylus SX115) kapott telepítő lemezről csak a nyomtató működik. A szkennert sehogyan sem tudom elindítani.
Arra gondoltam, hogy az Epsonnál biztosan van valami frissebb driver, de sajnos csak ezt a hibaüzenetet kapom.
Próbáltam az egész nyomtató drivert(a típus kiválasztás után!) az Epson honlapjáról. El is kezdi szépen a telepítést, de ott meg azt írja ki egy idő után, hogy: