Keresés

Részletes keresés

Nadi999 Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1813

Kedves Aranka!

 

Köszönjük a választ.Lehet hasonló cipőben járunk...Remélem lesz javulás!!!

 

Előzmény: Aranka1964 (1811)
Aranka1964 Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1812

 

Most beszéltem Esztó dóktornövel  megkérdeztem hogy a VITANAX PX4-et és a FLAVOGENIN PRO-t lehet e szedni az atibiotikumal eggyütt azt mondta hogy aki meg birja vásárolni Ő nagyon is javasolja,és lehet egyszere szedni.

 Azt is kérdeztem ,mi avéleménye a KANQUN-vízről ,azt mondta hogy az is nagyon jó föleg akinek légzési gondjai vannak.

 

 

Jobbulást mindenkinek!

 

Aranka!

Aranka1964 Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1811

 

Kedves Nadi999 !

 

 A férjem Lyime tesztjébe is van pozitiv,Ő is kapott H1N1 oltást  de akkor már a kezein jelentkezett a gyengeség és csak utána kezdödtek a rángások.

 Most a második kúránál tartunk 56 napTetralysal sinán ,javulás semmi csak lassu romlás.

 

 Üdv:Aranka!

Előzmény: Nadi999 (1810)
Nadi999 Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1810

Úgy gondolom apunál a H1N1 védőoltás a kiváltó ok.(tudom h nem mindenkinél az...de nála az oltás után pár hónappal kezdődtek a rángások...Akkor is mondtam neki ne oltassa be magát,butaságnak tartottam,de gondolt egyet nem szólt senkinek és beadatta....sajnos)Így felmerül bennem a kérdés lehet semmi köze a lyme-nak a betegségéhez vagy lehet h az oltás a lyme-ot váltotta ki és ebből lett az ALS...Mit gondoltok erről?Minden Als betegnek lehet köze a lyme-hoz...( Als -es betegek lyme tesztjében van pozitív jel még ha az eredmény negatív is)vagy csak van "néhány" lymos akinek als-t diagnosztizáltak rosszul...

Nadi999 Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1809

Szia Szegediági!

 

Nem volt semmilyen plusz tünet...Még csak kullancs csípése sem volt és kokárda-szerű bőrpír sem....

Előzmény: Szegediági (1778)
Szegediági Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1808

Kedves Vidéki60!

 

Köszönöm a segítségedet. Sajnos, anyu nem tud mozgólépcsőn menni egyáltalán, mert az egyik lába egy régi mélyvénás trombózis miatt térdben nem igen hajlik.

De aztán kaptam e-mailben segítséget, és közben én is arra jutottam, hogy a Főtaxi normális áron dolgozik, így az lesz.

Három hete, amikor voltunk - atya ég, akkor még én is bírtam menni!!! - akkor nem vettük észre, hogy nem Főtaxiba szálltunk, hát horror ár lett a vége. Erre én mondtam a taxisnak, hogy attól még, hogy a beszédem nem túl jó és vidéki vagyok, hülye nem és vegyen vissza. Végül sikerült vele dűlőre jutni, de ilyet nyilván nem szeretnék még egyszer.

 

És Te? Mit tudsz tenni ezzel a fájdalommal? Senki nem adott használható tanácsot? Orvos? Most én úgy logikázom, de nem akarok butaságot beszélni, hogy először kellene egy méregtelenítés a gyógyszer és az elpusztult baktériumok miatt, utána, vagy inkább párhuzamosan pedig immunerősítés. De Ti is megvettétek a VITANAX-ot úgy emlékszem.

A méregtelenítésnek nem kell akkora misztikumot csinálni. Zöld tea, csalán tea - legjobb a kerti és még finom íze is van! - és ezekből minél több.

 

Üdvözlettel: Ági

Előzmény: vidéki60 (1807)
vidéki60 Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1807

Kedves Ági!

Bizony jó messze van, és ha Anyukád el tudna menni metróval, - gondolok itt arra, hogy mozgólépcsőn kell közlekedni -, akkor én azt javaslom, mert ez csak pár száz forint, a taxi pedig biztos nagyon sok. Főleg ha észreveszik, hogy vidéki vagy  és nem ismered a tarifát!

Üdv: Vidéki

 

 

Előzmény: Szegediági (1803)
bulbaris Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1806

szia!

ez az als forum es ha tudunk segiteni kerdezz nyugodtan.

