Keresés

Részletes keresés

cibkat Creative Commons License 2004.10.27 0 0 2788
Beletrafáltál. Elkapott a szokásos októberi karácsonyi láz. Olyan ötleteim vannak!!!! De alighanem januárig nem lesz időm a kivitelezésre. Mások karácsonyi kívánságainak teljesítésén dolgozok. Ennyi édesszájút!?!
Előzmény: F.Ági (2787)
F.Ági Creative Commons License 2004.10.27 0 0 2787
Itt vagyok! Peti küldöm a levelet! Nándi neked is! Pénteken gyertek! Kata! Karácsonyi készülődés?:-) Sütik?:-)
pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.10.26 0 0 2786

A Bajzában valóban jövőhéttől lesz a szünet.

süneni,ha már a Bajzát hiányolod,akkor már tényleg nagy gond lehet, inkább keresd fel Vidra Szabó Ferit:))

A november 20-ra kimegy?Mert én szívesen mennék (nem úgy mint az okt 15-re),de ehhez nekem bővebb és pontosabb infókra lenne szükségem.De ha megyek,akkor nagyon-nagyon nagyot kell buliznunk,mert egyrészt kispál másrészt nov.20-án van a szülinapom.

Előzmény: pöttömpanna_ (2785)
pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.10.26 0 0 2785
Akkor vidék,pontosabban Pécs,köszönöm az infókat:)
cibkat Creative Commons License 2004.10.26 0 0 2784
Kaphatunk helyzetjelentést az iskolán kívüli kultúrintézményekből is?
Előzmény: Ancsyka (2783)
Ancsyka Creative Commons License 2004.10.26 0 0 2783

No visszajöttem, vót egy gyors fizika laborom.

Nándi! Bajzában őszi szünet a köv. hét! (Ugy tom, mivel most péntek az elsősek napja. Szóljatok, ha nem!)

Eni! Ir6nál nekem is néha levelet, emilt, sms-t, ilyesmit. Pl. milyen volt a multkori buli folytatása?? Meg amugy is.

Képzeljétek, tegnap bombariadó volt az egyetemen. Az egész egyetemen. Főépület, kémia, matek, mindenhonnan mindenkit kivezényeltek, ennyi diákot egyszerre még nem láttam. Kamu volt persze, valami *********** emberke nem akart zh-t irni vagy ilyesmi persze jól kicseszett majdnem mindenkivel, mivel a fél egyetem zh-t irt így az őszi szünet után - így pl. én is. Tökjó volt, talán most először érkeztem erre az órára korábban, mint kezdődött (hiába, a hétfő reggeli csúcsforgalom...) megkaptam a lapot, láttam, hogy egyszerű, meg tudtam volna csinálni az egészet, már örültem, de jó, lesz egy potyaötösöm, erre kb a felénél megszólalt vmi csengő. Először azt hittem, telefon, de a tanárok egyre idegesebben néztek össze, aztán elrohantak infóért, hogy ez most mi végül kihajtottak minket. A tanár első dühében aszonta, szombaton irjuk a pótzh-t. Gondolom, 8tól délig, mivel magát a labort is be kell pótolni - délután négyig nem voltak órák, remélem, nem gondolta komolyan, meg azt is mondta, ha nem tetszik, találjuk meg, aki betelefonált és heréljük ki. Köszi sokra megyünk vele. Normális??? Azt már nem mertük megkérdezni, mi van, ha nő az illető... 

Kispálra tényleg gyertek, akit érdekel, mondom a bővebb infókat.

Üdv!

Ancsyka Creative Commons License 2004.10.26 0 0 2782

Hahó!

Csak annyi hogy nov. 12-én Kispál koncert Debrecenben!! Gyüjjetek!

Pussz

cibkat Creative Commons License 2004.10.25 0 0 2781
Andráske drága! Mobilod kipurcant?
Előzmény: and4 (2780)
and4 Creative Commons License 2004.10.25 0 0 2780

MF10

2004. okt. 29.

