Látom hirdeti a használtautón 485 ezerért. Ha véletlenül lenne hozzá újszerű nyárigumi garnitúra vagy gyári könnyűfémkerék akkor érdekel. Bár a kevés km-ből kiindulva gondolom még a gyári gumi van hozzá.
Engem a jobb oldali szellőzőrostély érdekelne (cakkumpakk az egész) a kesztyűtartó mellől, a harmadik képen épnek látszik. Nálam az egyik-másik lamella el van törve, gondoltam, kicserélném az egészet :)
Igen, nappali fénynél hibátlanul olvasható a kijelző, mert olyankor mindegy, hogy van-e háttérvilágítás vagy nincs, úgysem látszik. Milyen égők valók ebbe a cuccba és hogy tudok őket kicserélni? :)
ha jól emlékszem max.200.000 Ft mondott az unokatesóm. az utolsó xsara-k egyike, és még több mint egy év műszaki is van rajt. szerintem ennek a 3 szorosát is kiárulnák belőle... gondolom ő kivonatná a forgalomból, ha úgy alakulna a dolog. én árat nem írhatok, hisz ő dönti el mennyiért engedi el... :)
Tényleg, valakit nem érdekel esetleg egy original LUK kuplung szett (kinyomó csapágy nélkül) 2001-es 90 lovas 2.0 HDi-hez? Alkalmi vétel volt, és végül nem kellett. Így megmaradt. 35.-ért vihető.
mennyit adnanak erte es mi a te elkepzelesed? egyebkent magyar papiror ugye? mert azt ki kell vonatni es bontasi papir is kell rola tehat nem egyszeru...
Elnézést nem akartalak félrevezetni. A rádiót meg az órát természetesen újra be kell állítani. Meg a vezetőoldali ablak becsípődésgátlóját is be kéne tanítani de ezzel senki sem foglalkozik.
A távirányító, központizár, meg ilyenekre gondoltam.
Érdekességképpen leírnák egy érdekes esetet. Nemrég javították az önindítómat egy elég korrekt helyen. Leszerelték, megjavították, visszaszerelték és megvárható volt a művelet.
Utána meglepődve tapasztaltam hogy nem szedték le közben az akksisarut. Veszélyes dolog mert az önindítóra menő vastag pozitív kábelt könnyű hozzáérinteni bármihez, aztán megy a heggesztés.
Gondolom néhányszor megjárták már azzal hogy akksisaru leszedés után ez sem megy-az sem megy, így inkább nagyon óvatosan kötik le a kábelt és visszakötésig leszigetelik.
Az uncsitesóm sajnálatos módon fejreállt a saját Xsara-jával. A kaszni körben szepén be is horpadt mindenütt, de ami alatta van az mind használható. A nepperek valami nevetséges vennék meg tőle. Ha valakit érdekelne korrekt áron elviheti 1.6-os benzines, 2005-ös, valamint 88E km-t tett meg eddig. Egy oldallékzsák nyílt csak ki.
Bontóból nem vennék ,mert 99 %,hogy angol autóból való és az nem jó !!!Sok bontóban felhívják erre a figyelmedet.Az ára bontóban 18 körül mozog a gyárinak.Az angolt 10 -ért adják.Tuti,hogy rádsóztak egy angolt.
Nekem akkor volt ilyen, mikor a kábelt rosszul dugtam rá a kijelzőre! Kicsit megigazítottam és már jól világított. Lehet, hogy a tiéd is csak elmozdult.
Szereléshez csavarhúzóval óvatosan pattintsd le a keretet, és 2 torx csavar fogja a kijelzőt. Nem nagy művelet az egész, de a kijelzőt nemtom hogy kell szétszedni azt még nem csináltam. Előbb nézd meg a vezetékeket, hátha "csak" annyi a baj.
ha jol olvasom, akkor a feliratok mindenhol egyforman jol olvashatok es csak a hattervilagitas nem megy..3 izzo van a kijelzo mogott,abbol ketto neked elment vadaszni..
Nem igazi probléma, csak gondoltam, ha van rá emberi összegből kényelmes megoldás, akkor meglépném. Már úgy vettem az autót másfél éve, hogy a fedélzeti kijelző (középen a középkonzolon) zöld háttérvilágítása balról jobbra haladva folyamatosan halványodik, tehát a bal szélén még maxon van a fényerősség, a jobb szélén pedig már elég nehezen olvasható a felirat.
Kérdés: ilyenkor magának a kijelzőnek a cseréje oldja meg a problémát vagy van külön háttérvilágítás? Tekintettel arra, hogy tanultam a kijelzőkről, sajnos én az előbbit tartom valószínűbbnek. Ezt a cserét otthon mennyire macerás elvégezni (nem nagyon értek az autókhoz)? Mennyi időt vehet igénybe (hogy tudjak esetleg kalkulálni egy márkaszervízes óradíjat)?
...jó formán inkább csak kondenz víz gyűlik a bödönben némi olajjal "keveredve".. és mivel most csak egy sima szivacs van benne mint szűrő az is felvesz valamennyit... de hamarosan ki lesz cserélve egy "rézhuzal gombolyagra" ... a szűrőházba már szinte csak gáz jut.. bár van egy kis olaj folt az az alján , de magán a betéten nem látszik semmi...
..az OBD-t majd este megkérdezem mert most nincs kézközelben...