ALS?! Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1805

Sziasztok!

 

Én nem tudom, ez itt ALS fórum? Fura dolgokat olvasok itt. Ha ez ügyben kérdeznék, ide írhatok?

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1804
Szegediági Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1803

Kedves Vidéki60!

 

Köszönöm szépen! De amúgy messze lenne? Már ha taxival menne? Mert én úgy jobban biztonságban érezném, mert nem fiatal már az anyu.

 

Ági

Előzmény: vidéki60 (1801)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1802

Sziasztok!

Nemrég olvasgattam a fórumokat és a lyme kórt , ide is eltévedtem, és a kétkedők figyelmébe ajánlok egy cikkett, én is túl vagyok már pár kezelésen , de még lessz szükségem rá .

A cikket az egyik legnagyobb lyme szakértő irta és ő nem más mint HORVÁTH ZOLTÁN!!!!

NEM MAI GYEREK A FŐORVOS

Halált is okozhat a kullancscsípés Magyarország - Európa-szerte rohamosan terjed a kullancsok által közvetített vírusos agyvelőgyulladás. A betegség magas lázzal jár, s ma már 27 országban – köztük hazánkban is – felütötte fejét. Hozzászólok! Gosztonyi Miklós - 2008.04.22. 01:00 Cikk megosztása  

A rovar által a szervezetbe juttatott anyag agydaganatot, hallucinációt, görcsrohamokat, akár halált is okozhat. Tavaly az európai kórházakban mintegy tizenháromezer TBE-s (kullancs közvetítette vírusos agyvelő-gyulladásos) beteget kezeltek, harminc százalékkal többet, mint egy évvel korábban. Ugyanakkor hazánkban – a védőoltás elterjedésének köszönhetően – évről évre csökken az ilyen, akár halálos kimenetelű betegségben szenvedők száma.

A legveszélyeztetettebbek a túrázók és a sátorozók, a kullancsok ugyanis nemcsak a faágakon rejtőznek, hanem a földön és a fűben is. Most, a turistaszezon kezdetén a szakemberek újból felhívják a figyelmet a kullancs által közvetített megbetegedésekre. Dr. Horváth Zoltán, a soproni Erzsébet oktató kórház infektológus főorvosa magyarázata szerint a vírusos agyvelőgyulladás (TBE) és a Lyme-kór között az a legfontosabb különbség, hogy míg az előbbit vírussal, az utóbbit baktériummal fertőzött kullancs okozza. A Lyme-kór ellen nincs védőoltás, a betegség viszont fokozatosan alakul ki, amely elkísérheti akár élete végéig a beteget. A vírusos agyvelőgyulladás viszont akár tíz nap alatt halált idézhet elő. Ugyanakkor ellene már rendelkezünk megelőző védőoltással. „Míg két évtizede évente 40–50 agyvelőgyulladásos beteget regisztráltunk Sopronban és környékén, mint az ország egyik legsúlyosabban kullanccsal fertőzött vidékén, tavaly már egyet sem. A vírus ellen egyébként semmiféle gyógyszer nem hatékony, éppen ezért fontos a megelőző védőoltás" – foglalta össze dr. Horváth Zoltán, aki kifejtette: idén korábban kezdődött a „kullancsszezon", a szakemberek invázióra számítanak. Szerintük a legfontosabb, hogy zárt ruházattal elkerüljük a csípéseket, illetve a bőrpírt okozó csípéssel minél hamarabb forduljunk szakorvoshoz.

Dr. Horváth Zoltán főorvos és Novák Jenőné asszisztens kullancsot vizsgál. Akadnak olyan helyek, ahol akár valamennyi kullancs fertőzött lehet. Fotó: Gosztonyi Miklós