NO HARDCORE

KOLIBRE

NO TABU

NO KEMÉNY

cibkat Creative Commons License 2004.10.25 0 0 2779

Dógozok drága. Általában reggel nyolctól este 6-8-ig. Megerőltető. Na de nagy bíznisz a karácsony az édesiparban. Hogy irigyeltem még nem is olyan rég a kiskosztümben tárgyalásokra igyekvő managereket. Na hogy a fene essen az összes kiskosztümbe (a rózsaszínekbe is), folyton csörgő telefonokba, művigyorokba, buzeráns üzletemberekkel való tárgyalásokba, de főleg a számítógépbe!

Nincs nagy baj, csak kicsit hiányolom a ráérős főiskolai életet. Vagy legalább délután négykor távozhassak én is az életbe.

Előzmény: nyugatinyúl (2778)
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.10.25 0 0 2778

Kedves Címontó Katalin! Csak hogy lasd, te vagy a jotündér: Eni mar irt is es en mar valaszoltam is, mindkettönknek lett egy jo napja, es ezt csak neked köszönhetjük!!! Remeljük, ez törtenik Nandival es a Nagyfehérrel is. Csak Andras nem ir nekem, a piszok... Lehet, hogy mar sirba is vittek a lyanyok? Vagy ö a lyanyokat, akik bosszubol bezártak öt Gerda konyhajaba az anyuka es a kishug melle kispalt enekelni?

Es veled mi van, Cimonto Katalin, ritkan hallok rolad emilen... Igaz, miota eladtak a rabszolgapiacon, nekem sincs nagyon idöm kommunikalni...

Nandi, aztan nehogy bantsd a Feheragit, mert baj lesz. Különben dühbe jövünk.

cibkat Creative Commons License 2004.10.25 0 0 2777

agico77@yahoo.co.nz

Valami oknál fogva most nem bír ideírni, de mailezni tud.

Én meg csak ontom a címeket. Még valaki valamit?

Előzmény: Ziggy Stardust (2776)
Ziggy Stardust Creative Commons License 2004.10.25 0 0 2776

Kedves Fehér Ági!

Légy szíves, küldj nekem egy aktuális emil-címet a nnandi@freemail.hu-ra, mert szükségem van Rád! Nyugi, semmi hardcore, de komoly!

Köszönöm mindenkinek a jókivánságokat!

A Bajzában mikor lesz őszi szünet?

Puszi!

cibkat Creative Commons License 2004.10.25 0 0 2775
kiccsmano@yahoo.de
Előzmény: süneni (2774)
süneni Creative Commons License 2004.10.25 0 0 2774
Apuka! elveszett a cimed és itt sem találom! Nem tudok irni mailt! Valaki pötyögje ide küldje postán smsen emilben bárhogy léccci!
süneni Creative Commons License 2004.10.25 0 0 2773
szia Kata! végre valaki csak nekem! Momentán csak az anyagi töke hiányzik a bulihoz amint összeszedem magam parti. El is felejtettem hogy tegnap láttam Zetort az állomáson és olyan izombol vigyorogtunk mindketten hogy csak ugy villogott a colgate. csak az az átkozott nikotin elvonás ne hajtott volna akkor odamentem volna beszélgetni. Szörnyü alak vagyok. bár a vonat is ment már de akkor is. Kövezzetek meg!
cibkat Creative Commons License 2004.10.25 0 0 2772
Mi is szeretünk Eni! Szervezz egy bulit, hagy zörögjön az a haraszt!
Előzmény: süneni (2771)
süneni Creative Commons License 2004.10.25 0 0 2771
Hi mindenkinek. Kár hogy nem hiányoztam senkinek mert ti nekem nagyon és hosszúak a hetek és nekem már bármi jól esne. Nagyon szeretem az anyukámat az apukámat a testvéreimet a tábori zenekart bár nem tom most milyen néven futnak a táborosokat a táborvezetést a résztvevőket és kóbor szellemeket és kozmosz vándorait és mind nagyon hiányoztok. Valaki zörgött még valami táboros bulit szeptemberben de azóta se és ez kicsit fáj mert már a haraszt se és az őszi szünet hosszú lesz mert megyek jelenlegi osztálytársamhoz buliba de anyu nyafog mert sátoraljaújhely messze van és nem érti mért kell nekem ilyen helyekre járni. De hát hova járjon az ember. És néha már a bajza is hiányzik.
cibkat Creative Commons License 2004.10.25 0 0 2770
F.Ági! Beszámolót!
cibkat Creative Commons License 2004.10.22 0 0 2769

A lányokat meg Andráske. Így oszt szépen kihalunk.