Csörnyei Tamás 14 éves fertőszéplaki diákot kullancscsípés okozta megbetegedéssel kezelik a soproni Erzsébet oktató kórházban. – A családdal a Fertő partján kirándultunk, horgásztunk – mesélte a fiú. – Néhány nap múlva izomfájdalmaim lettek, akkor derült ki, hogy kullancs csípett meg. A háziorvos beutalt a kórház infektológiai osztályára, a vérvizsgálat sajnos pozitív lett. Szerencsére még idejében észrevették a bajt. Gyógyszeres kezelést kapok, s ellenőrző vizsgálatokra kell mennem.
– Ebben az évben korábban érkezett a felmelegedés, emiatt a kullancspopulációk is hamarabb aktivizálódtak. Az elmúlt esztendők azonos időszakához viszonyítva idén mintegy húsz százalékkal emelkedett a megbetegedések száma – tájékoztatta a Kisalföldet dr. Horváth Zoltán. – Mindebből arra következtetünk, hogy kullancsinvázió várható, hiszen az igazi kirándulóidő még csak ezután következik. Sajnos a két budapesti kutatóorvos nagyüzemi kullancsirtásra kidolgozott projektje egyelőre nem hozott eredményt. Így aki a szabadban – Sopronban és környékén főként a Szárhalmi-erdőben, a brennbergi völgyben, a Fertő-parton vagy a Lövérekben – kirándul, a kullancscsípés megfelelő zárt ruházattal történő megelőzését kell szem előtt tartania. Ha mégis megtörténik a baj, csipesszel távolítsák el a kullancsot a bőrről. Akkor se essünk kétségbe, ha a feje bennmarad, az néhány nap múlva spontán kilökődik. Ugyanakkor ajánlatos minden bőrpírt okozó csípéssel – háziorvosi beutalóval – szakorvoshoz fordulni. Minél előbb sikerül azonosítani a Lyme-kórt, annál könnyebb antibiotikus kezeléssel enyhíteni a következményeket. Sajnos találkoztunk olyan pácienssel is, aki a kullancscsípést követően csak fél év múlva ment orvoshoz, de akkor már bénulásos tünetekkel. A Lyme-kór képes minden szervrendszer károsítására, ezért is fontos a mielőbbi orvosi kivizsgálás. A kezelés az egy-két hónaptól akár néhány évig is eltarthat. Tavaly több mint kétezren keresték fel kullancscsípés miatt a szakrendelést, ez a szám 2006-ban ezernyolcszáz volt. Húsz éve foglalkozunk ilyen jellegű megbetegedések kezelésével. Ismételten felhívjuk a lakosság figyelmét arra, saját érdekükben vegyék komolyabban a kullancscsípéseket, s tegyenek meg mindent annak elkerülése céljából – zárta dr. Horváth Zoltán infektológus főorvos.

ÚR ÉS TUDJA MIRŐL BESZÉL!

vidéki60 Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1801

Kedves Ági!

Sokáig éltem Pesten, így legalább úgy ismerem, mint Szegedet. Ha a VIII kerületi Balassa utcát keresed, akkor a legegyszerűbben úgy lehet eljutni a Nyugatitól, hogy felszállsz a 3-as metróra, és a Klinikák megállónál kell leszállni, és már ott is vagy.

Remélem segítettem.

Előzmény: Szegediági (1800)
Szegediági Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1800

Sziasztok!

 

Segítene nekem valaki, aki budapesti?

Azt szeretném kérdezni, hogy a Nyugati pályaudvartól nagyon messze van a Balassa u.?

Melyik a legnormálisabb taxitársaság? Főtaxi? A múltkor nagyon lehúztak bennünket. Én nem tudok már utazni, csak az édesanyám megy, vért kell felvinnie.

Vagy célszerűbb tömegközlekedést választani?

 

Köszönöm szépen!

 

Ági

Pötty63 Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1799

KEDVES Mwin!!

 

FOGADD LEGMÉLYEBB ŐSZINTE EGYÜTTÉRZÉSEMET......

Ibolya.

Előzmény: Mwin (1795)
boxerkutya Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1798

Ennél a betegségnél egy fontos dolog van ,mégpedig az, hogy nem szabad  hagyni ,hogy kint legyen a vérben a borrelia, mert akkor pusztít és szaporodik . Ezt vagy antibiotikummal tudjuk elérni vagy az immunrendszer éri el, ha elég erős hozzá. Kipusztítani nem lehet a jelenlegi gyógyszerekkel  sem. Azt hogy kinél miként jön elő a betegség, milyen gyors lefolyású ,  milyen  intenzitással  javul, és milyenek és mikor vannak a hexheimer reakciók, nem tudom én sem és a legjobb orvosok sem. Az is lehet hogy a fájdalom azt jelenti hogy megint támad a baktérium. Minden csak találgatás nem tudja a doktornő sem. Én azt tanácsolom mindenkinek hogy próbálgassa az antibiotikumokat felváltva . Babos77- nél bevált az 50 napos ceftriaxon , de lehet hogy másnak elég a doxi is.Emellett meg lehet próbálni alternatív gyógymódokat is. Pötty-nél bevált a vitanax, másnál jó volt az oxigénterápia. Én is meghallgatom az orvosaimat és más beteget is de, nem ők döntenek a kezeléseimről  hanem én ! Kockázatos az élet, kell hozzá egy kis ész és egy kis szerencse is !

Előzmény: vidéki60 (1786)
Szegediági Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1797

Kedves Mwin!

 

Fogadd őszinte részvétem!

 

Ági

Előzmény: Mwin (1795)
bulbaris Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1796

szia MWIN!

fogadd öszinte részvétemet!

Mwin Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1795

Sziasztok, 

nincs már okom tovább keresni otthont, alapítványt, egyebet.

Édesanyám ugyanis tegnap éjszaka csendesen elhunyt.

Ott voltam vele, amíg élek, nem felejtem el a szemét, ahogyan rám nézett,mielőtt ismét álomba merült, amiből soha többet nem ébredt fel.

 

 

 

Pötty63 Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1794

3.-rész:DE AKI KI TUDJA EZT A 2 KÖZEGET ZÁRNI PL..RÁK DG...ESETÉN-UGY VÉLI-A "LÓSZAR FOG MEGHALNI..CSAKIS AZÉRT.."MERT MÁSOK EZT ELVÁRJÁK TŐLEM..."-NO AZOK A TÚLÉLŐK!!ŐK AZ ÚTTÖRŐK..(ÉS RÓLUNK KEVESET SZÓLNAK A HÍREK!!!)

JÁR A SZÁM???IGEN..MERT 3 KICSI GYERMEKEM VOLT AMIKOR AKTÍV "RÁKOS KOROMAT ÉLTEM..."-ÉS MA MÁR ÍRHATOM..AZT IS..TÚLÉLTEM!!HÁNYSZOR KAPTAM HALÁLOS DG-t..ÉREZTEM..TUDTAM.."BAROMSÁG..NEM IGAZ!!"-ÉS ITT VAGYOK!!

ÉS EZÉRT INDULOK EL ÉLŐ ELŐADÁSOMMAL!!!

CSAK PÁR EMBERT MENTSEK MEG!!MEGÉRI A RÁFORDÍTOTT ERŐT...STB!!

AKI NEM ÉRTI MEG EZEN SZAVAKAT...HOGY ESÉJT PRÓBÁLOK ADNI "ÉN IS"...SEGÍTŐ KEZET PRÓBÁLNÉK ÉN IS NYUJTANI..ÉS NÉHÁNYAN MÉG..AZOKAT CSAK SAJNÁLNI LEHET..

 

JÁRJON CSAK UTÁNA MINDENKI A "MAGA IGAZÁNAK"..DE LELJEN RÁ A VALÓS OKÁRA BETEGSÉGÉNEK!!ÉS GYÓGYULJON MEG!!A DÖNTÉS MINDENKINEK A SAJÁT KEZÉBEN VAN!!!!

NEM ZAVAROK TÖBBET ÉN SEM...HA UGY VÉLIK AZ ITT LÉVŐK..(TALÁN LESZNEK..AHOVÁ ELFOG JUTNI A SZÓ...)-MERT MAGYARORSZÁGON LASAN 1 CSALÁD SEM LESZ RÖVIDESEN..AHOL MINIMUM 1 LYME BETEG NE LEGYEN!!(DE NEKEM OLYAN ISMERŐSEIM VANNAK-1 CSALÁD ÁLL 5 FŐBÖL..4 LYME BETEG..MÁSIK 34 FŐS..2-LYME BETEG..TEHÁT..CSALÁDONKÉNT!!!)

Nos..ennyi volt mondandóm..Maradok szeretettel mindenki felé..akik felvették már a kapcsolatot velem..NEM FOGNAK ELVESZÍTENI..(MAX HA MEGHALOK..)