Előzmény: nyugatinyúl (2768)
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.10.21 0 0 2768
Andraske, teged egyszer meg sirba visznek ezek a lanyok a lanyok...  Az elettel csak komediaznak. Es persze angyalok.
and4 Creative Commons License 2004.10.20 0 0 2767

Voltál már te a Boszorkány úti koliban vagy ennyire minden megváltozott már mióta leléptem onnan? :)

P:

Válaszolok válaszolok csak egy kicsit le kell higgadnom hogy objektívebben lássam a dolgot. (Persze ez duma a késlekedés igazi oka a lustaságom, meg az hogy először a lányoknak kell mindíg válaszolnom és rád nem marad időm, ihletem, ilyesmi.

A

Előzmény: F.Ági (2765)
Ancsyka Creative Commons License 2004.10.20 0 0 2766

Hajhó!

Gerda, én is csak azt tom mondani, amit Ági. Ne vágyj te a főváros után, mer ugyse lesz jó. Éljen a vidék!!! (Hogy a pécsi egyetem a legjobb, ezt nem osztom, de minden jobb, mint Pest)

Szóvaé nov.20? Ugyse voltam még Pécsett, hátha ide eljutok, mer a multkorira is akartam menni, dehát sokmindent akarok én...

Még 4 nap az őszi szünetemből!! Az nagyon sok!!! (Vagy nem, de próbálom így felfogni.) Aki ráér, szurkoljon nekem jövő 7en, hogy legalább ne az összes zh-n vágjanak meg. Kösszike!!

Pussz

F.Ági Creative Commons License 2004.10.20 0 0 2765
Úgy látom novemberben megismeri Pécs a hatvani küldöttséget.. Vagy a hatvani küldöttség Pécset.. vagy ilyesmi,de a kolinkat tuti de mindenki készüljön föl a mi kolink a világ leg lepukkantabb kolija.. de sose volt ilyen jó!
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.10.20 0 0 2764
andraske, mikor valaszolsz nekem emilen?
megyaszaizoli Creative Commons License 2004.10.19 0 0 2763
Boldog nevnapot Nandi  bacsi!!!!!!!!!
and4 Creative Commons License 2004.10.19 0 0 2762

Mivel engem is érzékenyen érint a "pesti" -  "vidéki" megkülönböztetés - pláne egy ezirányban még tapasztalatlan nebulótól - mondhatom mert legcsodálatosabb éveimet Pécsen töltöttem, hogy mindenszempontból legjobb legkiválóbb egyetemi város PÉCS.

De ezzel már be is vezettem a következő "kispál-kirándulás" helyszínét, merthogy november 20-án a PEK-ben (Pécsi Egyetemi Klub) Kispál koncert lesz. Aki akar velem jönni jöhet fiúk Botondnál a lányok FÁginál alhatnak, de meg is lehet keverni ezt. Valamint mindenkinek köszöm aki eljött az ELTÉ-s gólyabálra jó volt csak rövid.

A

Ja szereztem egy olvasótáboros előadót jövőre. Színvonalas SZERINTEM. Szerintünk? Majd kiderül. 5p

F.Ági Creative Commons License 2004.10.19 0 0 2761
Abba már nehezen fog bentégni..
cibkat Creative Commons License 2004.10.19 0 0 2760
Zolinak üzenem, hogy ha fórumozni nem is tud, azért e-mailre még válaszolhat. Mielőtt még rá talál gyulladni a minisztérium.
Előzmény: F.Ági (2758)
F.Ági Creative Commons License 2004.10.19 0 0 2759
Botond üzeni Pannának hogy ne izguljon van itt élet...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!