Aki akar elér...Mindenkinek kivánok "NÉMI HITET.."..SOK ERŐT..KITARTÁST...JOBBULÁST!!Ibolya

Pötty63 Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1793

2.-rész:Miután megtudtam..Lyme kóros..KÉSŐI STÁDIUMÚ MÁR..Minden szervét megtámadta már..Éveken át csakis lymra tablettás kezelésekkel tudtam életben tartani..Mígnem engem 2005-nyarán csípett meg a kullancs..(NEKI IS VOLT KOKÁRDAKÖRREL..LETOJTÁK ORVOSOK..)-És ugy véltem-AZÉRT KAPTAM "EZT A CSÍPÉST"-MEGTALÁLJAM GYERMEKEM MEGGYÓGYÍTÁSÁNAK AZ UTJÁT!!(AMI VALÓBAN.."ÁLTALAM LETT MEG!!")A 100%-os rokkant gyermeket 3 évente 1x kapott..tehát 3x ismételt Rocephin kurával..(TOTÁL TELJES ÉRTÉKÜ 100%-BAN MUNKAKÉPES EMBERRÉ TETTEM!!..TETTÜK!!)Ma már 5. éve..semmi nemű kezelése nem volt...(AZ ÉN TÖRTÉNETEM MÁR ISMERTEB!!)

Gyermekem történetét még a lyme fórumra sem tettem fel így-SOHA..

Tehát..tessenek csak elgondolkozni..(HA AKKOR HAGYOM ANNYIBAN AZT A MILLIÓ ROHADT "TÉVES DIAGNÓZIST!!""HA AKKOR ELKEZDETEM MŰTTETNI..AHOL "DAGANATAI CISZTÁI LETTEK"-H A AKKOR HAGYOM KÉZUJJAIT KEZDJÉK LEVAGDOSNI.."-RÉG NEM ÉLNE DRÁGA GYERMEKEM!!(ÉDESANYÁM UGY TETT-"Ő NEM VITTE VOLNA TOVÁBB!!"HAJRÁ-ÍGY KELL HOZZÁ ÁLLNI!!HAD PUSZTULJANAK SZERETTEINK..STB!!HA AKKOR AZZAL A DRÁGA JÓ ASSZONNYAL NEM TALÁLKOZOM...ÉS " HA NEM FIGYELEK RÁ ODA.."-MI MÁR RÉG NEM ÉLNÉNK!!!!

NEM AZT ÍROM..150%-BAN ITT LYMÉS MINDENKI...DE NAGYON SOK SM..NEK TITULÁLT..SOK ALZHEIMERESNEK..TITULÁLT..ÉS SOK ALS-BETEG AZ!!!!AZAZ LYME BETEG!!!

HOGYAN MŰKÖDNEK A RÁK BETEGEK:ORVOS-DIAGNÓZIST MEGMONDJA..(BETEG "KÖTELESSÉGÉNEK ÉRZI ELPATKOLJON..MERT AZT MONDTA AZ ORVOS RÁK..AZ MEG HALÁLOS..HÁT UGYSINCS MÁR SOK HÁTRA...!!")ÉS MEG IS HAL AZ ILYEN EMBER MIND!!!KI ELŐBB..KI UTÓBB!!ROKON-MIT SUGALL TUDAT ALATTI NÉLKÜL:(NA SZEGÉNY..ENNEK IS ANNYI..RÁKOS MEGFOG HALNI..)ÉS A BETEG ÍGY TESZ..MERT AZ ORVOS..ÉS ROKONSÁG.."SZINTE "..."ELVÁRJA TŐLE"..EREDJ A MÁSVILÁGRA!!OKA:PSICHÉSEN ÍGY MŰKÖDIK AZ EMBER!!

Folytatom...

Pötty63 Creative Commons License 2012.04.15 0 0 1792

Kedves Úgy félek!-és Mindannyian...Az hogy Boxerkutyára volt aki mert "hallgatni"-és az hogy valaki "MÁS HÍVTA FEL RÁTOK "-figyelmemet..elgondolkodtató dolog..Még 1 dolgot szeretnék az itt jelenlévőkkel megosztani..elnézést,ha hosszú lesz..Annó annak idején..20 évvel ezelőtt gyönyörű kicsi gyermekem beteg lett.Tudtam-épen egészségesen született..és majd megőrültem a tehetetlenségtől...Vittem a világon minden fele..és semmi..Csak gyűltek a nyamvadt gyógyíthatatlan diagnózisok,,lassan semmije nem működött már..kezdte kapni a "Halálos dg-ket.."..Amikor kilátásba helyezték..ujjait kezdik sorba levágni..testéből műtéttel kiszedni a "DAGANATOKAT"..amikor aa HÍRES DEBRECENI GYERMEK KLINKI PROFESSZORA BEHÍVATOTT SZOBÁJÁBA:"ÁTADJA GYERMEKEMET 1 NAGY TUDÁSÚ AUTÓIMMUN BETEGSÉGEK SZAKORVOSÁNAK..MERT NEM TUD VELE MIT KEZDENI.."!!Amikor AZ A "NAGY TUDÁSÚ" Autóimmun orvos..sem tudott vele "SEMMIT KEZDENI"..Amikor megértettem.."LASSAN MEGÖLHETIK" GYERMEKEMET...Találkoztam 1 jó asszonnyal a Debreceni polgármesteri hivatalban..(Kórházbol gyermekeink által ismertük egymást..)Elmesélte beteg..LYME Beteg gyermeke összes tünetét..(ÉS MEGINDULT ALATTAM A TALAJ...SZINTE 100%-ban MINDEN TÜNET STIMMELT!!!)Az utolsó pillanatokban..a VÉGSŐ IDŐKBEN-vettem 360 fokos fordulatot..és rohantam DEBRECENBŐL EL VELE:Előbb 250 km-rre..majd 500 km-rre..(ÉS ÍGY MENTETTEM MEG AZ Ő ÉLETÉT!!!!)Semmijét nem vágták le..Már "ÉP EMBER!!"5. éve nem volt semmijen kezelése..Több ezerr..ha nem sokkal nagyobb nagyságrendű tablettával "ÖLTÉK"-szervezetét több mint 10 évig..CSODA ABBA BELE NEM HALT....

Folytatom..

Előzmény: Úgy félek! (1784)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1791

Kedves Vidéki 60! visszapörgettem ezt a fórumot és több köze van a lymehoz mint az ALS-HEZ! MIÉRT ISS VAN EZ? TALÁN MINDENKI A LYMEBA KAPASZKODIK ÉS BOXERKUTYÁBA? ÉN speciel nem sok als beteg véleményét olvastam , sőt inkább a ki mit szed gyógyszert és ki hogyan javul vagy nem,,,,,kövezz meg ha tévedek,,,,na viszlát, egy kedves emberke mailje megvan ő felőle majd érdeklődöm a többi sajnos nem nagyon érdekel, majd ha kell akkor talán a lyme fórumon , de mivelhogy jobban vagyok, nem akarom evvel rontani az állapotom, segíteni szerettem volna ,mert van tapasznyalatom de itt ugy látszik nem kell , .....

Törölt nick Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1790

Ha én nem vagyok hiteles akkor senki, én saját tapasztalatból irok ,hogy miken mentem keresztül, ezt jol tudja Boxerkutya is , én nem szedtem hókuszpókusz gyógyszerekt, két doxi kúrát nyomtam be amitől romlott az állapotom, aztán jött két ceftriaxon kúra amitől 80%_os javulás lett,,remélem nem bántottam meg senkit , nekem aztán oly mindegy hogy kinek milyen az állapota , ha nem kell tapasztalat akkor nem kell, mindenki megtalálja majd a jó utat remélem...az a lényeg hogy én gyógyulok rendesen ...üdv nektek...

Előzmény: vidéki60 (1788)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1789

Nem vagy utálatos, itt mindenki nagyjábol leirja mi a baja, betegsége, mit kapott gyógyszert ,mi használt vagy ártott, és kinek javult vagy rosszabodott az állapota....sajnos még az orvosok is vaktában lövöldöznek még nállam is , de nekem egyértelmű volt a javulás és akkor ez lyme,mert én a cefitől javultam és nem a pár szem thiogammától..akinek meg nem javul az állapota el kellene már találni hogy mi is abaja , de sajnos nem megy ez könnyen ,hisz itt vagytok páran élő példa rá, én kivánom hogy mindenki találja meg a gyógyulás utját és ne adjátok fel, másik orvos másik vonal, habár én már annyira bizalmamat vesztettem bennük, főleg azért mert mindig egy uj dg-t nyomtak a kezembe ...sajnos ez van , de ha már dg-t nyomnak a kezedbe akkor kellene is kezelni a beteget, nem kicsapni az ajton aztán találkozunk két hónap múlva...remélem nem irtam rosszat..

Előzmény: Szegediági (1787)
vidéki60 Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1788

Szia Úgy félek!

Teljesen egyetértek a leveleddel, én is régóta olvasom ezt a fórumot, de ezekből a különböző hókuszpókuszokból nekem is elegem van. Régebben is írogatott erre a fórumra ilyen valaki,  hálistennek hamar eltűnt innen. Most megint írogat pár személy, aki majd megmondja nekünk a tutit, de tényleg csak összekavarja az embert. Én már el sem olvasom a hozzászólásaikat. A többi betegét igen, azok a saját tapasztalataikat, problémáikat írják meg. Ez a fórum tényleg arra lenne jó, hogy a tapasztalatainkat osszuk meg egymással, ne mindenféle sületlenségeket kelljen olvasni. Egyetlenegy valaki van, akiről látszik, hogy öszintén akar, és úgy néz ki tud is segíteni a tanácsaival, az egyedül Boxerkutya. Tőle még csak normális, elfogadható és főleg hihető dolgokat olvastam.  Jó lenne ha csak ilyenek maradnánk a fórumon, tudom ez nem kívánságműsor, így csak azzal tudok védekeznni, hogy megválogatom, kinek a hozzászólását olvasom el.

Előzmény: Úgy félek! (1784)
Szegediági Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1787

Ez így van és ezért - konkrét, privát forrásból tudom! - már sok ALS beteg elmaradozik, nem ír...

Ők is "kúráznak", de ugye, totál más a betegség minden szempontból és bizony arról is jó lenne ám eszmecserélni...Mert sajna, úgy veszem észre, hogy romlunk, talán Samu-t kivéve...

 

Na, megint én lettem az utálatos...

Előzmény: Úgy félek! (1784)
vidéki60 Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1786

Kedves Boxerkutya!

Tőled szeretném kérdezni: 3 napja hagytam abba az első kúrát. Amíg szedtem a gyógyszereket, csak enyhe fájdalmat éreztem, bár én is felkészültem a nagyobb fájdalomra, hisz sokani írtak erről . Most hogy abbahagytam, na most jött elő a fájdalom. Fájnak a vállaim, a lapockám, a kezeim, de annyira, hogy éjszaka alig bírok aludni, nem tudom, merre forduljak, mindenhogy fáj. Ma az egész testemben, kezeimben, lábaimban éreztem izomrángásokat, a bal kezem felső része úgy rángott, hogy nagyon.  Nem tudom ez mitől lehet, gondolod, hogy nálam ennyire későn jön elő a gyógyszer hatása? Igaz, hogy mindenkinél máshogy hat, de ennyire máshogy? Neked erről mi a véleményed?

 

 

valerya Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1785

Nagyon is megértem a gondolataidat, érzéseidet. A segítő szándék jegyében mindenki ontja az információkat. Ami egyrészről jó, másrészről tényleg össze is zavarhatja az ember fiát. Az a véleményem, hogy mindenki maga döntse el, hogy miben hisz és mit vállal be. Ami az egyiknek jó, nem biztos, hogy a másiknak beválik. Írom ezt azután, hogy erős pozitív lyme lelettel, 3 gyógyszeres és egy infúziós kúrán vagyok túl, amelyek nem javítottak az állapotomon, hanem úgy éreztem, hogy rontottak. így úgy döntöttem, hogy akkor ezt az oldalt most hagyom. Most van egy megállapított autoimmun polymyositisem,amit jövő héttől Debrecenben fognak infúzióval kezelni, kb. egy hétig leszek bent. Úgy érzem, hogy meg kell ezt is próbálnom, aztán elválik, hogy használ-e. Lehet, hogy most ezért sokan majd megköveznek, de szerintem túl egyszerű lenne mindenért a lyme bacit okolni.

Előzmény: Úgy félek! (1784)
Úgy félek! Creative Commons License 2012.04.14 0 0 1784

Sziasztok!

Olvasom folyamatosan a hozzászólásokat és csak kapkodom a fejem, hogy miről is beszéltek. Akkora gyógyszerinformációt nyomtok egymás után, hogy a buta fejem nem győzi bevenni a sok infót. Ember legyen a talpán aki ezt megérti. Lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, akkor sajnálom. A szegény nyomorult beteg nem tudja, hogy  mitévő legyen és hogy másszon ki ebből a nagy sz....ból. Régebben olvasgattam néha a Lyme oldalt, de ott olyan dolgokról volt szó, hogy inkább be sem néztem többet. Most itt hasonló dolog történik. A beteg nem tudja kinek hidjen!!!!! A megélt Lyme betegnek, vagy az orvosnak??????? Szörnyen össze vagyok zavarodva!

Vajon ki tudja, hogy mit kell tenni????

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!